“Què és Shopify?” – 10 respostes més freqüents i la nostra revisió d’experts

Què és Shopify? Com funciona? Quant costa tenir una botiga Shopify? Aquestes són només algunes de les preguntes que probablement corrin pel vostre cervell mentre busqueu entrar al món del comerç electrònic. Estem aquí per respondre-les i molt més i ajudar-vos a començar amb una de les plataformes d’empresaris més populars del món.

Fa gairebé 10 anys, un grup de snowboarders buscava una forma efectiva de vendre i lliurar equips de snowboard. Ben aviat es van adonar dels mercats en línia disponibles en aquell moment que no eren prou sofisticats per oferir una experiència de compra personalitzada, de manera que van crear la seva pròpia plataforma de comerç electrònic per posar els seus productes en mans d’altres trituradores de neu. La seva solució es convertiria finalment en Shopify, que ara acull més de 377.000 botigues en línia actives que generen més de 29.000 milions de dòlars en vendes. Shopify és un creador de llocs web de comerç electrònic efectiu que permet als comerciants dissenyar, desenvolupar, comercialitzar i vendre qualsevol tipus de mercaderia a consumidors de tot el món.

1. Què és Shopify i com funciona?

Si busqueu vendre productes en línia, però no teniu una experiència (o cap) experiència en el desenvolupament o la codificació web, no us preocupeu. Shopify ofereix un ampli creador web de comerç electrònic complet amb centenars de plantilles preparades per sortir directament.

El registre és senzill i Shopify ofereix una prova gratuïta de 14 dies, de manera que els comerciants poden provar la plataforma per veure si és adequat per a ells. Totes les plantilles de Shopify es poden personalitzar amb imatges, logotips, text i vídeos per complementar l’aspecte de la vostra marca. Un cop escollit el tema, podeu començar a vendre de forma immediata amb els carros de compra integrats de la plataforma.

Shopify integra més de 70 passarel·les de pagament amb comptes en més de 50 idiomes, cosa que facilita la venda de productes a clients de qualsevol part del món. Amb eines de gestió de continguts i botigues intuïtives i una suite de màrqueting completa amb múltiples funcions, com ara la recuperació del carretó abandonat i l’optimització de motors de cerca, no és d’estranyar que moltes empreses utilitzin la plataforma per posar mercaderies en mans dels clients..

2. Com es compara Shopify amb altres plataformes de comerç electrònic?

Amb el creixement massiu de les compres en línia i les opcions mòbils millorades per a la compra de mercaderies, tones d’empreses acudeixen a la indústria amb l’esperança d’ajudar més empresaris en desenvolupament a llançar el seu negoci en línia. Shopify és una de les nostres plataformes preferides per diversos motius, però val la pena comparar la interfície d’usuari, les funcions i el preu de preus amb altres sistemes de comerç electrònic que hi ha per assegurar-se que s’adapta correctament, al igual que les compres de comparació per trobar la millor oferta, mida perfecta o eines adequades.

Feu un cop d’ull a altres tres empreses d’allotjament web i proveïdors de programari que recomanem regularment als propietaris de llocs principiants:

Veure altres opcions principals de comerç electrònic »

3. Què es pot vendre a Shopify?

La filla de Tina Roth Eisenberg era una fan de tatuatges temporals. Tina, però, es va trobar queixant-se constantment per la mala qualitat i pel disseny de l’art de pell. Així que es va apuntar a una sèrie d’artistes i dissenyadors per crear Tattly: una solució més creativa i més creativa per als tatuatges temporals tordidors que aplicava a la pell de la seva filla. Tattly ara és un pròsper negoci de comerç electrònic, gràcies en gran part a la fàcil que va ser per Tina posar-se en marxa amb Shopify.

Captura de pantalla de l’oferta de productes del lloc de Shopify Tattly

Des de menjar i beguda fins a la moda i les belles arts, Shopify permet als comerciants vendre qualsevol tipus de producte.

Alguns dels productes que es venen als llocs de Shopify són només alguns dels tatuatges temporals, cafè, belles arts, roba i menjar. Tal com observa MonetizePros, ja sigui un producte físic o digital o un servei, els comerciants poden llistar-lo a la venda. Amb més de 377.000 aparadors impulsats per Shopify, els consumidors poden trobar productes que es venen en diverses categories, des de la decoració de la llar fins a manualitats i llibres.

4. Què costa Shopify?

Els punts de preus de Shopify depenen en gran mesura del tipus de negoci que esteu executant. Per als nous negocis, Basic Shopify per 29 dòlars mensuals ofereix totes les funcions que els empresaris necessiten per obrir les compres en línia. El pla bàsic proporciona dos comptes de personal, emmagatzematge i llistats de productes il·limitats, assistència 24 hores, un certificat SSL gratuït i anàlisi de fraus, entre altres funcions..

Shopify bàsic
Shopify
Shopify avançat

Preu mensual29 dòlars79 $299 dòlars
Comissions de transacció en línia2,9% + 0,30 $2,6% + 0,30 $2,4% + 0,30 $
Comissions de transacció presencial2,7%2,5%2,4%

Prova a Shopify GRATIS durant 14 dies »

Per als negocis de comerç electrònic establerts, el pla estàndard de 79 mesos per Shopify és ideal per generar programes de fidelització de marca que utilitzin eines promocionals, com ara targetes de regal i cupons. Aquest pla també inclou una eina de recuperació del carretó de la compra, que fa meravelles per cercar clients indecisos i recuperar els ingressos perduts.

Les empreses que han arribat al punt que té sentit escalar poden aprofitar el pla avançat de 299 dòlars per mes de Shopify. Aquesta opció té tots els avantatges dels plans bàsics i bàsics de Shopify, però també inclou funcions com ara un creador d’informes avançat i unes tarifes d’enviament calculades per part de tercers. El pla avançat també inclou el millor descompte d’enviament de Shopify i les tarifes de targeta de crèdit més baixes.

5. Què és Shopify Lite?

Per només 9 dòlars al mes, els comerciants en línia poden configurar Shopify Lite per vendre-los en xarxes socials, de manera personalitzada o en un lloc web existent. Amb el servei, els empresaris de Shopify Lite poden mostrar i vendre productes a la nova secció de botigues de Facebook.

Captures de pantalla de botons Shopify Lite Buy Now dels rellotges i conversa de Facebook Messenger

Shopify Lite permet als comerciants afegir botons de compra ara als llocs existents i fer el seguiment de les vendes a través del xat de Facebook.

Missatgeria i xat són compatibles tant a les botigues en línia com a les pàgines de negocis de Facebook. Aquestes funcions permeten als clients comprar productes en un xat i fer el seguiment de les comandes en temps real.

Shopify Lite també proporciona als comerciants la possibilitat d’afegir botons de Buy Now a les imatges de productes per transformar els llocs existents en pròsperes empreses de comerç electrònic. I amb l’aplicació POS, els comerciants poden vendre i acceptar pagaments des de qualsevol lloc.

6. Què és Shopify Plus?

Shopify no és només per a petites i mitjanes empreses: Shopify Plus ofereix una plataforma de comerç electrònic SaaS totalment acollida per a comerciants a nivell empresarial i de creixement ràpid, a un cost relativament baix en comparació amb les solucions tradicionals de comerç electrònic de qualitat empresarial..

Els comerciants de Shopify Plus gaudeixen de vendes, visitants i productes il·limitats amb els més de 29.000 nuclis de CPU de la plataforma i 13 GB de magatzem. Shopify dedica Gestors d’èxit a cada compte de Shopify Plus per ajudar a estratègitzar els esforços de màrqueting i millorar les experiències del client.

La plataforma Shopify Plus es pot escalar i pot ajudar a qualsevol empresa a crear solucions de comerç electrònic efectives amb funcions, incloses:

  • Amplada de banda i transaccions il·limitades
  • 99,99% temps de funcionament
  • 4 milions de visites per segon
  • Més de 1.000 aplicacions
  • 40 eines de migració
  • Fins a 10.000 factures per minut
  • Nivell 1 compatible amb PCI DSS

Els gegants de la indústria, des de Google fins als LA Lakers, aprofiten Shopify Plus per les moltes eines i avantatges.

7. Què fa Shopify per fer créixer la vostra botiga en línia?

Com que Shopify ofereix una suite de màrqueting completa, a les empreses els resulta fàcil escalar i posar-se davant dels nous públics. La plataforma ofereix funcions de SEO, com títols, títols i metaetiquetes personalitzables, de manera que els llocs de comerç electrònic poden obtenir un nivell elevat de resultats de cerca. Els clients poden publicar ressenyes de productes favorables a SEO, que també fan meravelles per crear la credibilitat d’un negoci.

Captura de pantalla del formulari de sol·licitud de correu electrònic de Shopify

Shopify ofereix una completa suite de màrqueting completa de funcions com ara campanyes de correu electrònic i eines de recuperació del carretó.

Els comerciants de Shopify poden aprofitar les integracions de màrqueting de correu electrònic amb MailChimp i oferir targetes de regal i cupons per atraure i mantenir bases de clients lleials. Els programes de publicitat de Google i la seva integració completa amb les principals plataformes de xarxes socials funcionen per aconseguir l’abast dels llocs de Shopify i generar ingressos.

8. Què és Payify Payments (TPV)?

Els consumidors no només poden fer servir totes les targetes de crèdit principals mentre fan una visita a un lloc de Shopify, sinó que els comerciants també poden utilitzar el sistema de venda de sistemes comercials de Shopify per acceptar pagaments amb targeta de crèdit a la botiga o gairebé qualsevol ubicació..

Foto del TPV de Shopify

El ShopOS POS permet als comerciants acceptar targetes de crèdit a la botiga o fora de marxa amb tarifes de transacció molt baixes.

Amb el lector de targetes Shopify, les empreses poden gaudir de tarifes baixes (fins al 2,4%) a totes les transaccions amb targeta de crèdit. El sistema POS sincronitza els detalls del pagament amb les comandes, cosa que permet als comerciants la visibilitat dels ingressos entrants. Shopify també genera respostes de recàrrega per tal que les empreses puguin recuperar les vendes perdudes.

9. En quin idioma es troba Shopify escrit?

Per a comerciants amb codis experimentats o que utilitzin equips de desenvolupament, Shopify està escrit al llenguatge de plantilles de codi obert, basat en Ruby. El bloc de Shopify sol presentar les bones pràctiques de Liquid perquè els comerciants puguin personalitzar les plantilles i solucionar problemes després que els llocs passin en directe..
Els programadors poden utilitzar Liquid per afegir funcionalitat a les plantilles sense començar amb un nou tema. L’idioma és fàcil per recollir els desenvolupadors experimentats i Shopify facilita l’aprenentatge dels fonaments bàsics a través del seu valuós centre d’ajuda.

10. El tema de Shopify és això?

Si topeu amb un bell lloc de Shopify i voleu basar el tema del vostre lloc en el disseny, és senzill descobrir quina plantilla s’utilitza. Tot el que heu de fer per determinar el nom del tema és visitar el lloc en qüestió, fer clic amb el botó dret i seleccionar l’opció Inspeccionar.

Captura de pantalla de la inspecció de guió

És senzill esbrinar quin tema utilitza Shopify fent clic amb el botó dret i inspeccionant l’element de seqüència.

Al quadre d’inspecció, només cal que cerqueu i feu clic a la primera etiqueta de script. Això expandirà l’etiqueta i podreu veure el nom del tema. Podeu utilitzar aquesta tècnica abans de configurar el vostre lloc de comerç electrònic per assegurar-vos que trieu el tema adequat per a la vostra empresa..

11. Què utilitzen les empreses Shopify?

No hi ha escassetat de llocs de Shopify a la xarxa, ja que centenars de milers de comerciants venen productes a les seves botigues en línia Shopify. Aquestes empreses van de mida, des de petites botigues de mamà i pop fins a grans empreses mundials i inclouen alguns dels noms més populars del web.

Les petites empreses, com Tattly i Mouth (un lloc de comerç electrònic basat en subscripcions d’aliments i begudes), aprofiten Shopify perquè és una solució senzilla per vendre efectivament productes en línia. Grans empreses de nivell empresarial, com Budweiser, World Wildlife Fund i Tesla, utilitzen la plataforma de Shopify a causa de la seva escalabilitat i abast.

Encara teniu preguntes? Cerqueu respostes a la nostra revisió de Shopify

Shopify ha recorregut un llarg camí des que es va concebre com un lloc per vendre articles de snowboard. La plataforma és ara un dels constructors de webs d’eCommerce més populars del mercat.

Si busqueu més informació, feu un comentari a Shopify per llegir-lo. En ell, analitzem el conjunt de funcions, el cost i la facilitat d’ús de Shopify, entre altres temes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me