5 diferències “Hosting compartit i revendedor”: quines són millors?

Els serveis d’allotjament compartits i de distribuïdors poden semblar sorprenentment semblants, ja que teniu un servidor compartit per diversos clients. Tot i això, l’allotjament de distribuïdors us permet prendre propietat d’una porció més gran dels recursos informàtics i compartir la riquesa amb amics, familiars o clients..

Per a aquells que sempre semblen reclutar per ajudar els usuaris a iniciar un lloc web, guanyar una mica de diners addicionals al costat o els que busquen iniciar un negoci d’allotjament web, el distribuïdor és el camí a seguir. L’allotjament compartit, d’altra banda, segueix aproximadament un enfocament “d’un compte, d’un lloc” amb recursos molt més limitats.

En lloc de registrar-se a amics i clients per a comptes d’allotjament compartits facturats per una gran quantitat de proveïdors, considereu ser un revendedor d’allotjament i gestionar cadascun dels comptes vosaltres mateixos. Més diners per a tu, menys mal de cap per a tots, tothom guanya. Tot i això, decidir entre allotjament compartit o distribuïdor pot ser confús, per tant, superem les diferències clau.

Hosting compartit i Hosting per a distribuïdors: amfitrions principals per a cadascun

Abans d’aprofundir-nos en els detalls nítids de la diferència de l’allotjament compartit i el revendedor, fem una visió de 30.000 peus als millors proveïdors d’allotjament per a cada configuració. Ràpidament podeu notar algunes diferències importants a la sortida del bat, com ara el cost i les funcions destacades.

3 millors serveis d’allotjament compartit

Hem revisat tones de proveïdors d’allotjament compartits, tant personalment com en les tasques del nostre dia a HostingAdvice.com. Aconsellem clients potencials d’allotjament compartit per cercar dominis gratuïts, opcions fàcils de crear en llocs i incentius de màrqueting. I no menystingueu la importància de les qualificacions d’assistència i de les garanties de funcionament. Sense més detalls, consulteu els millors amfitrions compartits:

Veure més plans d’allotjament compartits »

3 millors serveis d’allotjament de distribuïdors

A mesura que ens aproximem als principals proveïdors d’allotjament de distribuïdors, és possible que observeu algunes cares conegudes. Hem trobat els millors amfitrions en general que compten amb una gran quantitat de serveis, inclosos hosting compartit, revendedor, gestionat i aplicacions específiques per a aplicacions.

A mesura que realitzàvem les nostres revisions completes, hem valorat les funcions de preus, emmagatzematge, opcions de gestió i supervisió, així com el factor de fiabilitat que hem destacat per als clients d’allotjament compartits. Podeu confiar en els amfitrions de més avall per ajudar-vos a llançar el vostre propi web hosting:

Veure més plans d’allotjament de distribuïdors »

Hosting compartit i revendedor: qui els utilitza cadascun

Allotjament compartit és ideal per a particulars i propietaris d’empreses que només necessiten un mitjà per obtenir el seu lloc web en línia. El vostre amfitrió controla els recursos que us són assignats i us centreu en el disseny del lloc, la configuració de correu electrònic i la gestió del domini.

Allotjament de distribuïdors és ideal per a desenvolupadors autònoms que vulguin acollir diversos llocs de clients, propietaris d’inici en sèrie que preveuen llançar diversos projectes i / o empresaris tècnics que vulguin assumir allotjament web com la seva propera empresa. Un cop hàgiu adquirit una quantitat selecta d’amplada de banda i recursos del servidor d’un amfitrió, podeu tornar a assignar aquests recursos a altres clients o llocs web que considereu oportuns. Obteniu un control més gran sobre la configuració i el domini del servidor i obteniu els avantatges addicionals de les eines de facturació, ja que, bàsicament, teniu la vostra empresa de hosting oferint revelació dels serveis del vostre host..

Hosting compartit i revendedor: control cPanel / WHM

Tant a clients compartits com a distribuïdors de distribuïdors se’ls sol donar algun tipus de panell de gestió. Típicament, els usuaris finals obtenen cPanel (allotjament compartit) i els revendors obtenen WHM (distribuïdor de venedors).

Captura de pantalla del quadre de comandament de cPanel

Els proveïdors d’allotjament web més reputats inclouran una llicència cPanel en els plans d’allotjament compartits.

Un tauler de control d’allotjament web, com cPanel, permet als usuaris accedir a opcions de gestió de dominis, correu electrònic, FTP, usuaris / claus SSH, bases de dades i còpies de seguretat, a més d’algun tipus d’aplicació que permet descarregar i instal·lar altres programes com WordPress. o Magento.

La majoria dels amfitrions ofereixen una llicència cPanel gratuïta amb comptes d’allotjament compartits, i això és més que suficient per satisfer el típic client d’allotjament compartit. Altres panells de control populars inclouen Plesk, Webmin i ISPmanager.

Captura de pantalla de tauler de comandament WHM

Els clients que reben distribuïdors poden utilitzar cPanel & WHM per gestionar diversos comptes des d’una sola consola.

Els usuaris que reben els distribuïdors obtenen un sabor millorat de cPanel: cPanel & WHM L’última part del nom és breu per al gestor d’hostes web i funciona com el portal de gestió de comptes de facturació i allotjament del vostre negoci d’allotjament. Podeu crear, canviar i gestionar comptes de distribuïdor i permisos d’administració; configurar les alertes del servidor; assignar funcions personalitzades o actualitzar o rebaixar comptes d’allotjament específics; noms de domini del parc; generar i instal·lar certificats SSL; i limitar l’ús de l’ample de banda per part dels vostres clients, entre altres funcions.

Hosting compartit i revendedor: nombre de llocs

En la seva majoria, els usuaris d’allotjament compartit poden acollir un lloc web en un pla bàsic. Alguns host, com InMotion, us permetran allotjar llocs web il·limitats en un sol compte. D’altres ho permetran, però a un preu més alt, i alguns limiten un lloc web per compte.

En cas que no fos obvi, els usuaris d’allotjament distribuïdors poden acollir més d’un lloc. En la seva majoria, podeu reassignar els recursos que considereu adequats, sempre que no causi problemes al vostre host com, per exemple, E / S o processament d’ampolla de CPU..

Els venedors obtenen els avantatges addicionals dels servidors de noms personals, que agilitzen les complicacions de gestió de l’allotjament de diversos llocs web. Un servidor de noms és un ordinador que tradueix els noms de domini a adreces IP i viceversa. Sense el servidor de noms, haureu d’escriure un codi de 10 dígits per arribar al vostre lloc web favorit. Els noms de domini són molt més memorables, i els servidors de noms ens permeten utilitzar-los per navegar pel web. Els servidors de noms personals us ofereixen un major control sobre el vostre domini i els noms de domini dels vostres clients, que es poden associar amb el vostre domini principal, simplificant la gestió de tot un grup.

Hosting compartit i revendedor: rendiment / seguretat

L’allotjament compartit comporta un risc i una recompensa centrals. Compartiu recursos del servidor, inclòs l’ample de banda, l’emmagatzematge, la RAM, i la responsabilitat de tots els llocs dels veïns del servidor. Si un dels seus llocs es veu compromès, el vostre lloc és susceptible de tenir la mateixa sort.

Dit això, l’allotjament compartit significa que hi ha un nombre reduït de recursos disponibles per ser dispersats entre els clients. Tot i que els amfitrions compartits sovint prometen recursos il·limitats o no modificats, això no és cert tècnicament. Aquests amfitrions saben, però, que la majoria de clients de servidors compartits no arribaran enlloc d’aquests límits, per la qual cosa és una bona tasca de màrqueting. Quan comenceu a superar l’entorn d’allotjament compartit, els millors amfitrions us convé acollir-vos al món dels VPS i opcions d’allotjament dedicades.

Tot i que l’allotjament compartit proporciona un rendiment més que suficient per al propietari mitjà del lloc i és inherentment segur, els usuaris que busquen allotjar diversos llocs web probablement ho farien millor amb un pla d’allotjament de distribuïdors..

Hosting compartit i revendedor: preu

No ha de sorprendre que els recursos addicionals, el control i les oportunitats de negoci que s’ofereixen amb l’allotjament de distribuïdors augmentin el preu de dos o dos punts del banc d’allotjament compartit. L’allotjament compartit sol costar als usuaris de 2 a 10 dòlars al mes; mentre que l’allotjament dels revendors pot començar de la tarifa mensual entre 10 i 20 dòlars. Aquest cost mensual no té com a resultat els vostres beneficis mensuals com a revendedor de serveis d’allotjament.

És compartit o revendedor d’allotjament web la millor trucada per al vostre projecte?

Com és el cas de l’adquisició de qualsevol altre tipus d’allotjament, la decisió d’inscriure’s a l’allotjament compartit o revendedor depèn completament de la forma en què pretenis utilitzar-lo i del control que necessites..

Si només sou vosaltres, el vostre lloc web i la vostra empresa, l’allotjament compartit serà més que suficient. Si teniu previst executar diversos llocs o si teniu el destí de diverses empreses a les vostres mans com a autònom, el hosting de revendors és una ruta que val la pena explorar. Sigui quin sigui el camí que trieu, espero que estigui carregat d’oportunitats de creixement i d’ingressos, ja que ningú triga el temps a crear un negoci en línia que es pagui amb abraçades i pensaments feliços, no??

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me