Revisió AccuWebHosting

“Amb més de 14 anys proporcionant serveis compartits, VPS i serveis dedicats performants, AccuWebHosting és una opció respectable per a clients que busquen configuracions especialitzades, recursos escalables i suport adaptatiu..

Resonant especialment amb clients que allotgen Windows i Linux VPS, l’empresa gestiona actualment més de 15.000 servidors virtuals i 55.000 llocs web. AccuWebHosting és notablement agnòstic quan es tracta de sistemes operatius. En lloc de declarar-se especialista només en Windows o simplement donar el servei de llavis encarregats de l’opció de Microsoft a favor de les instal·lacions de Linux, AccuWebHosting ofereix nou sistemes operatius diferents amb un mateix format de preus..

AccuWebHosting inclou còpies de seguretat gratuïtes amb la majoria de plans i, potser més remarcables, restauracions gratuïtes i il·limitades. Els clients poden actualitzar a un pla de còpia de seguretat de pagament per a còpies de seguretat progressives diàries que es mantenen durant set dies. A més de les migracions de llocs web gratuïtes, la majoria dels plans d’allotjament compartits inclouen el seguiment 24 hores al dia, la protecció DDoS i l’allotjament de correu electrònic gratuït.

L’assistència està disponible tot el dia, la companyia promedia les respostes del bitllet en menys de 15 minuts i les respostes del xat en set segons. L’experiència tècnica de l’empresa es troba a la pantalla completa amb un mínim de garanties de temps màxim del 99,99% per sobre de la mitjana i diversos plans que prometen un 100% de disponibilitat. “

 • Garantia de funcionament 100% de maquinari
 • Resposta de suport al xat de 7 segons
 • Migració de llocs GRATU siteTA
 • Sistemes operatius Windows i Linux
 • Còpies de seguretat diàries i vigilància 24 hores
 • Comença a AccuWebHosting.

“El ganivet de l’exèrcit suís dels proveïdors d’allotjament compartits, AccuWebHosting mostra la diversitat i la flexibilitat al nivell bàsic d’allotjament. El proveïdor ofereix tres sabors cadascun dels serveis d’allotjament de Windows i Linux, a més de configuracions addicionals per a aplicacions com WordPress, Node.JS, Joomla, Magento, OScommerce i ASP.NET, entre d’altres..

Independentment del sistema operatiu, la majoria dels clients voldran optar per plans alimentats per unitats d’estat sòlid d’alt rendiment. Combinat amb CloudLinux i el servidor web LiteSpeed, ràpid i lluminós, vam quedar impressionats amb el rendiment AccuWebHosting. Encara millor, la companyia manté els preus de l’allotjament SSD lleugerament per sota dels competidors. A diferència de gairebé tots els competidors del mercat, no obstant això, l’empresa limita l’espai d’emmagatzematge a 50 GB al nivell més alt: gairebé tots els altres ofereixen l’anomenat emmagatzematge il·limitat (que no és, tècnicament, però això és una discussió per a un altre dia).

Per als clients que busquen més avantatges, AccuWebHosting ha creat una interessant solució de núvol compartida que promet un funcionament del maquinari al 100%. El núvol públic de cost fix és una opció intrigant per a petites empreses que requereixen una infraestructura permanent i una arquitectura fàcilment escalable, però els plans inclouen les mateixes restriccions d’emmagatzematge..

Per als principiants, una distinció clau entre els plans compartits d’AccWWHHosting és que els plans Linux inclouen la popular plataforma de gestió cPanel i RVsitebuilder, que ofereix més de 400 plantilles i una interfície arrossegada per ajudar els usuaris a obtenir ràpids dissenys professionals en línia. El creador de llocs web familiar ofereix un control intuïtiu i dissenys de resposta automàtica. “

 • RVsitebuilder GRATU RT & 400 plantilles
 • Domini i bases de dades il·limitats
 • Opció de servidor compartit de núvol escalable
 • Servidor CloudLinux OS i LiteSpeed
 • Proteccions múltiples de DDoS
 • Comença a AccuWebHosting.

“Els servidors dedicats amb AccuWebHosting són totalment configurables i escalables, de manera que els clients no necessiten adquirir recursos no necessaris fins que el trànsit al seu lloc web o aplicació garanteixi l’expansió..

L’emmagatzematge oscil·la entre 250 GB i 16 TB, superant dràsticament a cada competidor. A més, els clients poden disposar d’entre 8GB i 512 GB de memòria, mentre que l’empresa assigna amplada de banda de 500GB a 20TB al mes. La configuració i la disponibilitat depenen d’una mica de quins dels 11 centres de dades d’AccWWHosting que seleccioneu: EUA (est o oest), EUA, Canadà, França, Austràlia, Singapur, Índia, Alemanya, Polònia o Països Baixos.

Desitgem que els clients que utilitzin servidors dedicats al centre de dades dels EUA d’AccWWHHosting poguessin tenir una adreça IP dedicada, però no considerem que un bloc d’adreces IP sigui un creador de negocis. Nota important: tots els centres de dades no estan equipats amb la infraestructura de protecció DDoS multicapa de l’empresa.

La xarxa d’AccuWebHosting funciona amb enrutadors redundants de ginebre i commutadors Cisco, que funcionen internament a 2Gbps. Tota la infraestructura de xarxa crítica es controla cada 60 segons, i els problemes potencials es van escalar immediatament a la direcció de l’empresa. Totes les precaucions permeten a AccuWebHosting oferir gairebé 100% d’acords de nivell de servei, de xarxa i de potència, una rara marca que literalment no es pot superar.

Els servidors de metall nu de la companyia tenen un preu força competitiu amb altres hostes, però el major perjudici del servei és un recàrrec per als serveis gestionats. Diversos competidors inclouen més suport a punts de preu similars, però AccuWebHosting cobra 90 dòlars addicionals mensuals per al seguiment 24 hores del dia, la gestió proactiva del servidor, la gestió del sistema operatiu i el quadre de control, juntament amb còpies de seguretat automatitzades i no modificades i dues hores de temps dedicat a SysAdmin cada mes. – serveis fantàstics, però el cost duplica el preu del servidor dedicat més barat de l’empresa “.

 • Elecció d’11 centres de dades globals
 • 100% de funcionament en xarxa & potència SLA
 • Opcions totalment o autogestionades
 • Monitorització proactiva opcional
 • Es reinicien els comandaments a distància per a tots els servidors
 • Comença a AccuWebHosting.

“El servei de signatura d’AccWWebHosting, els plans VPS de la companyia tenen totes les formes, mides i sistemes operatius. Combinant qualitat i assequibilitat, els plans AccuWebHosting comencen a menys de 10 dòlars al mes, aproximadament la meitat del que trobareu en altres llocs. Els experts altament capacitats de la companyia es consultaran amb clients potencials per elaborar un pla que proporcioni exactament els recursos informàtics necessaris perquè el vostre lloc tingui èxit a un preu rendible..

AccuWebHosting ofereix llicències per a nou sistemes operatius diferents, sis panells de control i dos servidors de bases de dades. Hi ha configuracions de Linux addicionals disponibles per a les piles de Node.JS o MEAN.JS, i els aficionats a Windows apreciaran la infraestructura amb forma de canvi de moneda estrangera.

Independentment de la configuració, tots els plans VPS AccuWebHosting disposen de memòria escalable, espai d’emmagatzematge i amplada de banda. Els clients poden reassignar recursos amb només uns clics a la plataforma de gestió intuïtiva de l’empresa. A més de bases de dades il·limitades, els usuaris poden gaudir d’accés complet a l’arrel o d’administració i còpies de seguretat gratuïtes.

No obstant això, la manca de serveis gestionats inclouen automàticament la possibilitat de retenir AccuWebHosting del nivell més alt dels proveïdors d’allotjament. Certament, quedem impressionats per les opcions incloses en l’actualització (control 24/7, gestió del servidor proactiva, sistema operatiu i gestió del tauler de control, juntament amb dues hores de temps de SysAdmin cada mes), però la tarifa mensual aproximada de 13 dòlars anul·la els avantatges del preu. AccuWebHosting es va merèixer. DDoS i les proteccions antivirus també són un altre cost afegit.

Tot i així, encara recomanem molt bé AccuWebHosting, especialment per als clients de Windows VPS. La majoria dels hostes principals o bé ignoren completament l’allotjament de Windows o augmenten les tarifes sobre el que haurien de ser els serveis estàndard. AccuWebHosting, però, ofereix plans de sobrealimentació exactament a la mateixa tarifa que els paquets Linux. Els clients poden triar entre les llicències Windows 2008, 2012 o 2016 i executar aplicacions SmartTools incloses: un valor de 800 dòlars. “

 • Mateix preu per al sistema operatiu Windows o Linux
 • Còpies de seguretat diàries GRATU dailyTS
 • SSD o actualitzacions d’emmagatzematge al núvol
 • Accés complet a l’arrel
 • Firewall de programari preconfigurat
 • Comença a AccuWebHosting.

“Presumint del que l’empresa anomena a “instal·lació de clic zero,” AccuWebHosting preinstal·la el sistema de gestió de contingut de WordPress en nous comptes d’allotjament, a més de plugins per a SEO i caché, però amb el nivell de servei més baix.

Un dels nostres grans peeves de mascotes és un dels amfitrions de WordPress gestionats que limiten la capacitat dels clients per instal·lar certs plugins. Sabem que els amfitrions signifiquen bé, però, per què pagar per alguna cosa que us digui què no podeu fer? Per sort, AccuWebHosting no té aquestes restriccions de complements.

A més del control de seguretat 24 hores / 24, agraïm que AccuWebHosting inclogui protecció i mitigació de DDoS multicapa, i automatització dels fitxers bàsics de WordPress..

Per a nosaltres, una marca de plans prometedors d’allotjament de WordPress és la inclusió d’un entorn de posada en escena, i AccuWebHosting inclou un, a més d’accés Git, WP-CLI i SSH per als clients de VPS WordPress.

AccuWebHosting també ofereix cada dia un nombre limitat de comptes de hosting gratuïts de WordPress per als clients que ja posseeixen un nom de domini. Gratuït per a tota la vida, el pla no requereix un número de targeta de crèdit, però l’empresa voldria un enllaç a un perfil de xarxa social i una còpia d’un DNI emès pel govern. Es prefereix als usuaris que comparteixen la seva experiència AccuWebHosting en algun lloc en línia. AccuWebHosting mai publicarà anuncis al vostre lloc de WordPress d’allotjament gratuït i proporcionarà un nivell bàsic de suport i còpies de seguretat gratuïtes. Tot i això, no hi ha acord de nivell de servei. “

 • Memòria cau prèviament instal·lada & Complements de SEO
 • Llocs i instal·lacions il·limitats
 • Migració GRATU WordPressTA a WordPress & còpies de seguretat diàries
 • Emmagatzematge tot SSD per obtenir un rendiment superior
 • Zero restriccions per als connectors WP
 • Comença a AccuWebHosting.

“AccuWebHosting es va associar amb la plataforma RVsitebuilder per oferir als principiants un camí senzill i raonat per crear el seu primer lloc web. RVsitebuilder, construït en el marc de Laravel elegant i de codi obert, permet als usuaris llançar llocs molt ben dissenyats sense coneixements de codificació..

Centenars de plantilles donen la benvinguda al propietari del lloc. Agraïm l’organització de temes de la plataforma en temes i indústries específiques, a més d’incloure temes adaptats per a mòbils i sensibles que es mostren perfectament en ordinadors de sobretaula, tauletes i dispositius mòbils. Desitgem que els usuaris no haguessin de crear i dissenyar el seu bloc per separat de la resta del lloc, però almenys ofereix una altra possibilitat als usuaris de personalitzacions racionalitzades.

El RVsitebuilder és extremadament fàcil d’utilitzar, oferint una simplicitat arrossegable i amb una combinació adequada d’orientació i creativitat de forma lliure. Hem trobat una gran quantitat de controls de bàner amb opcions per a imatges d’herois, control lliscant d’imatges, text i opcions de pàgina per pàgina, però de nou, és difícil culpar un creador de llocs web per oferir als seus usuaris opcions..

Tot plegat, hem trobat AccuWebHosting i els seus plans assequibles, inclosos RVsitebuilder per oferir la combinació perfecta de funcions per als propietaris de llocs de primera vegada i per als que tenen una mica més d’experiència al cinturó: àmplia memòria SSD i creativitat il·limitada, juntament amb eines de disseny senzilles. i el que-veieu-és-el que-obteniu “

 • 500 plantilles de llocs per a negocis
 • Dissenys GRATU -TS de resposta mòbil
 • Disseny arrossegat i solt: no es requereix coneixement HTML
 • Pàgines i subpagines il·limitades amb previsualitzacions ultra ràpides
 • Editor d’imatges GRATU ,TS, a més de còpies de seguretat i restauracions de llocs
 • Comença a AccuWebHosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me