SSD vs HDD: 5 diferències i com transferir dades

Quan es tracta de comparacions entre SSD i HDD, la majoria d’articles se centren en la velocitat amb què els dispositius d’emmagatzematge poden llegir o escriure dades. Però, sabíeu que hi ha diferències en el consum d’energia, la vida útil i altres facetes?

Igual que amb la conducció d’un cotxe, les unitats de disc dur (HDD) són els dispositius més establerts, tot i que són més lents i solen trencar-se de vegades. Els viatgers o propietaris de llocs que opten per viatges aeris o discs en estat sòlid (SSD) poden gastar més diners per endavant, però la velocitat i la fiabilitat guanyades fan que el viatge valgui la pena.

L’equip d’HostingAdvice revela constantment la capacitat de les SSD, però vam decidir aprofundir en les diferències entre els dos dispositius d’emmagatzematge en termes de velocitat de lectura / escriptura, capacitat, consum d’energia i durabilitat. Llegiu més informació sobre una guia que us ajudi a passar perfectament dels discos durs al SSD, juntament amb les nostres millors opcions per obtenir millors plans d’allotjament amb SSD..

Millors opcions d’allotjament SSD

A mesura que els preus dels SSD baixen i augmenten les capacitats, cada vegada són més els hostes que incorporen les unitats d’emmagatzematge a la seva infraestructura. Els mantres de l’allotjament web són al·lusivament increïbles i precisos: la velocitat ven, el rendiment és clau i la importància de mil·lisegons. Google ha començat a penalitzar els llocs lents en els rànquings de cerca i un visitant de cada quatre renunciarà a un lloc si es triga més de quatre segons a carregar-se.

Els SSD d’alt rendiment estan disponibles a tots els nivells d’allotjament, però els plans SSD acostumen a ser una mica més cars i tenen límits d’emmagatzematge més estrictes que els paquets d’allotjament alimentats amb discs durs. Tanmateix, com en la informàtica personal, els beneficis val la pena invertir en la majoria dels usuaris i propietaris de llocs.

Servei d’allotjament web SSD compartit

Els SSD van obtenir popularitat inicial en allotjament en els àmbits VPS més luxosos i dedicats al servidor, però creurem que tenen un impacte encara més en l’allotjament compartit. Notablement, el més lent dels tres serveis, l’allotjament compartit atrau la majoria de clients.

A banda dels propietaris de llocs web que potser no entenen o fins i tot necessiten un rendiment més ràpid, els SSD proporcionaran un impuls important a les petites empreses i als desenvolupadors individuals que vulguin distingir-se entre la multitud. A continuació, hem destacat la nostra opció favorita per a allotjament compartit basat en SSD:

Veure més opcions d’allotjament compartides SSD »

SSD VPS Hosting

Quan tingueu un gust d’allotjament SSD, probablement no tornareu mai més enrere. A mesura que el vostre lloc amb funcions creix més enllà dels recursos d’allotjament compartits, trobareu una acceleració encara més gran amb un servidor privat virtual o VPS..

Amb els serveis gestionats, la infraestructura del núvol i l’accés complet a l’arrel inclosa en els millors plans SSD VPS, els proveïdors d’allotjament permeten als clients que realment posin el pedal al metall. El nostre amfitrió favorit de l’allotjament SSD VPS, que es mostra a la taula següent, sobresurt en totes les fases d’allotjament d’alta velocitat.

Veure més opcions d’allotjament VPS SSD »

Servidor dedicat al SSD

Els servidors dedicats ja es coneixen com la crema del cultiu per gestionar altes quantitats de trànsit i oferir un rendiment òptim de càrrega en el temps. A més, el seu estat com a configuració del servidor d’allotjament més cara probablement indica que el cost afegit d’un SSD no serà un problema.

Els proveïdors d’allotjament que ofereixen el millor espai dedicat al servidor també inclouran la possibilitat de personalitzar les configuracions i infraestructures, juntament amb la prestació ràpida i suport. Certament, és difícil equivocar-se amb qualsevol servidor i SSD dedicat, però l’amfitrió a sota se situa per sobre de la resta per equilibrar el preu i la potència, i incloure serveis com ara la supervisió proactiva, les còpies de seguretat automàtiques i solucions de seguretat multicapa..

Veure més opcions de servidor dedicat a SSD »

Quina diferència hi ha entre el disc dur i el disc SSD?

Tant si compreu un ordinador portàtil nou com si compreu per a un servidor web, voldreu saber com s’emmagatzemaran i s’hi accedirà als fitxers. Les unitats de disc dur emmagatzemen grans quantitats de dades molt barat, però la naturalesa mecànica d’un disc girant i del cap de lectura / escriptura dificulta el rendiment i fa que les unitats siguin més susceptibles de fallar.

Les unitats d’estat sòlid són més cares, però proporcionen un augment notable del rendiment. En emmagatzemar informació en xips de memòria flash interconnectats, els SSD no tenen parts mòbils. La tecnologia més recent significa que la capacitat d’emmagatzematge dels SSD tendeix a ser més baixa, però els proveïdors d’allotjament solen mostrar com el maquinari actualitzat pot fer que les càrregues de pàgines siguin fins a 20 vegades més ràpides..

5 comparacions de mesura de rendiment SSD i HDD

A mesura que el desfasament del preu per gigaquet entre SSD i HDD continua disminuint (els experts esperen que la bretxa es tanqui entre el 2018 i el 2020), cada cop hi ha més gent que acudeix a SSD en diversos usos. El 2014, els SSD alimentaven el 21% de tots els portàtils; Els investigadors preveuen que el nombre es duplicaria el 2017. Per contra, s’esperava que la implementació de HDD passés del 79% el 2014 al 59% el 2017.

Persona que té una unitat de disc dur i una unitat d’estat sòlid

Les unitats de disc dur (a l’esquerra) solen tenir una mida estàndard, mentre que l’aparença de unitats d’estat sòlid pot variar lleugerament.

Si el preu dels SSD es converteix ràpidament en un problema, aquí hi ha cinc maneres més de comparar els discos durs i els SSD per veure quina opció pot ser millor per a tu.

1. SSD vs HDD: velocitat

Quan es comparen les dues unitats d’emmagatzematge, la velocitat amb la qual s’escriuen i llegeixen les dades és el factor que distingeix entre els discos durs i els discs SSD. El primer utilitza el magnetisme per emmagatzemar dades en un plat giratori; més ràpidament els girs del plat determinen la rapidesa amb què es pot emmagatzemar la informació. Les SSD, però, utilitzen memòria flash i un processador incrustat per emmagatzemar dades.

Els SSD proporcionen actualitzacions notables del rendiment, tant per a ordinadors de gran consum com per a servidors d’allotjament web. Molts dels nostres amfitrions preferits que operen infraestructura tot SSD, inclosos InMotion, A2 Hosting i DreamHost, asseguren que la configuració condueix a càrregues de pàgina fins a 20 vegades més ràpides.

2. SSD vs HDD: fiabilitat

Com que no hi ha parts mòbils, els discs SSD solen ser més durables i poden suportar millor els diversos cops o sacsejades que experimenteu el vostre equip. El procés de lectura / escriptura no es degrada i els SSD mantindran la integritat de les dades durant més de 200 anys.

Amb plats que giren a 7.200 rotacions (o més) per minut, els mecanismes dins dels discs no només estan sotmesos a més desgast, sinó que són més susceptibles a danys si es deixen caure o es produeixen cops de cop..

3. SSD vs HDD: Durada de vida

Ja sabeu la dita: “la velocitat mata.” Tot i que això pot ser una mica exagerat quan es tracta de dispositius d’emmagatzematge, però té una gran veritat. Les cèl·lules SSD es poden desgastar amb el pas del temps, perdent lentament el rendiment abans de morir. Tanmateix, segons molts, els usuaris de SSD són molt més propensos a substituir la seva unitat d’emmagatzematge per obsolet que per patir una vida útil més curta..

Pel que fa als discos durs, l’argument és el mateix amb la durabilitat: les parts mòbils deixen més espai perquè les coses no funcionin. Amb només uns nanòmetres que separen el plat i el cap de lectura / escriptura, qualsevol contacte accidental pot provocar pèrdues de dades o fallar completament.

4. SSD vs HDD: consum d’energia

Aquesta comparació es pot il·lustrar de manera senzilla. Què aporta més energia: executar una marató o punxar botons al comandament mentre esteu al sofà? Els discos HDD necessiten gastar més electricitat girant un plat immòbil i movent el cap de lectura / escriptura al voltant, mentre que els usos de discs d’electricitat es dediquen exclusivament a l’emmagatzematge de dades, sense moviment, fricció o soroll estrany..

Per als ordinadors i servidors d’escriptori, els SSD igualen factures d’energia inferiors. En ordinadors portàtils o tauletes, els usuaris poden comprimir alguns minuts o hores addicionals de durada de la bateria amb SSD.

5. SSD vs. HDD: jocs

Els jocs informàtics intensius en recursos ofereixen una excel·lent prova de la limitació dels dos dispositius d’emmagatzematge al límit. Tot i això, els discs SSD fan molt poca diferència en el rendiment del joc. Els problemes de fotograma no seran resolts per un dispositiu d’emmagatzematge; aquestes requereixen una unitat de processament gràfica actualitzada o GPU. Alguns jugadors han informat que els SSD poden reduir l’atac, o les pauses breus quan els jocs no poden treure actius del disc dur prou ràpid per mantenir-se al dia amb el jugador..

En general, els discs SSD i els HDD són efectivament els mateixos quan es tracta de l’acció al camp de batalla. Els avantatges de SSD per als jugadors, però, són els mateixos que experimenten altres usuaris de PC: temps d’arrencada més ràpids i càrrega més ràpida del joc.

Com transferir: Migrar o clonar HDD a SSD

Clients d’allotjament web Si voleu canviar a un SSD, tindreu un temps molt més senzill, ja que molts proveïdors d’allotjament migraran de manera gratuïta els vostres llocs web i dominis. Si us sentiu valents i voleu afrontar la transició vosaltres mateixos, us hem recopilat algunes dades per ajudar-vos a transferir els vostres fitxers i bases de dades a un nou amfitrió..

Captures de pantalla de EaseUS Todo Backup

El programari gratuït, com EaseUS Todo Backup, pot ajudar els usuaris a actualitzar el seu maquinari personal a SSD.

malgrat això, Usuaris de Windows i PC sovint lluiteu per encaixar el sistema operatiu i els fitxers personals en una unitat de capacitat menor quan actualitzeu l’emmagatzematge d’escriptori o portàtil. Normalment, la manera més fàcil de moure una instal·lació de Windows existent sense reinstal·lar el sistema operatiu és clonant la unitat. Tanmateix, amb les restriccions d’emmagatzematge, tot pot no estar en forma. Aquests són els passos per solucionar-ho:

  1. En passar a un SSD, probablement haureu de començar netejar el disc dur actual: Suprimiu els fitxers que no necessiteu, desinstal·leu els programes que no utilitzeu i executeu la utilitat de neteja de disc per eliminar qualsevol molèstia persistent. És possible que hagueu de descarregar fitxers personals en un disc dur extern, un segon dispositiu d’emmagatzematge intern o un emmagatzematge al núvol.
  2. Un cop el sistema estigui preparat per moure’s, podeu utilitzar un programa de recuperació de còpia de seguretat i desastres cloneu la informació a SSD. Som parcials a EaseUS Todo Backup, que és un programa gratuït que pot optimitzar imatges de disc específicament per a discs SSD. EaseUS proporciona instruccions tant per a usuaris de Windows 8 com per a aquells de Windows 7.
  3. Ara que la clonació s’ha completat i heu comprovat que tots els fitxers han passat a SSD, arrenqueu l’ordinador des de la nova unitat i reformateu el disc dur per eliminar els vostres fitxers. Si heu de suprimir els documents, les imatges i els vídeos al pas 1, podeu restaurar fitxers personals al disc dur. D’aquesta manera, podeu implementar la velocitat SSD per a l’arrencada del sistema i la càrrega d’aplicacions tot i gaudint d’un fàcil accés a les vostres dades.

Tot i que primer equilibrar els dos discs durs pot resultar complicat, els usuaris de PC es beneficiaran sensiblement del rendiment i l’estabilitat del SSD notablement actualitzats. En compartir la feina i mantenir-se correctament, les dues unitats es mantenen més temps.

El millor dels dos mons? Híbrids combinats SSD i HDD

Haureu de dedicar molt de temps a llegir la lletra petita per trobar un pla d’allotjament web tant amb emmagatzematge en HDD com en SSD, però existeixen, particularment als nivells de servidor VPS i dedicats, que permeten molta més flexibilitat a l’hora d’elaborar el vostre. arquitectura d’allotjament. Per exemple, els SSD són excel·lents a l’hora de subministrar llocs web i aplicacions a velocitat, mentre que les capacitats més grans dels discs durs funcionen bé per emmagatzemar arxius i còpies de seguretat..

No obstant això, per a la informàtica personal, no cal que trieu entre la capacitat d’emmagatzematge o la velocitat. Ja hem compartit com podeu crear el vostre propi ordinador d’escriptori o ordinador portàtil híbrid quan actualitzeu el vostre sistema operatiu a un SSD, però els venedors de maquinari han començat a fabricar i vendre unitats combinades, de vegades anomenades SSHD per a unitats híbrides d’estat sòlid, com a components individuals o com una característica en un equip complet. Amb l’emmagatzematge d’ordinador, les unitats de disc dur i les unitats d’estat sòlid són una situació de guanys, més fortes entre si.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me