Què és VPS Hosting? – Respostes a 5 respostes freqüents (definició, cost, amfitrions principals)

Què és el que ofereix el vostre allotjament VPS, i és possible que us encaixi entre totes les opcions d’allotjament web que hi ha? Bé, molts coneixen l’analogia de l’habitatge quan parlen d’allotjament web: l’allotjament compartit lloga un apartament, VPS és com tenir un condominis i els servidors dedicats equivalen a tenir la teva casa. Hem fet servir la comparació molt, però ja és hora de passar alguna cosa nova.

Al descobrir i fer servir Pizza-as-a-Service per descriure els models de servei al núvol, estem preparats per comparar totes les coses d’allotjament web amb pizza. Ràpidament, VPS significa servidor privat virtual i resideix entre plans compartits i dedicats de l’espectre d’allotjament. Quan es tracta de pizza (com ho fan inevitablement totes les coses), VPS equival a dividir una pizza amb un amic i triar els complements específics que vulgueu a cada meitat.

Mirem els millors host i serveis que recomanem abans de definir l’allotjament VPS i exposo els seus deliciosos i formidables avantatges..

1. Quins són els millors serveis d’allotjament VPS? (Top 3)

Quan esteu preparat per actualitzar el vostre allotjament a un pla VPS, mireu si el vostre host actual ofereix el servei. Si ens heu escoltat i us heu registrat amb un dels nostres principals proveïdors d’allotjament compartit, és probable que l’empresa migri els vostres llocs web, aplicacions i fitxers a un pla VPS de forma gratuïta.

En cas contrari, mireu els nostres tres proveïdors de VPS preferits a continuació. Quan aneu de compres, presteu atenció a les empreses que ofereixen un emmagatzematge SSD més potent i ràpid, una infraestructura de núvols redundant i escalable, pedaços i actualitzacions gestionades i aprovisionament instantani..

Veure més amfitrions VPS més importants »

2. Què significa Hosting VPS?

Quan es tracta dels diferents tipus de plans d’allotjament disponibles, podeu pensar en allotjament compartit com el que ja s’ha fet, una pizza barata que podeu compartir amb set o vuit amics: hi ha poca cosa a dir sobre els complements i només obtindreu una llesca o dos, fins i tot si el vostre estómac grunyit demana més.

Amb l’allotjament VPS, tu i una altra persona podeu triar entre ingredients d’alta qualitat i decidir si la pinya, per exemple, només ha d’anar a una part de la pizza. L’allotjament dedicat, en canvi, pot omitir-se del menú de lliurament a favor de fer-ne el propi i no compartir-ho amb ningú. Tens un control total sobre el gust de la teva pizza, tot i que algú altre pot cuinar el pastís al forn.

Gràfic il·lustrant tipus d'allotjament

L’allotjament VPS ofereix als clients més recursos i flexibilitat sense invertir en un servidor dedicat.

A l’allotjament VPS, un servidor s’ha dividit en particions virtualitzades o màquines virtuals. Tu tens més recursos de control i informàtica que d’allotjament compartit paquets (és a dir, més pizza per satisfer la vostra gana creixent), però encara compartiu el maquinari amb altres clients VPS mentre el vostre trànsit creix fins al punt en què un servidor dedicat té el sentit més financer i rendible..

Un VPS executa la seva pròpia còpia del sistema operatiu i actua com un servidor dedicat independent, tot i que el servidor físic pot contenir diversos entorns virtuals. Els usuaris tenen drets administratius sobre el seu VPS i poden instal·lar les seves pròpies instàncies de diverses aplicacions, incloses Apache, PHP o MySQL.

3. Què és “Cloud” VPS Hosting?

Com en totes aquestes analogies, l’allotjament en núvol fa que les coses siguin una mica més brutes i difícils d’explicar. Tornant a la pizza, l’allotjament VPS al núvol és similar a menjar en un bufet de pizza assequible. Podeu prendre rodanxes de diversos tipus de pizzes i tornar al bufet per obtenir més si teniu gana..

Un VPS basat en núvol encara treu recursos d’una màquina virtual, però l’entorn està format per diversos servidors agrupats o en xarxa. Cada servidor del núvol ajuda a realitzar un conjunt de tasques determinat, i altres servidors estan preparats per completar-los en cas que alguna cosa falli o es produeixi un bloqueig. Això fa que l’allotjament VPS al núvol sigui extremadament performant, escalable i fiable.

Tanmateix, perquè l’analogia de la pizza s’apliqui de veritat, hem de fer alguns trucs estranys. La majoria dels plans d’allotjament VPS en núvol adopten un model de pagament lliure, facturant als clients exactament els recursos informàtics o d’emmagatzematge utilitzats. Així, doncs, el núvol VPS és com menjar en un bufet de pizza, és a dir, si visiteu un que cobra per la llesca i us permetrà tornar a posar la pizza al bufet. Independentment, assegureu-vos de veure els nostres tres proveïdors favorits d’allotjament VPS al núvol:

Veure més amfitrions de núvols principals »

4. Quins avantatges i quant costa??

Saltar d’un pla d’allotjament compartit a un VPS desbloqueja una nova funcionalitat. Poder configurar el vostre entorn mitjançant l’accés d’arrel completa és un avantatge important de l’allotjament VPS, juntament amb els notables impulsos en el rendiment i l’estabilitat perquè menys clients comparteixen els recursos informàtics..

Si la responsabilitat tècnica afegida us amaga, però, molts proveïdors d’allotjament comencen a oferir serveis gestionats a nivell de VPS. Això significa que els experts interns de la companyia i el personal de suport s’ocuparan de tot, des de la configuració del servidor i la instal·lació del programari fins a l’optimització de la plataforma i la seguretat millorada. El vostre amfitrió s’ocuparà de mantenir i actualitzar la infraestructura perquè puguis centrar-te en la teva empresa, aplicació o lloc web.

Imatge del personal d'assistència tècnica que treballa en un centre de dades

Molts proveïdors d’allotjament VPS ofereixen serveis gestionats com ara pedaços de seguretat o actualitzacions del sistema operatiu.

Degut a les funcions, recursos i suport actualitzats, els plans d’allotjament VPS són sensiblement més cars que l’allotjament compartit. Tanmateix, això no vol dir que el VPS sigui prohibitiu en els costos o que no trobeu bons serveis a preus assequibles. Els plans VPS simples i nus, de proveïdors d’allotjament que respecten i respecten, normalment comencen al voltant de 30 dòlars mensuals, tot i que molts dels nostres amfitrions VPS preferits ens permeten oferir-vos un descompte.

Tanmateix, a mesura que afegiu recursos i servidors informàtics al vostre clúster VPS, espereu que aquests preus creixin. Un altre gran benefici de l’allotjament VPS, especialment del sabor del núvol, és la possibilitat d’escalar ràpidament la vostra infraestructura per satisfer les necessitats de trànsit. Podeu afegir o eliminar servidors, sovint de forma automatitzada, amb un clic o dos del ratolí i només pagueu pel que feu servir.

5. Per a què serveix el Hosting VPS i per a qui ho necessita?

L’allotjament VPS és el servei d’elecció per a petites o mitjanes empreses o empreses petites que busquen més control, flexibilitat i rendiment que l’allotjament compartit, però sense la inversió necessària per traslladar-se fins a un servidor dedicat. Si bé, des dels propietaris de llocs web desconcertats per primera vegada fins als desenvolupadors individuals experimentats, pobla les files dels clients d’allotjament compartit, els usuaris de VPS solen tenir experiència a nivell professional o necessitats de negoci crítics del seu allotjament web..

La disponibilitat, la seguretat i la velocitat són molt importants per a les empreses. Els plans d’allotjament VPS proporcionen una mica més i tot sovint automatitzant processos rutinaris, inclosos el seguiment de seguretat i l’equilibri de càrregues, i l’arrencada de servidors addicionals i recursos informàtics. Tot i que configurar la vostra infraestructura i processos VPS pot ser força més intens (o no, si teniu un pla d’allotjament gestionat), l’automatització i els serveis afegits dels paquets VPS sovint fan que les experiències dels clients s’assemblin a l’allotjament compartit “configurar-lo i oblidar-lo ”Rutina.

Per tant, com pot ajudar un servidor virtual escalar el vostre negoci?

De la mateixa manera que els xefs de pizza emprenen la massa a l’aire per estendre-la, els plans d’allotjament VPS poden elevar el vostre negoci a noves altures. A mesura que avanceu (esperem amb un dels nostres amfitrions recomanats), esperem que les vostres aventures d’allotjament VPS siguin tan emocionants i delicioses com ensopegar amb un conjunt de pizzes de nit que serveix picades fresques de pizza de búfal.

Amb un paper administratiu més gran en el vostre entorn d’allotjament, podeu assegurar-vos que el vostre servidor privat virtual s’adapta perfectament a les necessitats del vostre lloc web o de l’aplicació. El rendiment i la seguretat més destacats augmentaran la confiança de la vostra marca entre els possibles consumidors.

Ingredients de primer nivell, com ara escalabilitat, infraestructura de núvols redundants, flexibilitat final i facturació de pagament, us proporcionaran els avantatges que pot oferir un host VPS..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me