7 Best vBulletin Hosting (2020): els millors serveis de la comunitat del fòrum

En unir-se a més de 400.000 fòrums web propulsats per hosting de vBulletin, el fòrum de la comunitat de Miami Dolphins PhinZone ofereix als aficionats un lloc per discutir diversos temes, però principalment es concentren en on es troben en les cinc etapes de pena mentre plora una altra pèrdua devastadora..

Quan era un nen que creixia fora de Miami, tinc records encantats de trekking pel centre del meu camí cap a Orange Bowl: un hotdog en una mà i un dit gran d’escuma de teal a l’altra. En aquells dies, Dan Marino estava al capdavant dels Dofins, i la victòria estava gairebé garantida. Avui, les coses són més tenebroses, però almenys els fans tenen un lloc on consolar-se en línia.

Aquestes comunitats ofereixen espais per a que els grups es puguin unir i comunicar, però no és tot. Moltes empreses utilitzen els llocs de vBulletin per oferir suport a la comunitat i com a eina de retroalimentació per impulsar el desenvolupament de productes. No importa el cas d’ús, els fòrums de vBulletin han de ser alimentats per solucions d’allotjament robustes. Analitzem a fons el que és millor de la indústria.

Millor allotjament “vBulletin Forum”

Si bé vBulletin ofereix una opció d’allotjament en núvol intern per al seu programari, el servei és molt més car que els de molts proveïdors d’allotjament de hosting principals al mercat. Una opció molt més econòmica seria renunciar a les grans primes mensuals d’allotjament de vBulletin només comprant una llicència de programari per una quota única i trobant un proveïdor alternatiu (i, per tant, més barat)..

L’amfitrió que apareix a continuació arriba a la llista de hosting eficaç de fòrums i és l’adequat per alimentar el programari vBulletin. Aquest proveïdor proporciona l’amplada de banda i l’espai d’emmagatzematge necessari per executar plaques grans a només una fracció del cost del servei d’allotjament en núvol de vBulletin. Assegureu-vos de llegir la nostra ressenya completa enllaçada a la taula següent per obtenir una imatge completa de com aquest amfitrió us pot ajudar a crear i alimentar la vostra comunitat en línia.

Veure totes les revisions del nostre fòrum »

Allotjament de vBulletin Gratuït vs “Gairebé”

Segons el vostre propòsit en línia, afegir un fòrum de vBulletin al vostre lloc web pot ajudar-vos de diverses maneres. Moltes empreses utilitzen el suport basat en fòrums per alliberar representants de manera que puguin tractar els problemes més complexos que tenen els clients. Altres usuaris utilitzen taulers de missatges per augmentar l’autoritat de la seva marca, ja que un fòrum actiu amb molts participants sol mirar bé als ulls dels visitants i clients potencials..

Sigui quin sigui l’objectiu d’un fòrum construït per vBulletin, la majoria dels propietaris de llocs busquen el mitjà més econòmic d’acollir-lo. Aquí, veurem les solucions d’allotjament gratuïtes gratuïtes i gairebé gratuïtes més eficaces compatibles amb el programari vBulletin.

Els millors serveis de hosting de vBulletin gratuïts

Amb tants productes d’entreteniment basats en el consumidor, com ara serveis de transmissió de música i vídeo, que s’ofereixen a primes mensuals de dòlar zero, la tecnologia moderna ha fomentat una cultura de mentalitat lliure. El mateix es pot dir sobre l’espai d’allotjament. Hi ha nombrosos hostes al mercat que ofereixen serveis sense cap cost. Tanmateix, molts d’aquests plans, com els seus cosins de streaming de música i vídeo, són paquets d’ossos nus destinats a entrar a la porta.

La majoria dels plans gratuïts que circulen a la indústria no proporcionen el poder necessari per executar grans fòrums web que allotgen diverses juntes amb milers d’usuaris. Com a resultat, molts propietaris de llocs web que s’inscriuen en plans gratuïts es troben alternant proveïdors o migrant cap a un pla premium.

Els millors serveis d’allotjament de vBulletin “Gairebé”

Ho sé. Ho sé. Acabem de comentar com els serveis d’allotjament gratuïts dels proveïdors anteriors ofereixen opcions fantàstiques per als propietaris de fòrums de vBulletin amb un pressupost. I ho fan! No obstant això, per només uns quants dòlars al mes, els amfitrions de les taules següents poden oferir funcionalitats ampliades.

Cadascun d’aquests amfitrions proporciona eines que us poden ajudar a la gestió, el rendiment i la seguretat del vostre fòrum web. I, segons la mida i l’abast de la vostra comunitat en línia, aquests paquets gairebé gratuïts poden acabar estalviant diners a llarg termini si el vostre lloc s’amplia més enllà del que proporcionen els plans gratuïts anteriors..

Tot i que cadascun dels plans de baix cost d’aquests amfitrions proporciona compatibilitat amb el programari vBulletin, és important triar un paquet que s’adapti millor a les especificacions de la propietat en línia. Així doncs, assegureu-vos de llegir les ressenyes completes enllaçades a cada taula següent per conèixer quines funcions poden ser adequades per a vosaltres i els vostres usuaris.

Veure més proveïdors de hosting de fòrums »

Obteniu una xerrada a la vostra comunitat amb un allotjament de vBulletin fiable

Com a aficionat a tota la vida de Miami Dolphins, he après moltes coses sobre els avantatges i els baixos. I, gràcies a PhinZone, ara sé com navegar millor per les cinc etapes de pena per arribar a la mitja temporada del blues.

Captura de pantalla de la pàgina del fòrum PhinZone i el logotip de vBulletin

El programari vBulletin pot fer més de 400.000 fòrums i tots aquests espais de la comunitat necessiten solucions d’allotjament poderoses.

Tant si teniu un tauler de discussió de fan amb temes de color taronja com de taronja o allotgeu una comunitat de suport per a la vostra empresa, les probabilitats és bo que l’ofereu amb vBulletin. El programari ha tingut un gran èxit entre els usuaris finals i els propietaris de llocs, ja que és fàcil de configurar, totalment personalitzable i compatible amb diversos serveis de hosting. Aquí, us hem mostrat alguns dels millors amfitrions de la indústria per alimentar les converses en línia dels vostres membres. Per obtenir més informació sobre aquests amfitrions, no dubteu a visitar la nostra pàgina d’opinions d’allotjament de fòrums per obtenir una visió general de l’allotjament d’aquest programari de comunicació comunitari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me