Sådan opdateres Node.js til den nyeste version (Linux, Ubuntu, OSX, andre)

Som med så mange open source-teknologier er Node.js et hurtigt bevægende projekt. Mindre opdateringer kommer ud hver par uger for at øge stabiliteten og sikkerheden blandt alle versioner.

Der findes mange metoder til at opdatere Node på ethvert operativsystem, så du ikke har en undskyldning for at falde bagud. Vi har samlet nogle af de enkleste og mest effektive måder at installere den nyeste version af Node på Linux-baserede, Windows og macOS-maskiner. Før du kommer i gang, skal du kontrollere, hvilken version af Node.js, du i øjeblikket bruger, ved at køre node -v i en kommandolinjeterminal.

Instruktioner til:

3 måder til opdatering af nodeversioner på Linux-baserede maskiner

Vi dækker alle dine baser med opdatering af Node på Linux-baserede operativsystemer, men mulighed 1 er langt den mest anbefalede metode til enkelhed og effektivitet. Hvis formildende omstændigheder forhindrer dig i at gå Node Version Manager-ruten, skal du læse videre for instruktioner om opdatering af Node gennem pakkeadministratorer eller binære pakker.

1. Opdater knude vha. Node Version Manager

Node Version Manager eller nvm er langt den bedste metode til opdatering af Node. Du har brug for en C ++ compiler såvel som de build-essential og libssl-dev pakker. Kør først en opdatering, og hent derefter pakkerne:

1
2

sudo apt-get-opdatering

sudo apt-get install build build-essential checkinstall libssl-dev

Hvis du vil installere eller opdatere nvm, kan du få installationsskriptet ved hjælp af cURL:

1 curl -o- https://raw.githubusercontent.com/creationix/nvm/v0.32.1/install.sh | bash

Du skal lukke og åbne terminalen først, men du kan bekræfte en vellykket installation ved hjælp af kommando -v nvm. Kommandoen udsender nvm, hvis alt fungerer.

Når du er konfigureret, er det en leg at installere opdaterede versioner af Node. Du kan kontrollere, hvilke versioner der i øjeblikket er installeret med nvm lsand, og se hvad der er tilgængeligt at installere ved hjælp af nvm ls-remote.

Download, kompiler og installer nyere versioner af Node med nvm installation #. #. #, Hvilket naturligvis erstatter #s med den Node-version, du ønsker. Du kan fortælle nvm hvilken version der skal bruges i hver nye shell med nvm brug #. #. # Og indstille en standard med alias: nvm alias standard node.

2. Opdater knude vha. En pakkehåndtering

Hvis nvm ikke er noget for dig, er en pakkehåndtering det næste bedste valg. Node-pakkehåndtering eller npm hjælper dig med at opdage, dele og bruge kode sammen med at styre afhængigheder.

Noden leveres med npm forudinstalleret, men manageren opdateres hyppigere end Node. Kør npm -v for at se, hvilken version du har, og installer derefter npm npm @ seneste -g for at installere den nyeste npm-opdatering. Kør npm -v igen, hvis du vil sikre dig, at npm er opdateret korrekt.

For at opdatere Node skal du bruge npms praktiske n-modul. Kør denne kode for at rydde npm’s cache, installere n og installere den seneste stabile version af Node:

1
2
3

sudo npm cache -f

sudo npm installation -g n

sudo n stabil

Brug n seneste til at installere den seneste version. Alternativt kan du køre n #. #. # For at få en bestemt nodeversion.

3. Opdater knudepunkt (Ubuntu / Linux / Debian / CentOS) vha. Binære pakker

Lad os være ærlige – du har sandsynligvis ikke lyst til at gå denne rute. Hvis du imidlertid er desperat, skal du gå til den officielle Node.js-downloadside for at få 32-bit eller 64-bit Linux binær fil. Du kan downloade filen fra en browser, men vi foretrækker at bruge konsollen. Husk, at den specifikke Node-version muligvis ændres, når der frigives opdateringer.

1 wget https://nodejs.org/dist/v6.9.2/node-v6.9.2-linux-x64.tar.xz

For at pakke filen ud, skal du bruge xz-redskaber; at installere det, kør sudo apt-get install xz-utils. Brug derefter denne kode til at installere den binære pakke i usr / local:

1 tar -C / usr / local – strip-komponenter 1 -xJf-knude-v6.9.2-linux.x64.tar.xz

Nu hvor du har Node og npm, kan du overveje at give mulighed 2 en prøve til den næste opdatering.

Sådan opdateres Node (Windows / macOS) ved hjælp af installationsprogrammer på Nodejs.org

Node.js-downloadsiden inkluderer binære pakker til Windows og macOS – men hvorfor gøre dit liv vanskeligere? De foruddannede installatører – .msi til Windows og .pkg til macOS – gør installationsprocessen utroligt effektiv og forståelig. Download og kør filen, og lad installationsguiden tage sig af resten. Ved hver downloadet opdatering erstatter de nyere versioner af Node og npm den ældre version.

Alternativt kan macOS-brugere bruge npm- og n-instruktionerne ovenfor.

Din knapopdatering er afsluttet! Hvordan ‘fordeler dine moduler og pakker?

Opdatering af knudepunkt og npm er bare begyndelsen. Du vil holde resten af ​​dine pakker og afhængigheder opdateret for at maksimere kompatibilitet og sikkerhed. Heldig for dig, du har nu den nyeste version af npm – og vi har skrevet en god vejledning, der leder dig gennem pakkeopdateringsprocessen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me