Revisió de volants

“Flywheel ofereix un proveïdor d’allotjament web de creixement ràpid centrat en un allotjament de WordPress excel·lent, Flywheel ofereix als dissenyadors experimentats, desenvolupadors i agències una experiència d’allotjament excel·lentment dissenyada amb el múscul per fer una còpia de seguretat dels bons aspectes.

Més que una cara bonica, Flywheel fa una crida a una base de clients amb més experiència que entén la importància d’una pila de tecnologia dissenyada específicament per acollir el sistema de gestió de continguts més popular del món..

En lloc d’intentar ser tot per a tots els clients d’allotjament, els empleats de Flywheel van fer tot el seu esforç en serveis de WordPress gestionats: no hi ha allotjament de correu electrònic, ni serveis de domini, ni constructor de llocs web ni eines de comerç electrònic integrades. Aquestes limitacions podrien frustrar els consumidors d’allotjament principals, però els clients de tecnologia Flywheel més experimentats no haurien de tenir cap problema a l’hora d’organitzar els serveis que necessiten. Com a àvids usuaris de WordPress, agraïm la dedicació de Flywheel a optimitzar l’allotjament de WordPress.

Flywheel desplega cada client a la seva plataforma de núvol renovada, és a dir, cada usuari rep recursos informàtics amplis, estabilitat i seguretat. Amb una escalabilitat instantània i automàtica, la infraestructura de l’empresa mai no és sobrealçada ni sobreeixida.

En el negoci des del 2012, l’amfitrió amb seu a Omaha, Nebraska, va duplicar la seva plantilla el 2016. A més de desenvolupadors i dissenyadors de programari, Flywheel compta amb nombrosos enginyers de felicitat i especialistes en l’èxit del client per assegurar experiències d’allotjament feliços..

Agraïm que Flywheel prioritzi l’assistència al client tant que va desenvolupar els seus propis sistemes propietaris. Els xats instantanis i les entrades de correu electrònic no són mai d’un clic o dos de distància, però l’assistència telefònica només està disponible per als clients que gasten 250 dòlars o més al mes.

Encara millor, però, la companyia ha ampliat recentment la seva disponibilitat d’assistència més enllà de l’horari habitual. A més, confiem que algú respongui de forma ràpida a les nostres consultes en qualsevol moment del dia, a diferència d’altres hostes principals que ofereixen suport 24 hores / 7, però us fa esperar una hora. “

 • Hosting gestionat exclusiu per WordPress
 • Plataforma en núvol actualitzada impulsada per Google Cloud
 • Un clic amb un entorn d’escenificació o desenvolupament local
 • Eines multi-llocs dirigits a desenvolupadors i agències
 • Col·laboració i gestió de facturació racionalitzada
 • Comença ara a Flywheel.

“Flywheel adopta un interessant enfocament de l’allotjament web proporcionant a cada client un entorn de núvols ben ajustat perfectament optimitzat per a WordPress. La companyia va reconstruir la seva infraestructura des de la seva base i es va associar amb la plataforma Google Cloud per oferir allotjament d’alta disponibilitat i recursos dedicats necessaris per alimentar llocs d’alta circulació..

Flywheel ofereix plans d’allotjament d’un sol lloc o a granel, referits al nombre d’instal·lacions permeses de WordPress. La tarifa de preu de 23 dòlars del mes per al pla d’un lloc web més assequible semblarà una mica empinada per als clients novells acostumats a veure allotjament compartit, llocs web il·limitats i costa menys de 5 dòlars al mes. La infraestructura afegida, els recursos i el suport gestionat, però, fan de Flywheel un excel·lent tracte per a desenvolupadors i dissenyadors amb gustos més exigents..

Flywheel inicia plans d’allotjament d’un sol lloc amb 5 GB d’emmagatzematge i 250 GB d’ample de banda, juntament amb una migració de llocs i certificat SSL gratuït. El trànsit està limitat a 25.000 visites mensuals amb el pla més bàsic, però Flywheel no apagarà el vostre lloc si aneu més.

Amb la infraestructura optimitzada per a la velocitat, els enginyers Flywheel també dediquen molt temps a la seguretat. Els servidors es configuren amb les millors pràctiques de seguretat de WordPress i els serveis de bloqueig i exploració a nivell de servidor prevenen atacs de força bruta i protegeixen els fitxers bàsics.

Si un lloc s’infecta, Flywheel eliminarà el malware de forma gratuïta. La col·laboració de Flywheel amb Sucuri significa que els clients obtenen un rastreig de programari maliciós de classe mundial i que el bloqueig intel·ligent IP intel·ligent de la companyia detecta als atacants en pocs segons i els impedeix atacar la xarxa. “

 • Infraestructura optimitzada per WordPress a Google Cloud
 • Tecnologies de curació automàtica i escalada instantània amb tots els plans
 • CDN GRATU andT i entorns de posada en escena inclosos en tots els plans
 • Fàcil transferència de facturació i inici de sessió segura per als venedors
 • El tauler personalitzat racionalitza la gestió del compte
 • Comença ara a Flywheel.

“Sembla força evident (i repetitiu) afirmar que un amfitrió web que només alberga llocs de WordPress excel·leix en allotjar WordPress, però és cert. A més de la infraestructura renovada optimitzada per al famós sistema de gestió de continguts, Flywheel ofereix diversos serveis exclusius i exclusius que amplien l’allotjament de WordPress més enllà de les normes tradicionals..

Som promotors d’amfitrions que proporcionen entorns d’escenificació de WordPress i Flywheel n’és un dels millors: no cal cap servidor addicional ni plugins. Els usuaris poden empènyer i tirar canvis entre entorns de producció i escenificació amb un sol clic del ratolí, a més de combinar selectivament la base de dades o només temes i complements. Els entorns d’escenificació són la manera perfecta de provar com afecten els vostres complements nous o les versions actualitzades de WordPress al vostre lloc web.

Flywheel va racionalitzar encara més el procés de disseny i desenvolupament quan va adquirir la popular plataforma de desenvolupament de WordPress local Pressmatic, rellançant-la com a Local de Flywheel. Local ™ elimina els mals de cap tècnics de la configuració i la depuració d’entorns locals i permet instal·lacions de WordPress d’un clic, infraestructura flexible, accés d’arrel senzill i URL compartibles..

També agraïm que Flywheel permet als dissenyadors, desenvolupadors i agències empaquetar temes i plugins d’ús comú per a una configuració ràpida i automatitzada de nous llocs i projectes. Es poden desar i desplegar plànols gràfics amb rapidesa i senzillesa, la qual cosa us permetrà centrar-vos en les necessitats i personalitzacions específiques del client.

A més de les migracions de llocs gratuïtes i l’arquitectura del núvol amb un ajust ajustat, Flywheel amplia els allotjaments de WordPress amb solucions performants de FlyCache al costat del servidor i llocs de demostració gratuïts amb funcions completes..

Tot està controlat des d’una magnífica interfície fàcil d’utilitzar. Tots els vostres llocs estan allotjats i accessibles a través del portal d’administració, el que significa que no heu de recordar tots els diferents registres dels llocs que gestioneu. Els clients tradicionals d’allotjament poden perdre la instal·lació estàndard de cPanel, però la plataforma de Flywheel estava clarament dissenyada per a persones apassionades d’experiències d’usuari ben dissenyades. “

 • Hosting gestionat de tacte alt optimitzat per a WordPress
 • Increment de la velocitat GRATU viaT amb CDN integrat i tecnologia personalitzada FlyCache
 • Entorn d’un clic de caixa de sorra per a la posada en escena
 • Experiència i suport de la casa disponibles 24 hores
 • Eliminació de programes gratuïts de seguretat i eliminació de programari maliciós
 • Comença ara a Flywheel.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me