13 Best Ruby on Rails Hosting (2020): compartit, núvol, barat i gratuït

Trobar el millor allotjament Ruby on Rails és una mica més difícil que altres llenguatges de programació populars. A causa dels grans recursos informàtics requerits i privilegis de seguretat, Ruby on Rails es reserva generalment per a solucions d’allotjament més avançades com VPS, núvol i servidors dedicats.

Dit això, encara podeu trobar plans d’allotjament compartits assequibles amb Oomph per executar aplicacions Ruby on Rails. Amb els anys, el marc d’aplicacions web del servidor s’ha convertit en l’eina d’elecció per a molts d’aquests empresaris. Airbnb, Hulu i SoundCloud són només alguns dels noms de la llar desenvolupats amb el programari.

Milers de desenvolupadors de tot el món utilitzen Ruby on Rails per la seva facilitat d’ús i despeses generals de cost zero. Tanmateix, per crear el proper Shopify, Zendesk o Basecamp amb Rails, haureu de necessitar una plataforma d’allotjament robusta i fiable. Aquí, es desglossarà el millor del sector.

El millor Rubí en general sobre carrils

A l’hora de decidir els millors intèrprets de la categoria Ruby on Rails, hem hagut de fixar-nos en diversos factors per determinar quins amfitrions haurien d’estar al capdamunt de la nostra llista. Tot i que el preu és, certament, el més important per a la majoria d’empresaris web aspirants que busquen potenciar les seves aplicacions Rails, hem trobat que el rendiment i la flexibilitat tenen prioritat en la majoria dels casos.

Els amfitrions de sota ofereixen una gamma de paquets compartits, VPS i servidors dedicats a allotjar servidors que es poden optimitzar per executar Ruby a les aplicacions web de Rails. Tot i que els paquets d’allotjament compartits d’antiguitat potser no han estat a l’altura de l’alimentació dels llocs construïts amb rails, molts d’avui ofereixen solucions àmplies per a aplicacions de poc trànsit tot just començar (més informació a continuació). Tanmateix, si la vostra aplicació s’ha reduït i està atraient una gran base d’usuaris, el fet de traslladar-se a un VPS gestionat o a un servidor dedicat és probablement la millor aposta per assegurar el màxim rendiment. Per sort, els següents amfitrions ofereixen totes aquestes opcions. Assegureu-vos de consultar les ressenyes completes a les taules següents per veure com funcionen les solucions d’aquests amfitrions per al vostre projecte Ruby on Rails..

Veure més amfitrions web més importants »

Millor Rubí en Rails Allotjament “Compartit”

Molts desenvolupadors que utilitzin Ruby on Rails us diran que un entorn compartit no és la millor opció per allotjar llocs construïts amb el programari. Tanmateix, si no esteu rebent una bona quantitat de trànsit, un pla d’allotjament compartit pot ser una forma molt econòmica per alimentar la vostra aplicació.

Els paquets d’allotjament compartits dels amfitrions a continuació ofereixen alguns dels millors rendiments de la indústria, conjunts de funcions extensos i punts de preu rendibles. Amb funcions, com ara CDNs, per accelerar la velocitat de l’aplicació web i l’assistència 24 hores al dia, si els propietaris de llocs tenen problemes, aquests amfitrions ofereixen als clients el que necessiten per aconseguir que els llocs Ruby on Rails estiguin en directe. Consulteu les ressenyes completes a les taules següents per obtenir informació sobre tots els productes i serveis que ofereixen aquests proveïdors.

Veure més paquets d’allotjament compartits principals »

Millor Ruby on Rails Hosting “Cloud”

Com s’ha indicat anteriorment, si es pot allotjar aplicacions Ruby on Rails en un entorn compartit (és a dir, nombrosos llocs que “comparteixen” recursos al mateix servidor) és possible, no és ideal, sobretot quan el trànsit comença a augmentar. Si no teniu cap pas a un servidor dedicat (cobrirem aquest escenari ideal en un minut), el vostre allotjament a cloud hosting o a un servidor privat virtual (VPS) és probablement la vostra millor aposta.

Technopedia ofereix una definició força bona de l’allotjament en núvol, i la descriu com un servidor físic “virtualitzat i consolidat per allotjar diversos servidors en núvol, tots compartint processador, memòria, emmagatzematge, xarxa i altres recursos”. Bàsicament, això significa que el vostre lloc pot ser alimentat per diverses màquines d’una xarxa. Powerbviament, la potència informàtica i l’escalabilitat que ofereix l’allotjament en núvol és molt superior a la d’un entorn compartit i, en alguns casos, fins i tot supera els servidors privats virtuals. A continuació, trobareu les nostres opcions per als amfitrions principals del núvol. Aprofiteu-vos en les ressenyes completes per veure quin és l’adequat per a la vostra missió en línia.

Veure més paquets principals d’allotjament en núvols »

Millor Rubí als Rails Allotjament “VPS”

Probablement, la manera més popular d’alimentar una aplicació web Ruby on Rails és mitjançant un servidor privat virtual. Molts veuen similituds entre l’allotjament VPS i l’allotjament compartit o fins i tot en núvol. Tot i això, la diferència principal és que, en lloc d’aprofitar les màquines a través d’una xarxa (hosting en núvol) o buscar recursos entre els usuaris d’un sol servidor (allotjament compartit), VPS allotja particions fora d’una part d’un servidor dedicat. D’aquesta manera, mai compartireu recursos, el vostre espai està garantit. Penseu en això com una versió mini d’un servidor dedicat.

Les solucions d’allotjament Cloud i VPS presenten diferents avantatges, però són perfectes per executar aplicacions Ruby on Rails. A continuació, trobareu els nostres principals concursants per a allotjament VPS. Llegiu les ressenyes completes i cerqueu funcions, com ara SSD, per augmentar el rendiment del lloc i les taxes de funcionament.

Veure més paquets d’allotjament VPS més importants »

El millor “Ruby on Rails” Hosting “Server Dedicated”

Els allotjaments Ferrari of Ruby on Rails, servidors dedicats aporten la velocitat i la funcionalitat d’un cotxe esportiu d’alt rendiment i els preus que coincideixen. Però no deixeu que el xoc adhesiu et deixi caure. Si la vostra aplicació ha reduït el nivell suficient per garantir que un servidor dedicat la potencie, les probabilitats són bones, la vostra línia de fons pot gestionar els costos associats. I els rendiments de la inversió valen sens dubte el preu més alt.

Els amfitrions de sota ofereixen paquets de servidors dedicats a uns costos raonables i proporcionen les funcions necessàries per al creixement continuat. Amb aquests amfitrions, la SSD, la redundància i la còpia de seguretat de xarxa i la supervisió permanent són la norma. Llegiu les nostres ressenyes completes de tots dos proveïdors per veure com dedicar-se podria ser una de les millors decisions empresarials que heu pres.

Veure més paquets principals d’allotjament de servidors dedicats »

El millor Ruby “barat” en allotjament de carrils

Si acabeu de desenvolupar la propera gran aplicació de xarxes socials amb Ruby on Rails, però no teniu el mateix pressupost ni el mateix nombre d’usuaris que, per exemple, Twitter, no us molesteu. Hi ha diversos proveïdors d’allotjament econòmics que costen el vostre lloc Rails. Els preus més baixos sovint s’aconsegueixen amb paquets d’allotjament compartits i, com s’ha comentat, l’entorn compartit no és ideal per escalar.

No obstant això, mentre comenceu, els paquets d’allotjament compartits que ofereixen els proveïdors que segueixen funcionen bé. I, un cop esteu preparats per créixer, migrar cap a una de les solucions VPS o servidors dedicats del servidor és senzill. Les nostres ressenyes a les taules següents han de proporcionar tota la informació que necessiteu per prendre una decisió informada sobre aquests plans de baix cost.

Veure més paquets d’allotjament econòmics »

Aquests servidors tenen el que es necessita per alimentar el seu robí en aplicacions basades en rails

Milers de desenvolupadors aprofiten Ruby on Rails per crear aplicacions i eines basades en la web que els consumidors i empreses moderns confien cada dia. I els amfitrions aquí presentats ofereixen el poder necessari per augmentar el rendiment d’aquestes aplicacions, millorant en definitiva l’experiència dels usuaris finals.

Així doncs, tant si sou un empresari aspirant que llança el primer projecte com si teniu una empresa establerta que vulgui sobrecarregar productes en línia, hi ha una solució de servidor compartida, núvol, VPS o servidor dedicada adequada per a la vostra missió. Consulteu les nostres ressenyes dels millors host i preneu una decisió informada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me