3 passos per moure un lloc web a un nou amfitrió – Guia de migració de WordPress

Malauradament, aprendre a traslladar un lloc web a un amfitrió nou és una realitat que tots els propietaris han de fer front.

Les tarifes i els conjunts de funcions sempre canvien, i els compradors es compren i venen tot el temps. Alguns proveïdors fins i tot revisen els seus models de negoci i de sobte volen allotjar només llocs relacionats amb gossos, donant-los a altres usuaris 30 dies per sortir dels seus servidors. (Això em va passar realment!)

Amb un lloc de WordPress, heu de moure tots els vostres plugins, temes i la base de dades. Un cop traslladats, potser encara no funcionaran amb el vostre nou host, perquè els sistemes de servidor crítics poden tenir diferents rutes. He viscut molts moviments de host a host amb els llocs que gestiono i he esbrinat algunes maneres de fer la migració fàcil i segura. Aquí us passaré alguns d’aquests coneixements.

1. Cerqueu un amfitrió que s’adapti a les vostres necessitats amb una ajuda pràctica sobre la migració

Simplement, no podeu esperar començar amb un proveïdor d’allotjament, executar un lloc web durant anys i no haureu de passar mai a un amfitrió nou. Les empreses d’allotjament web competeixen enèrgicament entre si, i els conjunts de funcions i els esquemes de preus es troben en un estat de flux constant. En alguns casos, aquests canvis poden inspirar els usuaris a saltar el vaixell. En altres casos, el vostre lloc web pot simplement superar el seu entorn d’allotjament actual. Com més popular sigui el lloc web, més recursos de servidor requereix i no tots els proveïdors d’allotjament poden oferir tots els recursos que el vostre lloc pugui necessitar. També podeu trobar que voleu més funcions d’un proveïdor d’allotjament que les ofertes d’amfitrió actuals. Voleu més bústies sense pagar més? Què passa amb un certificat SSL gratuït o una protecció DDoS més forta? O potser el vostre amfitrió acaba d’anar als gossos com aquell esmentat anteriorment.

Sigui quina sigui la vostra raó de voler fer un moviment, un enorme és més senzill trobar un proveïdor d’allotjament que ofereix migració gratuïta i suport post-mudament.

Molts hostes web, com els de la taula següent, són molt favorables a WordPress i ofereixen ajuda als usuaris durant la migració. Quan seleccioneu un amfitrió nou, és important preguntar-vos si us ajudarà a moure els vostres fitxers, inclosos els fitxers de càrrega, els temes i els connectors, i la base de dades del vostre lloc. Busqueu la secció i vegeu si l’amfitrió ajudarà a que les rutes s’actualitzin a la base de dades i al lloc web de manera que tot funcioni al servidor nou tal i com ho va fer al servidor anterior..

A continuació, es mostren les nostres millors opcions d’amfitrions que fan que la migració sigui brisa:

Si heu triat un dels proveïdors anteriors, felicitats. Heu completat la migració en un senzill pas. Aquests amfitrions treuen el mal de cap del procés i proporcionen als usuaris les eines necessàries per moure ràpidament els llocs.

Tanmateix, si preferiu fer la migració, encara no és massa difícil.

2. Deseu els fitxers, les bases de dades de transferència i les aplicacions de configuració del vostre lloc

Si el proveïdor d’allotjament no ofereix cap migració gratuïta, podeu realitzar-la sense problemes.

Per moure el lloc web amb WordPress, haureu de fer el següent:

  • Transferiu els fitxers del motor de WordPress. Això és opcional si el vostre amfitrió té un instal·lador de WordPress
  • Transferir fitxers del lloc (és a dir, càrregues, temes i plugins)
  • Migren la base de dades que conté les teves publicacions de blog, pàgines, comentaris i configuració de WordPress
  • Actualitzeu la configuració de WordPress

La manera més senzilla de realitzar la migració, tret que el proveïdor d’allotjament ho faci per tu, és utilitzar un complement com la Migració WP Tot-en-Un. L’instal·leu al lloc existent. A continuació, exporta tots els vostres fitxers i fins i tot la vostra base de dades a un paquet portàtil.

Instal·leu una nova versió neta de WordPress al nou servidor i afegiu el complement de migració WP Tot en Un a aquesta instal·lació. Aleshores, a la pàgina de configuració del complement, trieu Importar lloc. A continuació, arrossegueu el paquet de lloc que havíeu exportat anteriorment al complement, amb la qual cosa restablirà el vostre lloc anterior sobre la nova instal·lació..

Si sou del tipus DIY, podeu fer-ho tot a mà.

Tant el motor de WordPress com la resta de fitxers que formen el vostre lloc web es poden transferir mitjançant FTP des de el vostre servidor antic i després a servidor nou Necessitareu una aplicació FTP com la meva preferida, la multiplataforma i FileZilla gratuïta. Els dos proveïdors d’allotjament us proporcionaran instruccions per accedir al vostre lloc mitjançant FTP, inclosa la forma de configurar un programa FTP com FileZilla. Si no trobeu aquesta informació a la documentació de suport tècnic del vostre amfitrió o a les cartes de benvinguda, simplement obriu un xat en línia o truqueu al vostre proveïdor. Normalment, els tècnics us acaparan amb molt de gust mitjançant la configuració del vostre programa FTP.

Un cop configurat, només cal que descarregueu tot el lloc del vostre host ampli (tot el directori o carpeta que hi ha a sobre o que conté la carpeta wp-admin), inclosos tots els fitxers i subcarpetes del vostre ordinador. Pot trigar una estona.

Quan finalitzeu la descàrrega, desconnecteu-vos del servidor anterior, connecteu-vos al servidor nou i pengeu tots els fitxers. Això també pot trigar una estona.

Migrar la vostra base de dades (tot el contingut real del vostre bloc o lloc web) és més complicat i no es pot fer mitjançant FTP. Afortunadament, no és mai tan complicat com solia ser. Seguiu aquestes indicacions des del Còdex oficial de WordPress per exportar la vostra base de dades des de MySQL i descarregar-la al vostre ordinador. A continuació, seguiu les indicacions d’aquest document per actualitzar les rutes entre els servidors i actualitzar la configuració i les variables de WordPress per a l’entorn del nou servidor..

3. Canvieu els servidors de noms perquè apunteu al vostre proveïdor d’allotjament nou

L’últim pas per moure el vostre lloc web és presentar un canvi d’adreça. No el fitxareu a l’Oficina de correus. En lloc d’això, heu d’actualitzar els servidors de noms de domini per assenyalar-los als de l’amfitrió nou. (Obteniu més informació sobre els servidors de noms i el DNS aquí.)

Quan us registreu a un nou compte d’allotjament, normalment rebreu un correu electrònic de carta de benvinguda i, dins d’aquest correu electrònic, sovint seran els nous noms de servidor que heu d’utilitzar. Si no heu rebut aquesta informació, una trucada telefònica ràpida o un xat en línia al departament d’assistència tècnica del vostre proveïdor d’allotjament us proporcionarà els servidors de noms adequats. Sovint es veuen alguna cosa com la següent:

ns1.servername.com
ns2.servername.com

Vés al registre del vostre nom de domini i actualitzeu els servidors de noms del vostre domini. Aquest procés és diferent per a tots els registradors: el procés de GoDaddy és molt diferent del de Dotster i del procés de Google Domains, etc..

Normalment, inicieu la sessió al compte del registre del vostre domini, feu clic al nom de domini de la vostra llista de noms de domini propietat i cerqueu una opció per esmentar “Servidors de noms”, “Servidors de noms” o “Adreça d’amfitrió”. Substituïu els servidors de noms que es llistin pels que heu obtingut del vostre host nou. Sempre tindreu com a mínim dos servidors de nom, però també podeu obtenir la tercera i la quarta opció. Deseu els canvis i, en un termini de 12 a 72 hores, totes les sol·licituds del vostre nom de domini començaran a reenviar-vos al vostre proveïdor d’allotjament nou. Fins aleshores, el vostre antic compte d’amfitrió pot ser publicat per a alguns visitants, és per això que és important assegurar-vos que tant els vostres servidors antics com els nous funcionin durant tres dies..

Si el vostre lloc està escalant, és el moment d’actualitzar a VPS

Mentre penseu en una mudança, considereu la possibilitat de moure-us amunt. Si el vostre lloc web rep 100.000 visitants o més al mes, heu de considerar seriosament els servidors privats virtuals (VPS) sobre els servidors compartits típics. L’allotjament VPS proporciona una seguretat addicional, que es limita als clients els uns dels altres per evitar que la penetració d’un lloc web es converteixi en un hack complet del servidor. També ofereixen majors recursos per a que cada lloc utilitzi i protegeixi cada lloc contra begudes d’altres persones del servidor, cosa que no és d’allotjament compartit.

Si decidiu que un VPS pot ser la millor opció per tu, consulteu els proveïdors d’allotjament VPS que més ens agraden:

Veure més paquets d’allotjament VPS més valorats »

Feu el moviment Avui i poseu-vos en marxa amb els nostres amfitrions més valorats

El moviment de llocs web entre amfitrions és el fet de executar llocs web. Tard o d’hora, molts propietaris de llocs decideixen migrar a un proveïdor nou. Si teniu pensat augmentar i funcionar amb un amfitrió diferent, consulteu les nostres opcions per als millors proveïdors i paquets de l’any per assegurar-vos que sempre obtindreu el millor valor per al vostre dòlar..

Amb tots els llocs que baso en WordPress que gestiono i que gestiono, la majoria amb diferents hosts web, m’he aconseguit bé moure’m. Si seguiu els tres passos anteriors, podreu moure el vostre lloc de WordPress sense temps d’inactivitat i molt poca molèstia. Hauria de trigar menys d’una hora. De fet, l’únic que hauria de passar més d’una hora és que es produeixi el canvi de servidor de noms. Espereu fins a 24 hores que es produeixin els canvis a tot el món, informant a tots els altres servidors sobre la nova ubicació del vostre lloc..

Veure més amfitrions més valorats »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me