15 millors: allotjament web per a artistes i constructors de carteres d’art 2020

Les molèsties dels artistes en problemes no són cap novetat, però els millors allotjaments web per a artistes es proposen revertir l’estereotip. Permetent que cada vegada més pintors, fotògrafs, escultors i altres artistes visuals mostrin de forma ràpida i senzilla la seva feina en línia, proveïdors d’allotjament i constructors de llocs web els ajuden a deixar passar les galeries en el camí cap a l’èxit..

Tant si opteu per un creador i una plantilla de llocs web com per un pla d’allotjament web propi, les plataformes disposen de l’espai de la galeria i els carros de compra necessaris per exposar i vendre la vostra obra, tot això sense despeses desorbitants ni configuracions tecnològiques que indueixen mal de cap..

Tot i que no tots els artistes tenen l’oportunitat d’exposar al Met o al Guggenheim, milions estan trobant fama (i de vegades fortuna) mostrant les seves obres a la xarxa. Tenir presència en línia ha esdevingut fonamental per als creatius actuals. Així, aquí, recorrerem els millors amfitrions de la indústria que poden ajudar artistes de qualsevol tipus a arribar a coneixedors moderns en un mitjà digital.

Millor allotjament web “barat” per a artistes (3 millors)

La imatge de l’artista mort de fam és un tropeï de la societat occidental. Per a alguns, sacrificar salut, riquesa i estatus social per a obres creatives sembla una forma de viure noble i romàntica. Però, el famós autor de contes de l’home quotidià, Charles Bukowski, no està d’acord. “Un home podria escriure molt millor després de menjar un bistec de porterhouse i beure una pinta de whisky del que mai podria escriure després de menjar una barra de caramel de níquel”, va escriure. “El mite de l’artista famolenc va ser un engany.”

En el seu entorn web centrat en l’actualitat, els artistes tenen ara l’oportunitat de partir dels grillons de les feines menors i de guanyar-se la bona vida a través de les seves veritables passions. Un nombre creixent de missatges publicitaris estan guanyant diners per la seva feina i, per a molts, l’allotjament barat ho converteix en realitat.

A continuació, hi trobareu els nostres amfitrions més ajustats als preus. Però no deixeu que els seus baix cost us enganyin. Aquests proveïdors no només són fàcils a la cartera, sinó que també ofereixen plans d’allotjament rics en funcions que ofereixen als propietaris de llocs la possibilitat de construir llocs web de qualitat professional per mostrar carteres amb la millor llum possible. Assegureu-vos de llegir les ressenyes completes enllaçades a les taules següents per conèixer com cadascun d’aquests amfitrions us pot ajudar a desenvolupar la sala d’exposicions en línia.

Veure més opinions de l’amfitrió barates »

El millor allotjament de “creador de llocs web” per a artistes (3 primers)

Probablement sigui segur dir que la majoria de creatius, per naturalesa, tenen un gran ull de disseny. Es necessita una atenció precisa al detall per crear obres d’art convincents. Tanmateix, hi ha una gran divisió entre esculpir, pintar o rodar una obra mestra i poder aprofitar un disseny web eficaç al vostre avantatge. I, si el vostre lloc està mal dissenyat o mal dissenyat, la vostra audiència en línia no restarà per molt temps. De fet, aproximadament el 40% dels visitants deixaran de relacionar-se amb un lloc si el disseny és inferior a l’estel.

No us preocupeu: si sou un prodigi amb pinzell i llenç, però no teniu ni idea de què són HTML i JavaScript, els amfitrions més qualificats a continuació ofereixen constructors web intuïtius que permeten crear llocs estèticament agradables sense necessitat de codificar. En un entorn arrossegat, els artistes poden crear galeries, pàgines de cartera i aparadors en línia on compartir i vendre la seva obra.

En molts casos, la possibilitat de posar-se en funcionament en línia només té uns minuts. Consulteu les ressenyes completes a les taules següents per veure com aquestes eines i plantilles específiques per a artistes poden projectar el vostre art a clients en línia.

Veure més ressenyes de constructors de llocs web »

Millor allotjament web “WordPress” per a artistes (Top 3)

Els artistes han volgut estimar WordPress a causa dels més de 52.000 plugins desenvolupats per a la plataforma de blocs de codi obert que permeten la personalització completa dels llocs. I centenars d’aquests plugins es van crear específicament per a carteres. Gairebé el 30% del web està alimentat per WordPress; de manera que, per diferenciar el lloc al marge del paquet i per assegurar-se que funciona a nivells òptims, és integral associar-se amb un host que ofereixi una completa compatibilitat amb el programari.

No tots els allotjaments de WordPress es creen iguals. Quan cerqueu un proveïdor eficaç, els propietaris de llocs han de tenir en compte els conjunts de funcions que inclouen instal·lacions d’un clic de la plataforma, compatibilitat de complements i el nombre de llocs de WordPress que formen part dels paquets d’allotjament..

A continuació es mostren els nostres amfitrions més ben valorats per als propietaris de llocs que utilitzen WordPress. Les ressenyes de les taules proporcionen una visió àmplia de totes les funcions que fan que aquests proveïdors siguin la crema de la cultura quan es tracta de WordPress i us ajudaran a decidir on dirigireu el vostre treball creatiu molt més fàcil.

Veure més ressenyes de l’amfitrió de WordPress »

El millor allotjament web de “comerç electrònic” per a artistes

Què val la vostra cartera en línia si no es pot vendre una peça o dos? Afortunadament, per a artistes que no estiguin a gust de configurar i assegurar una botiga en línia o un programari de carro de la compra, els amfitrions que es mostren a continuació s’encarreguen de tots els detalls poc delicats com el processament de pagaments i la gestió d’inventaris.

Aquestes solucions tot-en-un cobreixen el disseny, la llista de productes i el procés de compra de la vostra botiga, amb un ampli suport disponible a mesura que es plantegin preguntes. La instal·lació d’un carro de la compra no és tan difícil com puguis tenir por, ja que els amfitrions vetllaran per protegir les dades personals i financeres dels vostres clients i mecenes i li confiaran la possibilitat de tornar i adquirir peces noves..

Consulteu més ressenyes de l’amfitrió de comerç electrònic »

Millor allotjament web amb temes per a artistes

En els primers dies de la web, les carteres profundes i la competència tècnica eren requisits previ per posar en funcionament llocs dissenyats professionalment. Però ja no són barreres per entrar a l’espai comercial del web, i els artistes haurien de prendre nota.

Molts dels amfitrions web d’avui ofereixen plantilles molt ben dissenyades que serveixen de fonament per a la presència en línia d’una creativitat. Com a resultat, els artistes poden obtenir les seves idees i treballar a la xarxa sense necessitat de coneixements de programació.

Els temes que ofereix el nostre amfitrió més qualificat per al disseny del lloc a continuació proporcionen als propietaris de llocs més que un llenç en blanc. L’entorn d’arrossegament i desplegament del constructor de llocs, unit a la plataforma de pintura numerada per nombres del tema, ofereix un full de ruta per crear dissenys web efectius que engendraran clients i compradors potencials. Feu una revisió completa a la taula següent per llegir i aprendre com els temes d’aquest amfitrió fan que el disseny del lloc sigui un procés senzill i intuïtiu.

Consulteu més ressenyes de l’amfitrió amb característiques de plantilles »

Millor allotjament de dominis per artistes

Hem tractat els fonaments bàsics per què és imprescindible que els artistes puguin crear presència a la web en el paisatge digital centrat en l’actualitat. Tanmateix, un component fonamental de la creació d’un nínxol en línia és el nom de domini del vostre lloc.

Els dominis personalitzats ajuden a augmentar el reconeixement i la credibilitat dels noms i ajuden els vostres aficionats a trobar-vos. El vostre domini sol ser la primera trobada d’un consumidor web amb la vostra marca i això pot provocar o trencar la manera com veuen el vostre negoci i tu com a artista..

A continuació es mostra el nostre host més ben qualificat que ofereix dominis personalitzats com a part dels seus paquets bàsics. Si voleu diferenciar-vos d’un domini adequat a la vostra marca, llegiu la nostra revisió completa a la taula següent per veure com pot ajudar aquest amfitrió.

Veure més ressenyes de l’amfitrió del domini »

Millor allotjament web gratuït per a artistes

El treball constant per pagar els missatges publicitaris ha fluctuat sempre amb l’economia. Quan les coses estan en auge, la gent compra els penjadors de paret. Si estem en un cicle de bust, els consumidors solen dubtar a l’hora de comprar art.

Com a resultat, la majoria d’artistes busquen maneres creatives de gestionar els seus pressupostos, independentment de l’estat de l’economia, i aprofitar l’allotjament web gratuït és un dels trucs del comerç. Molts creatius troben el servei d’allotjament gratuït de Wix com a solució per ajudar-los a mantenir-se a la vista del públic sense haver-se de bancar. El pla gratuït de Wix inclou un subdomini de Wix.com i anuncis de marca amfitriona. Els propietaris de llocs que realitzen la ruta sense cap cost tenen accés a un dels constructors de llocs més estrens de la indústria, 500 MB d’emmagatzematge i una versió mòbil del seu lloc..

Per a artistes que busquen construir les seves marques i oferir un atractiu més professional, Wix ofereix plans premium per a uns quants dòlars. Amb només 0,00 dòlars al mes, obtindràs un domini personalitzat, dels beneficis dels quals ja hem parlat anteriorment. Els nivells de preus de Wix varien segons les necessitats i, amb més despesa, més funcions obtindreu. Feu clic a la revisió completa del quadre següent per veure si els plans gratuïts o premium de Wix són adequats per al vostre lloc d’art en desenvolupament.

Veure més ressenyes gratuïtes sobre l’amfitrió »

Aquests amfitrions més valorats permeten fer brossa les carteres en línia

Quan la seva exposició El Projecte meteorològic Estrenat a la galeria d’art Tate Modern de Londres, Olafur Eliasson va parlar amb gent. No s’acaben de concedir els uns als altres la cordialitat diària de com era de sol o de núvol. Aquests mecenes conversaven sobre el que significaven les creacions de l’artista, provocant debats existencials sobre el lloc de la humanitat al cosmos i què, de fet, el clima tenia a veure amb qualsevol cosa..

I, si sou un artista, aquest és el punt real: fer que la gent vegi la vostra perspectiva sobre la vida i que pensi en la manera de viure-la. No obstant això, els artistes moderns no han de tenir exhibicions massives als museus més prestigiosos del món per fer-ho. Tot el que calen són idees, treballs convincents i un lloc web. I els amfitrions més ben valorats presentats aquí són els punts de partida ideals per convidar els mecenes a visitar la seva galeria personal.

Foto d'un mecenes del museu que visualitza un collage de logotips del proveïdor d'allotjament en un llenç

Els nostres amfitrions més valorats faciliten la creació de publicitat a la web i la difusió del treball a les masses.

Com arribar-hi és a pocs clics i no us haureu de preocupar de rompre el banc. Els artistes afamats poden crear el seu espai de galeria en línia per només uns dòlars al mes i gaudir d’una immensa exposició. Aprofiteu les tecnologies de codi obert i cerqueu temes gratuïts per estendre els vostres diners encara més.

Si sou un principiant al joc de desenvolupament web i encara us interessa crear una plataforma per mostrar el vostre treball, feu una ullada a la guia dels nostres principiants. Això et donarà la tranquil·litat que és més fàcil que en línia que parlar del temps.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me