Com esborrar un lloc Wix: pagaments, contingut i dominis

Aprendre a eliminar un lloc de Wix no és tan complicat com probablement tingueu por. Dit això, hi ha molts components que potser no heu pensat.

Tot i que Wix és la nostra opció millor per a un creador de llocs web arrossegables amb una àmplia gamma de plantilles i dissenys específics de nínxol, els constructors de llocs web no són solucions adaptades a la mida. Si trieu continuar des de Wix, teniu moltes opcions fantàstiques. Alguns dels millors host web del món inclouen eines de creació de llocs en els seus plans, juntament amb el registre o la transferència gratuïta de noms de domini.

Mentrestant, us oferirem una visió general dels nostres creadors de llocs web favorits que no reben el nom de Wix, a més de com cancel·lar de forma segura els pagaments, suprimir el contingut del vostre lloc web i transferir el vostre nom de domini a la vostra nova pàgina web d’allotjament web.

Les 5 millors alternatives de wix

Si suposem que esteu farts de Wix, estem segurs que voldreu trobar el pròxim creador de llocs relativament aviat. Com que Wix és un sistema tancat i propietari, no podeu transferir el vostre lloc a un proveïdor d’allotjament nou ni a una plataforma de disseny.

En registrar-vos amb un proveïdor d’allotjament web que ofereix una selecció de creadors de llocs web gratuïts i opcions de disseny, tindreu una possibilitat més gran de trobar una solució que s’adapti a les vostres necessitats molt millor. A més, si opteu per un sistema de gestió de continguts i un tema personalitzable, com els que es troben amb WordPress, podreu transferir-los a nous amfitrions amb facilitat.

Feu un cop d’ull a les nostres millors opcions per a allotjament de llocs web amb un creador de llocs:

Veure altres constructors de llocs web principals »

1. Cancel·la els plans i les subscripcions premium, & Autopagaments

Tant si estàs cansat de que la teva URL del lloc web de Wix sigui desindexada per Google i que desapareixi dels resultats de la cerca, o només estàs preparat per obtenir més opcions de personalització i oportunitats de creixement, l’eliminació del lloc Wix del web es pot fer en un parell. de passos. En primer lloc, voldrà cancel·lar els plans de prima existents. Per evitar cobrar el proper termini, haureu de fer-ho almenys tres dies abans de la data prevista de renovació.

Feu clic a “Facturació & Pagaments ”

Inicieu la sessió al vostre compte. A l’extrem superior dret de la pantalla, podreu veure el vostre nom d’usuari i l’avatar. Passa el cursor per sobre de l’avatar per activar el menú desplegable. Seleccioneu “Facturació & Pagaments. ”

Configuració de la facturació i els pagaments de Wix

Feu clic a “Facturació & Pagaments ”al menú de configuració de l’usuari.

Feu clic a “Gestiona” a la secció “Subscripcions de paquets”

Desplaceu-vos cap a “Subscripcions de paquets” i trieu l’opció a l’extrem superior dret: Administrar.

Gestiona la configuració de la subscripció de paquets Wix

Feu clic a “Gestiona” a la secció “Subscripcions de paquets”.

Feu clic a “Cancel·la els pagaments”

A la secció de pagaments, apareixerà el “pagament següent” amb una data que es mostra al costat. A la dreta d’això, veuràs “Cancel·lar pagaments”. Feu clic a.

Captura de pantalla de la informació de pagament de Wix: "Cancel·la els pagaments"

Cerqueu la data següent del pagament i feu clic a “Cancel·la els pagaments”.

Seguiu els passos que se us demanen mitjançant finestres emergents. Haureu de rebre un correu electrònic de confirmació quan s’ha dit i acabat. L’estat del pla a “Subscripcions de paquets” ara apareixerà com a “Cancel·lat”.

2. Eliminar els llocs web de Wix

En segon lloc, haureu de suprimir els llocs associats al vostre compte Wix.

Obriu el Tauler de control del vostre lloc & Feu clic a “dreceres populars”

Inicieu la sessió al vostre tauler de Wix.com i feu clic a l’opció Dreceres populars.

Captura de pantalla de dreceres del lloc Wix: suprimeix el lloc

Seleccioneu “Dreceres populars” a la barra lateral i feu clic a l’opció Suprimeix lloc.

Feu clic a “Elimina el lloc” & CONTRA “Eliminar el lloc”

Feu clic a “Elimina el lloc”. Se us demanarà que ho feu dues vegades. Tingueu en compte que si feu clic a “Elimina” dins de l’editor del lloc només esborraran els elements seleccionats del lloc, no el lloc en la seva totalitat o el compte en general..

3. Transferiu tots els dominis associats al vostre compte Wix

Finalment, voldreu desvincular tots els dominis que heu connectat al vostre compte Wix. Aquesta seria la vostra oportunitat de transferir el vostre domini a un amfitrió web diferent. Recomanem transferir-les a un amfitrió web com iPage i aprofitar el seu creador de llocs gratuït.

Feu clic a “Domini” a la pestanya Subscripcions del Tauler de control

Inicieu la sessió al vostre compte Wix i cerqueu la pestanya a la part superior del tauler amb l’etiqueta “Subscripcions”. Seleccioneu “Domini” al menú desplegable.

Captura de pantalla de la pestanya Subscripcions del tauler de Wix

Inicieu la sessió al vostre Tauler de Wix → Passeu el cursor a les “Subscripcions” → Feu clic a “Dominis”

Seleccioneu Configuració avançada & Feu clic a “Transferir lluny de Wix”

Ara haureu de veure una llista de tots els dominis que us heu registrat al vostre compte Wix. Passeu el cursor per sobre de la o de les que voleu suprimir i feu clic a la pestanya Avançada. Wix ofereix les següents opcions:

  • Transferència a un compte Wix diferent
  • Trasllat lluny de Wix

Configuració avançada del domini per a Wix: transferència de Wix

Seleccioneu “Transferir lluny de Wix” per desvincular el vostre domini.

Trieu l’opció que us sigui d’aplicació. Recomanem transferir-vos a un host web amb un dels millors paquets de creadors de llocs web. Moltes de les millors opcions inclouen una transferència gratuïta de llocs, constructors de llocs arrosseguats i / o instal·lacions de WordPress amb un clic i registre gratuït de noms de domini.

Paraula final per eliminar un lloc Wix

Ara hauríeu de desvincular-vos completament de la marca Wix i de qualsevol frustració que els acompanyi a causa dels problemes recents de desindexació del motor de cerca. Recordeu-ho, si encara voleu un lloc web, però esteu preparats per obtenir més funcions i personalitzacions amb un valor excel·lent, us recomanem aquests serveis de creació de llocs més importants..

Malauradament, la majoria de creadors de llocs web no us permeten transferir dades i dissenys de lloc web a un altre proveïdor d’allotjament o eina de disseny. Si us interessa mantenir la vostra feina durant molt de temps, considereu la inscripció a un pla d’allotjament web i aprengueu a utilitzar WordPress. El sistema de gestió de contingut més popular del món és una mica més complex que els simples constructors de llocs, però podreu realitzar molt més, a més de gaudir d’un fàcil accés a tots els vostres fitxers. Podràs transferir les teves dades a temes, dominis i amfitrions nous sense cap problema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me