Kuinka päivittää Node.js uusimpaan versioon (Linux, Ubuntu, OSX, muut)

Kuten niin monissa avoimen lähdekoodin tekniikoissa, Node.js on nopeasti etenevä projekti. Pienet päivitykset tulevat muutaman viikon välein parantamaan vakautta ja turvallisuutta kaikissa versiohaaroissa.

Menetelmiä on paljon solmun päivittämiseen missä tahansa käyttöjärjestelmässä, joten sinulla ei ole tekosyytä jäädä jälkeen. Olemme koottaneet joitain yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista tavoista asentaa uusin Node-versio Linux-pohjaisiin, Windows- ja macOS-koneisiin. Ennen kuin aloitat, tarkista, mitä Node.js-versiota käytät, ajamalla solmu -v komentorivipäätteessä.

Ohjeet:

3 tapaa päivittää solmuversioita Linux-pohjaisissa koneissa

Suojaamme kaikki tukisi päivittämällä Node Linux-pohjaisissa käyttöjärjestelmissä, mutta Vaihtoehto 1 on ylivoimaisesti suositeltuin menetelmä yksinkertaisuuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Jos lieventävät olosuhteet estävät sinua menemästä Solmun versionhallintareitille, lue ohjeet solmun päivittämiseen paketinhallinnan tai binaaripakettien kautta.

1. Päivitä solmu käyttämällä Node Version Manager -sovellusta

Solmun versionhallinta tai nvm on kaukana paras tapa päivittää solmu. Tarvitset C ++ -kääntäjän, samoin kuin build-Essential- ja libssl-dev-paketit. Suorita ensin päivitys ja hanki sitten paketit:

1
2

sudo apt-get -päivitys

sudo apt-get install build-essential tarkista asenna libssl-dev

Asentaaksesi tai päivittääksesi nvm: n, voit saada asennuskomentosarjan käyttämällä cURL:

1 curl -o- https://raw.githubusercontent.com/creationix/nvm/v0.32.1/install.sh | lyödä

Sinun on ensin suljettava ja avattava uudelleen terminaali, mutta voit varmistaa onnistuneen asennuksen komennolla -v nvm. Komento antaa nvm: n, jos kaikki toimi.

Kun olet asentanut, päivitettyjen Node-versioiden asentaminen on helppoa. Voit tarkistaa nykyiset asennetut versiot nvm lsand -sovelluksella ja nähdä, mitä on asennettavissa nvm ls-remote -sovelluksella.

Lataa, käännä ja asenna uudemmat Solmun versiot, joissa nvm install #. #. # Korvaa tietysti haluamasi Solmun version #. Voit kertoa nvm: lle, mitä versiota käytetään jokaisessa uudessa shellissä nvm: n kanssa. #. #. Ja asettaa oletus alias: nvm alias oletussolmu.

2. Päivitä solmu paketinhallintaa käyttämällä

Jos nvm ei ole sinulle, paketinhallinta on seuraavaksi paras veto. Solmupaketinhallinta eli npm auttaa sinua löytämään, jakamaan ja käyttämään koodia sekä hallitsemaan riippuvuuksia.

Solmun mukana tulee npm esiasennettu, mutta manageria päivitetään useammin kuin Solmua. Suorita npm -v nähdäksesi, mikä versio sinulla on, sitten npm install npm @ latest -g asentaaksesi uusimman npm-päivityksen. Suorita npm-v uudelleen, jos haluat varmistaa, että npm päivitetään oikein.

Päivittääksesi solmun tarvitset npm: n kätevän n-moduulin. Suorita tämä koodi tyhjentääksesi npm: n välimuistin, asentaa n ja asentaa viimeisin vakaa versio Solmusta:

1
2
3

sudo npm välimuisti puhdas -f

sudo npm install -g n

sudo n vakaa

Asenna uusin versio käyttämällä n uusinta. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa n #. #. # Saadaksesi tietyn solmuversion.

3. Päivitä solmu (Ubuntu / Linux / Debian / CentOS) käyttämällä binaaripaketteja

Olkaamme rehellisiä – et todennäköisesti halua mennä tälle reitille. Jos olet kuitenkin epätoivoinen, siirry viralliselle Node.js-lataussivulle saadaksesi 32- tai 64-bittinen Linux-binaaritiedosto. Voit ladata tiedoston selaimesta, mutta suosittelemme konsolin käyttöä. Muista, että tietty solmuversio saattaa muuttua päivitysten julkaistua.

1 wget https://nodejs.org/dist/v6.9.2/node-v6.9.2-linux-x64.tar.xz

Tiedoston pakkaamiseen tarvitaan xz-utils; Asenna se suorittamalla sudo apt-get install xz-utils. Seuraavaksi käytä tätä koodia asentaaksesi binaaripaketti usr / local: iin:

1 tar -C / usr / local – nauha-komponentit 1 -xJf node-v6.9.2-linux.x64.tar.xz

Nyt kun sinulla on Solmu ja Npm, kannattaa kokeilla vaihtoehtoa 2 seuraavalle päivitykselle.

Kuinka päivittää solmu (Windows / macOS) Nodejs.org-sovelluksen asennusohjelmien avulla

Node.js-lataussivu sisältää binaaripaketit Windowsille ja macOS: lle – mutta miksi vaikeuttaa elämääsi? Valmiit asennusohjelmat – .msi Windowsille ja .pkg MacOSille – tekevät asennusprosessista uskomattoman tehokkaan ja ymmärrettävän. Lataa ja suorita tiedosto ja anna asennustoiminnon huolehtia muusta. Jokaisella ladatulla päivityksellä Solmun ja npm: n uudemmat versiot korvaavat vanhemman version.

Vaihtoehtoisesti macOS-käyttäjät voivat käyttää yllä olevia npm- ja n-ohjeita.

Solmusi päivitys on valmis! Kuinka “molemmat moduulit ja paketit”?

Solmun ja npm: n päivittäminen on vasta alku. Haluat pitää muut paketit ja riippuvuudet ajan tasalla maksimoidaksesi yhteensopivuuden ja turvallisuuden. Onnea sinulle, sinulla on nyt uusin versio npm: stä – ja olemme kirjoittaneet suuren ohjeen, joka opastaa sinut paketin päivitysprosessin läpi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me