“AWS S3 & rdquo; preus (calculadora i pla d’exemple)

En aquest article, ens centrarem en el cost de la solució d’emmagatzematge AWS S3. (Suggeriment: és DISFRUT!)

Bàsicament hi ha tres factors que determinen el cost total de l’ús de S3: la quantitat d’emmagatzematge, la quantitat de dades transferides cada mes i el nombre de sol·licituds realitzades mensualment. En la majoria dels casos, només la quantitat d’emmagatzematge i les dades transferides suposen una diferència de cost.

Exemples de preus S3: la major part dels costos és “Emmagatzematge” i “Transferència”

A continuació, es mostren algunes estimacions de costos mensuals per a usos de volum d’emmagatzematge “baix”, “mitjà” i “alt”:

Mida
Cost
Emmagatzematge
Transferències
Sol·licituds
baix0,15 dòlars10 GB1 GB5.300
Mitjà2,87 dòlars100 GB10 GB53.000
Alt39,63 dòlars1TB100 GB5.030.000

Feu servir la calculadora de preus S3 d’Amazon Aquí

Una ràpida discussió sobre els exemples de dalt

Els valors esmentats al gràfic anterior només serveixen per oferir una imatge de la gamma de configuracions d’emmagatzematge i punts de preu disponibles per als usuaris S3. Principalment, la idea és demostrar que es necessita una gran quantitat de moviment de dades abans que el cost fins i tot comenci a notar-se i, fins i tot, l’ús d’emmagatzematge més alt no trencarà el banc.

Exemple d’ús baix

El nostre exemple d’ús “baix” apunta cap a la configuració d’emmagatzematge més bàsica, per la qual el cost per emmagatzemar a S3 és igualment mínim. Si només voleu emmagatzemar al voltant de 10 GB de dades o menys i no teniu previst descarregar-lo, literalment podeu beneficiar-vos de S3 per centaus al mes. Fins i tot tenint en compte les 5.300 sol·licituds esmentades, haureu de realitzar aproximadament quatre vegades la quantitat abans de gastar un dòlar en peticions web amb S3.

Exemple d’ús mitjà

Hem escollit aquests números en funció d’una configuració d’emmagatzematge de mida mitjana o mitjana. Tingueu en compte que els preus S3 es calculen mensualment, de manera que estem parlant de 30 dies per realitzar 50.000 sol·licituds GET d’objectes, aproximadament 1.667 al dia. De la mateixa manera, 100 GB d’emmagatzematge i 10 GB de transferències de dades són quantitats raonablement grans per allotjar imatges, text, àudio, etcètera. Bàsicament, tret que utilitzeu S3 per oferir contingut estàtic per al vostre lloc web molt popular, no haureu de tenir cap problema en beneficiar-vos de S3 amb molt poc cost..

Exemple d’alt ús

Fins i tot els usuaris de S3 amb requisits d’emmagatzematge extrems no es perden costos. El nostre exemple de volum d’emmagatzematge “elevat” indica que es pot emmagatzemar un terabyte de dades, amb 100 GB de dades transferides, per menys de 40 dòlars al mes. Pel que fa als cinc milions de peticions, que són més de 150.000 al dia.

Detalls de preus S3

La fixació de preus S3 es basa en tres factors:

  1. Quantitat d’emmagatzematge: Aquesta és la quantitat total de dades que heu emmagatzemat (en GB).
  2. Import de les dades transferides: Cada cop que es descarrega un fitxer, se us cobra.
  3. Nombre de sol·licituds: Amazon li cobra una quota petita per cada sol·licitud que realitzeu.

Factor de cost número 1: quantitat d’emmagatzematge

El cost d’emmagatzematge es basa en la mida total dels objectes (en GB) emmagatzemats als cubs S3. En general, el preu és de 0,03 dòlars per gigaquet.

Factor de cost número 2: transferències de dades sortides

Càrrecs d’Amazon en funció de la quantitat de dades transferides de S3 a Internet (“Data Transfer Out”), així com de dades transferides entre regions AWS (“Inter-Region Data Transfer Out”). En la seva majoria, pagareu 0,09 dòlars per gigaquet (fins al primer terabyte i una mica menys després).

Factor de cost # 3: Sol·licituds web

El cost de les sol·licituds web realment es centra en les sol·licituds GET i PUT, que costen al voltant de 0,005 dòlars per cada 1.000 sol·licituds. Són un factor de cost, però no és un que us hagi de preocupar massa.

Avanç de la calculadora AWS (S3) d’Amazon

Ara que entenem el preu AWS S3, podem crear la nostra pròpia configuració d’emmagatzematge i obtenir un pressupost mensual. Fes una ullada a la nostra configuració d’emmagatzematge S3 mostrant aquí tal com comentem a continuació.

Pestanya de configuració de serveis

Tots els serveis web d’Amazon (per a la regió AWS seleccionada) es mostren a l’esquerra. Actualment ens hem centrat en el servei S3, de manera que hem seleccionat aquesta opció i la hem configurat de la manera següent.

Un exemple de càlcul de HostingAdvice de preus S3

Opció de configuració de regió

Per a cada servei, podeu configurar diverses regions AWS, cadascuna amb la seva pròpia configuració específica. Com a regla general, voldreu escollir la regió més propera als vostres clients.

En el nostre exemple, només hem utilitzat una regió (“EUA Est / Estàndard nord-americà”), però podríem afegir-ne una altra a la nostra selecció. Per fer-ho, simplement escolliríem una altra regió al menú desplegable i configuraríem les opcions d’emmagatzematge S3 per a la ubicació especificada.

Pestanya de l’estimació de la factura mensual

Per veure el vostre pressupost mensual de facturació, feu clic a la pestanya “Estimació de la factura mensual”. Tingueu en compte que es té en compte el descompte “AWS Free Tier”, que permet als nous membres començar amb AWS de forma gratuïta. Feu clic al botó “Desa i comparteix” per crear una URL única de l’estimació per compartir.

Paraules finals sobre preus AWS S3

El món de la computació en núvol AWS és expansiu i dinàmic, però les eines de gestió disponibles són igualment excel·lents. S3 és una solució d’emmagatzematge rendible i es pot estimar fàcilment el preu mensual per tal de protegir-vos dels possibles problemes de facturació inesperats..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me