8 millors serveis d’allotjament gratuïts de fitxers (2020): llocs d’emmagatzematge il·limitats

Molt adequat tant per a dispositius d’arxiu digital com per a minuciosos organitzadors d’escriptori, els millors serveis d’allotjament gratuïts d’arxius ofereixen als usuaris una manera senzilla de pressupost per emmagatzemar i compartir informació de manera que no contribueixi a l’enfocament..

La consultora organitzadora Marie Kondo insta els seguidors a guardar només les coses de la vostra vida que provoquen alegria. Pot ser que hagi parlat dels mitjons inigualables dels calaixos, però els mateixos principis s’apliquen a l’hora d’organitzar les vostres dades. Els serveis d’allotjament d’arxius us permeten mantenir-vos a fitxers animats i còpies de seguretat de l’ordinador tot alliberant espai a l’ordinador portàtil.

La càrrega i l’emmagatzematge de les dades al núvol s’està convertint en una opció cada cop més popular, amb un estimat de 2.300 milions de persones que utilitzaran l’emmagatzematge en núvol personal el 2020. Amb tants serveis empresarials que obtenen el dòlar superior, hem compilat una llista dels millors plans d’allotjament gratuïts d’arxius per a particulars i petites empreses.

Els millors serveis d’allotjament de fitxers “Gairebé lliures”

Tant si busqueu un lloc per salvaguardar totes les imatges i vídeos que il·lustrin els vostres records favorits o potser en algun lloc on emmagatzemar els documents empresarials que mostren com el vostre treball dur es tradueix en èxits i èxits importants, voldreu trobar un allotjament de confiança proveïdor que no perdrà, destruirà o exposarà la informació de forma accidental.

Per a una tranquil·litat final, considereu l’actualització fora de plans sense cap cost a organitzacions professionals que cobren una tarifa nominal pels serveis premium. Encara podeu començar amb una prova gratuïta per veure com els serveis s’ajusten a les vostres necessitats, però les empreses que parlarem aviat representaran líders del sector que es basen en les innovacions modernes en matèria i maquinari per oferir una pissarra de funcions ben arrodonida i impressionant..

Per exemple, empreses com BestBuy, Lenovo i SanDisk confien en SugarSync amb serveis d’emmagatzematge en núvol i sincronització d’arxius. La plataforma permet als usuaris un accés perfecte als seus fitxers a diversos dispositius. A diferència de les restriccions que els serveis gratuïts posen als usuaris, SugarSync inicia clients amb almenys 100 GB en contractes de mes en mes flexibles. A més, ni els vostres fitxers ni el vostre compte caducaran a causa de la inactivitat.

1.

SugarSync

Logotip de SugarSync

Preu inicial mensual
7,49 dòlars

 • Sincronització automàtica de fitxers basats en núvol entre dispositius
 • Comparteix fàcilment fitxers i carpetes per a una col·laboració segura
 • Gestioneu les vostres dades des d’aplicacions d’escriptori i mòbils
 • Mida de fitxers i restriccions d’amplada de banda il·limitades
 • Els plans comencen amb 100 GB i un PROVA GRATUTA de 30 dies
 • Comença ara a SugarSync.

ALLOTJAMENT DE L’ARXIU
PUNTUACIÓ

4.8

★★★★★

Veure altres serveis d’allotjament de fitxers més importants »

Una altra de les nostres empreses preferides d’allotjament d’arxius d’alt valor, ElephantDrive ofereix un emmagatzematge boig i funcions avançades per a particulars, desenvolupadors i organitzacions. L’empresa va ser una de les primeres i més populars aplicacions construïdes al servei d’emmagatzematge simple (S3) d’Amazon i des d’aleshores s’ha centrat a optimitzar l’emmagatzematge en núvol que s’executa de manera nativa en dispositius d’emmagatzematge connectats a la xarxa..

A més de les col·laboracions amb fabricants de maquinari, ElephantDrive compta amb una àmplia compatibilitat, amb aplicacions disponibles per a dispositius Windows, macOS, iOS, Linux i Android..

2.

ElephantDrive

Logotip de ElephantDrive

Preu inicial mensual
10,00 dòlars

 • 1 TB d’emmagatzematge per a còpia de seguretat de fitxers i sincronització
 • Mida màxima de fitxers de 2 GB sense restriccions de descàrrega
 • S’integra amb els dispositius d’emmagatzematge (NAS) connectats a la xarxa
 • Compatible amb Windows, Mac, Linux i mòbil
 • Prova GRATUITA de 30 dies o pla gratuït de 2 GB
 • Comença ara a ElephantDrive.

ALLOTJAMENT DE L’ARXIU
PUNTUACIÓ

4.5

★★★★★

Veure altres serveis d’allotjament de fitxers més importants »

Els millors serveis d’allotjament gratuït d’arxius

Si l’allotjament gratuït d’arxius està al vostre abast i no farà res més, no us espanteu mai: hem revisat desenes de plataformes gratuïtes i assajos gratuïts ampliats per oferir la nostra llista de proveïdors d’allotjament útils, fiables i segurs. Llegiu més informació sobre les característiques, els avantatges i els inconvenients associats a cada servei d’allotjament de fitxers.

3. MediaFire

Logotip de MediaFire

Amb més de 840 milions de persones que utilitzen MediaFire per emmagatzemar, enviar i rebre fitxers cada mes, el servei d’emmagatzematge en núvol pot ser la plataforma d’emmagatzematge en núvol més popular de la qual probablement mai no heu sentit a parlar. La companyia inicia els usuaris amb 10 GB de forma gratuïta i ofereix diverses maneres d’aconseguir emmagatzematge addicional, com ara connectar comptes de mitjans socials, baixar l’aplicació d’escriptori i fer referència a d’altres. A més del límit de càrrega de fitxers de 4 GB i una interfície de navegador fàcil d’utilitzar, els plans premium de MediaFire també són extremadament raonables: comencen a 3,75 dòlars mensuals per 1 TB d’espai..

 • Emmagatzematge: 10-50 GB
 • Mida màxima del fitxer: 4GB
 • Límit de descàrrega: Cap
 • Caducitat del fitxer: 8 o més mesos després de l’última entrada
 • Enllaços de descàrrega directa: No
 • Comptes premium:

4. 4-compartits

Logotip de 4 puntsPresentant un component social per allotjar i compartir fitxers, 4shared permet als usuaris compartir i cercar una biblioteca d’imatges, vídeos, música, aplicacions i altres fitxers disponibles públicament per descobrir quina tendència té. La companyia, que va llançar el 2005, representa una organització veterana amb plans ben dissenyats preparats per a la majoria dels usuaris casuals. Els comptes gratuïts no tenen algunes de les funcions més polides que trobareu amb MediaFire, però les aplicacions Windows, macOS, iOS i Android de l’empresa connecten les vostres dades de manera perfecta. Agraïm especialment 4shared per ser el primer de la nostra llista que fa que els enllaços de descàrrega directa estiguin disponibles per als clients que paguen, però els plans premium de l’empresa tenen un preu de només 100 GB i costen 9,95 dòlars al mes..

 • Emmagatzematge: 15 GB
 • Mida màxima del fitxer: 2 GB
 • Límit de descàrrega: Cap
 • Caducitat del fitxer: 180 dies després del darrer accés
 • Enllaços directes: Només usuaris premium
 • Comptes premium:

5. MEGA

Logotip de MEGAAmb la privadesa i seguretat integrades en tots els aspectes de la seva plataforma, MEGA assegura als clients un xifrat de punta a extrem d’alt rendiment que no afecti la usabilitat. L’operació basada a Nova Zelanda permet als usuaris controlar les seves claus de xifrat, cosa que significa que MEGA té accés zero o coneixement sobre la informació que allotgeu als seus servidors. Milions d’empreses i particulars compten amb MEGA per emmagatzemar i servir petabytes de dades amb fiabilitat i seguretat. Els fitxers i els comptes no caduquen mai, però el servei gratuït de l’empresa pot resultar una mica frustrant: els usuaris comencen amb 50 GB, però la majoria caduca. Es pot guanyar gran part de la mateixa, però només de forma temporal. Els plans premium, que comencen a 5,56 dòlars mensuals per 200 GB, us ajudaran a evitar aquests mals de cap d’emmagatzematge.

 • Emmagatzematge: 15-50 GB
 • Mida màxima del fitxer: Cap
 • Límit de descàrrega: 10 GB cada 30 minuts
 • Caducitat del fitxer: Mai
 • Enllaços directes: No
 • Comptes premium:

6. SaberCatHost

Logotip de SaberCatHostMés de 12 milions de persones i 330.000 equips utilitzen SaberCatHost per compartir més de 106 milions d’arxius a tot el món. SaberCatHost és un dels recursos bàsics per a l’allotjament gratuït d’arxius donat el seu enfocament senzill d’emmagatzematge segur, segur i fàcil d’utilitzar. Els usuaris que no facin més es perdran en aplicacions optimitzades per a mòbils o d’escriptori, però la interfície basada en navegador de l’empresa funciona de manera sòlida en Firefox i Chrome. Els propietaris de comptes gratuïts obtindran 5 GB d’emmagatzematge que mai caduca, però hauran d’adherir-se a una mida de càrrega de fitxers una mica estricta de 50 MB. Els usuaris de potència poden desbloquejar emmagatzematge il·limitat i una millora d’experiències de càrrega i descàrrega per 9,99 dòlars al mes.

 • Emmagatzematge: 5 GB
 • Mida màxima del fitxer: 50MB
 • Límit de descàrrega: Cap
 • Caducitat del fitxer: Mai
 • Enllaços directes: Només usuaris premium
 • Comptes premium:

7. ZippyShare

Logotip de ZippyShareL’allotjament de fitxers no és gaire més senzill que ZippyShare. El servei reduït, que inclou emmagatzematge il·limitat i sense límits de descàrrega, és totalment gratuït per a tothom. L’empresa, que es va llançar fa més d’una dècada, no ofereix actualitzacions premium ni tan sols requereix que els usuaris registrin un compte. Tot el que heu de fer és enganxar a la tapa de 500 MB en la mida del fitxer penjat a mesura que afegiu les dades i, a continuació, compartiu-la amb col·laboradors mitjançant un enllaç únic. Ens encanta que els fitxers es puguin descarregar i fer el seguiment mitjançant estadístiques en directe, sempre que vulgueu. Els usuaris que creen comptes poden fer un seguiment dels seus fitxers i determinar quan ja no haurien d’estar disponibles per a altres. També voldreu estar atent a la vostra activitat, ja que els fitxers s’esvairan al cap de 30 dies sense baixar.

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Mida màxima del fitxer: 500MB
 • Límit de descàrrega: Cap
 • Caducitat del fitxer: 30 dies d’inactivitat
 • Enllaços directes: No
 • Comptes premium: No

8. Dipòsits de fitxers

Logotip de Dipòsit de fitxersAmb un servei de VPN complementari disponible a nou països, DepositFiles ofereix una plataforma flexible, fàcil d’utilitzar i segura per a clients globals. Més enllà dels límits d’emmagatzematge il·limitats i ridículs de càrrega de fitxers de 10 GB, agraïm com els usuaris poden afegir protecció de contrasenya als enllaços de fitxers i pujar les seves dades des de servidors HTTP remots o FTP. DepositFiles no registra ni conserva registres per protegir els usuaris i no hi ha límits de descàrrega ni de trànsit. Els clients de pagament poden gaudir de múltiples connexions, opcions de descàrrega més flexibles, menys temps d’espera i, el que és més important, una experiència sense anuncis. El preu pot ser una mica fort a 11,95 dòlars mensuals, però DepositFiles ofereix l’espai i la seguretat per fer que la despesa valgui la pena.

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Mida màxima del fitxer: 10 GB
 • Límit de descàrrega: Cap
 • Caducitat del fitxer: 90 dies d’inactivitat
 • Enllaços directes: No
 • Comptes premium:

Què són els llocs d’allotjament d’arxius?

Cobrim molts tipus d’allotjament aquí, començant per allotjament web i distribució de serveis específicament per a allotjament de dominis, allotjament de correu electrònic, allotjament de bases de dades, allotjament de vídeo i altres. Com podeu imaginar, cada tipus de lloc d’allotjament comporta un emmagatzematge optimitzat per al tipus específic de dades que busqueu organitzar.

Els llocs d’allotjament de fitxers són diferents només que la majoria elimina les especificacions sobre els tipus de fitxers que es poden carregar. Els usuaris normalment poden emmagatzemar imatges, documents de text, vídeos, àudio, fitxers de dades, programari, documentació i pràcticament qualsevol cosa imaginable, però voldreu consultar amb el proveïdor d’allotjament, per si de cas.

Si bé els mecanismes d’emmagatzematge i càrrega de l’allotjament d’arxius són essencialment idèntics als serveis FTP i al gestor de fitxers que trobareu al vostre compte d’allotjament web, l’allotjament d’arxius no inclou cap servidor web ni un component de publicació que permeti als visitants visualitzar la vostra informació. L’allotjament web només fa que un servei d’allotjament de fitxers sigui útil, encara que sigui brut,.

En canvi, les empreses d’allotjament d’arxius asseguren les vostres dades amb contrasenyes i enllaços personalitzats. Els permisos i els rols dels usuaris estan molt més definits, així com les eines creades per compartir, accedir, editar, sincronitzar i, d’altra manera, gestionar els fitxers que emmagatzeneu. La possibilitat d’accedir ràpidament a les dades sincronitzades en diversos dispositius és una gran oportunitat per als proveïdors d’allotjament d’arxius.

Quin és el millor servei d’allotjament d’arxius?

De la mateixa manera que es pot combinar a l’armari per trobar el millor vestit, el millor allotjament d’arxius pot variar salvatge en funció de diversos factors. Com és el clima fora? L’esdeveniment és formal o casual? De la mateixa manera, el servei d’allotjament d’arxius que utilitza la vostra mare per emmagatzemar fotos de vacances probablement no serà el millor per a una organització de recerca, una empresa de comptabilitat o una empresa Fortune 500.

Imatge de les mans que s’uneixen sobre una taula d’ordinadors

Els serveis d’allotjament d’arxius conté amb eines de col·laboració i intercanvi de fitxers que permeten treballar les empreses de manera més eficient.

A part de la tecnologia o la capacitat del servei d’allotjament d’arxius escollit, el cost sempre és a l’avantguarda del que fa una plataforma millor que una altra. El millor valor pot ser una plataforma gratuïta, o bé pagar els recursos més avançats pot ser una inversió digna, segons el vostre pressupost i requisits. En termes generals, aquí teniu algunes de les funcions clau sobre el qual pot voler valorar els proveïdors d’allotjament de fitxers:

 • Emmagatzematge global màxim i límits a la mida dels fitxers penjats
 • Baixeu límits o restriccions d’amplada de banda
 • La possibilitat d’enllaçar directament a fitxers en lloc d’una pàgina de descàrrega intersticial
 • Polítiques de caducitat del fitxer o del compte
 • Accés d’escriptori o mòbil, a més de sincronització i còpia de seguretat automàtica
 • Permisos d’usuari, eines de col·laboració i governança d’intercanvi de fitxers

Abans d’endinsar-vos en esbrinar el millor servei d’allotjament d’arxius per a la vostra situació específica, preneu un moment per reflexionar de manera objectiva sobre les funcions que necessiteu especialment o que podeu prescindir. És possible que necessiteu una gran capacitat d’emmagatzematge, límits de càrrega sense restriccions o, simplement, una interfície de baix estrès increïblement fàcil d’utilitzar i que sincronitzi automàticament les vostres dades en diversos dispositius.

Quin és el millor servei de compartició de fitxers?

L’allotjament i el compartir de fitxers solen anar de la mà, i les empreses solen oferir tots dos serveis. Tanmateix, comprendre la diferència subtil entre tots dos pot tenir un impacte important en el servei que finalment escolliu i gaudiu.

En general, Allotjament de fitxers permet als usuaris pujar, organitzar i supervisar fitxers en un entorn dedicat als servidors d’una altra empresa. Per altra banda, L’intercanvi de fitxers implica donar a altres usuaris l’accés al fitxer particular d’un usuari, normalment mitjançant un enllaç personalitzat. Les plataformes estrictament centrades en l’intercanvi de fitxers solen tractar amb un fitxer alhora, sovint no requereixen als usuaris que crein un compte o que s’inscriguin a l’espai d’emmagatzematge..

Doneu un cop d’ull als llocs web més populars per compartir fitxers i compareu les seves ofertes amb les de les organitzacions de fitxers que ja tractem:

 • Transferència
 • FileHosting.org
 • DropSend
 • FileDropper
 • SendSpace
 • WikiSend

Les mateixes funcions bàsiques que feu servir per avaluar els amfitrions de fitxers també s’apliquen a les plataformes d’intercanvi de fitxers. La seguretat esdevé encara més gran, a més dels tipus de fitxers acceptats i les restriccions de càrrega o descàrrega.

Potenciar la productivitat empresarial amb l’emmagatzematge i la compartició de fitxers premium

Independentment de l’emmagatzematge o amb quina finalitat, els serveis d’allotjament d’arxius més importants poden fer que la vostra experiència sigui molt més eficient i rendible. Aquests atributs tenen especial ressó entre empreses de totes les mides, especialment aquelles amb una mà d’obra distribuïda o remota.

L’allotjament d’arxius basat en núvol millora els controls de versió, garantint que tots els membres de l’equip treballin amb la informació més recent. El 90% dels líders empresarials enquestats van declarar que les eines de col·laboració de fitxers en línia milloren els processos empresarials, i el 82% va acceptar que el treball s’executa més ràpidament..

A més, els serveis d’allotjament d’arxius ajuden a augmentar la seguretat i la capacitat de recuperació de dades de l’organització i asseguren que els sistemes sempre s’actualitzin i s’executin protocols actualitzats. Els costos comercials i les inversions de temps disminueixen notablement perquè la infraestructura i el manteniment es descarreguen a una altra empresa.

Aquests beneficis només creixen a mesura que passeu dels serveis gratuïts d’allotjament de fitxers als paquets premium que molts ofereixen. Les empreses introdueixen més funcions, velocitats més ràpides i un emmagatzematge més gran a mesura que es mouen per les files, cosa que fa que l’allotjament de fitxers basat en núvol sigui una inversió forta per a empreses de totes les mides..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me