“Què és Wix.com?” (Revisió del 2020, costos i altres Q&S de creador de llocs)

Què és Wix i com pot ajudar-vos a entrar en línia? Per als aficionats a la creació de pàgines web que facin aprendre a codificar, Wix hauria de formar part de la vostra llista d’eines potencials per a la feina..

La versió curta: Wix és un creador de llocs web en línia que permet als usuaris una simplicitat arrossegable a l’hora de dissenyar i publicar la vostra cartera, lloc web, bloc o botiga en línia per a petites empreses.

Els constructors de llocs web són el somni de DIYer. Si voleu crear un lloc sense contractar un desenvolupador ni aprendre a codificar, consulteu la nostra revisió de Wix a continuació, juntament amb la comparació de la plataforma amb altres opcions de creador de llocs premium..

Quina és la qualificació general del creador de llocs web de Wix?

En realitat vaig agafar el gerent del lloc basat en el navegador recentment. Vaig jugar amb opcions temàtiques, vaig valorar la facilitat d’ús, vaig dimensionar la funcionalitat en comparació amb el cost i vaig elaborar una revisió àmplia. Si bé Wix és sens dubte una de les millors i més conegudes plataformes de creació de llocs web del sector, exposem les nostres valoracions i comentaris sobre el constructor a continuació. Com veieu, preferim a Wix:

Veure els millors creadors de llocs web del 2020 »

Què costa Wix?

Quan es tracta de preus, trobem que Wix és així. Certament, no podeu superar el preu inferior de GRATIS, però els plans premium poden resultar costosos per a aquells que vulguin afegir funcionalitats de comerç electrònic o complements de màrqueting, per exemple. El cost no és tan alt com el de Squarespace, però, certament, recau en l’extrem més car de l’espectre establert pels millors plans de creació de llocs. Línia de fons: Wix no sempre és el més competitiu i rentable, però encara costa uns dòlars al mes per al pla més bàsic. A més, podeu començar a dissenyar amb Wix de forma gratuïta!

Obteniu Wix gratis durant 14 dies »

Com es compara Wix amb altres constructors de llocs?

Si l’edifici del lloc fos un concurs de popularitat, Wix segurament estaria assegut amb els nens divertits. La plataforma es troba pròpia entre les files de Weebly, Squarespace i WordPress.com. Tanmateix, en la nostra comparació entre els principals constructors de llocs, tot i que, cada plataforma té els seus punts forts i les seves àrees que es poden millorar.

Veure més plans d’allotjament per a creadors de llocs web »

Disseny & Personalització: Wix vs. Altres

Wix és una plataforma de creador de llocs de llançament ràpid. Registreu-vos amb un compte de Facebook o Gmail i estigueu navegant pels temes en qüestió de segons. Una cosa que considero més atractiva sobre Wix en comparació amb altres constructors de llocs no és només el nombre de temes disponibles, sinó la forma d’organitzar-los. Wix ofereix categories de plantilles específiques a la indústria, de manera que siguis un agent immobiliari, un músic o el propietari d’un allotjament i esmorzar, trobaràs ràpidament un disseny que complementi la teva marca.

Veure més plans d’allotjament per a creadors de llocs web »

Comerç electrònic: Wix vs. Altres

Mentre que les plantilles Wix atenen a nínxols comercials, la Les funcionalitats de comerç electrònic són força bàsiques: carros de compra, passarel·les de pagament múltiples i eines per gestionar les opcions d’enviament i les normes d’impostos. Si us interessa fer créixer un negoci en línia: planifiqueu la visualització de centenars o milers de productes i voleu seguir el trànsit i els ingressos, us convido a consultar els principals amfitrions de comerç electrònic i creadors de llocs web que els acompanyen:

Veure més plans d’allotjament de comerç electrònic »

Blogging: Wix vs Altres

Podeu utilitzar Wix per iniciar un bloc? Absolutament! Els blogs són només una de les moltes categories de plantilles disponibles. Blog de menjar, bloc de moda, bloc de negocis: anomeneu el vostre nínxol de blocs i Wix probablement us espera un disseny pràctic. Com que l’editor és un disseny WYSIWYG (és a dir, el que veus és el que obteniu), l’experiència de configuració del bloc és molt intuïtiva. Apunteu i feu clic o arrossegueu i deixeu anar per personalitzar la disposició i, a continuació, centreu-vos en les paraules de la pantalla. Ara, Wix és la vostra millor opció per fer blogs? Personalment, aniria amb l’amfitrió web 1 per a bloggers:

Veure més plans d’allotjament per a blogs »

Facilitat d’ús & Suport: Wix vs. Altres

La interfície de Wix és molt fàcil d’aprendre, molt intuïtiva i és probable que et deixi amb un resultat final que t’encantarà. No és la plataforma més robusta, però no ha de ser necessària per cobrir les necessitats de la gran majoria dels usuaris. Un efecte secundari que és bastant bàsic i barat, però, és que no pagueu exactament un equip de suport permanent de guia tècnic..

Com a client que paga, tindreu accés a la línia d’assistència al client de Wix, el xat en directe i el servei de venda de bitllets. Tanmateix, anar amb una empresa d’allotjament compartit igualment assequible no només us oferirà funcions de creació i màrqueting de llocs web, sinó una millor experiència d’assistència al client.

Veure més plans d’allotjament per a creadors de llocs web »

És Wix per a vostè?

Seràs encantat de saber que el meu cosí nadó no va caure en la seva desaparició a causa del meu edifici exersòcric, que ho fes jo mateix. Ara és ell mateix i, mentre no puc treure tot el crèdit, no em penedeixo del meu plantejament de bricolatge. De la mateixa manera, no hauria de tenir cap criteri per triar Wix com a creador de llocs. És una eina fantàstica a un cost raonable. Si no us venen, però, assegureu-vos de veure altres plans de creació de llocs que us recomanem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me