9 millors allotjaments gratuïts PostgreSQL per a bases de dades ràpides i fiables (2020)

PostgreSQL pot semblar una col·lecció indefectible de cartes als no iniciats, però l’allotjament gratuït PostgreSQL pot ser una eina important perquè els desenvolupadors i les empreses comencin a aprofitar les dades de manera eficaç..

La base de dades relacional és similar en molts aspectes a les bases de dades populars MySQL, però no gaudeix del mateix suport a la indústria d’allotjament de bases de dades. En lloc dels blocs i altres llocs web senzills, se sol utilitzar PostgreSQL (pronunciat per post-gres-Q-L per a conjunts de dades més grans i complexes)..

Amb els requisits de seguretat, rendiment i escalabilitat afegits necessaris per executar PostgreSQL amb èxit, els serveis especialitzats poden resultar complicats i costosos. Hem buscat Internet per trobar les solucions més fiables i assequibles que poden aportar una experiència especial per ajudar a optimitzar els seus fluxos de treball de dades.

5 Millors allotjaments PostgreSQL “Gairebé gratis”

El mític servei d’allotjament gratuït representa el Sant Grial per a molts desenvolupadors web o d’aplicacions. Tant si experimenteu amb un nou sistema de bases de dades com si no disposeu del finançament important per combinar la vostra idea genial, entenem l’interès en l’allotjament sense cost. Qui no triaria l’opció gratuïta si dos productes idèntics es posessin al seu costat?

El problema és, però, que l’allotjament gratuït gairebé mai no compleix cap de les seves altres promeses. Segur, podeu mantenir el vostre compte bancari intacte, però les vostres dades personals són molt menys segures. És possible que hàgiu de mostrar anuncis o enllaços al proveïdor d’allotjament. Els recursos del vostre entorn d’allotjament seran extremadament limitats, no són compatibles i poc fiables.

Per a nosaltres, invertir menys de 5 dòlars al mes és una inversió extraordinàriament digna. La modesta tarifa desbloqueja una increïble riquesa de funcions i actualitzacions d’empreses tecnològiques d’última generació molt respectades als EUA i arreu del món. Doneu un cop d’ull als proveïdors d’allotjament compartit molt populars i ultra populars que van més enllà del suport de PostgreSQL simplement optimitzant els seus sistemes per a l’estabilitat, la seguretat i el rendiment de les bases de dades:

Veure altres opcions d’allotjament compartides principals »

4 Millor allotjament de bases de dades PostgreSQL “gratuït”

Per a aquells desenvolupadors previstos per provar una opció gratuïta, hem cercat Internet per opcions més prometedores. L’allotjament gratuït PostgreSQL només s’ha d’utilitzar per a llocs i aplicacions temporals, essencialment com a caixa de sorra o àrea de desenvolupament i proves.

Si experimenteu per primera vegada amb PostgreSQL o bé amb un assistent de base de dades que proveu un concepte nou o un projecte lateral, aquí teniu les opcions d’allotjament gratuïtes que us poden ajudar a començar.

Si bé els amfitrions anteriors tenen diversos graus d’experiència PostgreSQL, veureu alguns serveis més especialitzats als proveïdors d’allotjament que es mostren a continuació. Els serveis de pagament de les empreses solen ser més complexos i costosos, però diversos hostes que només van perdre l’oferta de retallades Prova gratuïta de 30 dies sense necessitat de targeta de crèdit. Si us sembla atractiu, consulteu ScaleGrid, Aiven o Clever Cloud.

6. Heroku

Logotip de HerokuHeroku combina les paraules heroiques i haiku, Heroku és una plataforma d’allotjament en núvol que es factura com la manera més ràpida de passar d’una idea a una URL. Ens agrada Heroku perquè els desenvolupadors se centrin en la codificació, més que en els problemes i maldecaps de la configuració dels seus servidors i altres infraestructures. La plataforma es basa en contenidors Linux lleugers, anomenats dynos.

En lloc d’esbrinar com optimitzar la vostra base de dades, Heroku proporciona als desenvolupadors un accés immediat a les eines adequades que admeten la seva aplicació i el conjunt de dades. Encara millor, la plataforma integrada de bases de dades com a servei de l’empresa inclou tones d’eines amigables per desenvolupar-la, que inclouen seguidors de bases de dades, forquillatge, dataclips i controls automatitzats de salut.

Els usuaris de Heroku reben un munt d’hores gratuïtes en les inscripcions. Es consumeixen hores Dyno mentre s’aplica la vostra aplicació; quan es posa en marxa després de 30 minuts d’inactivitat o de baixada, deixa de consumir hores. Els comptes gratuïts no verificats reben 550 hores gratuïtes o podeu afegir un número de targeta de crèdit per rebre 450 hores addicionals gratuïtes.

7. ElephantSQL

Logotip de ElephantSQLAutomatitzant totes les parts de configurar i executar clústers PostgreSQL, ElephantSQL proporciona bases de dades gestionades perfectament configurades en menys de dos minuts. El petit però potent equip compta amb tones d’experiència de Postgres i actualment gestiona més de 20.000 bases de dades a tot el món, inclosa l’assistència al client tot el dia..

Agraïm especialment les còpies de seguretat automàtiques diàries d’ElephantSQL, que inclouen recuperació puntual i emmagatzematge al núvol sempre disponible. La companyia és la primera a donar suport a la replicació de fluxos a través dels núvols i els seus serveis fan servir la gamma des de servidors compartits per a projectes laterals i proves de concepte, fins a configuracions multi-servidor per a grans corporacions..

Tiny Turtle, l’adorablement anomenat pla gratuït disponible a través d’ElephantSQL, ofereix una forma força limitada 20MB d’emmagatzematge en un entorn compartit. La plataforma d’administració de bases de dades fàcil d’utilitzar inclou una eina del navegador per a consultes SQL, que permet als desenvolupadors crear, llegir, actualitzar i eliminar dades fora de la interfície de la línia de comandaments..

8. HelioHost

Logotip de HelioHostUn veterà de la indústria d’allotjament web gratuïta, HelioHost ofereix des de fa més de 12 anys l’espai del servidor sense cap cost. En lloc de cobrar als clients una quota mensual o anual, l’organització sense ànim de lucre 501 (c) (3) es basa en donacions i suport voluntari. Els usuaris d’HelioHost contribueixen a la sorprenent bona assistència tècnica de la plataforma, que es troba en fòrums, en el xat Discord i, fins i tot, per telèfon.

HelioHost posseeix el seu propi maquinari, que inclou set servidors col·loquats a Silicon Valley (l’organització investiga en crowdfunding la compra d’un vuitè servidor). L’accés a tota la pila des d’administradors experimentats permet a HelioHost oferir plans d’allotjament gratuïts sorprenentment completament arrodonits. A més de Postgres, l’empresa dóna suport a ASP.NET, Java i Java Server Pages, Ruby on Rails, Django, Python i Perl.

HelioHost coincideix més a prop amb els proveïdors d’allotjament web gairebé gratuïts que figuren a la part superior de l’article amb la seva inclusió cPanel gratuït, amplada de banda il·limitada, adreces de correu electrònic personalitzades i l’instal·lador automàtic Softaculous, amb 1 GB d’emmagatzematge (podeu obtenir més contribució a la recaptació de fons).

9. Amazon RDS

Logotip de Amazon RDSAmazon Web Services és una de les companyies d’allotjament més grans del món amb una confiança de Netflix, Twitter, Facebook i Major League Baseball. La plataforma disposa de tones de productes innovadors per a l’aprenentatge de màquines, analítica, jocs, aplicacions empresarials i molts altres, inclosos els serveis de bases de dades relacionals gestionats amb Postgres.

Amazon RDS per a PostgreSQL posa èmfasi en una escalabilitat eficient i rendible alhora que gestiona tasques administratives complexes i que consumeixen temps. La Consola de gestió AWS inclosa facilita la implementació de bases de dades Postrgres configurades automàticament per a un rendiment òptim.

Atès que la magnitud i la poca influència que té AWS a la indústria, els desenvolupadors poden sorprendre’s d’assabentar-se que la companyia té un pla gratuït orientat a ajudar els desenvolupadors a provar i fer pinzellades amb noves idees o donar als nous clients la possibilitat de familiaritzar-se amb la plataforma.. El nivell gratuït té un any i inclou 750 hores de servei amb 20 GB d’emmagatzematge SSD i 20 GB d’emmagatzematge addicional per a còpies de seguretat..

Què és PostgreSQL?

PostgreSQL és la base de dades relacionals de codi obert més avançat del món, PostgreSQL és un sistema de gestió de bases de dades relacional que compta amb més de 30 anys de desenvolupament actiu. La plataforma, creada per emmagatzemar grans quantitats de dades complexes, amplia el llenguatge de programació SQL amb un èmfasi en l’escalabilitat i la seguretat per a les càrregues de treball de processament de dades crític per a missions..

Captura de pantalla del lloc web PostgreSQL

PostgreSQL continua publicant actualitzacions gràcies a aportacions de proveïdors, empreses de suport i desenvolupadors.

Com altres bases de dades relacionals, PostgreSQL s’utilitza per emmagatzemar, filtrar, editar i lliurar informació basada en taules a llocs web, aplicacions i altres sistemes en línia. El sistema flexible funciona amb tots els sistemes operatius principals i té una gran reputació de fiabilitat, rendiment, integritat de dades i extensibilitat.

PostgreSQL es basa en un projecte de 1986 a la Universitat de Califòrnia a Berkeley que buscava donar suport eficaç i complet als tipus i relacions de dades. El 1994 es va afegir suport SQL, augmentant la seva popularitat i taxes d’adopció. Fins a la data, més de 400 col·laboradors han realitzat més de 45.000 compromisos.

PostgreSQL és millor que MySQL?

Tant si voleu capturar analítiques sobre el rendiment de la vostra aplicació com si escriviu un bloc, és imprescindible per a tots els propietaris de llocs web i desenvolupadors d’aplicacions fins a empreses globals una base de dades segura, fiable i d’alt rendiment..

La majoria dels propietaris de llocs web probablement estan més familiaritzats amb les bases de dades MySQL i MS SQL estàndard de la indústria, que tenen un ús molt més ampli en plans d’allotjament web assequibles. MySQL, un component principal de l’omnipresent stack LAMP, condueix les bases de dades per a sistemes de gestió de continguts populars com WordPress, Drupal i Joomla.

Per a aquelles persones amb conjunts de dades més grans i complexos, però, una solució alternativa com PostgreSQL pot ser més adequada, tot i que no és adient tan àmpliament entre els proveïdors d’allotjament. Uber, Netflix, Instagram i Spotify són totes les empreses que utilitzen PostgreSQL, que també és important per a les organitzacions que necessiten fer un seguiment de registres mèdics, supervisar les operacions d’atenció al client i recopilar dades de sensors dels dispositius IoT..

En general, probablement els petits llocs web amb un pla d’allotjament compartit són més adequats per utilitzar MySQL, que consumiran menys recursos i s’executaran més ràpidament. PostgreSQL és el més adequat per a aplicacions o escenaris orientats a negocis que requereixen un treball de desenvolupament extensiu o estàndards d’integritat de dades estrictes.

Passos següents: cercar el millor allotjament de servidor PostgreSQL

Com que PostgreSQL es reserva generalment per a sistemes complexos de dades i organitzacions de nivell empresarial, no es troba habitualment en plans d’allotjament compartits assequibles. Un cop familiaritzat amb Postgres a través d’un dels amfitrions que figuren a la llista anterior, probablement voldreu actualitzar-vos a un VPS o un servidor dedicat relativament ràpidament per proporcionar a la vostra base de dades una casa més permanent. La potència informàtica addicional farà que les aplicacions de la vostra base de dades siguin molt més escalables, més eficaces i fiables, totes les senyes de la marca professional i innovadora que voleu establir.

Afortunadament, el control i les personalitzacions afegides associades al maquinari actualitzat obren les opcions d’allotjament per als administradors de bases de dades per instal·lar PostgreSQL. Tingueu en compte, però, el nivell de suport o expertesa que podeu esperar d’aquests amfitrions; alguns simplement toleren PostgreSQL, mentre que d’altres us poden donar suport activament si alguna cosa va malament. A continuació es mostren alguns dels amfitrions que recomanem per a PostgreSQL basats en VPS:

  • HostGator
  • Hostwinds
  • InterServer
  • Web líquida

Si teniu previst desenvolupar aplicacions o necessiteu gestionar una gran quantitat de dades, sabeu que PostgreSQL és gratuït i disponible per a descàrrega pública. El vostre amfitrió ha de proporcionar els tutorials o articles de bases de coneixement per ajudar-vos a començar, o bé no us oblideu de dirigir-vos a l’àrea de discussió de la comunitat PostgreSQL per obtenir més ajuda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me