Bedste WordPress-hosting-websteder i 2020

At vælge de bedste WordPress-hosting-websteder kan være en skræmmende proces. Det superpopulære (og gratis!) Indholdsstyringssystem er overalt, og tilsyneladende hævder enhver webhost at være den bedste. Men hvordan kan du fortælle, hvilken hostingplan der passer dig?

Ligesom du ikke ville plante et træ i en ørken eller stikke en kaktus i sumpen, har WordPress-websteder brug for det rigtige miljø for at trives. For nogle betyder det en installation med én klik og automatiserede opdateringer, mens andre muligvis har brug for ubegrænset båndbredde, et indholdsleveringsnetværk, cache-plugins og andre ydelsesindstillede funktioner.

Efter at have brugt år på at udvikle og skalere WordPress-websteder, kom vores team sammen for definitivt at rangordne afgrødets creme for overkommelige priser, hastighed, sikkerhed, premium-administrerede tjenester og hjælpsom support. Vores anmeldelser af WordPress-værter tilbyder generelle anbefalinger, eller du kan læse videre til vores specialiserede påtegninger.

Bedste samlede websteder for WordPress-hosting

Hvad er så specielt med WordPress med ca. 300 indholdsstyringssystemer tilgængelige over internettet? Den samfundsdrevne platform har inspireret udviklere siden 2003 og fanger nu 60% af CMS-markedsandelen – svarende til mere end 75 millioner websteder.

Selvom open source-publiceringsplatformen leveres med alt hvad du har brug for for at bygge og lancere dit websted, leverer de bedste WordPress-værter ekstra brugervenlige tjenester og superladet teknologi for at gøre din oplevelse endnu bedre. WP-hostingplaner leveres ofte med rigelig båndbredde og opbevaring sammen med softwareopdateringer og et gratis SSL-certifikat.

Lad os dykke direkte ind i de øverste WordPress-hostingfirmaer, der officielt er anbefalet af vores team af udviklere og indholdsskabere. Uanset om du leder efter den bedste hostingplan for begyndere eller vil køre WordPress på en dedikeret server i virksomhedsgrad, får disse virksomheder høje karakterer overalt:

InMotion Hosting er førende når det kommer til funktionsrige WordPress-hostingplaner. Webhostingfirmaet finjusterer sin hardware til ydeevne ved at inkludere solid-state-drev, NGINX-webserveren og et gratis indholdsleveringsnetværk. InMotion Hosting-supportteamet tilbyder masser af ekspertise i skalering og sikring af forretningskritiske websteder og applikationer, der tilbyder det fulde udvalg af delte, VPS og dedikerede hostingtjenester specielt skræddersyet til WordPress..

Første gangsejere kan på den anden side komme i gang med det forudinstallerede WordPress-software og muligheden for at bruge virksomhedens specialbyggede WP-webstedsbygger, BoldGrid. Ud over de top-notch designværktøjer, hastighed og ydeevne leveres de fleste InMotion-hostingplaner med en brancheførende 90-dages pengene-tilbage-garanti og 99.999% oppetidsgaranti.

Besøg hjemmeside “

Bluehost er et af de mest pålidelige mærker i hosting – især når det kommer til WordPress. Hostingudbyderen er en af ​​kun tre officielt anbefalede WordPress-værter for at få velsignelse hos de meget udviklere og kommunikatorer, der oprettede og vedligeholder publiceringsplatformen. Bluehost har benyttet sig af denne tillidsstemme for at skabe WordPress-planer, der driver mere end 2 millioner websteder rundt om i verden.

Webhost-udbyderens delte WordPress-hostingplaner leveres med mindst 50 GB diskplads, en domænenavnsregistrering, gratis CloudFlare CDN og automatisk WordPress-installation og opdateringer. Den altid pålidelige Bluehost tilbyder også opgraderet e-handel og administreret hostingoplevelser, der introducerer ubegrænsede WordPress-websteder, SSD-opbevaring og ingen trafikbegrænsninger.

Besøg hjemmeside “

A2 Hosting kan prale af nogle af de hurtigste WordPress-hosting tjenester finder du. Virksomhedens magtfulde servere har alle ubegrænset båndbredde og SSD-opbevaring plus et iscenesættelsesmiljø og gratis SSL-certifikat. A2 Hosting er en fantastisk mulighed for webstedsejere, der har brug for ubegrænsede ressourcer (inklusive e-mail-adresser), og dem, der opgraderer fra basen WordPress-hostingplaner, kan nyde automatiske sikkerhedskopier og en række cache-plugins.

WordPress-hostingmulighederne leveres med standardtidsgarantien på 99,9%, men vi værdsætter især A2 Hosting’s hastighedsoptimerede Turbo-servere. Lovende sideindlæsningstider op til 20 gange hurtigere end konkurrenter, Turbo-serverne med lav tæthed afsætter flere ressourcer pr. Bruger og kommer med LiteSpeed ​​Cache-plugin til WordPress.

Besøg hjemmeside “

Bedste billige webhosting til WordPress

Automatiske eller gratis WordPress-installationer er normen på tværs af webhostingtjenester – men hvor ellers kan du finde omkostningsbesparelser? Selvom gratis WordPress-hosting er et lokkende forslag, er du meget bedre til at tilmelde dig en overkommelig hostingplatform til at opbygge dit WordPress-sted.

Billige WordPress-hostingtjenester leveres med alle mulige funktioner, der øger værdien, mens de leverer stærk ydelse, sikkerhed og pålidelighed. Hold øje med hostingfirmaerne, der tilbyder gratis SSL-sikkerhed, CloudFlare CDN og ubegrænset båndbredde, diskplads eller e-mail-adresser.

Når det drejer sig specifikt om WordPress-hostingudbydere, er automatiske installationer og opdateringer nøglen, ligesom at have opgraderet SSD-lager. Masser af billige WordPress-hostingmuligheder er tilgængelige for mindre end $ 5 pr. Måned. Vi fremhæver de tre bedste WordPress-hostingpakker baseret på overkommelige priser nedenfor.

InterServer er ikke gratis – men det er så tæt som du kan komme. Du kan få din WordPress-blog op og køre for kun $ 0,01 for den første måned og nyde priser fra måned til måned, der ikke låser dig i en langsigtet aftale (men rabatter er tilgængelige, hvis du er interesseret). Endnu bedre stiger dine hostingomkostninger ikke for hele din kontos levetid.

Ud over ubegrænsede domæner, diskplads og dataoverførsel får InterServer-kunder en gratis webstedsmigrering og SSL-certifikat. Uanset hvilken type hosting til WordPress du leder efter, kan InterServer prale af masser af overkommelige muligheder lige fra delt til administreret hosting på VPS og dedikerede servere.

Besøg hjemmeside “

Bluehost dominerer WordPress-hosting-scenen og gør det for bemærkelsesværdigt lave priser. Webhosting-guruer har en bemærkelsesværdig trussel i WordPress-samfundet og bidrager regelmæssigt til WordCamps og kerneudvikling. Bluehost geninvesterer også i sin infrastruktur og opgraderede for nylig de fleste af sine servere til hurtigere SSD-lagerplads uden at hæve priserne.

Selvom Bluehosts administrerede hosting- og WooCommerce-indstillinger er en smule pebret for nye brugere, der arbejder på deres første WordPress-websted, er de perfekte til dem med voksende online butikker og store mængder trafik. Hver WordPress hosting-service leveres med tilpassede temaer, en forbedret cPanel-interface og et supportteam fuld af eksperter. Bluehost tilbyder en standardtidsgaranti på 99,9%, men vi stoler på, at de leverer meget mere værdi gennem din WordPress-hostingoplevelse.

Besøg hjemmeside “

HostGator er kendt for overlegne hostingmuligheder til priser, der ikke bryder banken. Billig webhosteplaner leveres med lette WordPress-installationer, gratis SSL-sikkerhed og en driftstidsgaranti på 99,9%. Ud over en gratis cPanel-migrering overfører HostGator supportteamet endda dine WordPress-webstedsdata til dit nye hostingmiljø.

HostGator-omkostningsbesparelser strækker sig også til andre webhostepakker. Hostingudbyderens premium WordPress-planer er bygget på superladet skyarkitektur med servere med lav densitet, der inkluderer et indholdsleveringsnetværk og flere cachelag. HostGator optimerer sine WordPress-webhosteplaner for hastighed og pålidelighed og viser belastningstider, der er mere end dobbelt så hurtige som hos konkurrenterne – en alvorligt imponerende hostingtjeneste for mindre end $ 6 pr. Måned.

Besøg hjemmeside “

Bedste styrede WordPress-hosting

Brug for et imponerende og pålideligt WordPress-websted, men er ikke sikker på, hvordan man får det til at ske? Administreret WordPress-hosting er den perfekte løsning til voksende websteder og folk, der hellere vil bruge deres tid på at udvide deres forretning end at håndtere kedelige webhostteknologier.

De bedst administrerede hostingtjenester sikrer, at du aldrig behøver at bekymre dig om din WordPress-blog. Ifølge WP White Security er mere end 70% af WordPress-installationer sårbare over for angreb – med administreret WordPress-hosting sørger din udbyder dog for al server- og netværkssikkerhed med applikations firewalls, automatiske opdateringer og andre beskyttelsesforanstaltninger.

Ud over top-notch-hardware, der er optimeret til hastighed og sikkerhed, arbejder du med et supportteam, der er ekstremt velbevandret inden for WordPress-forviklinger og kan hjælpe dig med at fejlfinde meget mere effektivt end de mere generaliserede, en-størrelse-pasninger -alle web hosting tilgang. Lad os se på de bedst ledede WordPress-værter:

Liquid Web er et fantastisk godt valg for alle ting administreret hosting. Virksomhedens supportteam, der kaldes De mest hjælpsomme mennesker i hosting, lover at svare på chatbeskeder eller telefonopkald på mindre end et minut og vil besvare helpdesk-billetter inden for en time. Hver ny supporttekniker modtager mindst 300 timers træning i deres første år for at sikre sig, at de er klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om dit WordPress-websted.

Liquid Web samarbejdede med førende administrerede hosting- og e-handelsspecialister hos Nexcess for at skabe en stjernestyret WordPress-hostingplan, der er optimeret med Beaver Builder, NGINX, PHP 7, gratis SSL-sikkerhed og ingen trafikbegrænsninger. Liquid Web fjerner enhver bekymring omkring automatiske opdateringer til plugins og WordPress-kernefiler ved at sikkerhedskopiere og teste dit websted automatisk hver aften. Endnu bedre giver Liquid Web kunder en magisk 100% netværks- og strømtidstidsgaranti.

Besøg hjemmeside “

WP Engine er specialiseret udelukkende i at levere de bedste WordPress hosting-oplevelser – og tilbyder ikke nogen anden type hostingtjeneste. Ved at sætte sit krav på verdens mest populære indholdsstyringssystem leverer den højeste styrede WordPress vært mere end 500.000 digitale oplevelser hver dag.

WP Engine-kunder nyder adgang til Genesis Framework og 36 StudioPress-børnetemaer sammen med et lokalt udviklingsmiljø, et-klik-iscenesættelse, et gratis CDN og SSL-certifikat. Hostingudbyderen er perfekt til udviklere, agenturer og forretningsejere, der er seriøse med at tage deres WordPress-websted til det næste niveau.

Besøg hjemmeside “

DreamHost sikrer problemfri og styret WordPress-tjenester med høj ydeevne gennem sine specialbyggede DreamPress-hostingplaner. Skymiljøerne giver webstedsejere isolerede ressourcer plus uændret båndbredde, SSD-drevet diskplads, forudinstalleret WordPress og et-klik-iscenesættelsesmiljøer.

DreamHost tilbyder den fulde skifer med styrede WordPress-webhosteplaner, der spænder fra delte og WooCommerce-pakker gennem VPS og dedikerede serverindstillinger. DreamHost er endnu et af de udvalgte få hostingfirmaer til at tjene påtegning af WordPress Core-teamet, og har mere end 20 års erfaring og er vært for mere end 1,5 millioner websteder. Vi elsker især virksomhedens førende 97-dages pengene-tilbage-garanti og 100% oppetidsgaranti.

Besøg hjemmeside “

Bedste WordPress & WooCommerce værter

Når du leder efter den bedste WordPress-hosting til onlinebutikker, vil du naturligvis starte din søgning på udkig efter værter, der er fremragende ved at køre og understøtte WooCommerce, open source-plugin, der bringer e-handelsfunktionalitet til dit WordPress-websted.

WooCommerce er blevet downloadet mere end 82 millioner gange, med cirka 26% af alle onlinebutikker, der kører softwaren – mere end dens største konkurrenter i Magento og Shopify. Gennem det gratis WordPress-plugin kan iværksættere låse sikre betalinger, konfigurerbare forsendelsesmuligheder og fuldt tilpasselige eller udvidelige tilføjelser.

Som du kan forvente, afspejler de bedste WooCommerce-hostingplaner tæt de bedste WordPress-hostingtjenester. Du vil kigge efter standardfunktioner som oppetid og tilbagebetalingsgarantier, gratis SSL, cache-plugins plus automatiske sikkerhedskopieringer og opdateringer. Men med din butiks succes og omdømme på linjen, skal du sørge for, at den administrerede WordPress-vært, du vælger, lægger en særlig vægt på sikkerhed og ydelse – begge kritiske aspekter ved at få kundernes tillid og opmærksomhed. Her er vores bedste valg til WordPress-drevet e-handel:

SiteGround er vores foretrukne vært for e-handelswebsteder og administreret WordPress-hosting. Som det tredje webhostingfirma, der er anbefalet af lederne af WordPress, kommer SiteGround med en imponerende trussel og et ry for fremragende kundeservice. Virksomhedens administrerede WooCommerce-hostingplaner indeholder ubegrænset trafik, gratis SSL og ubegrænset databaser.

Ud over at blive drevet af 100% vedvarende energi, tilbyder SiteGround on-demand-sikkerhedskopier, dynamiske cache-plugins, iscenesættelsesmiljøer og en hvid-etiketadministrationsgrænseflade til agenturer og forhandlere. Når det kommer til administrerede WordPress-tjenester og support, lover SiteGround at svare på chats og opkald på mindre end to minutter og svare på helpdesk-billetter inden for 15 minutter i gennemsnit. Dit problem vil blive løst ved første kontakt 90% af tiden i henhold til SiteGround.

Besøg hjemmeside “

A2 Hosting imødekommer forbrugernes efterspørgsel efter hastighed med aplomb, beskytte iværksætteres indtægter og fortjenstmargener med lynhurtigt administreret WordPress- og WooCommerce-tjenester. Webstedsydelse er meget vigtig for online-butikkejere, med en nylig undersøgelse, der viser, at 73% af forbrugerne vil flytte til en konkurrents side, hvis et websted er for langsomt til at indlæse.

Heldigvis praler A2 Hosting’s Turbo-servere 20 gange hurtigere sideindlæsningstider med ubegrænset SSD-lagerplads og dataoverførsel. WooCommerce og WordPress er forudinstalleret, og A2 Hosting sikrer din butik med en dobbelt firewall og forstærket DDoS-beskyttelse. Når du leder efter den bedste WordPress-hostingydelse, skal A2 Hosting altid være øverst på din liste.

Besøg hjemmeside “

Bluehost er den allierede vinder når det kommer til WordPress-hostingplaner med fuld service. Ud over de gratis WordPress-temaer og andre optimeringer slutter hostingudbyderen sig til søsterselskabet HostGator ved at tilbyde ultra-pålidelig teknologi, 24/7 kundesupport og ubegrænsede computereessourcer. Bluehost giver kunderne gratis domænefortrolighed, et SSL-certifikat og CodeGuard-beskyttelsestjenester.

Vi værdsætter især den personlige tilgang, som Bluehost tager sig af, når det hjælper webstedsejere med at få deres online butik i gang; alle niveauer af hosting-tjenesten leveres med et gratis opkald på to timer med en bona fide WooCommerce-ekspert. Derefter kan du øge din butiks online tilstedeværelse med mere end $ 200 i annonceringskreditter og en effektiv vej til verifikation på Google My Business.

Besøg hjemmeside “

Hvordan vælger jeg en vært til mit WordPress-sted?

At finde de bedste WordPress-hostingplaner er en rejse fyldt med spørgsmål og en lang tjekliste, der ændres afhængigt af dine mål. Det, der fungerer bedst for en ny blogger, for eksempel, tjener ikke behovene for en hurtigt voksende virksomhed.

I betragtning af WordPresss globale popularitet klynger hostingfirmaer overalt for at tiltrække nye kunder – men ikke alle deres tjenester er op til snus. Disse emner hjælper dig med at indsnævre din søgning:

 • Pris: Er du mere interesseret i et delt WordPress-miljø for omkring $ 5 pr. Måned? Hostinger WordPress-planer kombinerer budgetvenlig overkommelighed med et overraskende antal funktioner i høj kvalitet. Eller vil du hellere finde en premiumstyret WordPress-løsning (læs: dyrere) for at imødekomme dine trafik- og præstationsmål?
 • Pålidelighed & Support: Den bedste WordPress-hostingplan betyder ikke noget, hvis du ikke kan holde dit websted online eller ikke kan få nogen til at hjælpe dig. SiteGround rapporterer for eksempel næsten 100% kundetilfredshed og en driftstidsgaranti på 99,9%.
 • Funktioner: WordPress-planer skal prioritere ydeevne og sikkerhed sammen med temaer og andre CMS-specifikke udviklingsværktøjer. HostGator har en fremragende balance med højhastighedsskyservere beskyttet med automatisk fjernelse af malware og gratis SSL. Udviklere ønsker måske også at kigge efter et iscenesættelsesmiljø eller WP-CLI.
 • Open source attitude: Open-source attitude: Selvfølgelig, de fleste WordPress-hostingudbydere tilbyder også hundreder af et-klik-installationer, men sponsorerer de WordCamps? Vil du bidrage med kode tilbage til WordPress? Hvad med at oprette tilpassede plugins? Det er let at støtte noget gratis, men kig efter involvering og bevis for en WordPress-værtes oplevelse.

Omdømme og kundetilfredshed er enorm, når man finder de bedste WordPress-hostingtjenester, især når det kommer til styrede miljøer. Tjek anmeldelser af alle de bedste WordPress-hostingudbydere, og sammenlign dine resultater med dine egne placeringer baseret på, hvordan funktionerne, omkostningerne og supporten samles med dine krav.

Administreres WordPress det værd?

Der er ingen juling omkring bushen her. Hvis du er villig til at bruge lidt mere og enten har en interesse i dit websteds ydelse eller bare ikke har lyst til at bryde dig med alle de tekniske ting, vil du elske administrerede WordPress-tjenester. Faktisk rapporterer SiteGround og Liquid Web ekstraordinært høje karakterer for kundetilfredshed, mens de stadig leverer hurtige og sikre hostingplaner.

Billede af en person, der arbejder på en server

Når din vært tager mere af en praktisk rolle, kan du bruge mere tid på din virksomhed i stedet for dit websted.

Plus, administreret hosting behøver ikke at bryde banken. Mens mange af de premium VPS-baserede planer koster i nærheden af ​​$ 20 hver måned, repræsenterer HostGator en overraskende omkostningseffektiv mulighed blandt WordPress-værter. Power-brugere går måske glip af nogle få topfunktioner, men de opskumrede sky-servere koster mindre end $ 6 pr. Måned og vil være perfekte til de fleste enkeltpersoner og små virksomheder.

Webstedsejere kan vinde hurtigere belastningstider og mere pålidelighed, som mere end 60% identificerede i en uformel afstemning af Kinsta som de mest værdifulde aspekter ved administreret WordPress-hosting. Mange af værterne, som vi fremhævede her, inklusive HostGator og SiteGround, prioriterer begge attributter, når de udarbejder deres WordPress-planer.

Disse fordele kan i høj grad påvirke en online virksomheds indtægter og generelle succes. En forsinkelse på kun 100 millisekunder – omtrent den tid det tager at blinke i øjnene – kan skade webstedets konverteringsfrekvens med 7%. Et sted, der er to sekunder langsommere, kan øge afvisningsraterne med mere end 100%.

Når det kommer til oppetid, når de gennemsnitlige omkostninger ved ikke planlagt nedetid $ 5600 per minut – for ikke at sige noget om skaden på kundernes tillid og brandets omdømme. For at sætte det i perspektiv oplever 32 af de 50 øverste e-handelswebsteder 99,99% oppetid eller mere, med kun fire der kører et websted med 99,5% eller mindre oppetid.

Hvor meget koster det at være vært for et websted?

Som du måske forestiller dig, kan omkostningerne variere meget, når det kommer til at købe de bedste WordPress-hostingtjenester. Heldigvis kan du finde masser af delte WordPress-planer i høj kvalitet, såsom dem fra HostGator og SiteGround, til mindre end $ 5 pr. Måned. Hostinger WordPress-hostingplaner, for eksempel, koster kun $ 2,15 om måneden – men virksomheden poster regelmæssigt salg, der bringer prisen ned til mindre end $ 1 månedligt.

Administreret WordPress-hosting starter på den anden side typisk mindre end $ 20 pr. Måned og kan skaleres meget højere afhængigt af dit websteds databehandlings-, ydelses- og sikkerhedsbehov.

Men en hostingplan er ikke din eneste udgift, når det drejer sig om at køre et websted. Sørg for at overveje disse andre elementer, når du budgetterer til dit WordPress-sted:

 • Domænenavn: Mange værter – men ikke alle – inkluderer en gratis domæneregistrering som en del af en årlig webhostingplan. Du kan forvente, at dette koster yderligere $ 10 til $ 20 pr. År, plus $ 5 til $ 10 for beskyttelse af domænenes privatliv.
 • Premium tema: Javisst, WordPress-temakataloget kan prale af hundredvis af design uden omkostninger, men de fungerer ikke godt for brugere, der ser alvorligt på deres websteds ydelse og sikkerhed. Forvent at bruge $ 50 til $ 100 til et komplet tema med moderne, effektiv kode.
 • plugins: Igen er de fleste af de 55.000+ plugins gratis fra WordPress, men mange værdifulde SEO, sikkerhed, sikkerhedskopier og cache-plugins leveres med premiumversioner til forbedrede tjenester. Omkostningerne spænder fra et par dollars til $ 50 eller mere.

Hvad med hosting af dit WordPress-sted gratis? Selvom open source WordPress-softwaren er tilgængelig for intet, skal du absolut investere i en hostingplan. WordPress.com giver dig mulighed for at være vært for en oplyst version af platformen gratis, men du vil sandsynligvis på et tidspunkt gå over til en større plan.

Sådan flyttes dit WordPress-sted til din nye vært

Du kender ordsproget: Græsset er altid grønnere på den anden side. Uanset hvor lang tid du bruger på at lede efter den bedste WordPress-hostingplan, vil der sandsynligvis komme et tidspunkt for dig til at skifte værter. Uanset om du vil drage fordel af en bedre pris, nyere teknologi eller mindre frustrerende supportsystem, er en af ​​de største hangups at flytte dit websted.

Men frygt aldrig! Du behøver ikke at være vært-ekspert for at flytte dit WordPress-sted. Processen kan være en smule skræmmende og kedelig, men den ligger godt inden for et begynders styrehus. Dit bedste valg er at tilmelde dig en vært, som HostGator og SiteGround, der tilbyder en gratis migration af websteder.

Hvis du hellere selv vil håndtere flytningen, dækker denne nyttige vejledning alle detaljerne. For at få en fornemmelse af det grundlæggende er det dog, hvad du skal gøre:

 1. Sikkerhedskopier dine WordPress-webstedsfiler ved hjælp af et FTP-program.
 2. Eksporter din WordPress-database i phpMyAdmin-programmet i dit kontrolpanel.
 3. Opret en ny WordPress-database på din nye host-server.
 4. Rediger wp-config.php-filen for at afspejle det nye databases navn og brugerinfo.
 5. Importer din gemte database, og upload dine WordPress-filer til din nye vært.
 6. Skift dine domænenavnsindstillinger for at pege på din nye værts navneservere.

Du kan nemt flytte dit websted til dets nye hosting-hjem på en dag, selvom DNS-ændringerne kan tage lidt længere tid at udbrede. Vi er sikre på, at du gør det godt, men glem ikke, at din nye vært sandsynligvis har 24/7 support tilgængelig via telefon og live chat. Tøv ikke med at sætte dem på prøve!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me