Què és un compte d’allotjament web? : Comenceu amb un amfitrió (Guia 2020)

Què pot demanar un compte d’allotjament web? Doncs bé, quan la majoria de la gent descriu allotjament per a principiants, utilitza l’analogia de l’habitatge provat: l’allotjament compartit és com llogar un apartament, VPS és un apartament, i els servidors dedicats equivalen a posseir la vostra casa. Tot i això, en una cerca interminable de mantenir interessants les coses, he comparat els comptes d’allotjament web amb la pizza i la cerca d’amor. Ara és hora de condimentar les coses i convertir-nos en una altra passió meva: el menjar mexicà.

T’ho creguis o no, l’allotjament web es pot pensar com un menú indulgent de carn, mongetes, formatge i condiments perquè puguis organitzar i preparar com creguis convenient. Hem combinat un àpat de cinc cursos de descripcions, definicions, característiques i preus dels comptes d’allotjament, que culminen en les nostres eleccions per obtenir els millors comptes d’allotjament. De què tens gana?

Definició d’allotjament web

Al nivell més bàsic, els comptes d’allotjament web us ofereixen accés a grans ordinadors, anomenats servidors, on podreu emmagatzemar els fitxers i la informació necessària per fer un lloc web o una aplicació. Els servidors es connecten a Internet per compartir i lliurar aquest contingut als usuaris. Tot i que és possible que pugueu operar el vostre propi servidor i allotjar el vostre propi lloc web, per això, necessiteu molta experiència i paciència a mesura que treballeu a través dels nombrosos mals de cap que apareixen. Si voleu més informació, hem creat una guia útil que explica els conceptes bàsics de l’allotjament web.

Per què passar anys aprenent a elaborar la truita perfecta des de zero quan simplement podríeu anar al vostre restaurant mexicà preferit amb un capritx? La gran majoria dels propietaris de llocs web adquiriran serveis d’allotjament a una empresa de bona reputació, com per exemple optar per un bon sopar amb els amics.

De manera similar al menjar mexicà, els diferents tipus de comptes d’allotjament web es poden descriure en gran mesura que utilitzen els mateixos ingredients en diferents configuracions. Desplegueu aquestes descripcions d’allotjament que comparen servidors compartits, virtuals, núvols i dedicats, a més d’altres formats especialitzats d’allotjament web.

Definició d’allotjament compartit

Quan es tracta de menjar mexicà, l’allotjament web compartit és com les patates fregides i salsa gratuïtes aportades per a la vostra arribada, o potser un plat fantàstic de nachos. Potser una d’aquestes margarites gegants es va servir en un got còmicament gran amb dues palles?

Il·lustració dels diferents tipus de comptes d'allotjament web

El compte d’allotjament web que trieu depèn en gran mesura de la quantitat de potència informàtica que necessiteu.

La qüestió és que fareu servir els recursos informàtics del servidor al costat de tots els altres asseguts a la taula. Tot i que no teniu res a dir en la configuració del servidor ni en els complements nacho, els millors plans inclouen tot allò que possiblement necessiteu i, probablement, fins i tot algunes coses addicionals que no us tocarà. De debò, qui vol olives negres sobre nachos? El mateix sol passar amb les funcions d’allotjament nínxols, com l’accés Secure Shell (SSH) o phpMyAdmin, per a clients sense experiència..

Hi ha regles no escrites que tothom hauria de tenir una quota igual tant de recursos nachos com de servidor, però sempre corre el risc de menjar amb aquell amic que agafa xip després de xip i elimina tots els millors complements. Aquests comensals afecten l’estat d’ànim a tota la taula, de la mateixa manera que el porc de recursos afecta el rendiment del servidor per a la resta de clients d’allotjament. Tot i que molts amfitrions ofereixen un emmagatzematge i un ample de banda il·limitats, les empreses sovint penalitzaran els clients que es troben massa lluny.

Tant si busqueu el vostre primer compte d’allotjament web com si teniu un habitatge nou per al vostre lloc web existent, instal·lacions de programari d’un clic, atenció al client 24 hores i fortes garanties d’exercici, haurien de ser ingredients principals d’una opció d’allotjament compartida forta. Mentre mireu el menú, vigileu el vostre plat preferit: pot suposar obtenir SSD d’alt rendiment, un creador de llocs web o una ajuda extra de SEO. Els nostres tres amfitrions favorits d’aquest nivell representen una secció magnífica de la varietat de comptes d’allotjament disponibles:

Veure més amfitrions compartits »

Definició d’allotjament VPS

Poques coses van provocar la gana, com un plat enfumós i humit de fajitas que es dirigeixen cap al camí. Molts llocs ofereixen fajitas realitzades per a dos o quatre, i aquest és l’exemple perfecte d’allotjament VPS. Com a referència per a servidors privats virtuals, els plans d’allotjament VPS significa que els servidors es divideixen en particions virtualitzades o màquines virtuals, que després actuen com a unitats dedicades independents.

Els clients encara comparteixen un servidor, però cada vegada gaudeixen de porcions molt més grans i tenen un control més gran dels seus recursos informàtics. Els propietaris de llocs d’un pla VPS poden configurar la seva pila d’allotjament escollint el sistema operatiu, el servidor web, la plataforma de bases de dades o el marc de programació. Molts llocs de ràpid creixement recorren a allotjament VPS, de manera que poden escalar ample i banda de memòria ràpidament.

Amb menjar mexicà a l’estil VPS, podeu compartir al mateix temps un àpat amb els vostres companys de menjar i seguir menjant exactament el que vulgueu. No us agraden les cebes, però voleu crema agra més? Gaudeix!

A mesura que les vostres necessitats d’allotjament creixin i els vostres requisits de servidor es facin més complexos, un compte VPS fort us ajudarà a escalar-vos encara més. Els millors plans normalment inclouen maquinari actualitzat, eines administratives gratuïtes i serveis gestionats que us ajuden a configurar i mantenir l’entorn d’allotjament més segur i eficaç. Aquests proveïdors premium ofereixen alguns dels millors serveis a les tarifes més assequibles:

Veure més servidors VPS »

Definició d’allotjament en núvol

Naturalment, la forma més complicada d’allotjament web és sempre la més difícil de treballar en aquestes saboroses analogies. En aquest cas, hem de deixar temporalment el menjar mexicà per retre homenatge a la cuina espanyola, concretament, les tapes. Els companys que acullen els clients que es troben a la taula poden demanar molts plats diferents que tothom pot degustar per crear un àpat complet. Ningú passa gana perquè sempre hi ha plats nous i plats buits que es busquen a la taula.

Imatge de servidors en un centre de dades

No, no hi ha servidors de núvol al cel. El maquinari està en xarxa per oferir una escalabilitat i fiabilitat més puntera.

Menjar tapes s’assembla al tipus nebulós d’allotjament en els entorns d’allotjament en núvol que consten de diversos servidors connectats en xarxa i virtualitzats per compartir recursos d’emmagatzematge i processament. L’allotjament al núvol és extremadament performant, escalable i fiable perquè els servidors estan optimitzats per gestionar tasques particulars. Si hi ha alguna cosa fora de línia o es bloqueja, altres servidors estan preparats per emplenar-los per mantenir el lloc web o l’aplicació en línia. Així mateix, es poden proporcionar o desactivar nous recursos a mesura que el trànsit faci escala o baixa. Consulteu alguns dels plans d’allotjament en núvol més interessants del mercat avui:

Veure més hosts del núvol »

Definició d’allotjament dedicat

Cada menú mexicà en té un: el burrito enorme i tan gran com la seva cara. Com en els servidors dedicats, els burritos gegants representen el màxim de la indulgència alimentària mexicana. Hi ha un plat, una enorme pila d’ingredients que heu triat i no us queda res. El restaurant encara us proporcionarà els plats, vaixella i tovallons, però sou pel vostre compte; Ningú més de la vostra taula no pot picar al burrito tret que els doni accés.

Amb un hosting dedicat, sou el client solitari d’un servidor. L’amfitrió normalment elaborarà i desplegarà el vostre servidor dedicat al centre de dades, incloent sovint serveis de gestió com ara actualitzacions del sistema operatiu i pedaços de seguretat. Els clients, però, poden gaudir d’un control total sobre programari i programes de seguretat, juntament amb la potència de processament i l’espai d’emmagatzematge.

Al capdamunt del món d’allotjament, els servidors dedicats representen el luxe i la responsabilitat màxims. Els clients sovint poden personalitzar la seva configuració de maquinari i programari, a més de seleccionar serveis actualitzats per a còpies de seguretat, seguretat, supervisió, equilibri de càrregues i molt més. Tot i que els comptes d’allotjament dedicats es troben entre els més cars, els nostres hostes recomanats fan que els servidors siguin una inversió extremadament digne:

Veure més servidors dedicats de servidors »

Altres serveis d’allotjament

Tot i que els nachos, les fajitas i els burritos solen ser un dels articles més populars del vostre restaurant mexicà favorit, sovint tindreu molt més. Igual que els plats combinats que ofereixen molts restaurants, sovint podeu barrejar i combinar serveis d’allotjament més especialitzats per satisfer les vostres anhelacions. Aquí teniu una llista dels equivalents d’allotjament d’enchiladas, quesadillas, chimichangas i rellenos de chile:

 • Hosting d’aplicacions (WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop, etc.)
 • Allotjament de blocs
 • Allotjament del tauler de control (cPanel, Plesk, etc.)
 • Allotjament de dominis
 • Allotjament de comerç electrònic
 • Allotjament per correu electrònic
 • Hosting gestionat
 • Allotjament de WordPress gestionat
 • Allotjament de sistemes operatius (Linux, CentOS, Windows, Fedora, Debian, Red Hat, etc.)
 • Allotjament SSD
 • Constructors de llocs web
 • I molts més!

Els serveis especialitzats d’allotjament apel·len a clients amb necessitats específiques i requisits de funcionalitat. Un negoci en línia no tindrà èxit sense un pla d’allotjament que inclogui eines de comerç electrònic i eines de màrqueting, mentre que aquestes eines podrien inutilitzar-se amb algú que gestiona un bloc d’alta potència que necessiti un pla d’allotjament de WordPress gestionat.

Recomanacions d’amfitrió especialitzades

Amb totes les configuracions de servidor, eines especialitzades i serveis addicionals disponibles per als propietaris de llocs de tots els nivells d’experiència i expertesa, el millor proveïdor o servei d’allotjament depèn completament de les vostres necessitats. Què estàs desitjant? Quina gana teniu?

Tant si busqueu quelcom lleuger com si esteu disposats a reduir-vos, hem desglossat el smorgasbord d’allotjament en porcions de mida picada per fer més digerible els diferents tipus de plats d’allotjament web. No dubteu en llegir la nostra guia que explica com triar un host web, o feu clic als enllaços següents per anar directament al tipus d’allotjament que us servirà millor.

Millor bloc & WordPress Hosting

El sistema de gestió de contingut popular popular a nivell mundial pot alimentar més d’una quarta part de tots els llocs web a Internet, però la majoria dels usuaris no entenen els matisos tècnics d’allotjar WordPress de manera més eficaç i eficaç. Els millors amfitrions de WordPress ofereixen maquinari actualitzat, programes de seguretat endurits i suport específic per a WordPress. Si WordPress no és del vostre gust, envieu el plat de nou. Els nostres xefs d’allotjament anunciaran instal·lacions d’un sol clic de diversos programes de blogs per assaborir-lo.

Veure més amfitrions de WordPress »

Millor allotjament de comerç electrònic

Les compres en línia van superar les compres a la botiga el 2016, cosa que va fer que la funcionalitat de comerç electrònic sigui una característica de gran importància per afegir al vostre compte d’allotjament web empresarial. Per aquells que busquen negocis en línia, molts amfitrions ofereixen programari especialitzat per crear i gestionar botigues en línia. Els servidors optimitzats i una gran quantitat d’espai d’emmagatzematge són clau per mostrar diversos productes i convertir els visitants del lloc en els consumidors. A més de protegir les dades dels vostres clients, els nostres millors amfitrions de comerç electrònic fan que el disseny de la vostra botiga sigui una brisa.

Veure més hosts d’eCommerce »

Millors constructors de llocs web

De la mateixa manera que la tripulació de cuina del vostre restaurant mexicà favorit, els constructors de llocs web preparen la vostra presència en línia de manera que us assegui la boca. A partir del tema, els usuaris poden personalitzar colors, tipus de lletra, dissenys i molt més. Les nostres eines de creació preferides també incorporen aplicacions o plugins que afegeixen interactivitat i novetats al vostre lloc web, com ara un formulari de contacte o una integració a les xarxes socials. Seguiu llegint els nostres tres favorits:

Veure més amfitrions de constructors de llocs »

Funcions del compte d’allotjament web

Per descomptat, la majoria de nous clients que allotgen busquen plans amb el màxim preu. Els coneixedors d’allotjament, per la seva banda, podran comprendre millor els ingredients que faran més gust als seus papil·les gustatives.

En comprendre els components principals dels comptes d’allotjament web, podreu prendre decisions més informades amb els vostres diners guanyats. Podríeu trobar que els crèdits de màrqueting i les eines de SEO són ​​més importants per al vostre negoci en línia, mentre que els professionals podrien aportar més valor al disseny sòlid que pot oferir un constructor de llocs web..

Dominis i correus electrònics

Aquests dos es combinen habitualment en les descripcions del compte d’allotjament, però els noms de domini i el correu electrònic són serveis ben diferents. Els dominis són efectivament les adreces web que fan servir els navegadors per cercar i mostrar un lloc web. Moltes empreses d’allotjament inclouen un registre gratuït de noms de domini per al primer any, un valor d’entre 10 i 15 $, quan els nous clients s’inscriuen. Si ja teniu un nom de domini, aquestes mateixes empreses solen aplicar aquest crèdit per a una transferència gratuïta o migració de llocs web.

Els comptes de correu electrònic, que utilitzen el nom de domini com a segona meitat de l’adreça, utilitzen l’espai del servidor per emmagatzemar, enviar i processar els vostres missatges. Les adreces de correu electrònic amb un nom de domini personalitzat solen semblar més professionals que les Gmail estàndard, de manera que això sol ser una característica important per a empreses en línia. Els millors plans d’allotjament de correu electrònic normalment tenen protecció contra el correu brossa i el virus, així com autoresponsors, seguretat millorada i suport per a diversos protocols, a més d’eines de reenviament i filtratge..

Panells de control

Segurament ser el millor amic del client que allotja per primera vegada, un tauler de control actua com a traductor d’alguns tipus per als menús més estrangers. La interfície fàcil d’utilitzar permet als propietaris de llocs web gestionar fàcilment i ràpidament el seu compte d’allotjament.

Captures de pantalla dels quadres de control de cPanel i Plesk

Els panells de control són plataformes populars que permeten als nous propietaris supervisar fàcilment els seus serveis d’allotjament web.

La majoria dels comptes d’allotjament utilitzen el sistema operatiu Linux, que es sol combinar amb el tauler de control cPanel. Els plans d’allotjament de Windows, els més adequats per a llocs i aplicacions que s’executen amb ASP.NET, normalment vénen amb Plesk. Altres opcions, particularment a nivells VPS i d’allotjament dedicat, inclouen panells de control gratuïts i de codi obert. Hem preparat la guia definitiva de taulers de control per a aquells que desitgin més informació.

Espai de disc, ample de banda i bases de dades

Tres dels components estàndards d’un bon compte d’allotjament web, fins i tot els compradors de primera necessitat poden comparar fàcilment l’emmagatzematge, les transferències de dades i el nombre de bases de dades permeses. Molts plans, especialment a nivell d’allotjament compartit, disposen de serveis il·limitats, tot i que realment allotjament il·limitat no és possible, la majoria de clients no superen els límits dels recursos..

L’espai del disc es mesura als gigabytes o terabytes disponibles per emmagatzemar els vostres fitxers. Viousbviament, més valent, però la gran distinció és buscar un acrònim petit: SSD, que sigui unitat d’estat sòlid. Aquesta actualització contribueix a llocs web més ràpids i fiables, però sol ser un dòlar o dos al mes més car.

Les bases de dades són una forma eficient d’emmagatzemar la vostra informació i corresponen generalment al tipus de sistema de gestió de contingut que trieu instal·lar. La majoria d’eines us guiaran automàticament a través d’un senzill procés de configuració per connectar la vostra informació al vostre lloc web. L’ample de banda, que també s’anomena transferència de dades, parla de la rapidesa amb què els visitants poden accedir al vostre lloc web. Com més ample de banda tinguis, més ràpid es lliurarà el contingut.

Eines de construcció de llocs

Els taco bar del món d’allotjament web, els creadors de llocs web us permeten personalitzar el vostre menjar sense haver d’enrotllar les mànigues i cuinar. Les eines permeten el disseny web arrossegar i deixar anar (també conegut com a desenvolupament de codi baix) proporcionant centenars de plantilles adaptades per a mòbils i un editor WYSIWYG. El que veus és el que obteniu. Alguns dels coneguts constructors, inclosos Wix i Weebly, venen amb els seus propis plans d’allotjament. Molts proveïdors d’allotjament fan que els constructors estiguin a disposició dels clients, fins i tot alguns es prenen el temps per elaborar la seva pròpia plataforma.

Eines de màrqueting i SEO

Finalment, heu cuinat aquest menjar tan gran, i si ningú no ve a menjar? Les eines d’optimització i màrqueting de motors de cerca aconsegueixen que la gent estigui a la porta fent que el vostre lloc sigui accessible i millor per a l’èxit. Un fort pla de SEO potenciarà la visibilitat, el trànsit i la credibilitat del vostre lloc web o de la marca i, sovint, obté un millor rendiment de la inversió que els mètodes de publicitat tradicionals. Els amfitrions web, sobretot amb plans d’allotjament compartits, solen incloure eines per crear mapes de llocs, editar metadades i mesurar paraules clau. Més enllà de les eines de màrqueting per correu electrònic, alguns proveïdors inclouen fins i tot un crèdit de 100 dòlars o més per gastar en anuncis sobre motors de cerca.

Preu del compte d’allotjament web

Totes les funcions d’allotjament poden ser agradables, però sabem que la línia de fons sol ser el factor decisiu a l’hora d’escollir un compte d’allotjament web. El truc, però, és equilibrar les restriccions pressupostàries amb la qualitat. Podeu estalviar diners si aneu a Taco Bell, però agraireu la cuina autèntica i els ingredients frescos al restaurant de cuina una mica més car.

Imatge d'algú que fa un pagament en línia

Els comptes d’allotjament web no han de trencar el banc. Els plans més assequibles són inferiors a 5 dòlars al mes.

Els plans d’allotjament compartit comencen a partir d’uns quants dòlars al mes, i els proveïdors solen oferir als clients un descompte per comprometre’s amb un any o més de serveis. Per qualsevol motiu, els amfitrions fan publicitat de les seves tarifes mensuals, però normalment facturen durant tot l’any. A més, assegureu-vos de planificar despeses addicionals: el registre de noms de domini, temes dissenyats professionalment i serveis actualitzats per a seguretat, còpies de seguretat i rendiment poden augmentar la vostra factura..

Per començar amb el primer compte d’allotjament web és una fita important

Com que algú que intenta dir als amics de la meva voluntat de banyar-me a la cremosa salsa de jalapeno del meu restaurant preferit, m’agrada especialment pensar en el menjar mexicà com a recurs per a una altra cosa que no sigui la nutrició..

Una vegada que us heu registrat en un compte d’allotjament web i teniu tot assaonat tal com us agrada, el vostre lloc web final és com el saborós postre. Tant si prefereixes flan, sopapillas, xurros o tres lleches, una exitosa col·laboració d’allotjament deixarà un sabor dolç a la boca. Després d’una festa tan deliciosa, però, assegureu-vos de deixar un consell. Comparteix les teves dades i consells a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me