Com crear una adreça de correu electrònic professional: 3 maneres senzilles (2020)

Aprendre a crear una adreça de correu electrònic professional és un pas crític cap a la confiança i la credibilitat de la vostra empresa o marca personal. Des de comunicar-vos amb els possibles empresaris fins a la difusió de la vostra darrera campanya de màrqueting, configurar un compte de correu electrònic empresarial augmenta les probabilitats de destacar en les bústies de sortida incompletes.

Quan es va triar quins missatges de correu electrònic s’han d’obrir i que s’ha d’ignorar, aproximadament el 70% dels subscriptors van indicar que és probable que obrin un missatge en funció del nom i l’adreça del remitent. Per aprofundir encara més, només utilitzant una adreça d’empresa personalitzada (en lloc de la informació genèrica [email protected], per exemple), pot augmentar la tarifa oberta en un 35%.

Per sort, crear una identitat de correu electrònic de qualitat empresarial no és tan complicat ni tan car com puguis tenir por. En aquest article, destacarem tres maneres de baix cost i potents per augmentar l’efectivitat de les vostres comunicacions, a més de proporcionar idees, exemples i consells per a adreces de correu electrònic professionals..

1. Crear una adreça de correu electrònic professional de forma gratuïta

Si voleu augmentar el vostre joc de correu electrònic, és probable que ja tingueu una cartera en línia o un lloc web d’empresa. Sabíeu que molts plans d’allotjament us permeten crear comptes de correu electrònic il·limitats de forma gratuïta?

Per descomptat, hi ha uns quants proveïdors de hosting d’allotjament de correu electrònic gratuïts que es centren exclusivament en les vostres comunicacions, però invertir en un pla d’allotjament web tot inclòs i barat proporciona un avantatge molt més gran per al vostre suport; una empresa (i una factura escassa) pot cobrir tot el vostre lloc web, nom de domini, correu electrònic, assistència tècnica i fins i tot necessitats de màrqueting.

Per crear la vostra adreça de correu electrònic professional gratuïta, comenceu a fer una ullada a la base de coneixement del vostre host per obtenir la guia o el tutorial més precisos sobre com utilitzar els sistemes específics de l’empresa. Tanmateix, ja que molts amfitrions populars es basen en la popular interfície de gestió de cPanel, la ruta cap als nous comptes de correu electrònic és bastant similar: busqueu la secció de correu electrònic del vostre tauler de control, afegiu un compte nou i simplement escriviu el nom d’usuari i la contrasenya desitjats..

Les credencials s’utilitzaran automàticament per configurar una safata d’entrada i accedir al correu web. Però abans de baixar del forat del conill per comparar els millors serveis de correu web, feu un cop d’ull a les nostres ressenyes sobre els amfitrions més populars amb els plans de correu electrònic gratuït més generós:

Veure altres hostes principals amb correu electrònic gratuït »

2. Crear una adreça de correu electrònic professional al vostre domini propi

Quan es tracta de comunicar-se amb clients, col·legues o venedors, els missatges han de ser capaços de complir tots els estàndards de seguretat, passar per filtres de correu brossa i presentar un aire de legitimitat. L’enviament de correus electrònics des del vostre nom de domini personal o empresarial personalitzat, en lloc d’estàndards gratuïts com ara, com Gmail, Outlook o Yahoo, és el primer pas per obtenir una resposta electrònica.

Tot i que la vostra adreça original [email protected] pot invocar records nostàlgics de la seva màxima habilitat atlètica, els contractistes, els clients i els companys de feina es donaran compte immediatament i podran interrogar les seves habilitats de decisió. Ens agradi o no, les adreces de correu electrònic us defineixen molt abans de la primera entrevista: revelar involuntàriament la vostra edat, una evitació de tecnologies comunes i modernes, o com tracteu el vostre empresari actual.

Per sort, és sorprenent que sigui fàcil trobar un nom de domini personalitzat. Tant si s’inclouen de forma gratuïta com a part del vostre pla d’allotjament actual o tenen un preu inferior a 15 dòlars anuals, els dominis del lloc web no costen gaire. El registre d’un nom de domini no et compromet a crear un lloc web, però necessitaràs espai del servidor i accés a la xarxa per emmagatzemar, enviar i rebre correus electrònics..

Tot i que podeu combinar el vostre nom de domini amb serveis de tercers com G Suite (més informació sobre aquest apartat) o Microsoft Office 365, us recomanem que tingueu el pla d’allotjament web en espera. A continuació es mostren els millors registradors de dominis que també ofereixen plans d’allotjament de llocs web i correu electrònic complets.

Vegeu altres hostes principals amb dominis gratuïts »

3. Creació d’una adreça de correu electrònic d’empresa a G Suite

Segons els estudis de mercat tecnològic Radicati Group, els missatges professionals representen prop de 140 mil milions de correus electrònics enviats i rebuts al dia a tot el món, i les persones interactuen individualment amb més de 120 missatges diaris de mitjana. Amb tants correus electrònics que volen arreu del món, és normal que vulgueu associar-vos amb la plataforma líder al mercat global de clients de correu electrònic.

Gmail va representar gairebé el 28% del trànsit de correu electrònic el 2019, reclamant el primer lloc del client Apple iPhone per primera vegada. Tot i que el mòbil continua mantenint un avantatge fort sobre els clients de correu electrònic en termes d’obertura de correu electrònic, Gmail és el líder clar quan es tracta de correu electrònic, superant els competidors en més d’un 20%.

Tot i que G Suite és una actualització de pagament quan es tracta de serveis de correu electrònic, tones d’empreses i individus, inclosos nosaltres, ho fan jurar. G Suite, que està disponible per 6 dòlars per usuari al mes, també inclou emmagatzematge en núvol, calendaris compartits i altres eines de productivitat com fulls de càlcul i aplicacions de missatgeria.

A més del cost afegit, G Suite també és la forma més complicada de configurar serveis professionals de correu electrònic. Per descomptat, podreu utilitzar la interfície prou popular i còmoda, però haureu de confirmar la propietat del vostre domini i assegurar-vos que el registre i Google es troben a la mateixa pàgina sobre on han de dirigir els vostres correus. Envato TutsPlus té un fantàstic tutorial sobre com començar amb Gmail per a empreses, com G Suite, o podeu trobar altres instruccions rellevants amb el vostre registre específic..

Què són les adreces de correu electrònic professionals?

Pot ser una simplificació excessiva, però les adreces de correu electrònic professionals solen ser les menys creatives. Aquest és el compte que heu d’utilitzar per comunicar-vos amb empresaris actuals, antics i potencials, així com amb clients, empleats, col·legues, venedors i clients. Segur, potser no us importa fer servir [email protected] o candygrrrl1999 @ domain.com amb els vostres amics, però què pensaria la vostra àvia?

Home que posa una etiqueta de nom

Les adreces de correu electrònic professionals serveixen com a primera impressió per a clients potencials i per a ocupadors.

Més comú, Les adreces de correu electrònic professionals es basen en elements del vostre nom i un domini personalitzat. El vostre nom, o alguna combinació del vostre nom, les inicials o una abreviació, apareixeran com a nom d’usuari abans del símbol @. Si el vostre nom de domini és el vostre nom, també podeu considerar la descripció del vostre rol o passió: [email protected] o [email protected], per exemple.

Parlant de John Smith, no us preocupeu si teniu un nom comú o no descobriu que s’ha pres el vostre nom d’usuari desitjat. Les idees per crear una adreça de correu electrònic professional van des de ressaltar les vostres qualificacions o la vostra ubicació fins a un valor bàsic o de salut. Assegureu-vos d’evitar els prefixos o els sufixos que vulgueu, o informació identificable sobre la vostra edat o salut. En general, seguiu regles similars quan registreu un nom de domini personalitzat: Assegureu-vos que es pronunciï, que evite la puntuació, és relativament curt i que sona autoritari..

Gmail és una adreça de correu electrònic professional?

Com hem comentat anteriorment, el servei de correu electrònic gratuït de Google, Gmail, és el client de correu electrònic líder al món. El servei de 15 anys compta amb més d’1,5 mil milions d’usuaris actius cada mes, sí, mil milions amb un B. L’ús d’una adreça de correu electrònic de Gmail o Outlook no és inherentment poc professional, sobretot si sou un sol·licitant de treball o no espereu mantenir-lo. una identitat comercial o de marca diferent.

Tot i això, les vostres aspiracions i la vostra credibilitat poden tenir un impacte si feu servir Gmail per representar la vostra marca. De fet, el Registre de dominis d’IE va trobar que el 64% dels consumidors gairebé no confien en empreses que utilitzen una adreça de correu electrònic gratuïta (com Gmail), mentre que el 77% confia en una empresa que utilitza una adreça de domini específica de marca..

Els usuaris de Gmail poden treure el millor d’ambdós mons inscrivint-se a G Suite, que inclou l’ultra popular interfície de Gmail, juntament amb eines basades en núvol per a fulls de càlcul, compartició d’arxius, calendari, xat de text i vídeo, presentacions i diversos altres negocis. tasques orientades Encara millor, podeu combinar els serveis fàcils d’utilitzar amb un nom de domini més professional.

Per connectar el vostre domini a G Suite, haureu de demostrar la propietat de l’adreça. Podeu utilitzar G Suite amb qualsevol registrador de domini o proveïdor d’allotjament i probablement comproveu la base de coneixement de cada empresa per obtenir les millors guies de configuració. En cas contrari, consulteu l’assistent de configuració propi de Google que pot ajudar els propietaris d’empreses a verificar el nom de domini que volen utilitzar.

Quina és la millor adreça de correu electrònic per a una empresa?

Un cop escolliu quin proveïdor de correu electrònic utilitzarà la vostra empresa, el següent pas és configurar els comptes individuals. Tant si la vostra marca és un grup individual com una empresa amb desenes d’empleats, voldreu establir un format específic per a les vostres adreces de correu electrònic. La coherència mostra una atenció al detall i assegura que els vostres empleats també crein adreces de correu electrònic professionals.

Segons la mida i l’abast de la vostra empresa, és possible que també vulgueu configurar comptes de correu electrònic més generalitzats destinats a cobrir departaments sencers. Tant si tenen oficines com si no, aquestes adreces donen un aire de legitimitat i professionalitat:

Quan es tracta de trobar el millor allotjament per a petites empreses, voldreu assegurar-vos que el proveïdor inclou funcions de correu electrònic útils com un potent filtre de correu brossa, integracions amb altres productivitats, eines de màrqueting o col·laboració, seguretat estricta i àmplia emmagatzematge per a bústies. , arxius i còpies de seguretat.

Com puc configurar el meu compte de correu electrònic?

La configuració d’un compte de correu electrònic, ja sigui per a un ús personal o professional, implica configurar dos components bàsics: la vostra adreça i l’espai del servidor o el nom de domini on s’enviaran i rebran els vostres missatges i el programari o dispositius que fareu servir per accedir-hi. . Hem parlat molt de temps sobre què és una adreça de correu electrònic contundent i suposem que ja teniu un nom de domini, a continuació us mostrem les instruccions generals de com es pot combinar tot plegat:

  • Creeu la vostra adreça de correu electrònic: Trieu quina plataforma voleu utilitzar. Us recomanem que feu servir el proveïdor d’allotjament web, el registre de domini o un servei de pagament com G Suite o Office 365. Registreu el vostre nom d’usuari amb ells (haureu d’iniciar la sessió al portal de gestió del vostre compte d’allotjament o navegar fins al lloc de Google o Microsoft corresponent. ).
  • Connecta la teva safata d’entrada: D’acord, teniu una bústia; ara, assegurem-vos que podeu obrir-lo i rebre els vostres missatges. Tant si voleu utilitzar correu web com clients de correu electrònic (la interfície o programa que utilitzeu per escriure, enviar i llegir correus electrònics), haureu de descarregar o instal·lar una aplicació, verificar la propietat del domini i proporcionar sessió o accedir a les credencials de manera que totes les peces i dispositius funcionin conjuntament.

Per descomptat, aquestes instruccions són una sobredimplicació important dels passos específics que haureu de fer. Definitivament voldreu fer la vostra pròpia investigació per configurar comptes de correu electrònic per a les vostres plataformes concretes, ja que els sistemes de cada empresa són lleugerament diferents.

Com un compte de correu electrònic fort pot impulsar el vostre negoci

Un cop obtinguts tots els molestos detalls tècnics configurats per als vostres comptes de correu electrònic, és el moment final d’aprofitar aquest important mètode de comunicació. Sorprenentment, la història de la comunicació per correu electrònic pot remuntar les seves arrels fins i tot abans d’Internet: els usuaris de Mainframe a mitjans dels anys seixanta podrien deixar missatges als directoris d’altres usuaris. Com que les xarxes informàtiques emergents van permetre als usuaris comunicar-se a diferents ubicacions, el correu electrònic com sabem que es va concretar aproximadament una dècada més tard.

Captura de pantalla de la safata d'entrada de correu electrònic

Espereu que les comunicacions per correu electrònic tinguin un paper important en les vostres campanyes de màrqueting i en l’èxit empresarial.

Ara, més d’un terç de la població mundial opera un compte de correu electrònic actiu, les adreces comercials representen aproximadament el 25% de totes les bústies d’entrada. Els professionals i els venedors classifiquen de forma constant el correu electrònic com a mètode de comunicació preferit per a missatges orientats a les empreses i el màrqueting per correu electrònic proporciona una rendibilitat de la inversió 42: 1.

Tenint en compte que gairebé un 58% dels adults comproven el seu correu electrònic al matí, el màrqueting per correu electrònic i els butlletins informatius constitueixen una forma vital de la vostra empresa per contactar i connectar-se amb clients potencials. La comunicació regular amb els visitants del vostre lloc i amb els clients actuals us permetrà crear confiança, resoldre problemes i crear fidelització de marca.

Naturalment, hem provat i classificat les millors plataformes de màrqueting de correu electrònic, així com altres aplicacions de correu electrònic útils, com ara la gestió de relacions amb els clients (CRM). Comproveu com pot afectar el vostre compte de correu electrònic empresarial!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me