Yahoo! Revisió d’allotjament web

“Quan pensis a Yahoo!, Probablement sentis l’íconic "Yah-hoooOoo!" howl es va fer famós pel missatger en línia dels anys noranta. Des de llavors, la marca en línia ha ampliat els seus horitzons cap a solucions de correu electrònic i d’allotjament web per a ús personal i empresarial.

Després d’haver revisat les solucions d’allotjament compartit, creador de llocs web i comerç electrònic, el punt de preu és sens dubte una de les funcions més atractives. Des del punt de vista de l’etiqueta de preus, Yahoo! continua sent competitiu amb els proveïdors d’allotjament més populars i assequibles del sector. La companyia no aclapara els usuaris amb una càrrega gratuïta de regalies il·limitades, però trobaràs tot el que necessites per llançar un nou lloc web: començant per un domini gratuït i acabant amb 100 dòlars en crèdits de màrqueting pagats..

El creador de llocs web està equipat amb milers de temes preparats o de plantilles dissenyades per atraure els visitants a l’embut de conversió. Els dissenys estan perfectament fets, personalitzables i mòbils i SEO. Si creeu una botiga en línia, els clients poden pagar mitjançant PayPal o targeta de crèdit i podeu configurar opcions d’enviament mitjançant USPS.

Per últim, però segurament no per això menys important, Yahoo! sobresurt a l’allotjament de correu electrònic de qualitat empresarial. Obteniu emmagatzematge de correu electrònic il·limitat per fins a 1.000 comptes i gaudeix d’una gestió perfecta del compte des d’un quadre de comandament únic. Tot, des dels vostres missatges als vostres fitxers adjunts, contactes i calendaris, es protegeix mitjançant xifratge de 2.048 bits i el Yahoo! l’equip està de trucada sempre que els necessiti.

Tot plegat, Yahoo! permet als usuaris de la web al món de la propietat d’un lloc web amb confiança. Si busqueu un mitjà d’entrada lliure d’estrès al vostre allotjament web, Yahoo! presenta una forta oferta. “

 • Garantit d’un 99,9% i un servei de correu electrònic de classe empresarial
 • Creador de llocs web GRATU withT amb plantilles personalitzables
 • Llocs ideals per a petites empreses
 • Crèdits de màrqueting GRATU (TS (valor de 100 $)
 • Suport amable disponible 24 hores
 • Comença a Yahoo! ara.

“Si busqueu una entrada de baix cost en un servei d’allotjament web o una plataforma d’allotjament de correu electrònic ultra assequible, Yahoo! hauria d’estar a la vostra llista breu de proveïdors potencials. L’equip ha dissenyat solucions adequades per a qualsevol empresa de mida, de manera que només pagueu pel que realment necessiteu d’un amfitrió.

Mentre que Yahoo! no és un dels amfitrions que promet "tot il·limitat" (sovint amb cadenes adjuntes), obtindreu tot el que necessiteu a un preu competitiu. Els plans anuals inclouen un registre personalitzat gratuït de noms de domini, i és obligatori mantenir-lo sempre que tingui Yahoo! el compte està actiu. Les bonificacions d’emmagatzematge són relativament baixes en comparació amb les dels competidors, però l’espai del disc cobreix certament els llocs web bàsics. També es beneficia d’un creador de llocs web gratuït i dels temes associats, tots ells personalitzables i d’ús mòbil.

Yahoo! mostra el seu veritable valor en l’oferta d’allotjament de correu electrònic: allotjament de correu electrònic de classe empresarial que és 100% segur i escalable per satisfer les necessitats de les PIME, les empreses i altres. No es pot superar el cost i la gestió fàcil és molt atractiva per al professional ocupat.

En poques paraules, Yahoo! els serveis de hosting i correu electrònic criden, "cost-competitiu!"”

 • Inclòs el creador de llocs web GRATU includedT
 • Arrossegueu i deixeu anar temes personalitzables
 • 100 $ en crèdits de publicitat de pagament GRATU FREET
 • Fins a comptes de correu electrònic il·limitats
 • Garantit un 99,9% de temps de vida
 • Comença a Yahoo! ara.

“Tot Yahoo! Els plans d’allotjament web inclouen un creador i arrossegament gratuït de llocs web i centenars de plantilles de llocs personalitzables. Tant si creeu un bloc personal com un lloc professional de comerç electrònic, podeu trobar fàcilment un disseny que s’adapti a la vostra visió per a la vostra presència en línia.

Els temes del creador de llocs web, en particular els de comerç electrònic, estan optimitzats per convertir-los, que facilitin SEO i que tinguin resposta mòbil. Es pot accedir fàcilment al vostre lloc o a la botiga en qualsevol dispositiu, i 100 dòlars en crèdits publicitaris gratuïts us ajudaran a garantir que la vostra marca sigui recollida pels motors de cerca en línia. Seleccionant un pla anual, els usuaris reben un nom de domini gratuït i també podeu configurar correu electrònic d’empresa en aquest domini.

Un cop personalitzat i promocionat el vostre lloc, feu el seguiment del seu progrés i de les seves analítiques mitjançant l’aplicació mòbil Live Insights per a iPhone. Yahoo! La creació d’un lloc web està dissenyada per ser senzilla i lliure d’estrès, i això comença amb els preus baixos i baixos.

A partir d’1 dòlars per al primer mes, el Yahoo! El preu del creador de llocs web és tan baix com s’arriba a la indústria. Ni tan sols cal treure la targeta de crèdit per començar. “

 • Creador de llocs web WYSIWYG amb temes personalitzables 100% preparats per a mòbils i personalitzables
 • Yahoo! promet mantenir el vostre nou lloc en línia (un 99,9% de vigència garantida)
 • Dissenyar pàgines web il·limitades
 • Els usuaris de HostingAdvice reben el 80% de descompte el primer mes!
 • 24/7/365 assistència
 • Comença a Yahoo! ara.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me