Shopify-gennemgang: Ny app Arrive ™ leverer konsolideret ordresporing

Shopify-forhandlere, der driver uafhængige onlinevirksomheder i alle størrelser, omsatte mere end $ 1 milliard i shoppinggrenene Black Friday og Cyber ​​Monday. Shopifys nyeste oprettelse adresserer nu den anden side af e-handelstransaktionerne.

Arrive, en mobilapp, der er tilgængelig på iOS, synkroniserer automatisk køb af online-shoppere på tværs af alle forhandlere for at give opdaterede opdateringer på alle transitordrer. Shopify annoncerede den generelle tilgængelighed af appen, som tidligere havde været i beta, i slutningen af ​​november. Vi var blandt de første til at tage appen til en tur, efter at projektleder Robleh Jama forklarede Shopifys tidlige brainstorming samtaler og tilgang til strømline online shopping for forbrugere.

Introduktion af Arrive: Shopifys nyeste mobilapp

For tredje år i træk sagde Robleh, at Shopifys mobilsalg var overlegen på skrivebordet i løbet af weekenden Black Friday og Cyber ​​Mandag. Indkøb foretaget via telefoner og tablets tegnede sig for 64% af alt salg, hvilket han sagde var en stigning på 10% fra 2016.

”Vi ved, at folk handler mere og mere online med en voksende vægt på mobil,” sagde Robleh. ”Vi ved også, at ordersporing stadig er en kompliceret proces, der tvinger folk til at håndtere forældede systemer og kryptiske sporingskoder bare for at spore deres indkøb. Så da vi vidste, at vi køber mere og mere på vores smartphones, troede vi, at det skulle være lige så let at spore de ting, du køber. ”

Som sådan synkroniseres Arrive med brugernes Gmail-konti og scanner e-mails for relevant information, f.eks. “Sporingsnummer” eller “din pakke er sendt,” og trækker dataene. Den retailer-agnostiske app konsoliderer status for hver ordre og sporer dem i en simpel grænseflade, der viser sporingsoplysninger og forsendelsestjenesten, der foretager levering, sammen med detaljer om produkt-, detailhandler- og kundeservicemuligheder.

Samlet bedømmelse: 4.9 / 5.0

Arrive er den seneste udgivelse fra Shopify Garage, virksomhedens produktudviklingsgruppe for skunkworks-esque, som Robleh kaldte “et lille og uhyggeligt team af designere og ingeniører, der er fokuseret på at bygge eksperimentelle produkter til udfordringer, som mærker og forbrugere står overfor.” Denne gang sidste år frigav den canadiske eCommerce-platform Frenzy, gruppens flash-salg-app, der tog højde for både detailhandlere og shoppere.

Ankom, tilgængelig gratis i iOS App store, er utrolig enkel at downloade, installere og konfigurere. Arrive er kompatibel med mere end 400 luftfartsselskaber, herunder standard UPS, USPS, FedEx og DHL, sammen med hundreder af forhandlere.

Screenshots af Shopify Ankommer

Den nyeste oprettelse fra Shopify, Arrive gør det muligt for iOS-brugere nemt at spore alle indgående forsendelser.

Hvis kunder ikke kan se en bestemt ordre i Arrive, tillader appen manuel input og opfordrer brugerne til at videresende e-mailen til [email protected] for at se, om teamet kan tilføje operatøren til fremtidige leverancer.

”Vi vidste ikke, hvor det var vanskeligt at automatisere denne proces med sporing af pakker,” sagde Robleh. “Der er mange bevægelige dele med Arrive, og den store udfordring har været at bringe enkelhed, orden og gennemsigtighed til et så komplekst system.”

Funktioner: Automatisk sporing og live-kortopdateringer

Forbindelse Arrive til din Gmail-konto er så simpelt som at logge ind på din e-mail. Appen tager sig af resten og viser straks oplysninger om forsendelse og ordre i en ren, strømlinet grænseflade.

Arrive er hurtig til at forsikre brugerne om, at appen kun indsamler oplysninger, der er relevante for køb, herunder sporingnumre, operatørnavn, ordrenumre og produktoplysninger, og sikrer, at personlige eller leveringsoplysninger ikke deles med andre apps eller virksomheder.

Ud over at spore dine pakker i en levende kortvisning, sender Arrive rige underretninger, når din ordre når nye stadier i forsendelses- og leveringsprocessen – noget Robleh beskrev som hans yndlingsfunktion.

”Jeg tror, ​​folk vil sætte pris på at få automatiserede opdateringer af sporing af pakker uden engang at skulle åbne appen,” sagde han. ”Vi ønskede at skabe noget smukt, enkelt og let at bruge.”

Du er ankommet: Hold øje med øget e-mail og mobil support

Vi ville meget gerne se bredere support ud over kun Gmail-brugere på iOS-enheder, men Robleh forsikrede os om, at mere skulle komme til den splinternye app. Han sagde, at flere granulerede sporingsopdateringer, forenklet returnering og en lettere måde at ordre produkter på er på vej ud over kompatibilitet med Android-enheder, andre e-mail-klienter og en potentiel udvidelse til webbrowsere.

”Vi har store planer for at ankomme og vil fortsætte med at opbygge og tilføje nye funktioner, der har til formål at gøre pakkesporing så let som muligt,” sagde han.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me