AWS vs Azure vs Google Cloud vs. alternatives més barates – 2020

A diferència de la camaraderia de The Three Musketeers, la indústria informàtica en núvol pública té un trio de formidables enemics: AWS, Azure i Google Cloud. En comptes de fer voltes al voltant de França, els competidors del núvol estan bloquejats en una competència constant per a una base massiva de clients.

Amazon Web Services, Microsoft Azure i Google Cloud Platform són les forces dominants del sector. Segons un informe del 2019, Gartner projecta que la dimensió i l’expansió de la indústria de serveis en núvol creixin tres vegades més ràpid que els serveis informàtics globals fins al 2022, amb els ingressos a prop d’un 20% anual..

Ja no es tracta de si us heu de desplaçar al núvol, és una qüestió de quina plataforma utilitzar. En lloc d’una comparació de núvols de visió àmplia, hem aprofundit en cada plataforma (i en les alternatives més barates) des de la perspectiva de desenvolupadors individuals i petites empreses, fins a grans empreses amb requisits exigents d’escala, velocitat i seguretat..

AWS vs Azure vs Google Cloud: per a principiants & Startups

El núvol ofereix moltes maneres d’emmagatzemar, servir i processar dades. Les xarxes de núvols funcionen des de Netflix i Major League Baseball fins a sensors IoT i aplicacions d’aprenentatge automàtic. Amb l’objectiu d’aquest article, però, vam optar per centrar-nos en plataformes senzilles de càlcul que permetin a les empreses desenvolupar i implementar llocs web i aplicacions relativament senzills..

Els avantatges de l’allotjament en núvol són especialment beneficiosos per a les startups, donat el format de preus pay-as-you-go i la possibilitat d’escalar o baixar de forma instantània els recursos informàtics segons sigui necessari. Per veure quina empresa seria la millor per als principiants, vam configurar les instàncies del núvol amb recursos similars i vam calcular els costos mensuals (en lloc dels horaris). Tot i que cadascuna de les empreses del núvol de Big Three ofereix desenes d’eines especialitzades, ens vam enganxar a les principals plataformes informàtiques del Big Three: AWS Elastic Compute Cloud o EC2, les màquines virtuals d’Azure i el motor de càlcul de Google Cloud..

Per alleujar problemes habituals que les empreses tenen al servei de hosting en núvol, com ara la dificultat de seleccionar els productes adequats, l’estrès de configurar-lo i l’assistència al client menys accessible, també hem seleccionat alguns proveïdors d’allotjament fora del camí per comparar-los amb AWS. , Azure i Google Cloud. Aquests amfitrions addicionals són coneguts i molt respectats en el mercat tradicional d’allotjament i proporcionen un camí molt més fàcil cap a l’èxit del núvol. Feu un cop d’ull a les nostres troballes:

Logotip AWS
Logotip d'atzur
Logotip de Google Compute Engine
Logotip de HostGator
Logotip d'A2 Hosting

CPU

RAM

Emmagatzematge

Ample de banda

Preu

11121
2 GB2 GB3,75 GB2 GB1 GB
30 GB gratis16 GB0,02 dòlars USD per mesNo modificat30 GB
10 GB gratis5 GB gratis.12 $ / GB per mesNo modificat2TB
7,00 $ / mes18,97 dòlars / mes15,60 dòlars / mes4,95 dòlars / mes5,00 $ / mes
Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »

Veure altres amfitrions de núvols principals »

AWS vs Azure vs Google Cloud: per a empreses de mida mitjana

Com a veterà regnant de la indústria, AWS va establir el mercat del núvol el 2006 i ha continuat liderant el camí. L’empresa té, indiscutiblement, la major cartera de productes, que abasta 165 eines per a informàtica, emmagatzematge, xarxa, bases de dades, analítica, serveis d’aplicació i Internet de les coses. Aquesta dominància, però, significa que AWS pot aplicar una estructura de preus confusa i dictar un model únic de núvols públics que no tingui en compte els núvols híbrids o privats..

A l’altre extrem de l’espectre, Google Cloud Platform representa el proveïdor de núvol més jove entre els titans. Amb un gran nom i una gran quantitat de finançament, Google acostuma a atraure els desenvolupadors energètics i les empreses que busquen una nova alternativa a l’agredós i intel·ligent AWS i Azure. Tenint en compte l’àmplia experiència de Google en cerques i analítiques globals, la plataforma núvol de l’empresa destaca especialment en l’aprenentatge de màquines, la intel·ligència artificial i l’analítica de dades. Tot i les principals iniciatives per millorar la plataforma, tot i així, hem trobat que la interfície i el model de preus de Google Cloud són els més confusos, encara que més estrany és el fet de ser omnipresents Gmail i Google Search..

Les nostres alternatives de núvols més barats mantenen el ritme excepcional dels Big Three, que ofereixen quantitats massives d’escalabilitat i poder informàtic mentre continuen oferint suport personal durant tot el dia si hi ha problemes. Els clients de Hostwinds poden fins i tot triar una tarifa per hora per als servidors del núvol, facilitant la comparació i la compra.

Logotip AWS
Logotip d'atzur
Logotip de Google Compute Engine
Logotip de Hostwinds
Logotip de InterServer

CPU

RAM

Emmagatzematge

Ample de banda

Preu

44444
8 GB8 GB15 GB8 GB8 GB
30 GB gratis64 GB0,02 dòlars USD per mes150 GB120 GB
10 GB gratis5 GB gratis.12 $ / GB per mes3TB4TB
28,00 $ / mes37,95 dòlars / mes62,42 dòlars / mes35,09 dòlars / mes24,00 $ / mes
Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »

Veure altres amfitrions de núvols principals »

AWS vs Azure vs Google Cloud: per a empreses

Quan es tracta d’infraestructures i seguretat més importants per a les càrregues de treball més exigents, Microsoft Azure està a l’altura de la tasca. Els preus elevats de la plataforma il·lustren certament els serveis de gran calibre que poden esperar les grans empreses, però poques empreses compten amb l’experiència i el suport de Windows de Microsoft. Azure ofereix una solució potent i segura basada en aplicacions del món real que necessiten integrar-se amb núvols privats o híbrids.

Tot i que Windows acostuma a ser el sistema operatiu oblidat (més del doble de llocs web que utilitzen alguna cosa basat en Linux), ens va sorprendre veure quantes potents eines que ofereix Azure i, sobretot, la senzillesa per triar i configurar serveis. La consola Azure era de molt la més fàcil de navegar entre els tres principals jugadors.

Però només perquè els vostres requisits al núvol superin les capacitats de molts proveïdors no significa que AWS, Azure i Google siguin les vostres úniques opcions. A més de ser la nostra millor selecció per als millors servidors dedicats, Liquid Web té el rendiment al núvol més ràpid en comparació amb AWS, Rackspace i Digital Ocean. D’altra banda, considerem que InMotion Hosting és el millor per al hosting en núvol per la seva infraestructura escalable i altament configurable..

Logotip AWS
Logotip d'atzur
Logotip de Google Compute Engine
Logotip de InMotion Hosting
Logotip de web líquida

CPU

RAM

Emmagatzematge

Ample de banda

Preu

888Flexible *8
16 GB16 GB30 GB8 GB *16 GB
30 GB gratis128 GB0,02 dòlars USD per mes260 GB200 GB
10 GB gratis5 GB gratis.12 $ / GB per mes6TB10TB
56,00 dòlars / mes150,45 dòlars / mes124,84 dòlars / mes64,99 dòlars / mes99,99 $ / mes
Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »Visita el lloc »

* – InMotion Hosting escalar automàticament els recursos de processador i memòria

Veure altres amfitrions de núvols principals »

Quina plataforma de núvols és la millor?

Quan es tracta de solucions d’allotjament en núvols, la bellesa està a la vista dels espectadors. Com podeu imaginar, no hi ha una solució única per a tots els components quan es tracti dels components d’emmagatzematge, informàtica i xarxa de components del cloud hosting.

Il·lustració de servidors al núvol

Per a molts, l’allotjament en núvol representa el punt àlgid dels entorns d’informàtica optimitzats per a càrregues de treball crítiques a la missió.

Stack Overflow ha revisat recentment el seu contingut generat i per a l’usuari i les dades de trànsit per mesurar les tendències entre AWS i Azure. Tot i que el primer té l’avantatge quant a visites generals, Azure és l’opció de núvol més popular per als programadors i organitzacions de C # en els camps de consultoria, energia, assegurances, govern, fabricació i serveis sanitaris..

En general, AWS és el millor en matèria d’amplitud i profunditat dels serveis disponibles, mentre que Azure és l’opció exclusiva en els desplegaments de núvols híbrids. Google Cloud segueix sent una opció popular per a projectes d’innovació i actualització.

Quin proveïdor de núvols és el més barat?

Les comparacions anteriors només presenten una descripció dels formats de preus per AWS, Azure i Google, però podeu veure algunes tendències generals. AWS es troba sovint entre les opcions de núvol més barates, però els clients poden passar més temps esbrinant quins serveis han de comprar i com configurar-los adequadament. Google ofereix una reducció de preus més elevats per a una quantitat extraordinària de memòria i altres recursos, mentre que Azure ofereix una experiència d’usuari més equilibrada i completa, sovint amb la quantitat més gran de diners.

Sorprenentment, els desenvolupadors i les empreses poden provar gratuïtament cadascun dels principals proveïdors de serveis en núvol. La majoria de les eines dels amfitrions tenen un nivell gratuït que destina una bona quantitat de recursos que han de cobrir les necessitats bàsiques de proves i desenvolupament per a un any:

  • AWS Free Tier: 750 hores (suficient per a un mes complet) de microinstàncies de Linux o Windows amb 1 GB de memòria, 15 GB d’ample de banda, un equilibrador de càrrega i accés a una base de dades, a la memòria cau i a altres eines. Mentre no superis els límits, els recursos gratuïts es renovaran durant 12 mesos.
  • Microsoft Azure Free Tier: 750 hores de màquines Linux o Windows amb àmplia emmagatzematge, base de dades SQL, 15 GB d’ample de banda. Diversos altres serveis populars són gratuïts com a mínim durant 12 mesos i els nous clients també reben un crèdit de 200 dòlars per provar qualsevol altre servei durant 30 dies..
  • Nivell gratuït de Google Cloud Platform: Un mes d’una microinstància amb 30 GB d’emmagatzematge, a més d’una prova gratuïta de 12 mesos amb 300 dòlars de crèdit per provar qualsevol servei. L’accés limitat a moltes eines comunes es proporciona de forma gratuïta sempre.

Cada plataforma ofereix calculadores útils que ajuden els clients potencials a estimar quant poden anticipar la seva despesa cada mes. La calculadora AWS sembla una mica obsoleta, però funciona bé, mentre que la calculadora de Google Cloud té una bellesa, però pot ser difícil de descobrir. Com dèiem abans, la calculadora i la interfície d’usuari d’Azure era el nostre favorit per treballar.

Quin emmagatzematge al núvol és millor?

Més de mil milions de gegabytes de dades viuen al núvol i la humanitat està creant dades més ràpidament que mai. Gairebé la meitat de les dades empresarials s’emmagatzemen al núvol, agafant informació sensible i crítica per a la missió fora de la infraestructura tradicional local. A més de l’organització bàsica i l’arxiu de fitxers, l’emmagatzematge en núvol i les bases de dades han de proporcionar càrregues i descàrregues ràpides, juntament amb totes les proteccions de seguretat necessàries per a informació tan important.

Cada plataforma del núvol té diverses opcions d’emmagatzematge. Aquí hi ha els més populars per a cadascun:

  • AWS: Servei simple d’emmagatzematge (S3) per a emmagatzematge d’objectes, Elastic Block Storage (EBS) per a emmagatzematge en bloc persistent i Elastic File System (EFS) per a emmagatzematge d’arxius.
  • Azur: Blob Storage per a emmagatzematge d’objectes basat en REST de dades no estructurades, i amb el nom correcte d’emmagatzematge de fitxers i emmagatzematge de disc.
  • Google: Cloud Storage és el més adequat per a emmagatzematge d’objectes o blob, juntament amb el disc persistent per a emmagatzematge en bloc i Cloud Filestore per a emmagatzematge de fitxers..

A més, quan es tracta de bases de dades i arxius, AWS lidera el pack en termes de flexibilitat i nombre d’opcions. Azure i AWS sobresurten en l’emmagatzematge IoT i Big Data, mentre que Google Cloud té un menú magre però potent de serveis..

Qui és el proveïdor de núvols més gran?

No ha d’estranyar que, a més de liderar el món en serveis d’allotjament en núvol, els proveïdors Big Three també dominen la quota de mercat global. AWS ocupa el segon lloc de la llista de companyies d’allotjament web més grans del món i cobreix el 8,9% de tots els llocs web. Google Cloud segueix al darrere, alimentant el 7,3% de tots els llocs.

Imatge de cables introduïts en un servidor

La computació en núvol elimina la càrrega que les organitzacions empresarials configuren i executen infraestructures locals.

Microsoft Azure, amb un focus especial en projectes de gran qualitat empresarial, acostuma a situar-se més baix en aquestes comparacions. Tot i que generalment, AWS es considera la plataforma de núvols més gran, Azure és la més ràpida.

Els proveïdors de núvols denuncien els seus ingressos de manera diferent, frustrant els analistes i dificultant la definició de xifres exactes de la quota de mercat del núvol. En general, però, és segur dir que AWS és el líder dominant de la indústria, tot i que Azure i Google Cloud comencen a tancar la bretxa ràpidament.

Tingueu en compte l’assistència i altres serveis en escollir el núvol

Com hem dit abans, el millor proveïdor d’allotjament en núvol dependrà de diversos factors que poden canviar molt segons la mida i les necessitats del teu negoci, lloc web o aplicació. De fet, no tingueu por d’adoptar un enfocament multi-núvol o híbrid a la vostra infraestructura, evitant el bloqueig del venedor i assegurant que cada projecte específic s’ajusta a les eines i recursos perfectes per tenir èxit..

Més enllà dels senzills càlculs de preu, emmagatzematge, memòria i amplada de banda, assegureu-vos de comparar els altres avantatges o desavantatges, com ara una consola de gestió fàcil d’operar, una base de coneixement completa o fòrums d’usuaris, sistemes de facturació racionalitzats i agents de suport accessibles..

Tot i que les nostres alternatives rendibles no tenen la mateixa àmplia gamma de serveis i opcions a la carta que AWS, Azure i Google Cloud, totes excel·len en l’assistència al client i en l’experiència de l’usuari. Permet determinar la vostra experiència tecnològica, paciència i informàtica per ajudar a determinar amb quin nivell d’allotjament en núvol heu d’anar.

Tot i que els Tres Grans ofereixen una atenció al client mínima, hi ha més serveis premium com a despesa addicional. Els preus AWS comencen al voltant de 30 dòlars mensuals o un percentatge de la vostra despesa mensual. Azure té una estructura de tarifa similar, mentre que els plans de suport de Google comencen a partir de 100 dòlars mensuals per usuari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me