Revisió 1 i 1 de VPS 2020: allotjament de qualificacions d’experts per a servidors 1 i 1

Molts empresaris web en desenvolupament veuen l’àmplia gamma de plans d’allotjament compartits barats i d’entrada al mercat com una manera senzilla d’aconseguir un peu a la porta del món empresarial en línia. Els entorns bàsics d’allotjament compartit poden ser un bon punt de partida i són molt fàcils a la cartera. Tanmateix, un nombre creixent de propietaris de llocs de futur es desplacen o comencen amb servidors privats virtuals (VPS) per alimentar les seves propietats en línia perquè són flexibles i permeten a les empreses escalar perfectament.

Aquí, veurem un dels primers jugadors de l’espai d’allotjament VPS: 1&1: vegeu com s’acumulen els servidors virtuals de l’empresa davant la competència. Si teniu una empresa de mida petita i mitjana i voleu créixer una presència web fiable i de gran abast, 1&Les solucions de virtualització assequibles de l’1 poden ser només el que necessiteu per ampliar la vostra base de clients i els fluxos d’ingressos.

1&1 VPS Hosting Review: 4.9 / 5.0 Rating

1&1 ha estat a l’escena d’allotjament des de l’any 2000 i actualment opera a 10 països. La companyia proporciona a milions de petites i mitjanes empreses una varietat de solucions web, inclòs el registre de dominis; núvol, servidor dedicat i allotjament VPS; i disseny i creació de llocs, entre altres serveis.

Moltes empreses modernes estan recorrent a l’allotjament VPS per a un entorn segur i una major virtualització de rendiment proporciona, i és per això que 1&Els servidors virtuals de l’1 es troben entre les ofertes més populars. 1&1 proporciona als clients l’opció de seleccionar paquets en núvol de servidors virtuals en funció de les necessitats empresarials i permet la migració perfecta a nivells actualitzats com a escala de llocs. Aquests plans rics en funcions han guanyat 1&El VPS d’1 ofereix els nostres 4.9 sobre 5.0. Feu clic a la revisió completa del quadre següent per obtenir informació sobre 1&Els servidors virtuals de l’1 poden afectar positivament la línia de fons del vostre negoci.

Amb 1&Els paquets d’allotjament VPS de 1, els propietaris de llocs gaudeixen d’un accés complet a l’arrel a les màquines virtuals i una selecció del sistema operatiu Windows o Linux. I els centres de dades de l’empresa es troben al voltant del món, el que us ofereix l’opció de desplegar-los des d’una ubicació propera.

1&1 Revisió d’allotjament VPS “Núvol”: 4.9 / 5.0

La recent migració d’aplicacions empresarials al núvol és més que una tendència: és el futur. De fet, el 2019, la despesa mundial en serveis al núvol s’ha de superar als 140 milions de dòlars. 1&1 ho sap, i és per això que l’empresa ha ampliat les seves solucions de servidors en núvol per alimentar les aplicacions web de les organitzacions modernes. La revisió a la taula següent proporciona una visió general del perquè 1&Els servidors al núvol de l’1 obtenen una nota de 4,9 sobre 5.0. Doneu-la una lectura i descobrireu per què l’empresa ha estat capdavantera a l’espai durant gairebé dues dècades.

La intuïtiva interfície d’usuari de l’1&El panell d’administració d’un servidor de núvol facilita l’orquestració de l’equilibri de càrregues i les còpies de seguretat, a més de configurar CPU, memòria RAM i emmagatzematge SSD. Administra sense problemes la teva màquina virtual a través de Plesk ONYX o cPanel, dos panells de control d’allotjament populars.

1&Les ofertes al núvol de la 1 també inclouen plantilles pre-dissenyades per a WordPress i Magento, que faciliten el procés d’entrega de llocs al mercat..

1&1 Revisió d’allotjament VPS “gestionada”: 4.9 / 5.0

Si bé els allotjaments VPS sovint són preferits pels propietaris de llocs experimentats en tecnologia, els principiants no s’han d’allunyar de la flexibilitat que tenen els servidors virtuals. Els clients d’allotjament gestionats permeten conèixer fàcilment la configuració del compte, la configuració del servidor, el manteniment del sistema i el maquinari, les actualitzacions de CMS i les eines d’anàlisi que s’ofereixen a l’1.&1 equip Trobareu la nostra revisió completa de l’1&Allotjament VPS gestionat de 1 a la taula següent. La revisió proporciona un desglossament complet de la manera en què les empreses poden aprofitar els serveis gestionats per l’amfitrió.

Per part de l’usuari, els propietaris de llocs es beneficien d’un accés complet al servidor i el panell d’administració de l’amfitrió proporciona als propietaris de llocs un control complet sobre tots els programes, connectors i drets d’usuari. Bàsicament, 1&1 realitza els elevats càrrecs mentre us concentreu en la gestió del negoci del vostre lloc.

1&1 Revisió d’allotjament VPS “Linux”: 4.9 / 5.0

A mesura que més empreses canvien les aplicacions al núvol, cada vegada són més les empreses que utilitzen el sistema operatiu Linux. Avui, el 75% de les empreses utilitzen el sistema operatiu com a plataforma principal de núvols, és per això que ara és més important que mai que els hostes ofereixin serveis compatibles amb el sistema operatiu. A la nostra revisió que hi ha a continuació, hem analitzat de manera detallada el funcionament amb 1&Els paquets d’allotjament VPS de Linux d’1 proporcionen un vehicle òptim per alimentar les aplicacions al núvol.

1&Els servidors virtuals de 1 són compatibles amb les darreres distribucions de Linux, incloses CentOS 6, openSUSE 12.3 i Debian 7.0. Això ofereix a les empreses tots els avantatges que ofereix Linux, inclòs un menor risc d’error i errors i, per tant, taxes de funcionament més elevades.

1&1 Revisió d’allotjament VPS “Windows”: 4.6 / 5.0

Si bé la popularitat de les distribucions de Linux ha crescut entre les empreses, Windows segueix sent el sistema operatiu més popular, que posseeix més del 50% de la quota de mercat de l’espai, i és per això que 1&1 ofereix als seus clients una selecció de sistemes operatius que s’ajusten millor a les necessitats del seu negoci. Assegureu-vos de llegir la nostra revisió completa de l’1&Les solucions de VPS de Windows de la taula següent per conèixer els avantatges de moure el vostre entorn basat en Windows als servidors virtuals de l’amfitrió.

Compatible amb Windows 2008, 2012 i 2016, 1&Els paquets VPS de 1 poden activar llocs independentment de la versió del sistema operatiu que utilitzeu. Com un dels sistemes operatius més fàcils d’utilitzar i orientat al suport del mercat, Windows és l’elecció de milions de propietaris de llocs i 1&Els servidors virtuals de l’1 s’han dissenyat per complementar aquesta facilitat d’ús. Per tant, 1&L’allotjament de Windows VPS de l’1 obté la qualificació de 4,6 sobre 5,0.

1&1 Revisió d’allotjament VPS “SSD”: 4.9 / 5.0

“Per a SSD o HDD, aquesta és la pregunta.” Si bé el príncep Hamlet de Shakespeare pot no haver estat renyant existencialment en les unitats de disc sòlid o de disc dur, és molt difícil que molts departaments de TI moderns es preguntin des de l’arribada de la memòria basada en flash. I el veredicte sembla estar en qüestió: SSD és més eficient tant en cost com en rendiment.

1&1 accepta i ofereix als clients l’opció d’utilitzar emmagatzematge SSD per optimitzar els temps de càrrega. Consulteu la nostra completa presa d’opcions d’allotjament VPS SSD de l’amfitrió a la taula següent i vegeu com els visitants del vostre lloc gaudiran d’una navegació perfecta per llocs web. És el que guanya 1&1 SSD VPS planifica el nostre 4.9 sobre 5.0.

1&1 llocs que reclamen llocs que utilitzen SSD tenen un ritme deu vegades més ràpid que els que no. Això es deu principalment a la ràpida velocitat d’intercanvi de dades. I, per a llocs amb dades a què s’accedeix freqüentment al servidor virtual, es poden fer meravelles per augmentar el rendiment i l’experiència de l’usuari en general..

Altres 1&1 “Ressenyes de VPS” per funció

Hem analitzat tots els avantatges generals de l’1&Els plans VPS de l’1 i, sens dubte, l’amfitrió ofereix solucions efectives per a allotjament de Linux, Windows, núvol i VPS gestionat. Ara, anirem al màxim de tot allò que cal saber abans de registrar-se en un pla.

Si el vostre lloc s’ha reduït més enllà d’un entorn bàsic d’allotjament compartit, o si la vostra empresa requereix una solució d’allotjament més fiable, escalable, funcions, preus, rendiment, fiabilitat i suport són aspectes crucials a considerar. Aquí, aprofundirem en cadascuna.

Característiques: 5.0 / 5.0

Si cerqueu un conjunt de funcions complet amb el vostre paquet d’allotjament VPS, 1&1 lliura. Tots els serveis s’inclouen un accés complet als servidors, l’emmagatzematge SSD, la virtualització del VMware i una selecció del sistema operatiu Linux o Windows.&1 plans VPS.

Característiques
Certificat SSLGestió del tallafoc
Registres d’usuarisCòpies de seguretat
Compatible amb Linux i WindowsAccés complet a l’arrel
Administrar mitjançant Plesk o cPanelEmmagatzematge en línia
Eines de màrquetingVirtualització del VMware

Els propietaris del lloc també gaudeixen dels avantatges d’un trànsit gratuït il·limitat. Independentment del volum, els usuaris no es cobraran mai per pics de trànsit. La seguretat també es garanteix mitjançant certificats SSL, gestió de tallafocs, registres d’usuaris i còpies de seguretat.

Accediu a les dades des de qualsevol ubicació en qualsevol moment mitjançant gestors d’emmagatzematge en línia i unitats mòbils. I, amb un conjunt d’eines de màrqueting i SEO, els llocs que ja creixen poden escalar encara més. 1&Els paquets VPS rics en funcions d’1 obtenen una qualificació de 5.0 sobre 5.0.

Preu: 4.8 / 5.0

Quan es tracta de costos, 1&El preu VPS de l’1 és difícil de superar. L’amfitrió ofereix un conjunt de paquets d’allotjament de servidors virtuals que comencen a tan sols 5,00 dòlars al mes. El pla d’entrada ofereix als propietaris de llocs processadors Intel® Xeon® de 1vCore, 512 MB de memòria RAM, 30 GB d’emmagatzematge SSD i una quantitat il·limitada de trànsit..

Pla
CPU
RAM
Emmagatzematge
Trànsit
Nota: es poden modificar els costos i les funcions. Feu clic aquí per veure els nivells de preus actuals.
Núvols1 vCore512MBSSD de 30 GBIl·limitat
Núvol M1 vCore1 GBSSD de 50 GBIl·limitat
Núvol L2 vCores2 GBSSD de 80 GBIl·limitat
Núvol XL2 vCores4GBSSD de 120 GBIl·limitat
Núvol XXL4 vCores8 GBSSD de 160 GBIl·limitat

Seguint aquest pla, hi ha quatre nivells addicionals de solucions d’allotjament. El Cadillac del grup és 1&El seu pla de Servidor Virtual Cloud XXL. Aquest paquet proporciona 4 vCores, 8 GB de memòria RAM i 160 GB d’emmagatzematge SSD. També inclou un certificat SSL gratuït per garantir la seguretat.

La versatilitat dels paquets i els nivells de preus es va dissenyar per proporcionar a les empreses en línia els recursos i la infraestructura que necessiten, així com la capacitat d’actualitzar fàcilment a un nivell més alt de servei un cop comencen a escalar. Per aquesta raó, donem 1&El VPS assequible de 1 té una qualificació de 4,8 sobre 5,0.

Rendiment: 4.9 / 5.0

Si voleu convertir els visitants en clients, és imprescindible tenir un lloc que tingui un rendiment a nivells màxims. De fet, la majoria dels consumidors en línia només donen a un lloc aproximadament sis segons per carregar-lo abans d’abandonar-lo per part d’un competidor. Si el vostre lloc experimenta augment de trànsit, la ruta del servidor virtual garanteix uns temps òptims de càrrega, ja que l’allotjament VPS és t10 vegades més ràpid que els entorns d’allotjament compartits.

Collage de servidor i gràfic que representa el rendiment de l'1 i 1

1&Els SSD de l’1 milloren els servidors virtuals ja ràpids de l’amfitrió, garantint que els llocs funcionin a nivells òptims de rendiment.

1&1 té aquesta velocitat millorada i li dóna un impuls de reforç amb els seus SSD d’alt rendiment. I, amb l’emmagatzematge i la fixació de preus basats en el que realment utilitza el vostre lloc, podeu assignar recursos quan sigui necessari per al vostre negoci en línia. 1&Els paquets VPS ràpids de l’1 obtenen una qualificació impressionant de 4,9 sobre 5,0 quan es tracta de velocitat.

Fiabilitat & Suport: 4.9 / 5.0

Com en el cas del rendiment del lloc, els percentatges d’horari poden convertir o trencar un negoci en línia. El temps d’aturada d’uns pocs minuts pot costar a empreses a milers de dòlars, sense oblidar-nos de la credibilitat que s’ha perdut quan un consumidor no pot accedir al vostre lloc. 1&1 garanteix als clients una tarifa de disponibilitat del 99,9% per assegurar que els llocs siguin accessibles als visitants durant tot el dia.

Foto de 1 i 1 servidor de finca

1&L’1 només utilitza la infraestructura més recent i d’avantguarda per garantir als propietaris de llocs una disponibilitat molt elevada.

L’amfitrió utilitza infraestructures de gegants, com HP, Intel, SolidFire i F5 Networks, que garanteix que el seu maquinari sigui d’avantguarda. En cas de sorgir algun problema, 1&Hi ha 1 tecnologia disponible 24 hores al dia, set dies a la setmana per a consultes de serveis de camp. Per això, 1&1 rep una qualificació de 4.9 sobre 5.0 per a la seva fiabilitat i assistència.

Com funciona 1&1 Apunteu-vos contra altres revisions d’allotjament VPS?

En comparació amb la competició, 1&Els plans d’allotjament VPS d’1 es mesuren bé. L’amfitrió porta gairebé 20 anys en el negoci i té experiència al seu costat. Això dóna 1&1 un mirador únic des del qual veure el que busquen els seus clients en una solució d’allotjament de servidors virtuals. Tot i això, altres hostes ofereixen plans igualment eficaços, i sempre és bona idea comparar funcions, preus i fiabilitat un al costat de l’altre abans de comprometre’s amb un proveïdor..

L’amfitrió següent representa un dels principals proveïdors de VPS de la indústria. Feu un cop d’ull a la revisió completa enllaçada a la taula per comparar l’oferta de VPS amb la que parlem de l’1&1 aquí.

Els avantatges anteriors, sense perjudici, superen 1&1 sobre preu, seguretat, assistència i rendiment és un ordre alt. I 1&Els més de 13 milions de clients actuals sembla que hi estan d’acord.

Els experts en allotjament vegeu 1&1 Servidors com a gran punt de partida

L’objectiu principal de la majoria d’empresaris amb petites i mitjanes empreses a la xarxa és l’objectiu principal d’atraure públics més grans i créixer empreses. I, per a aquells que han superat els entorns d’allotjament compartits, 1&Els servidors virtuals de l’1 ofereixen un excel·lent punt de partida per escalar el públic i impactar positivament les línies inferiors.

Imatge d'un usuari que construeix un lloc amb 1 & 1

Amb 1&Les solucions d’allotjament VPS de 1, els propietaris de llocs poden maximitzar l’abast i l’impacte de les seves propietats en línia.

Ofereix solucions d’allotjament VPS de primer nivell per a sistemes operatius Linux i Windows, serveis gestionats per ajudar els principiants a sortir del terreny amb servidors virtuals i plans de preus molt competitius, 1&1 pot ser la resposta que necessiteu per augmentar els ingressos i optimitzar les operacions empresarials. Assegureu-vos de llegir la nostra ressenya completa de tot 1&Solucions d’allotjament d’1, incloses les VPS, el núvol i les ofertes dedicades al servidor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me