7 millors plataformes d’allotjament de fantasmes per al teu bloc (revisions del 2020)

Cercar el millor allotjament fantasma pot ser un esforç fantàstic, carregat de problemes de compatibilitat i configuració del servidor. Però amb la popular plataforma de blocs que ofereix una velocitat, seguretat i simplicitat inigualables, els propietaris de llocs es veuran recompensats amb una casa d’allotjament que la seva marca pot embruixar per la llarga durada.

Ghost, que ens situem entre els millors programes de programari de blocs que hi ha al voltant, perfecciona i refusa l’experiència de publicació professional. A mesura que les plataformes de blocs com WordPress creixen sistemes de gestió de continguts cada cop més complexos, Ghost es mostra amb les eines d’escriptura i edició que els creatius necessiten, basades en les tecnologies modernes que els desenvolupadors prefereixen, i res més.

Si bé l’organització sense ànim de lucre de Ghost ofereix serveis d’allotjament intern i gestionat a través de Ghost (Pro) i Ghost (Valet), respectivament, hem investigat altres alternatives d’allotjament de fantasmes per a aquells que prefereixin allotjar-se el seu bloc i estalviar diners..

1. Allotjament A2: el millor allotjament de fantasmes “en general”

Com a CMS sense cap (és a dir, només backend – sense interfície de disseny frontend) integrat a Node.js, Ghost ofereix uns requisits de servidor una mica pesats en comparació amb les plataformes bàsiques basades en PHP com WordPress, Joomla i fins i tot Drupal. Els blocaires hauran de trobar espai al servidor amb Node.js i almenys 1 GB de memòria, segons les especificacions recomanades per a l’auto-allotjament, més preferiblement NGINX i Ubuntu..

Per a la majoria dels host, això significa restringir els usuaris Ghost als plans VPS més cars, però no l’A2 Hosting. El proveïdor basat en Michigan ja arriba a la llista dels millors proveïdors d’allotjament Node.js, posant a l’abast tots els usuaris l’entorn d’execució de Javascript i entorns d’allotjament superiors..

Gràcies a una infraestructura tot SSD que ofereix un rendiment de llocs web fins a 20 vegades més ràpid que els competidors, A2 Hosting és un amfitrió de futur que vol adquirir tecnologies i software moderns per als seus clients. A més, un cop que el vostre bloc Ghost comenci a superar l’espai d’allotjament compartit de l’empresa, A2 Hosting us ajudarà a migrar perfectament el vostre lloc cap a un pla VPS actualitzat. Consulteu la nostra ressenya a continuació per obtenir més informació sobre l’amfitrió:

2. InterServer: el millor allotjament de fantasmes “barat”

Després d’una campanya de Kickstarter amb èxit, els cofundadors de Ghost van establir la plataforma com una organització sense ànim de lucre, de manera que Ghost sempre seria vista als seus usuaris en lloc d’accionistes o inversors. L’empresa no es pot comprar ni vendre mai, garantint que el 100% dels ingressos de Ghost es reinverteixin en el producte i a la comunitat de codi obert..

Aquesta missió de fer que les eines de publicació de grau professional siguin assequibles i accessibles per a tothom és un element clau del moviment de programari lliure de codi obert, similar a InterServer, que ofereix rars plans d’allotjament web entre mesos i amb tarifes sorprenentment barates. Encara millor, l’etiqueta de preu del soterrani negatiu no suposa funcions ni fiabilitat de subparmes.

De fet, InterServer és un altre dels pocs proveïdors d’allotjament que fan que Ghost i Node.js estiguin disponibles per als clients d’allotjament compartits. Fundat per un parell d’estudiants de secundària d’alta tecnologia que fa més de 20 anys, InterServer continua creant plans d’allotjament avançats i centrats en els desenvolupadors amb el suport i sistemes perfectes per a principiants. Obteniu més informació sobre els plans de l’empresa aquí:

3. Web líquida: el millor allotjament de fantasmes “gestionat”

A diferència de WordPress i d’altres plataformes de blogs amb els seus scripts d’instal·lació d’un clic, la configuració d’un bloc Ghost que s’allotja de forma autònoma implica obtenir accés SSH al servidor mitjançant un terminal i instal·lar manualment el programari i components necessaris com MySQL, Node.js i Ghost. -CLI.

Tenint en compte la naturalesa avançada i tediós de la configuració de Ghost, la companyia ofereix una plataforma de servei totalment gestionada en Ghost (Pr0) i un servei d’instal·lació i suport anomenat Ghost (Valet). Les dues opcions utilitzen la mateixa base de codi completa i inclouen actualitzacions mensuals de programari i còpies de seguretat gestionades, tant si el vostre bloc està allotjat amb Ghost com en un altre lloc.

Si busqueu assistència gestionada comparable sense afegir una altra despesa, considereu la possibilitat d’allotjar-vos de forma autònoma el vostre bloc Ghost amb Liquid Web. L’empresa ofereix un servei inigualable a l’hora de configurar, mantenir, optimitzar i assegurar l’entorn d’allotjament exacte que desitgeu. Com a resultat, Liquid Web és la nostra millor opció per a servidors dedicats, però no tinc cap dubte en recomanar una de les marques més confiades i estimades del sector per als seus paquets VPS o fantàstics per a host of Cloud..

4. Hostwinds

Els cofundadors fantasma van haver de planificar els plans per incloure un vibrant quadre de comandament d’estadístiques amb la plataforma de blogs, demanant disculpes transparents als usuaris dient que simplement havien picat més del que podien mastegar. En lloc de desenvolupar una plataforma integrada que agregés analítiques de tercers, Ghost va suggerir en lloc d’altres tecnologies que els usuaris podrien utilitzar a més d’aplicacions alternatives de tercers..

Ens agrada aquesta llibertat transparent de tecnologia, com la forma en què Hostwinds permet als clients VPS que utilitzin instantànies ISO personalitzades per personalitzar el seu servidor. La companyia va començar el 2010, tres anys abans del llançament de Ghost, i es basa en el suport de sempre i les tecnologies més modernes. Hostwinds fins i tot va arribar fins a la creació del seu servei d’enduriment de seguretat Windshield i les eines d’optimització de rendiment Windspeed.

L’enfocament modern de Hostwind per allotjar parelles bé amb l’actitud inventiva de Ghost sobre publicar. A més dels ISO personalitzats, la companyia promet un 99,9999% de temps de lliurament, ports de 1 Gbps, supervisió en temps real i còpies de seguretat nocturnes. Els clients poden triar entre solucions gestionades o no gestionades i disposen d’una biblioteca completa de scripts d’aplicacions per triar.

5. Hosting InMotion

Com a líder dels grups d’interfície d’usuari de WordPress, John O´Nolan, cofundador de fantasmes, va poder comprovar com la plataforma es va allunyar del seu objectiu inicial de fer blogs per servir cada cop més a propòsits. En lloc de contribuir a la inflació, John va optar per dedicar els millors aspectes de WordPress primerencs a un programa únic per blocs. Naturalment, Ghost es va fitxar ràpidament com a “futur pròxim WordPress”.

Aleshores, per què no allotgeu el vostre bloc Ghost amb un provat i proveïdor d’allotjament de WordPress que també ofereix la seva experiència i una infraestructura perfectament ajustada als entorns Node.js i Ghost? Per això, us recomanem el nostre amfitrió de WordPress més ben qualificat, InMotion Hosting.

Si bé l’amfitrió de confiança té certament experiència en l’optimització d’entorns basats en PHP, InMotion Hosting va ser un dels primers a impulsar servidors tot SSD i una xarxa d’encaminament intel·ligent d’avantguarda per proporcionar una experiència d’allotjament web ràpida i ràpida. És possible que els plans d’allotjament en núvol ben dissenyats siguin una mica més econòmics, però podreu apreciar el poder de foc addicional que inclou els paquets VPS gestionats per InMotion Hosting.

6. BlueHost

En parlar de WordPress, qualsevol llista seria remesa si no inclogués un dels amfitrions recomanats pel propi equip de WordPress. Bluehost és un dels portadors estàndard a l’hora d’explorar noves tecnologies i crear maneres fàcils d’utilitzar per permetre als usuaris aprofitar-los. que Bluehost.

Segurament, bona part d’aquesta experiència gira al voltant de WordPress, però l’empresa també dóna suport a Node.js i Ghost a la mateixa infraestructura de servidor VPS fiable i dedicada que confien milions de persones a tot el món. Actualitzat recentment a emmagatzematge SSD, Bluehost ofereix una major potència, flexibilitat i control sobre el vostre entorn.

Cada pla VPS està generosament designat amb els recursos de memòria, emmagatzematge i amplada de banda necessaris per iniciar i escalar un bloc amb Ghost. Bluehost es basa en OpenStack i KVM per a la seva virtualització i garanteix que els vostres recursos informàtics estaran disponibles a l’instant, sempre accessibles i escalables a l’instant a través d’un quadre de control millorat. Consulteu la nostra ressenya per obtenir més informació sobre els plans de nivell superior de l’amfitrió amigable per als principiants:

7. HostGator

Com a CMS sense capçalera que es concentra exclusivament a escriure, editar, publicar i organitzar el contingut del vostre blog, Ghost s’integra amb qualsevol frontend o amb un marc web estàtic. Com que el disseny del vostre lloc és completament intercanviable i opcional, les vostres opcions són infinites. S’envien els missatges fantasmes amb una capa de tema de JavaScript o podeu consultar el mercat de la plataforma sobre temes i plugins de tercers..

HostGator no és aliè als dissenys elegants i moderns, ja que ha llançat el popular constructor de llocs web de Gator a principis del 2019. Més enllà d’un creador de llocs arrossegables i de plans d’allotjament compartits d’alta tecnologia, tanmateix, HostGator és una altra opció de confiança per escalar el vostre lloc. VPS, núvol i plans de servidor dedicats.

De fet, hem creat la pestanya HostGator, el nostre amfitrió favorit per créixer. Els clients poden triar entorns de servidor gestionats o no gestionats amb accés complet a l’arrel i configuracions personalitzades: perfecte per executar Node.js i Ghost. Les opcions de programari flexibles, juntament amb una funcionalitat avançada i un maquinari potent, converteixen HostGator en una opció d’allotjament fantàstica per a llocs web de totes les mides.

Què és Ghost?

De més de 1.700 milions de llocs web que existeixen actualment, aproximadament 600 milions de llocs tenen blocs per lliurar informació important als lectors. Mentre que la majoria de plataformes de blocs solen caure en obscuritat obsoleta o es converteixen en un gran sistema de gestió de continguts que intenta fer tot per a tothom, Ghost es va reduir contra el gra.

Logotip fantasma

Ghost és una plataforma de publicació alternativa i professional de WordPress basada en principis de programari de codi obert.

Breu història curta, Ghost és una eina de publicació de blocs que es centra exclusivament en la gestió i en la supervisió de les escèniques de les publicacions d’escriptors i altres continguts. El servei trenca el motlle de CMS basat en PHP mitjançant l’entorn d’execució súper ràpid Node.js, aconseguint un rendiment de 19 vegades més ràpid sobre WordPress.

La plataforma de publicació de codi obert és gratuïta per descarregar i utilitzar, tot i que necessitarà un pla d’allotjament bastant substancial. Un cop configurat, el programa fantasma Ghost s’enorgulleix d’una experiència excel·lent d’escriptura que ofereix el suport de Markdown, l’edició a pantalla completa i els fluxos de treball de publicació senzills..

El fantasma es diferencia de molts projectes de codi obert, ja que està dirigit per un dissenyador i no un desenvolupador. Com a resultat, la plataforma de publicació és extremadament minimalista i fàcil d’utilitzar tot i que es basa en conceptes com les API i Markdown que poden resultar difícils per als principiants d’abastar en altres situacions..

Es Ghost un CMS?

En concentrar-se en l’experiència d’escriure, editar i publicar usuaris, Ghost es compta com a CMS sense cap, conegut altrament com a sistema de gestió de contingut. L’arquitectura sense capçal representa la propera evolució de la CMS, ja que les plataformes tradicionals com WordPress van envellint lentament l’oblit durant els pròxims anys.

El component sense cap de l’equació de CMS és un component important del que fa que Ghost es distingeixi de la multitud. Segons ContentStack, els índexs d’adopció de CMS sense cap s’estan duplicant any rere any, i el 63% dels que utilitzen el sistema asseguren que els agrada. Essencialment, Ghost és un CMS sense plantilla.

Captura de pantalla de la taula de comandaments Ghost

Ghost combina potents eines d’edició amb una interfície mínima per ajudar els escriptors i editors a gestionar el seu contingut.

Els usuaris poden seleccionar qualsevol tecnologia de disseny, generador de llocs estàtics o un altre marc de frontend per alimentar la capa de presentació del seu bloc Ghost; podeu desenvolupar el vostre lloc en Javascript, Python, Swift, Java o qualsevol altre idioma que pugui realitzar sol·licituds d’API per recuperar dades.

A més d’una interfície familiar i intuïtiva per crear publicacions, Ghost també destaca en l’organització i la publicació de continguts. Per començar, Ghost ofereix una robusta funcionalitat d’etiquetatge per a un control de gra fi sobre l’organització i la disponibilitat del contingut. La capacitat d’encaminament dinàmic de la plataforma permet als usuaris estructurar el contingut, categories, seccions i altres formats de la manera que desitgin. A partir d’aquí, els usuaris poden aprofitar una API JSON per especificar quines dades de publicació s’han d’obtenir, configurar i mostrar per personalitzar l’experiència del lector.

És fantasma millor que WordPress?

Més del que podeu esperar, una comparació fantasma i WordPress s’assembla molt a les pomes i les taronges. Per descomptat, tots dos són sistemes de gestió de contingut gratuït i de codi obert, però Ghost només ofereix eines de blog, mentre que WordPress mira en gran mesura per ajudar els propietaris de llocs web a abordar i dissenyar tot el seu lloc..

Fantasma
Característica
WordPress
Allotjat i acollitHostingAllotjat i acollit
Allotjament gratuït i mésCostAllotjament gratuït i més
JavascriptProgamming LanguagePHP
BaixadaEditorHTML & WYSIWYG
IntegradaEines de SEO?Plugin de necessitats
IntegradaSocials & Compartir correu electrònic?Plugin de necessitats
IntegradaFormatges i botons?Plugin de necessitats
Disponibilitat baixaTemes & Connectors?Mercat massiu
Només subscripcionsComerç electrònic?Sense restriccions
NoPàgines de destinació?

Breu història curta, hauríeu d’utilitzar WordPress quan estàs buscant un lloc web complet o una botiga en línia i necessites una mica més d’ajuda en el disseny i la personalització. Pot ser que tingueu un pressupost més ajustat i que tingueu menys experiència en hosting.

Per altra banda, hauríeu d’utilitzar Ghost si ets aficionat a escriure a Markdown i t’agrada escriure en un entorn no afectat. Fantasma també és per a vostès si no voleu distraccions de funcions addicionals i preferiu no haver-vos d’embolicar amb plugins per obtenir coses com SEO, formularis i compartició social.

Consells per configurar un bloc de fantasmes que s’allotja a si mateix

Si busqueu un projecte i no teniu por de deixar-vos una mica brutes, les vostres hostes en un bloc fantasma poden ser una manera gratificant de familiaritzar-vos íntimament amb el vostre servidor i la vostra plataforma de publicació. Ocupa’t passat Ghost (Pro) i Ghost (Valet), i fins i tot el contenidor Docker preconfigurat o el gotet DigitalOcean – i inscriu-te a un dels plans d’allotjament que hem destacat anteriorment..

A partir d’aquí, us recomanem trobar una guia de configuració detallada per instal·lar Ghost a Ubuntu per assegurar-vos que totes les vostres bases estiguin cobertes. Mentrestant, però, aquí teniu els passos bàsics per donar a entendre el que esteu fent:

  • Inicieu la sessió al vostre servidor com a usuari root (creeu-lo si cal)
  • Actualitzeu els paquets i instal·leu MySQL, NGINX i Node.js
  • Instal·leu Ghost-CLI i Ghost
  • Durant la configuració, Ghost us demanarà l’URL del vostre bloc, informació de la base de dades i si voleu la configuració automàtica per al certificat MySQL, NGINX i SSL.
  • Ghost també configurarà el gestor de processos systemd i llançarà Ghost

Allà aneu! També podeu seguir un procés similar per instal·lar Ghost localment al vostre ordinador Windows o macOS per experimentar o familiaritzar-vos amb la plataforma abans d’invertir en espai del servidor. Feu-nos saber què en penseu d’aquest nouvingut a la indústria de CMS!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me