Revisió HostPapa

“Una de les primeres empreses d’allotjament que alimenten els seus centres de dades amb energia renovable, HostPapa és un proveïdor establert que proporciona als clients plans amb el servei d’atenció al client premiat i amb una característica àmplia. Actualment, que allotja més de 500.000 llocs web, HostPapa és l’epítome d’un proveïdor d’alt valor i de baix cost.

Vam anar directament a la font per esbrinar què diferencia HostPapa d’altres empreses d’allotjament i ens vam assentar amb el conseller delegat Jamie Opalchuck, que va dir que HostPapa és "una mica diferent de la bestia mitjana" a la indústria d’hostaleria. L’empresa privada es considera menys un proveïdor d’allotjament directe i més un servei únic per a petites empreses que busquen créixer la seva marca i presència en línia.

Ja sigui mitjançant eines CRM, còpies de seguretat automàtiques o emmagatzematge il·limitat, vam trobar que HostPapa excel·lent per oferir als seus clients una experiència senzilla i senzilla.

Cada usuari obté un gestor de comptes dedicat i una factura única, independentment de quants serveis s’afegeixin. Aquest gestor de comptes recomanarà productes, com ara plataformes de correu electrònic, en funció de les vostres necessitats, fins i tot si vol dir suggerir Google Apps o Microsoft Office 365 en lloc de la plataforma propietària d’HostPapa.

"Volem actuar com a consultors i ajudar als nostres clients a assolir noves altures," Va dir Jamie. "És diferent a la indústria d’allotjament."

Amb ubicacions a 18 països i suport en quatre idiomes (anglès, francès, alemany i espanyol), l’assistència al client és un component important del modus operandi d’HostPapa. Els representants estan disponibles per ajudar els usuaris durant tot el dia, inclosos els videochats d’un en un. “

 • Assistència PapaSquad guardonada disponible el 24/07/365
 • Sessions d’entrenament en vídeo d’un en un amb l’expert de HostPapa
 • Creador GRATU websiteT de lloc web per arrossegar i deixar anar
 • Amplada i amplada de banda il·limitada
 • SiteLock, CloudFlare, Google Apps i Office 365
 • Comença ara a HostPapa.

“On HostPapa brilla amb el seu allotjament compartit, que ofereix plans assequibles i rics en funcions orientats a ajudar tant els propietaris de llocs web com les petites empreses a créixer la seva presència en línia.

HostPapa vol ser més que un amfitrió web, segons la directora general Jamie Opalchuck, que ens va dir que l’empresa pretén ser una botiga única per a petites empreses que busquen una experiència senzilla i senzilla per ajudar-les a créixer..

"Estem buscant una persona que puguem aportar 4 dòlars al mes per ajudar-lo a tenir més èxit," Ell va dir. "El nostre objectiu és trobar aquella persona que simplement no tingui el suport informàtic que necessita. Ens poden trucar i realment respondrem al telèfon."

Una vegada que ens vàrem registrar i ens vam ensujar les mans amb els serveis d’HostPapa, vam trobar que estan disposats a aconseguir-ho i molt més. Un munt de funcions faciliten el màrqueting, el comerç electrònic i el correu electrònic. Més enllà de Google Apps o Microsoft Office 365, HostPapa també ofereix dos plans de correu electrònic interns amb una interfície fàcil i una funcionalitat modesta. L’emmagatzematge de correu electrònic d’HostPapa limita els pálids en comparació amb les ofertes de Gmail o Outlook, però el preu, inferior a la meitat de Google i Microsoft, fa que HostPapa sigui una gran alternativa.

"El nostre pla pot ser més econòmic, però no és necessàriament per a tothom," Jamie va dir dels paquets de correu electrònic d’HostPapa. "Volem actuar com a consultors i ajudar als nostres clients a assolir noves altures."

A més de l’amplada de banda il·limitada i la xarxa de lliurament de contingut de CloudFlare, els clients del pla Business Pro també poden augmentar la velocitat i el rendiment amb els servidors Rocket Fast Premium: el doble de memòria RAM, el doble dels discs durs i fins a tres vegades més ràpid. El 99,9% de garantia de vida màxima d’HostPapa no és espectacular, però hauria de ser suficient per a la majoria dels usuaris.

Necessiteu ajuda addicional per començar? HostPapa és l’únic proveïdor d’allotjament que ofereix sessions d’un en un amb un dels seus experts en assistència. La conferència de 30 minuts, feta per telèfon o xat de vídeo, està inclosa en els plans de Business o Business Pro d’HostPapa. “

 • Creador GRATU websiteT de llocs web HostPapa arrossegar i deixar anar
 • Amfitrió de llocs de WordPress il·limitats en un sol compte
 • Assistència 24 hores al dia per telèfon, correu electrònic i xat en directe
 • Comptes de registre i correu electrònic GRATU domainTS al domini
 • Garantia de temps de vida del 99,9% i amplada de banda il·limitada
 • Comença ara a HostPapa.

“Si heu superat el servei d’allotjament compartit i esteu preparat per assumir nous reptes i clients, considereu la possibilitat d’expandir amb l’allotjament VPS d’alt rendiment d’HostPapa..

Els plans Linux de la companyia proporcionen simultàniament nivells elevats de control i flexibilitat. La solució assequible i completament gestionada és fàcil d’escalar a mesura que el lloc o l’aplicació creixen. Hem trobat que l’emmagatzematge d’1,5 GB de RAM d’HostPapa i 50 GB d’emmagatzematge SSD són un toc tímid de competidors, però els usuaris poden escalar recursos ràpidament fins a 24 GB de RAM i 1 TB d’emmagatzematge..

Tanmateix, HostPapa compensa les especificacions lleugerament limitades amb serveis completament gestionats. "Gestionat" pot significar qualsevol cosa per als amfitrions, però HostPapa sens dubte posa els seus tècnics a treballar per vosaltres. Aquests serveis s’inclouen automatització, rendiment i resolució de problemes del tallafoc, configuració de correu electrònic i còpia de seguretat, actualitzacions i migració de programari i auditories de seguretat..

"Estem duplicant el suport," Va dir el conseller delegat, Jamie Opalchuk. "Comprovem moltes coses que milloren l’experiència del client."

Combina amb els equips d’assistència premiats d’HostPapa, que estan disponibles el 24/07/365 per telèfon, correu electrònic i xat i teniu un pla sòlid d’administració VPS gestionat preparat per ajudar-vos a passar del hosting compartit. “

 • Compte de distribuïdor de dominis GRATU wholesaleT a l’engròs
 • Dominis, llocs web i allotjament de correu electrònic il·limitats
 • Emmagatzematge SSD i processadors Intel Xeon millorats
 • Llicència GRATUelTA cPanel / WHMCS i instal·lacions Softaculous
 • Subministrament de forma instantània fins a 24 GB de RAM
 • Comença ara a HostPapa.

“Gairebé tots els amfitrions inclouen fàcilment instal·lacions i suport per a WordPress, el sistema més important de gestió de continguts del món. Si bé HostPapa no és diferent, vam descobrir que l’equip d’assistència d’ultra atenció de l’empresa pot ajudar els usuaris nous a navegar per la plataforma de vegades desafiant.

Disponible a través de Softaculous, ens ha semblat que la instal·lació de WordPress és increïblement senzilla: busqueu el logotip de WordPress al vostre tauler de control i seguiu les indicacions per configurar el vostre lloc amb el títol i etiqueta adequats..

Emparellat amb totes les aplicacions i funcions que ofereix HostPapa per a màrqueting, comerç electrònic i correu electrònic, l’allotjament de WordPress obre la porta a milions de plugins que haurien de tenir cura de totes les vostres necessitats. A més, podeu donar a WordPress un impuls més aprofitant les col·laboracions d’HostPapa: la xarxa de lliurament de contingut de CloudFlare per a la velocitat, la protecció SiteLock per a la seguretat i els xifrats certificats SSL per a les capacitats addicionals de seguretat i de comerç electrònic..

"El nostre joc és el que podem subministrar a un propietari de petites empreses per ajudar de qualsevol manera amb les seves propietats web," El conseller delegat, Jamie Opalchuk, va dir quan ens vam asseure amb ell. "Fes-ho simple; aquest és el nostre lloc."

Si teniu problemes, el suport de PapaSquad només és una trucada telefònica, un correu electrònic o un missatge de xat. Els tècnics estan disponibles el 24/7/365 per ajudar-vos, com també són els tutorials de vídeo d’HostPapa, els manuals descarregables i la base de coneixement..

"Estem duplicant el suport," Va dir Jamie. "Comprovem moltes coses que milloren l’experiència del client."

WordPress pot ser desafiant de vegades i HostPapa és l’única empresa d’allotjament que ofereix sessions de 30 minuts a través de vídeo o telèfon amb un dels experts en suport de l’empresa. Aquestes sessions s’inclouen dins dels plans de Business o Business Pro, però estan disponibles per a altres clients per un suplement ”.

 • WordPress instal·lat automàticament amb caché i CDN GRATU FREET
 • Certificat SSL GRATU andT i suport HTTP / 2
 • Jetpack preinstal·lat per augmentar la velocitat i la seguretat
 • Firewall del servidor, supervisió i detecció d’intrusos
 • Bases de dades de MySQL i phpMyAdmin il·limitades
 • Comença ara a HostPapa.

“Malgrat algunes limitacions que potser no importen als propietaris de llocs de referència, HostPapa ofereix un creador web fàcil d’utilitzar amb un nombre sorprenent de funcions..

Codificar experiència o no, dissenyar un lloc web pot ser un procés llarg i confús. Contractar algú perquè ho faci pot ser car, estressant i, tot i això, no et garanteix que acabaràs amb alguna cosa que t’agradi. El conseller delegat Jamie Opalchuk, ens ha explicat com el constructor de llocs d’HostPapa us permet evitar totes les molèsties i obtenir un bonic lloc web professional en qüestió de minuts. Creeu i gestioneu el vostre lloc pel vostre compte, tant si esteu començant des de zero com en un aspecte nou o bé cercant una eina millor.

Ens vam endinsar a l’editor d’arrossegar i deixar anar, que és intuïtiu per als primers principiants, només cal fer clic al text que voleu editar o a la zona on voleu penjar una imatge. Per als usuaris més avançats, podeu personalitzar encara més el vostre lloc fent un balanç al codi HTML o CSS. Quan vam iniciar el nostre lloc, HostPapa va mostrar més d’una dotzena d’opcions de plantilles responsives. Un cop feta la selecció, podríem veure més de 100 opcions més. No molts constructors de llocs us permeten canviar les plantilles un cop hàgiu començat a afegir contingut, de manera que agraïm la flexibilitat que permet HostPapa.

Tanmateix, el creador d’HostPapa brilla en el nombre de widgets que podeu afegir al vostre lloc. Afegiu fàcilment text, imatges, mapes, vídeos i widgets de xarxes socials des del primer moment o actualitzeu-los per incloure la publicació d’un clic a Facebook o una botiga de comerç electrònic. Podeu crear formularis amb l’eina pròpia d’HostPapa o mitjançant Wufoo, de la mateixa manera que podeu afegir funcions de màrqueting per correu electrònic mitjançant una integració de Contacte constant.

"El nostre joc és el que podem subministrar a un propietari de petites empreses per ajudar de qualsevol manera amb les seves propietats web," Va dir Jamie. "Volem oferir una experiència senzilla i senzilla."

Un cop configurat el lloc, podeu previsualitzar el seu aspecte, tant als ordinadors de sobretaula com als dispositius mòbils. Sempre podeu actualitzar-lo en qualsevol moment des de qualsevol navegador web. El creador de llocs s’inclou gratuïtament amb els plans d’allotjament compartits d’HostPapa o bé podeu comprar plans específics del constructor per afegir encara més funcions..

Si tota la resta falla, HostPapa ofereix serveis de disseny web gestionats per fer-ho per a mi. L’empresa escriurà la vostra còpia, dissenyarà el vostre lloc i l’optimitzarà per a motors de cerca i dispositius mòbils. Poseu-vos en contacte amb HostPapa quan necessiteu actualitzar el vostre lloc i us atendran. “

 • Interfície arrossegar i deixar anar: no es requereix experiència tècnica
 • Centenars de plantilles adaptables als mòbils i de resposta
 • Publicació d’un lloc web amb un clic i integració de Facebook
 • Mode de previsualització per a ordinadors i per a mòbils
 • Eines de comerç electrònic actualitzades disponibles
 • Comença ara a HostPapa.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me