Revisió Hostinger

“Darrere d’una missió de facilitar la vida als desenvolupadors de llocs web i als seus clients, Hostinger proporciona serveis ràpids, estables i racionalitzats a un preu molt difícil de superar..

Fundada el 2004, l’empresa de cop d’arrencada va assolir els deu milions d’usuaris marca una dècada després, aconseguint l’acreditació ICANN i localitzant serveis a 39 països. Ara, Hostinger dóna servei a més de 29 milions de clients i veu cada dia una mitjana de 20.000 usuaris nous – aproximadament un nou client cada cinc segons..

Amb seu a Lituània, l’equip de aproximadament 250 empleats de la companyia manté diverses oficines internacionals i una forta força de treballadors remots per assegurar que els serveis i suport d’Hostinger sempre funcionen i donen resposta. Com a tal, Hostinger pot oferir assistència de xat en directe durant tot el dia i una garantia de servei del 99,9% del servei.

La companyia es concentra en servidors virtuals compartits rics en recursos i servidors virtuals escalables. El primer compta amb optimitzacions favorables a WordPress i un creador de llocs web arrossegables i intuïtius, juntament amb còpies de seguretat diàries o setmanals i un nom de domini gratuït per a plans anuals.

Hostinger pretén clarament aconseguir un equilibri perfecte entre preu i rendiment. En lloc d’oferir serveis de subpar al preu més baix de la indústria, la companyia equipa la seva infraestructura amb unitats d’estat sòlid d’alta potència i recentment fins i tot va completar un repte autoimposat per aconseguir un punt perfecte a Google PageSpeed ​​Insights. Trobar SSD i aquest nivell de rendiment a un preu inferior a la majoria de competidors és una victòria impressionant per a l’empresa. “

 • 24/7/365 entrada i suport en xat en directe
 • Garantia de temps de funcionament de la xarxa del 99,9%
 • Domini GRATU ,T, creador de llocs, còpies de seguretat i certificat SSL
 • Amplada de banda il·limitada, bases de dades i comptes de correu electrònic
 • SSD ràpids optimitzen el rendiment
 • Comença ara a Hostinger.

“A mesura que el mercat d’allotjament compartit esdevé cada cop més saturat, l’emmagatzematge, l’amplada de banda i els comptes de correu electrònic il·limitats s’han tornat sorprenentment mitjans. Hostinger, però, estén les mètriques de rutina esperades a majors longituds: el nombre de llocs web, bases de dades, usuaris FTP, subdominis i dominis estacionats són sense restriccions per a la majoria de clients..

Els clients d’Hostinger que opten pels paquets d’allotjament Premium i Business lleugerament més costosos (però segurament força raonables i assequibles) gaudeixen d’un poder informàtic il·limitat i un registre gratuït de noms de domini, juntament amb còpies de seguretat gratuïtes. Els clients premium veuran un rendiment que mesura fins a dues vegades més ràpid que el pla d’allotjament compartit més barat de l’empresa, mentre que els usuaris empresarials es beneficien de velocitats fins a quatre vegades més ràpides. Aquests consumidors també rebran còpies de seguretat diàries (en lloc de setmanals), assistència deluxe, un certificat SSL gratuït i dues vegades la potència de processament i la memòria.

El nivell més baix de la companyia de serveis d’allotjament compartit, orientat a llocs petits i únics, se situa per sota de la referència de 3 mesos per mes. Tot i que és perfectament adequat per a nous projectes, currículums professionals i nous blocs, recomanem als usuaris que s’inscriguin en un dels plans de més escala; l’habitació per créixer és important i la decisió de futur elimina qualsevol problema potencial amb la millora dels serveis o la migració d’arxius.

En general, agraïm com Hostinger no sacrifici el rendiment i la funcionalitat quan intenteu apel·lar als propietaris de llocs amb un pressupost molt alt. La infraestructura tot SSD de la companyia, combinada amb la incorporació d’un creador de llocs fàcils d’utilitzar, impulsos de velocitat màxima i opcions per a un certificat SSL gratuït i nom de domini, segur que facilitaran relacions d’allotjament a llarg termini i duradores. ”

 • Tot il·limitat, des de l’ample de banda fins a bases de dades
 • Creador de llocs GRATU siteT & Actualitzacions de rendiment de WordPress
 • Còpies de seguretat gratuïtes diàries o setmanals
 • 90+ scripts d’instal·lació automàtica i tauler de control personalitzat
 • Accés SSH & Certificats SSL
 • Comença ara a Hostinger.

“El focus làser de Hostinger en proporcionar solucions d’allotjament assequibles brilla amb els paquets VPS de la companyia. La companyia proporciona sis plans de servidor virtual diferents, inclòs un que costa menys de 5 dòlars. Independentment del pla que trien els clients, tant els propietaris del lloc com els visitants gaudiran de la infraestructura tot SSD que carrega pàgines fins a 30 vegades més ràpid que molts serveis d’allotjament compartits.

Tot i que les capacitats d’espai de disc, RAM i amplada de banda són lleugerament inferiors a les de molts competidors principals, els preus d’Hostinger reflecteixen les limitacions. Els administradors del lloc no podran perdre més 10 GB d’emmagatzematge addicional, però és més probable que notin i agraeixin els 5 dòlars més o menys al mes que estalvien en allotjament d’alta potència. Una distinció clau per tenir coneixement, però, és la manca de serveis gestionats. Els desenvolupadors experimentats no haurien de tenir cap problema a l’hora d’utilitzar el potent quadre de control de l’empresa i creiem que l’equip d’assistència d’Hostinger està preparat per fer front a qualsevol tasca o desafiament a la seva manera..

Els clients poden gestionar recursos informàtics a través del portal d’administració, que permet als administradors reiniciar servidors o activar-los o desactivar-los. Els usuaris poden instal·lar o actualitzar ràpidament sistemes o aplicacions operatives amb només uns clics, o veure estadístiques de rendiment o gestionar contrasenyes d’accés root. Aquells que prefereixen cPanel poden optar per gestionar còpies de seguretat i restaurar, entre altres components, a la interfície familiar.

A diferència dels serveis d’allotjament compartits de Hostinger, els plans del servidor virtual no inclouen un registre de domini gratuït. Tot i això, el registre acreditat per la ICANN ofereix registres de domini increïblement barats. Les adreces que finalitzen a .com i .net costen menys de 10 dòlars l’any, mentre que els dominis .biz i .org són encara uns dòlars més assequibles quan es registren a través d’Hostinger, en comparació amb la majoria de competidors. Els dominis amb aquestes extensions costen aproximadament 12 dòlars per any ”.

 • Infraestructura SSD basada en núvol per obtenir velocitat i fiabilitat
 • Doblegueu la RAM amb els períodes de ràfega
 • Adreces IPv4 i IPv6 dedicades GRATU dedicatedT
 • Tauler de control personalitzat per a reinicis i instal·lacions del sistema operatiu
 • Els lectors de HostingAdvice gaudeixen més del 50% de descompte
 • Comença ara a Hostinger.

“Per molt que ens agradi WordPress, un dels nostres grans peeves per a mascotes és quan els proveïdors d’allotjament exploten la popularitat del sistema de gestió de contingut més utilitzat del món oferint l’anomenat hosting de WordPress que, en realitat, és exactament el mateix que el que comparteix l’amfitrió. plans del servidor. Afortunadament, l’infraestructura ultra ràpida d’Hostinger i l’accés fàcil a certificats i còpies de seguretat de SSL configura l’empresa per superar la gran majoria dels infractors de la nostra norma de confecció admissible..

Un dels avantatges principals de l’allotjament de WordPress amb Hostinger és que els clients poden gaudir de les mateixes tarifes assequibles per a les que l’empresa ofereix allotjament compartit. Per menys de 5 dòlars mensuals, els usuaris es beneficiaran de maquinari òptim, funcions il·limitades i programes de seguretat millor que la mitjana. Quan configureu un nou compte d’allotjament, se’ls demana als usuaris si volen instal·lar WordPress tan bon punt s’inicien en el portal de gestió del compte. Hostinger fa un treball excepcional per racionalitzar la instal·lació i la configuració del procés fins i tot per als propietaris de llocs amb menys experiència.

A més de l’emmagatzematge més eficient a les unitats d’estat sòlid, els dos plans compartits principals d’Hosterser s’optimitzen per a WordPress augmentant el rendiment de càrrega de pàgines entre tres i cinc vegades més que el paquet base. A més, el pla de negoci de primer nivell inclou el doble de potència de processament i memòria. En cas contrari, els administradors del lloc poden gaudir de bases de dades MySQL il·limitades, phpMyAdmin i el motor d’emmagatzematge ideal InnoDB..

Tot i que voldríem veure més funcions específiques per a WordPress, com ara eines de memòria cau i actualitzacions automàtiques, Hostinger inclou seguretat del servidor de BitNinja i la protecció SpamAssassin per correu electrònic. La majoria dels usuaris de WordPress estaran ben servits triant Hostinger per allotjar el seu lloc web. “

 • 1-clic a instal·lar WordPress, PHP 7+, HTTP / 2 i NGINX
 • Proteccions de seguretat tot en un de BitNinja
 • Les optimitzacions de WP augmenten el rendiment
 • Sense valoració de preus per als serveis WP
 • Còpies de seguretat diàries & Certificat SSL GRATU SST
 • Comença ara a Hostinger.

“Tant si teniu la primera incursió a l’horari d’allotjament web com si un desenvolupador busca estalviar temps, un creador de llocs web pot racionalitzar dràsticament el procés de creació i permetre als usuaris llançar un lloc web en cinc minuts o menys. Afortunadament per als clients, Hostinger ha invertit molt en l’elaboració d’un impressionant editor visual segur que atrau a usuaris de tots els nivells d’experiència.

Més de 2 milions de llocs web s’han creat mitjançant l’eina gratuïta d’Hostinger. La interfície d’arrossegar i deixar anar es pot iniciar en un sol clic des del tauler de gestió de comptes d’allotjament de clients. Els propietaris del lloc poden triar entre centenars de plantilles que s’organitzen en desenes de categories. És possible que els dissenys generals no siguin tan cridaners com les plantilles que es troben en constructors de llocs coneguts, inclosos Wix, Weebly i Squarespace, però els usuaris disposaran d’opcions modernes per triar..

A partir d’aquí, la plataforma WYSIWYG guia de manera intuïtiva als usuaris a través de diversos passos d’afegir i editar text, organitzar menús de navegació i gestionar la configuració de SEO. Tot i que alguns editors arrosseguen i deixen de fet sorprenentment afegir i alinear elements, Hostinger ajuda els usuaris a crear imatges, caixes de text i similars en una graella, garantint que el disseny tingui el major impacte..

En definitiva, tenim un punt agradable per als amfitrions que implementen solucions internes per a creadors de llocs web, a diferència d’aquelles empreses que comercialitzen productes de marca blanca de tercers. Igual que amb altres serveis Hostinger, la companyia mostra una dedicació refrescant a proporcionar serveis i experiències de primera qualitat per als seus clients. “

 • Disseny responsable de l’arrossegament i desplegament d’eines personalitzades
 • Accés GRATU toT a centenars de plantilles especialitzades
 • Ginys de comerç electrònic integrats i processament de pagaments
 • Canvieu fàcilment entre visualitzacions de pantalla ampla, escriptori, tauleta i mòbil
 • Suport per a 31 idiomes i garantia de temps de vida del 99,9%
 • Comença ara a Hostinger.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me