Allotjament web gratuït versus pagaments: quin servei és millor? (2020)

El fet d’escollir entre l’allotjament web gratuït i de pagament gratuït és un dels primers dilemes que els propietaris de llocs aspirants s’enfronten a l’hora de fer la primera immersió a l’oceà d’opcions disponibles. Les persones i les empreses desitgen comprendre de manera mínima els seus costos i trobar el millor preu, però fer-ho podria conduir-los cap a un servei deficient o fins i tot estafes que exposen dades personals sensibles..

Molts serveis d’allotjament web gratuïts són com sirenes atraient mariners al mar. Els propietaris de llocs que no fan la investigació poden atraure la seva encantadora presència en línia, ja que es donen d’alta amb un pla poc fiable. Tot i això, un allotjament gratuït de confiança pot ser una excel·lent opció per a aquells que busquen practicar una nova habilitat o crear alguna cosa temporal.

Llavors, com es pot dir quin servei d’allotjament és adequat per a vostè? I en què es comparen les dues opcions, a part de la diferència de costos evident? Respondrem a aquestes preguntes (i molt més) al llarg d’aquest article i us portarem a les aigües tranquil·les i a la navegació fluida d’una relació d’allotjament a llarg termini.

Elecció dels millors serveis d’allotjament web gratuïts i pagats

Abans de preocupar-vos de la quantitat que invertiu, potser haureu de fer un pas enrere: Què és d’allotjament web, de totes maneres? Independentment del preu del adhesiu, Els plans d’allotjament web gratuïts i de pagament ofereixen el mateix servei bàsic: espai d’emmagatzematge en un servidor més totes les tecnologies subjacents necessàries per lliurar el vostre lloc web a visitants de tot el món.

Tal com us imaginareu, normalment trobareu una qualitat més alta i un rendiment més ràpid amb un producte que pagueu. L’allotjament web és un negoci car, ningú no vol regalar-lo gratuïtament per l’amabilitat del seu cor. Si bé els amfitrions premium reinverteixen els pagaments dels clients per millorar la formació del seu maquinari i suport, molts plans d’allotjament gratuïts de forma permanent es recolzen en anuncis col·locats als llocs dels clients i que produeixen un servei despullat amb funcions limitades..

Els millors serveis d’allotjament web “pagats”

El fet que només obriu la vostra cartera per als serveis d’allotjament web no significa que us haureu de resoldre gaire. Molts plans d’allotjament compartits de primer nivell poden ser de 5 o menys al mes, amb ofertes encara millors que es poden trobar per menys de 3 dòlars mensuals..

Al món de l’allotjament web, barat no vol dir barat. Més aviat, penseu-hi com un valor alt. Per exemple, aquests tres amfitrions que es mostren a continuació ofereixen serveis assequibles per a principiants i assequibles, que disposen de totes les funcions modernes, suport 24 hores i seguretat més destacades que espereu trobar a un preu molt més elevat que les ofertes. hem pogut puntuar per als nostres lectors leials. Doneu un cop d’ull a les nostres ressenyes sobre els millors valors de l’allotjament web:

Veure altres amfitrions assequibles »

Els millors serveis d’allotjament web gratuïts

Com que probablement heu recollit, no som gaire interessats en la majoria d’allotjament web gratuït, tret que provingui d’una de les tres empreses que esmentem a continuació. Més endavant aprofundirem quan comparem els serveis d’allotjament gratuïts i de pagament més de prop, però aquestes tres opcions es diferencien de la multitud. Si bé molts equips d’allotjament gratuïts ofereixen un equip d’esquelets en alguns racons aïllats del món, es tracta de marques mundials conegudes per la integritat, la fiabilitat i les comunitats amigues d’usuaris..

De vegades, trobareu proves essencialment gratuïtes pràcticament extretes que són compatibles amb els plans premium d’una empresa en lloc de publicitat. Això és el que Wix, WordPress i Weebly, a més d’altres, ofereixen als aspirants propietaris de llocs web, estudiants i desenvolupadors. Probablement perdreu algunes funcions avançades com un nom de domini personalitzat, una funcionalitat de comerç electrònic o una assistència de xat en directe, però podreu provar la interfície de disseny i els sistemes de backend de l’empresa per assegurar-vos que invertiu en el programa adequat. Més informació sobre Wix, WordPress i Weebly a les nostres ressenyes a continuació:

2.

WordPress.com

Logotip de WordPress.com

Preu inicial mensual
0,00 dòlars

 • Certificat SSL preinstal·lat GRATU preT
 • Accés a desenes de temes dissenyats professionalment
 • Assistència 24/7 a través de fòrums de la comunitat
 • Eines de SEO i mitjans socials amb Jetpack Essentials
 • Comença ara a WordPress.com.
ESCALADA
PUNTUACIÓ

4.7

★★★★★

Veure altres amfitrions gratuïts »

7 diferències clau entre allotjament web gratuït i pagat

Probablement tingueu un sentit força clar de les principals diferències entre serveis gratuïts i serveis premium, però anem a analitzar algunes comparacions concretes de tipus d’allotjament específics. El servei que necessiteu depèn finalment dels objectius i de les expectatives que tingueu per al vostre lloc i de la vostra voluntat de fer que tot això passi.

Moltes de les funcions que cal buscar en un amfitrió web són molt fàcils de comparar, sobretot quan es tracten d’elements de mesura transparent, com la quantitat d’espai d’emmagatzematge o el nombre de llocs web que podeu produir. Però saber obtenir el millor pes per al vostre pes pot ser una mica difícil. Alguns components d’èxit d’allotjament web, com ara l’optimització de motors de cerca i l’atenció al client, són fàcils de passar per alt fins que realment els necessiteu. Aquí, tractarem un bon nombre de funcions crítiques i examinarem com els tracten normalment els serveis d’allotjament web gratuïts i de pagament.

1. Amplada de banda i espai d’emmagatzematge

Normalment les estadístiques més destacades d’un pla d’allotjament, amplada de banda i emmagatzematge fan referència a l’emmagatzematge i al lliurament dels fitxers que formen el vostre lloc web. L’amplada de banda d’allotjament web fa referència a la quantitat de dades que un lloc web pot proporcionar als seus visitants durant un determinat període de temps, mentre que l’espai d’emmagatzematge representa la quantitat d’habitació que tens un servidor per emmagatzemar fitxers, carpetes i bases de dades..

Els plans d’allotjament web pagats sovint eliminen totes les restriccions a l’emmagatzematge i l’ample de banda, proporcionant recursos essencialment il·limitats al vostre lloc sempre que seguiu els termes del servei de l’amfitrió. Els amfitrions gratuïts, d’altra banda, sovint retrocedeixen aquests recursos per intentar adaptar-se a més clients i llocs web a cadascun dels seus servidors, cosa que potser no podreu publicar tot el previst per al vostre lloc ni arribar a una audiència tan àmplia com esperaves.

Imatge de servidors en un centre de dades

Quan hi ha massa persones en un servidor, els recursos informàtics i el rendiment pateixen.

Perdre aquest potencial per créixer un lloc web pot ser absolutament devastador per a un nou negoci, per exemple. Els llocs senzills per a estudiants i professionals solen millorar els plans d’allotjament gratuïts, però només si no és necessari mostrar grans quantitats de fotografia, música o altres fitxers amb grans recursos..

2. Característiques i millores

L’allotjament web gratuït pot ser un bon peu a la porta, però imagineu-vos que torneu a casa a una casa buida. Les empreses que ofereixen serveis gratuïts ho fan amb l’esperança que, un cop estiguis al vostre interior, acabareu passant a un pla de pagament que inclogui els mobles i les funcions que s’ajusten més adequadament a les vostres necessitats. Al cap i a la fi, comprar mobles i decoració de parets és molt més fàcil que traslladar-se a una altra casa.

Els serveis gratuïts d’allotjament web generalment dificulten la vostra creació exactament el que vols. Probablement no podreu crear més d’un lloc web i, probablement, només un grapat de pàgines que utilitzen un determinat tipus de fitxers. Probablement no tindreu accés al servidor ni plataformes útils com cPanel que permetin als usuaris configurar còpies de seguretat, certificats SSL, instal·lar WordPress o afegir comptes de correu electrònic..

3. Nom de domini i marca

Els serveis gratuïts i de pagament poden incloure un nom de domini gratuït, però hi ha una diferència clau: les empreses d’allotjament gratuïtes us ofereixen un domini amb el seu nom a l’URL. Tant si aneu a una marca de bona reputació, com a WordPress, com a allotjament gratuït de Joe Schmoe, el vostre lloc romandrà a l’adreça yourname.wordpress.com o al vostre nom.joeschmoe.com, perjudicant la credibilitat i la professionalitat del vostre lloc..

Es pot trobar un registre de dominis personalitzat com a actualització de pagament a la carta, però els amfitrions gratuïts normalment cobren taxes exorbitants en comparació amb com tracten els plans de pagaments dels dominis.. Molts plans d’allotjament de pagament ofereixen un nom de domini gratuït personalitzat durant un any, amb les taxes de renovació sovint la meitat del que podreu veure a altres llocs del sector.

4. Privacitat i seguretat

Aquesta pot estar enterrada al centre de la nostra llista, però és una de les nostres majors avantatges sobre allotjament gratuït. Per descomptat, les funcions i el rendiment i els noms de domini són agradables, però els estàndards de seguretat laxos poden afectar els clients i els visitants exposant informació personal i financera sensible. Les pitjors empreses d’allotjament gratuït estan més interessades a reunir la vostra informació de contacte i vendre-la als venedors que a la prestació de serveis, mentre que fins i tot les marques lleugerament més respectables no són immunes.

Imatge d'un cadenat en un teclat

La seguretat web és un dels problemes més urgents a l’hora de crear la confiança de la vostra marca.

Una infracció de seguretat del 2015 a 000webhost, per exemple, va exposar més de 13 milions de registres d’usuaris, inclosos noms, correus electrònics i contrasenyes de text normal. La llista de vulnerabilitats és atroç: formularis d’inici de sessió i àrees d’administració no assegurades per encriptació SSL, recordatoris de contrasenyes enviats mitjançant missatges de correu electrònic de text normal i formularis que exposaven dades de text normal als registres de servidors web, històries de navegadors i altres zones visibles públicament.

Tingueu la certesa de saber que les companyies d’allotjament més grans del món ofereixen molta més atenció per assegurar la seva infraestructura i reputació.

5. Rendiment i fiabilitat

Els recursos restringits disponibles en els plans d’allotjament gratuïts limiten notablement la potència de foc d’allotjament disponible per lliurar el vostre lloc web a les masses. Tot i que trobeu una plataforma amb una velocitat de càrrega de pàgina decent, és probable que hagueu d’afrontar-vos amb unes hores d’inici programades cada dia per ajudar els servidors sobrecarregats a continuar lliurant llocs web d’altres clients..

No és sorprenent, els amfitrions de pagament aprofiten les tecnologies modernes mantenir-se al límit d’avantatge i estabilitat. Molts s’han graduat des de les unitats de disc dur tradicionals fins a les unitats d’estat sòlid d’alta velocitat o SSD, que ofereixen càrregues de pàgina fins a 20 vegades més ràpides que les dels competidors. Encara millor, les empreses mostren regularment les seves garanties de temps, que prometen que el vostre lloc web estarà disponible per a tots, però potser 30 minuts al mes, o els vostres diners devolució.

6. Rànquings i optimització de motors de cerca

Compondre els efectes del mal rendiment, Les càrregues de pàgina lentes poden tenir un impacte important al trànsit del lloc web i a on us situeu als resultats del motor de cerca. Google compta la velocitat del lloc en el seu algorisme des del 2010, cosa que la converteix en una mètrica de vital importància per a les empreses en línia. La cerca orgànica genera més de la meitat del trànsit web, enfront del només 5% dels mitjans de comunicació social.

Independentment del rendiment, els proveïdors d’allotjament web gratuïts sovint complementen els seus ingressos mitjançant la publicació d’anuncis al vostre lloc, sense tenir en compte la seva rellevància o professionalitat per a l’assumpte del vostre lloc. A això s’afegeix la prevalença de llocs web dubtosos o espamables en plataformes d’allotjament gratuïtes i es pot entendre per què els motors de cerca no classifiquen altament els dominis d’aquestes empreses.

7. Suport i assistència tècnica

Finalment, potser el component més important per a una valuosa i digne experiència d’allotjament: A qui pots recórrer quan alguna cosa va malament? Si la resposta és un fòrum de la comunitat o una adreça de correu electrònic vaga i rarament contestada, és possible que ni us molesteu. Si els proveïdors d’allotjament gratuïts no inverteixen en la seva infraestructura, el que us fa pensar que contractaran i formaran totes les persones necessàries per atendre una gran clientela?

Per altra banda, Els amfitrions de pagament utilitzen centenars o milers d’agents d’atenció al client d’arreu del món que estan disponibles per telèfon, xat o bitllet de correu electrònic per oferir el millor suport imaginable. Molts porten certificacions en les millors tecnologies d’allotjament, o fins i tot contribueixen personalment a codi o voluntariat amb projectes de codi obert com WordPress. Encara millor, els proveïdors sovint crearan i mantindran articles d’autoajuda i tutorials de vídeo en una base de coneixement en línia perquè pugueu accedir en qualsevol moment..

He de pagar per allotjament web?

Tècnicament, podeu crear un lloc web bàsic sense pagar per allotjament, però no ho recomanem. Existeixen plans assequibles i demostracions gratuïtes de luxe amb gairebé tots els tipus d’allotjament, que us ofereixen tantes funcions i avantatges per a una inversió tan escassa. Aquí hi ha un resum bàsic del que pensem:

 • Pagament per allotjament quan: Voleu crear un lloc web professional, un bloc personal o un negoci en línia que vulgueu compartir amb altres persones.
 • No pagueu per allotjament quan: Cerqueu un lloc web petit i temporal que no tingui requisits importants ni informació sensible.

Dit això, si sabeu que esteu a les primeres etapes del vostre projecte o voleu provar de practicar un nou llenguatge de programació, podem entendre l’atractiu de no haver d’obrir la cartera. En lloc de registrar-se amb un servei poc concret, hem elaborat una llista dels millors programes per a diverses necessitats d’allotjament específics:

 • Allotjament de correu electrònic gratuït
 • Allotjament gratuït de cPanel
 • Allotjament VPS gratuït
 • Allotjament de bases de dades gratuït
 • Allotjament gratuït PostgreSQL
 • Allotjament gratuït d’arxius

Sigui quina sigui la ruta que trieu, assegureu-vos de fer la vostra investigació llegint les revisions en format gràfic i en línia per assegurar-vos que no trobareu cap sorpresa i, per tant, perdeu el control sobre les vostres dades..

Quant haureu de pagar per allotjament de llocs web?

Igual que a la botiga de queviures, el que gasteu en allotjament depèn del que compreu. El rebut no mostrarà la mateixa quantitat de dòlars gastada per a la compra de 100 pomes o una poma? A continuació, detallem el que podeu esperar per gastar als principals nivells d’allotjament:

Tipus d’allotjament
Preu estimat
El millor per:
Compartit2- $ 5 $ al mesPrincipiants, bloggers, nous negocis
Núvol5-20 dòlars al mesPetites empreses i desenvolupadors
VPS10 $ – 50 $ al mesEmpreses mitjanes, desenvolupadors d’aplicacions
Dedicat50 $ – 100 $ al mesGrans empreses

Per descomptat, l’allotjament és només una peça del pastís de hosting. Si voleu esbrinar quant costarà crear un lloc web, no us oblideu del vostre nom de domini, disseny i desenvolupament, contingut i altres funcions i millores com una xarxa de publicació de contingut, correu electrònic, privadesa del domini o seguretat millorada..

Gràcies a la gran quantitat de tecnologies gratuïtes i de codi obert disponibles, hauríeu de ser capaç de començar pel preu del adhesiu d’allotjament web. A mesura que caduquen els descomptes introductoris, canviaran les vostres necessitats i el vostre lloc creix, però no ens sorprendrà quan aquests números comencin a créixer.

Fes la inversió correcta: l’allotjament web no ha de ser car

Com hem intentat mostrar-te, un bon lloc web no ha de rompre el banc. Potser podreu patinar una estona sense gastar ni un cèntim, però a la llarga sereu feliços invertint uns quants dòlars al mes en la vostra seguretat i èxit en línia..

Tot i que els preus que hem trobat d’alguns dels amfitrions principals de la indústria també són dels més assequibles, gairebé sempre podeu trobar descomptes i codis de cupons perquè la vostra compra sigui molt més assequible. Afegiu una mica més fent clic a aquests cupons que hem garantit per als nostres lectors fidels:

Visita

Hosting bàsic

Allotjament bàsic 100% de descompte

Va ser de 5,00 dòlars. El nostre preu: 0,01 $ / mes

Preu especial per als nostres visitants. No cal codi promocional.

Activa l’oferta

(Activa: 0,01 $ / mes)

Visita

Hosting bàsic

87% de descompte en allotjament bàsic

Va ser de 7,99 dòlars. El nostre preu: 1,00 dòlars / mes

Preu especial per als nostres visitants. No cal codi promocional.

Activa l’oferta

(Activa: $ 1,00 / mes)

Visita

Hosting bàsic

75% de descompte en allotjament bàsic

Va ser de 7,99 dòlars. El nostre preu: 1,99 $ / mes

Preu especial per als nostres visitants. No cal codi promocional.

Activa l’oferta

(Activa: $ 1,99 / mes)

Visita

Hosting bàsic

82% de descompte en allotjament bàsic

Va ser 11,95 dòlars. El nostre preu: 2,15 dòlars al mes

Preu especial per als nostres visitants. No cal codi promocional.

Activa l’oferta

(Activa: $ 2,15 / mes)

Visita

Hosting bàsic

76% de descompte allotjament bàsic

Tenia 10,94 dòlars. El nostre preu: 2,64 USD / mes

Preu especial per als nostres visitants. No cal codi promocional.

Activa l’oferta

(Activa: $ 2,64 / mes)

Tingueu en compte que la majoria d’ofertes d’allotjament com les anteriors i les que inclouen un registre de domini gratuït només s’apliquen al primer termini (normalment un any). Probablement els preus pujaran més tard, però s’estabilitzaran a llarg termini, cosa que us permetrà una despesa regular amb la qual podreu planificar el vostre pressupost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me