13 bedste: Gratis domæne med e-mail-hosting (2020) – Billig og forretning

At finde det gratis domæne med e-mail-hostingplaner er en velsignelse for dem, der ønsker at gøre et stærkt førsteindtryk, da den e-mail-adresse, du bruger, hjælper forbrugerne med at vurdere, hvor meget de skal stole på dit brand. Selvfølgelig er en Gmail-adresse gratis og let at konfigurere, men 75% af forbrugerne mener, at det at have en brugerdefineret e-mail, der matcher dit websted, er en vigtig faktor for at opbygge tillid.

Tænk på at møde nogen ny. Ud over fysiske egenskaber som et smil eller en tøj, går det vigtige håndtryk langt i retning af at forme en mening – et fast, solidt greb er et tegn på selvtillid og kompetence. Nogle vil dog hævde, at den slappe håndled, svage håndtryk kan være et tegn på underdanighed eller en alt for delikat natur.

Heldigvis for mindre virksomhedsejere er et gratis domæne med e-mail-hosting en fælles funktion inkluderet i de fleste planer. Lær hvordan du parrer din postkasse med dit domænenavn, og hvilke virksomheder der gør mærkeoplevelsen underholdende for både dig og dine e-mail-modtagere.

Bedste samlet set til gratis domæne- og e-mail-hosting

Kort sagt, forventer kunder fladt ud, at din virksomhed skal have et domænenavn og et websted. Selv hvis du driver en mursten-og-mørtelbutik, vil kunderne henvende sig til din online tilstedeværelse for at lære om dit brand’s placering, timer, produkter og priser. En e-mail-adresse, der bruger dit domænenavn i stedet for det generiske Gmail, Yahoo eller – gispe – Hotmail-domæne gentager dit branding og udstråler professionalisme. Et brugerdefineret domæne viser, at du ser alvorligt på din virksomhed, og at det ikke kun er en deltidshobby, hvor du ikke er uvillig til at investere beskedne mængder tid eller penge.

Registrering af et domænenavn koster typisk omkring $ 10 til $ 15 pr. År. Langt de fleste værter inkluderer dog det første år af dit brugerdefinerede domæne som en gratis frynsegode til at tilmelde dig en langsigtet plan. Når du handler efter en ny udbyder af e-mail-hosting, skal du holde øje med denne funktion.

Vores klare foretrukne virksomhed, der giver den perfekte balance mellem e-mail-hostingtjenester og gratis domænestyringsværktøjer er Bluehost. Den velkendte udbyder har længe opbygget et ry som en WordPress-vært, men enhver virksomhed, der driver mere end 2 millioner websteder, skal vide, hvad den gør på tværs af hosting-spektret.

For en overkommelig pris giver Bluehost kunder ubegrænset e-mail- og videresenderkonti og tre webmail-løsninger, plus understøtter POP3- og IMAP-sikre protokoller til hentning og adgang til meddelelser. Ud over at øge din troværdighed med et brugerdefineret domænenavn og professionel e-mail-hosting, er Bluehost en betroet partner til at hjælpe din virksomhed med at vokse online. Læs igennem og klik på vores anmeldelse af virksomheden nedenfor for mere information:

Se andre top e-mail-værter »

Bedste “billige” e-mail-hosting med gratis domæne

At starte en ny virksomhed betyder naturligvis, at der vil være nogle magre tider, når du opretter et kundegrundlag og en konstant fortjeneste. Men bare fordi du har brug for at spare penge, betyder det ikke, at du er nødt til at acceptere uklare og upålidelige produkter. Da hurtige og sikre e-mail-tjenester er så kritiske for din virksomhed, må du ikke ofre funktioner eller ydeevne, når du vælger en vært.

Uanset om du kommunikerer direkte med kunderne om individuelle ordrer eller bruger dem til at drive ambitiøse e-mail-marketingkampagner, skal du kigge efter en professionel e-mail-vært, der understreger ydeevne, sikkerhed og pålidelighed. Hvad mere er, mange top og overkommelige udbydere kombinerer e-mail og webhosting i en plan, hvilket yderligere strømline din investering til din online tilstedeværelse.

Billede af en, der holder et kreditkort for at betale på en bærbar computer

Billig e-mail-hosting og gratis domæneregistrering betyder ikke, at du er nødt til at undersøge funktioner.

Du vil måle værter baseret på deres virus- og spamfiltre, antal konti, mængde lagerplads og muligheden for at oprette aliaser og videresende konti. Gratis migreringer er altid nyttige, og IMAP-support betyder, at du kan få adgang til dine meddelelser fra enhver enhed. Som en bonus skal du kigge efter kompatibilitet med velkendte programmer som Office 365 eller G Suite; at integrere dit brugerdefinerede domænenavn med velkendt software vil hjælpe dig med at arbejde og kommunikere mere effektivt. Naturligvis er det sidste kirsebær oven på e-mail-hosting-sundae venlig, personlig support. Se efter et firma, der leverer en grundig og hjælpsom vidensbase samt 24/7 support via live chat, telefon og e-mail-billetter.

For os kontrollerer ingen alle kasserne for en mere overkommelig pris end iPage. Ved problemfrit at parre brugerdefinerede domænenavne og robuste e-mail-hostingfunktioner – sammen med skalerbare og højtydende webhosting – er iPage en fantastisk mulighed for fuld service for dem, der har et budget.

Se andre top e-mail-værter »

Bedste “Business” e-mail-hosting med gratis domæne

Selvom sociale medier og sms har overgået e-mail med hensyn til popularitet og forbliver i kontakt med venner, er e-mail stadig et vigtigt øverste valg for at kommunikere om forretning og transaktioner. Veludviklede e-mails er en fantastisk måde at kommunikere med dine kunder eller potentielle kunder over hele verden. Telefonopkald kan være afskrækkende, arbejdskrævende og vanskelige at planlægge, mens sociale medier ofte er for flygtige og uprofessionelle. E-mail-beskeder introducerer et niveau af raffinement og betydning, og giver modtagerne tid til at absorbere og handle efter informationen, når det er praktisk for dem.

Billede af kvinde, der kontrollerer e-mail på sin bærbare computer og telefon

IMAP-e-mail-protokollen, som synkroniserer e-mail på flere enheder, er en særlig vigtig funktion for virksomheder.

Selvom e-mail kan virke forældet sammenlignet med nyere kommunikationsstrategier, teknologier og platforme, kan iværksættere handle mere effektivt og se meget større succes. Adskillige undersøgelser viser effektiviteten af ​​e-mail-marketingkanalen til at opbygge salg og kundens engagement. I henhold til Direct Marketing Association og Demand Metric har e-mail et gennemsnitligt investeringsafkast på 122% – mere end fire gange højere end andre marketingformater som sociale medier, direct mail, betalt søgning og online displayannoncer. En anden undersøgelse opdagede, at selvom mange virksomheder udpeger ca. 16% af deres marketingbudget til e-mail-kampagner, bidrog meddelelserne til 23% af det samlede salg.

Efterhånden som dit brand bliver mere etableret, og din meddelelse begynder at resonere med din kundebase, har du brug for større lagerkapacitet, flere e-mail-adresser og flere værktøjer til samarbejde og produktivitet. Heldigvis fjerner flere top-tier e-mailværter disse begrænsninger for kunder fra get-go. Uanset hvilken plan du vælger med vores foretrukne e-mail-hosting-udbyder, InMotion Hosting, får du ubegrænset e-mail-konti og opbevaring – og selvfølgelig et gratis domænenavn. Virksomhedens hjælpsomme supportteam overfører problemfrit dine kontakter og beskeder til deres servere gratis, og InMotion’s proprietære SpamSafe-filtreringstjeneste sparer kunderne tid og penge ved at luge uønsket post. Lær mere om InMotion i vores anmeldelse nedenfor:

Se andre top e-mail-værter »

Bedst til “Flere domæner” og e-mail-hosting

Din virksomhed har kun et navn, så det er helt naturligt at registrere et domæne, når du beslutter at flytte dit brand online. Denne kortsigtede tilgang kan imidlertid have stor indflydelse på din virksomheds fremtidige vækst og effektivitet, når den udvides. Måske valgte du et domænenavn baseret på din lokaliserede virksomhed – hvad sker der, når du vokser ud over din by til at betjene et statligt eller endda nationalt publikum? Effektiv online markedsføring betyder, at forbrugere finder dit websted eller abonnerer på dine e-mail-lister fra hele verden. Vær klar til at drage fordel af de nye indtægtsmuligheder ved at udvikle en stærk, fremadstængende domæneportefølje.

I stedet for bare dit navn.com, skal du overveje .org, .net og andre domæneudvidelser; vil du være i stand til at omdirigere al webtrafik til dit hovedwebsted og e-mail-adresser, og sikre, at ingen potentielle kunder glider gennem revnerne. Se også efter almindelige stavefejl eller domænenavne, der ligner dit brand for at sikre, at konkurrenter ikke giver dig hovedpine.

Illustration af domæner på øverste niveau

Med mere end 1.000 domæner på topniveau på markedet, skal du sørge for at dække alle dine baser.

For at være fair udleverer de fleste e-mail-hostingudbydere kun en gratis domæneregistrering med deres tjenester. Når det er sagt, er domænenavne en nem investering at foretage: Til en pris af cirka $ 1 pr. Måned pr. Domæne beskytter du og øger dit brand-tilstedeværelse.

Nogle værter begrænser imidlertid kunder til antallet af domæner, der kan være vært på en konto. I stedet for at kaste håndklædet, kan du tilmelde dig en udbyder som iPage, der giver dig ubegrænset diskplads, skalerbar båndbredde og giver dig mulighed for at være vært for så mange domæner og e-mail-adresser, som du vil. Ud over webmail, videresendertjenester og autosvar giver iPage tilpassbare spamfiltre og virusscanninger til en overraskende lav hastighed. Virksomheden strømline hostingoplevelsen med sin one-size-fit-all tilgang til e-mail, web og domæne-hosting:

Se andre top e-mail-værter »

Det bedste af resten: Gratis domæneregistrering med e-mail-hosting

Vi har beskrevet de bedste udbydere af e-mail-hosting, der inkluderer et gratis domænenavn i fire kategorier, der dækker pris, skala og funktionalitet, men der er utallige andre muligheder at udforske. Hvilket firma er bedst til, for eksempel, WordPress? Windows-hosting? Skalerbarhed?

Da den gratis domæneregistrering har en tendens til at være den første inkluderede fordel, når du tilmelder dig en årlig e-mail- eller webhostepakke, dækker vi alle baserne nedenfor ved at give dig yderligere ni muligheder for at sammenligne. Disse værter repræsenterer afgrødets creme, når det kommer til domænestyring, e-mail-ydeevne, marketingværktøjer, produktivitetsudvidelser og sikkerhedsfunktioner.

5. HostGator

HostGator, som er en førende vært, der blev grundlagt i Florida i 2002, har udvidet sig ud over sydøst for at betjene millioner af kunder over hele verden. Virksomhedens 24/7 supportteam har besvaret mere end 5 millioner chatbeskeder, hvilket betyder, at de hurtigt hjælper dig med at løse eventuelle problemer, du har kunnet afsløre.

For mindre end $ 5 pr. Måned repræsenterer HostGator en one-stop shop til at opbygge en omfattende web-tilstedeværelse, der indeholder stærk design, pålidelig e-mail og sikre domæneværktøjer. Virksomhedens proprietære webstedsbygger passer godt sammen med personlige, professionelle e-mail- og kalendersystemer. Kunder kan oprette ubegrænsede konti, alt sammen med indbyggede spamfiltre og virusscannere.

Se andre top e-mail-værter »

6. Hostinger

Som en relativ tilkomling i den overkommelige hostingindustri er Hostinger en udbyder af fuld service, der dækker udvalget af hostingløsninger. Virksomheden tager en forfriskende tilgang til opbygning af en infrastruktur drevet af open source-løsninger og venlig, nacn kundesupport.

Ud over de ubegrænsede e-mail-konti og gratis domæneregistrering, der er inkluderet i virksomhedens opgraderede pakker, kan kunder udnytte ydelsesindstillede teknologier som LiteSpeed ​​og CloudFlare. Sammenlign Hostinger’s indstillinger for e-mail og domæne-hosting ved at klikke på vores anmeldelse nedenfor:

Se andre top e-mail-værter »

7. Vindevind

Perfekt til lidt mere kyndige webstedsejere eller -udviklere på udkig efter lidt mere nuance og ydeevne. Hostwinds er et nyere firma, der blev lanceret i 2010 for at tilbyde moderne infrastruktur og førsteklasses kundesupport. De standarddelte hostingplaner fletter det bedste af e-mail-, web- og domænehosting til overkommelige pakker, der understreger brugervenlighed med et-klik-softwareinstallationer, cPanel og Weebly-webstedsbyggeren.

Opgradering til forretningsniveau for delte hostingpakker introducerer imidlertid højhastigheds-SSD’er og LiteSpeed-webservere, der indlæser sider op til 500% hurtigere. Hostwinds kan også prale af en imponerende oppetidsgaranti på 99,999% på dette niveau, hvilket gør virksomheden til en stærk partner for din online succes.

Se andre top e-mail-værter »

8. GoDaddy

Med mere end 77 millioner domæner under ledelse er GoDaddy et klart førstevalg til domæneregistrering af alle ting. Den begyndervenlige vært tilbyder et voksende antal avancerede funktioner til indvarslende kunder og deres mærker på tværs af det fulde spektrum af hostingbehov. Overkommelighed er en top fordel, med GoDaddy, som har været tillid til siden 1997 for at levere vel understøttede hosting-, design- og produktivitetstjenester.

Mens GoDaddy er en fremragende allround host, er dens e-mail-tilbud mere sparsomme end andre konkurrenter. Virksomheden fokuserer mere på webstedsbyggere og designværktøjer og vælger at give webhostekunder et gratis domænenavn og et års gratis e-mail-hosting via Microsoft Office 365. Den fordel, der giver webstedsejere mulighed for at få en sneak peek til en premium e-mail-oplevelse, for sikker på, men de bliver nødt til at forny og betale for tjenesten årligt.

Se andre top e-mail-værter »

9. GreenGeeks

For disse webstedsejere, der fokuserer på at redde verden, er GreenGeeks en fremragende rute at udforske. Virksomheden vender tilbage til strømnettet mere end tre gange den energi, dets datacentre bruger i form af vedvarende energikreditter. GreenGeeks fjerner tilsyneladende alle begrænsninger for kundernes databehandlingsressourcer, hvilket giver dem ubegrænset SSD-opbevaring, e-mail-konti, båndbredde og domænenavne og inkluderer gratis gratis webstedsbygger, domæneregistrering og SSL-certifikat.

GreenGeeks tilbyder komplet skalerbarhed og sikkerhed på alle serviceniveauer, hvilket gør notorisk vanskelig PCI-overholdelse tilgængelig med en enkel tilføjelse. Virksomheden håndhæver sendte e-mail-kvoter, men de er i overensstemmelse med industristandarder.

Se andre top e-mail-værter »

10. AccuWebHosting

Tilsvarende med højtydende Windows- og Linux-hostingplaner, vil AccuWebHostings tilbud især genklang med Windows-aficionados med ultrahurtig SSD-opbevaring, den nyeste ASP.NET-kerne, Windows Server 2016 og SQL Server 2017. Linux-kunder vil sætte pris på CloudLinux operativsystem og LiteSpeed-servere; ud over det relevante cPanel- eller Plesk-kontrolpanel kan webstedsejere nyde daglige sikkerhedskopier, gratis migrationer og flere andre frynsegoder.

Virksomheden begrænser e-mail-konti til 150, hvilket stadig bør være nok til at betjene langt de fleste kunder. AccuWebHosting understøtter POP3-, SMTP- og IMAP-protokollerne og giver en AJAX-drevet webmail-, kalender- og opgaveliste-grænseflade. En valgfri skybaseret SpamExperts-tilføjelse beskytter dine indbakker og din tid yderligere.

Se andre top e-mail-værter »

11. Webhosting-hub

Som delte hosting-specialister er Web Hosting Hub specialiseret i at betjene ejere af mindre virksomheder, individuelle udviklere og førstegangsejere med skalerbare og overkommelige tjenester. Virksomhedens planer har et svagt skævhed mod WordPress og eCommerce-funktionalitet, skønt Web Hosting Hub fejlfri tjener en lang række behov.

Virksomheden giver kunder ubegrænset opbevaring, båndbredde og e-mail-konti og en over-gennemsnitlig 90-dages pengene-tilbage-garanti. Sammen med 20 gange hurtigere SSD’er understøtter Web Hosting Hub POP3 og IMAP e-mail-protokoller og inkluderer både e-mail-videresendelsesværktøjer og SpamSafe-beskyttelse. På domænenavnfronten kan kunder nyde gratis og sikker domænelåsning og automatisk fornyelse.

Se andre top e-mail-værter »

12. HostPapa

Ved at tilbyde kunder en en-til-en konsultations- og træningssession med en hosting-ekspert, sikrer HostPapa, at nye kunder skal føle sig godt tilpas med de forskellige værktøjer til domæne- og e-mail-hosting, mens mere avancerede brugere kan opdage nye måder at arbejde mere effektivt og effektivt på. Kunder kan være vært for ubegrænsede domæner og e-mail-konti med HostPapas Business og Business Pro-pakker, hvor sidstnævnte også inkluderer domænefortrolighed for at beskytte de personlige oplysninger, der er knyttet til din registrering.

For en opgraderet e-mail-oplevelse tilbyder virksomheden integrationer med Microsoft Office 365 og G Suite samt basale og avancerede e-mail-pakker. Vi værdsætter især HostPapas større end gennemsnittet 5 GB e-mail-lagring og generøse vedhæftningsstørrelsesgrænser. Avancerede e-mailkunder har også adgang til et fildelingssystem til at levere filer, der overskrider grænserne med de fleste andre tjenester.

Se andre top e-mail-værter »

13. JustHost

Som en vært med fuld service, specielt tilpasset en kundes marketingbehov, kombinerer JustHost gratis domæne- og e-mail-hosting med en træk-og-slip-webstedsbygger, webstedsanalyse og eCommerce-funktionalitet. På trods af det store antal funktioner forenkler det veteran-hostingfirma tilmeldings- og onboard-processen ved at inkludere alt i kun en pakke.

Ud over ubegrænset support til e-mail-videresendelse, add-on eller parkerede domæner og IMAP- eller POP3-protokoller leverer JustHost tre forskellige webmail-løsninger, autosvar og SpamAssassin-beskyttelse. Virksomhedens 24/7 netværksovervågning kan advare kunderne om potentielle sikkerhedssårbarheder, mens gratis installationskripts med et enkelt klik kan dække dine behov for adresselister.

Se andre top e-mail-værter »

Fordele ved at parre et brugerdefineret domæne og være vært med Google eller Microsoft

Som Robert Frost engang skrev, “To veje divergerede i et gult træ, og beklager, at jeg ikke kunne køre begge.” Sådan repræsenterer de to stier, der vender mod dit domæne og din e-mail-oplevelse, når du har tilmeldt dig at være vært og registreret et navn. Er du tilfreds med din værts webmail-interface, eller vil du hellere arbejde med noget mere kendt? Leverer din vært alle de kalender-, samarbejds- og produktivitetsværktøjer, du ønsker? Hvis din e-mail-vært markerer alle felterne med dets interne tjenester, er du fri til at komme på arbejde med at opsætte og konfigurere dine konti og indbakker.

Mange kunder foretrækker imidlertid at arbejde med velkendt software som Gmail eller Outlook. Bortset fra iOS- og macOS-mailprogrammerne repræsenterer Gmail og Outlook de mest populære e-mail-klienter. Hvert program er en del af en større platform af skybaseret software, også kendt som Software-as-a-Service, som inkluderer yderligere programmer til skylagring, kalendere og chat, samt oprettelse af tekstdokumenter, regneark eller præsentationer. Hvis dette kan være dig, skal du ikke tilslutte din e-mail-hosting via din vært endnu!

Selvom det er lidt frustrerende, er disse platforme typisk ikke inkluderet uden for boksen med de fleste hostingplaner. Du bliver nødt til at investere endnu et par dollars om måneden for disse tjenester, men mange er villige til at foretage denne investering til de magtfulde værktøjer. Mange udbydere inkluderer G Suite eller Microsoft Office 365 som en betalt opgraderingsmulighed, der kombinerer den med en nem installations- eller installationsguide. Selv hvis Google- eller Microsoft-logoerne ikke findes nogen steder hos din vært, kan du tilmelde dig separat og finde flere guider, der instruerer dig, hvordan du opretter forbindelse til dit domæne til din G Suite-konto.

Kørsel af din e-mail via G Suite eller Office 365 giver din online tilstedeværelse mere pålidelighed og stabilitet ved at undgå problemer med serverressourcer eller sortliste takket være en spammy sideejer, der deler din infrastruktur. Der vil være andre advarsler og tredjepartsprogrammer, der kan være mere nyttige til bulk-e-mail, marketingkampagner og transaktionsmeddelelser, men vi værdsætter dybt muligheden for at slå jorden i gang med en velkendt, mobilvenlig platform som G Suite og Office 365.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me