Shopify vs. WordPress (e-handel, blog, temaer, plugin-integration)

Sammenligning af Shopify vs. WordPress sætter to titaner på e-handelswebsteder op mod hinanden. Du ved, at du vil sælge dine produkter online – men hvordan? Mange nye e-handels-iværksættere eller ejere af små virksomheder brænder helt klart for, hvad de sælger, men har ofte ikke de tekniske chops til at etablere deres online shop.

Shopify og WordPress er nogle af de mest anvendte værktøjer online og driver millioner af succesrige butikker. Mens de begge er store, kan dine specifikke behov muligvis gøre den ene platform mere fordelagtig for dig end den anden. Eller du kan muligvis bare bruge begge på samme tid. Læs videre for vores forskellige anmeldelser af WordPress og Shopify sammen med tip til implementering af programmerne mest effektivt.

Shopify vs. WordPress: Samlede anmeldelser

Med værktøjer som Shopify og WordPress er det ikke så svært at opbygge en online butik, som du måske tror. Begge programmer inkluderer alt, hvad du skal bruge for at begynde at sælge på få minutter og klik.

WordPress anmeldelse

WordPress, der oprindeligt blev betragtet som en blogging-platform, er blevet en af ​​de mest kraftfulde og fleksible platforme for at få dit brand online. Mere end 25% af alle websteder bruger WordPress, som er helt gratis og bygget helt af frivillige. Brug WordPress, hvis du leder efter:

 • Gratis (eller dybest set gratis): Med hosting kan din butik være online for et par dollars om måneden.
 • Tilpasning: Temaer og plugins sikrer, at du har det udseende og de funktioner, du ønsker.
 • Fællesskab: Millioner giver support og ideer til at gøre WordPress bedre for alle.

Da WordPress-indholdsstyringssystemet er gratis, er alt hvad du behøver en hostingplan. De fleste virksomheder tilbyder enkelt-klik-installationer af WordPress, og nogle tilbyder endda hosting-pakker, der er skræddersyet til at maksimere hastigheden og sikkerheden i WordPress. InMotion Hosting går et skridt videre med deres enestående, WordPress-specifikke webstedsbygger, BoldGrid.

Se andre topværter for WordPress »

Shopify anmeldelse

Teamet bag Shopify startede oprindeligt en online butik til salg af snowboardudstyr. I stedet for at placere deres varer på et hvilket som helst antal markedspladser valgte de at opbygge deres eget værktøj, der lader dem opbygge relationer med kunder og vise deres brand. Nu har mere end 300.000 aktive Shopify-butikker omsat mere end $ 20 milliarder. Overvej Shopify, hvis du vil:

 • Let: Din butik, hosting, lagerstyring og analyse er alt sammen ét sted.
 • Out-of-the-box sikkerhed: Hver butik leveres med et SSL-certifikat og PCI-overholdelse.
 • Centraliseret støtte: Nå 24/7 support via telefon, e-mail eller chat.

Shopify er en one-stop-shop for e-handel, der inkluderer sikker hosting, ubegrænset båndbredde og alle de værktøjer, du har brug for for at åbne din butik til forretning. Selvom prislappen er en smule stejlere end de fleste delte hostingplaner, er det værd at vide, at Shopifys supporteksperter 24/7 kan tage sig af alle aspekter af din virksomhed.

Se andre bedste værter for e-handel »

Shopify vs. WordPress: e-handels sammenligning

Du kan gå en af ​​to måder her. Vil du tage en længere vej, men har den ultimative fleksibilitet og plads til at vokse? Eller vil du bare komme så hurtigt som muligt, selvom prisen er højere, og du ikke har så mange muligheder at skalere?

Vi vil ikke lyve, der vil være mere opsætning med WordPress. Du har brug for en vært, et tema, et SSL-certifikat og et eCommerce-plugin. Den sidste del er hvor WooCommerce kommer ind: Med næsten 17 millioner downloads tillader WooCommerce næsten 40% af online butikker. WooCommerce hjælper dig også med at integrere din forretnings PayPal-konto. Med al den forberedelse, der er nødvendig til WordPress, er den vært, du vælger, en utrolig vigtig beslutning. Nyd et væld af inkluderede funktioner til en vanskelig at slå pris med den øverste entry-level eCommerce vært nedenfor.

Se andre bedste værter for e-handel »

Du har ikke brug for nogen kodnings- eller designfærdigheder for at åbne dine Shopify butik. Du kan vælge mellem mere end 100 forudbyggede skabeloner og justere layout, farver og indhold. Din butik og indkøbskurv optimeres automatisk til mobile enheder og SEO, og du kan spore ydeevne med analyse af både dine produkter og webtrafik. Hvis du støder på problemer undervejs, er Shopifys dedikerede supportteam tilgængeligt døgnet rundt i tillæg til deres helpcenter, diskussionsfora og eCommerce University.

Se andre bedste værter for e-handel »

Shopify vs. WordPress: Blogsammenligning

Denne er temmelig let. Vil du bruge den mest populære blogplatform i galaksen eller en sekundær funktion oprettet af et e-handelsfirma?

Fortæl din historie på enhver måde, du kan forestille dig med WordPress. Du kan vælge mellem et vilkårligt antal gratis eller betalte temaer og tilføje plugins til social deling, øget SEO, analyse og interaktivitet. Brug kategorier, tags og permalinks til at organisere din blog og gøre den mere brugervenlig.

Shopify har teknisk set et blogværktøj, men det kan ikke sammenlignes med funktionen og kraften i WordPress. Platformen vil imødekomme begyndernes behov, men manglen på plugins og fleksibilitet betyder, at succesrige butikker hurtigt vil vokse ud fra Shopify.

Vi kunne afdække vores væddemål og fortælle dig at have en Shopify-butik og WordPress-blog i et underdomæne (dvs. blog.yourstore.com), men det er ikke besværet værd. Mere end 60 millioner brugere kan ikke tage fejl – brug WordPress med vores foretrukne bloghost.

Se andre topværter for WordPress »

Shopify vs. WordPress: Hosting Cost

Her er hvor WordPress begynder at trække væk. Open-source platformen er gratis at downloade og bruge, ligesom mange plugins og temaer. Shopify, på den anden side starter sine planer i intervallet $ 10 pr. måned. Den billigste plan genererer imidlertid kun produktoversigter, som du kan integrere på et eksisterende websted eller sociale medier – det er ikke en uafhængig butik. Disse planer spænder fra $ 30 til $ 300 pr. Måned, afhængigt af de funktioner, du har brug for.

Hold fast ved et grundlæggende, overkommeligt webhostingfirma. De fleste af dem tilbyder et-klik-installation af WordPress og kommer kun i gang $ 2 til $ 5 per måned.

Se andre bedste værter til overkommelige priser »

Shopify WordPress Plugin Integration

Som vi sagde tidligere, er det at kombinere styrkerne ved WordPress og Shopify en sikker måde at få din online drøm til. Følg disse trin for at komme i gang:

 1. Tilmeld dig hosting: Opret en konto hos et hostingfirma, såsom BlueHost ($ 2,95 / mo) eller InMotion ($ 5,99 / mo), der tillader WordPress-installationer med et enkelt klik.
 2. Implementer dit design: Få dit websted opsat med hvilke temaer, billeder og indhold du ønsker. Det vil være lettere at integrere Shopify i dit eksisterende branding.
 3. Tilmeld dig Shopify: Tilmeld dig derefter din Shopify-konto. Du kan starte med en 14-dages gratis prøveversion og derefter opgradere til Shopify Lite-pakken.
 4. Installer Shopify-plugin: Når du alle er tilmeldt alt og klar til at begynde at sælge, skal du gå til WordPress for at installere og aktivere Shopify-plugin. Åbn plugin (via linket Shopify i admin-menuen til venstre), og indtast dine Shopify-loginoplysninger for at linke din butik og dit websted.
 5. Oprettet butik! Plugin leder dig gennem tilføjelse af produkter, opsætning af betalingsmuligheder og konfiguration af forsendelse. Du kan tilføje individuelle produkter eller samlinger til ethvert WordPress-indlæg, side eller sidebjælke med et klik på en knap.

Disse tip skal have dig godt på vej. Men hvis du sidder fast, skal du søge efter en af ​​de mange gode tutorials online, der indeholder masser af skærmbilleder, der fører dig gennem processen.

Shopify WordPress-temaer

At finde det rigtige WordPress-tema kan være som kviksand for både begyndere og erfarne designere. Med så mange livlige indstillinger, hvordan ved du, at din søgning er forbi?

Skærmbilleder af fire e-handels WordPress-temaer

Med uret øverst til venstre: temaerne Hype, Simple, FreeStore og Ella kombinerer det bedste fra WordPress og Shopify.

Forhåbentlig kan vi spare dig lidt tid ved at udarbejde en liste over nogle af de bedst sælgende WordPress-temaer bygget med Shopify i tankerne.

 • Hype: Shopify samarbejdede med Themezilla for at fokusere på effektive produktbilleder.
 • Enkel: Ligesom navnet antyder handler dette design om en let købsoplevelse.
 • FreeStore: Inkluderede layouts og sideskabeloner gør design let for begyndere.
 • Ella: Udstyret til mode, skræddersy dit websted med lagdelt navigation og megamenuer.

Hvis du vil se flere muligheder, dækker vores WordPress Reviews Guide de bedste temaer. Mere end 100 temaer er også tilgængelige via WordPresss temakatalog.

Begynd med at sælge eller blogge på mindre end 10 minutter

Værktøjer som WordPress og Shopify giver dig mulighed for at tilbringe mere tid med dine produkter, forretninger og ideer i stedet for at holde op med en kompliceret online butik. Vi tror, ​​at de fleste iværksættere vil nyde de avancerede funktioner og ubegrænset fleksibilitet i WordPress, men helt sikkert forstå og værdsætte, hvordan Shopify tager sig af begyndere ved at tilbyde en let one-stop-shop, der imødekommer alle deres behov.

Hvis du mener, at WordPress er det rigtige for dig (med eller uden Shopify-plugin-integration), kan du se vores liste over de bedste hostingfirmaer til WordPress.

Fortsæt med at sammenligne med lignende artikler om populære webstedsopbygningsmuligheder:

 • Squarespace vs. WordPress vs. Weebly vs. Wix
 • WordPress vs. Weebly
 • WordPress vs. Blogger
 • WordPress vs. Squarespace
 • WordPress vs. Joomla vs. Drupal

Glem ikke at fortælle os, hvad du syntes om artiklen, eller del din oplevelse med enten Shopify eller WordPress, ved at droppe os en linje nedenfor!

Vinderen: WordPress – Med Shopify-plugin!

Heldigvis kan du få det bedste fra begge verdener. Fang WordPress-hostingpræstationer, skalerbarhed og support, mens du stadig drager fordel af Shopifys e-handelsinfrastruktur. Gå med en stærk WordPress-vært, såsom InMotion, og tilføj Shopifys e-handels-indkøbsvogn-plugin for at linke dine konti og sælge direkte på dit WordPress-sted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me