12 millors temes Weebly (2020): gratuït, comerç electrònic i sensible

Inspirats en la creença que qualsevol persona hauria de tenir les eines per portar el seu negoci des de la idea fins al creixement, els temes Weebly estan dissenyats per oferir als empresaris una presència en línia impressionant i professional amb un mínim d’estrès i esforç..

La plataforma de creadors de llocs web va néixer el 2007 i ara potencia més de 50 milions de llocs arreu del món. Tant si inicieu un negoci en línia des de zero, com creeu una cartera professional o busqueu actualitzar la presència en línia de la vostra organització existent, Weebly proporciona les eines de disseny i les personalitzacions per aconseguir-vos allà.

Independentment de les vostres necessitats, us hem cobert. A continuació, es mostra la llista detallada dels 12 millors temes relacionats amb el comerç electrònic, l’educació, els restaurants, la fotografia i altres indústries. No oblideu estar atent a les opcions gratuïtes!

Millors Temes Weebly “gratuïts”

Durant més d’una dècada, Weebly ha permès a més de 40 milions de persones configurar fàcilment llocs de negocis i personal en línia. El creador web ofereix una àmplia gamma de temes convincents per als seus usuaris, i les bones notícies són que la majoria d’elles s’ofereixen de forma gratuïta com a part dels plans bàsics de Weebly..

Els propietaris de llocs tenen molt a triar quan es vol configurar un lloc Weebly. Hi ha dissenys gratuïts per complementar gairebé qualsevol àrea temàtica. Template.net ha destacat recentment les moltes funcions incloses en diversos temes gratuïts de Weebly, donant una molt bona vista sobre allò que Weebly ofereix..

El nostre objectiu és desglossar algunes de les millors funcions del que hem trobat com a tres principals temes lliures. No deixeu que el cost us enganyi: aquests dissenys són impressionants i us proporcionen un control complet sobre el vostre contingut.

1. Comerçador: millor tema de comerç electrònic “Comerç electrònic”

Si voleu iniciar un lloc de comerç electrònic amb una mica de toc, Haberdasher pot ser el tema per a vosaltres. Els llocs de mercaderies són fàcilment navegables perquè els vostres clients puguin navegar per mercaderies o buscar directament productes específics.

Captura de pantalla del tema Haberdasher

Haberdasher ofereix als comerciants en línia un tema de comerç electrònic totalment funcional.

Portant una paleta negra i daurada, Haberdasher aporta un aspecte refinat al seu aparador. Independentment del que venguis, el tema permet als compradors veure la seva mercaderia a través de gràfics de capçalera de gran amplada completa, galeries de productes elegants i efectius descriptors de la barra lateral..

Funcions de mercaderies
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Imatge de capçalera de l’amplada completaNavegació superiorPaletes de colors

Haberdasher és responsive per a mòbils i disposa de barres de cerca i navegació més importants. El tema també inclou icones socials vectorials, que permeten als usuaris ampliar l’abast del seu lloc a totes les plataformes populars de xarxes socials.

2. Slick: el millor tema mòbil “responsive per a mòbils”

El tema Slick de Weebly segueix el seu nom, proporcionant un disseny estilitzat que es presta a grans imatges i text en negreta. Slick aconsegueix el que vol cada propietari del lloc. Bones primeres impressions mitjançant un disseny professional.

Captura de pantalla del tema Slick de Weebly

El tema Slick de Weebly proporciona polivalència i es pot utilitzar per a diverses indústries.

Aquest tema és versàtil i permet als usuaris personalitzar la sensació segons com volen que els visitants s’acostin al contingut. Alguns llocs, com els pollets i el formatge, utilitzen Slick per a un disseny de tipus bloc. Altres, com ara The Priest Movie, utilitzen el teló de fons de Slick per albergar una imatge de fons gran i contingut de superposició a la part superior per centrar l’ull de l’espectador..

Funcions de la porció
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Imatge de capçalera de l’amplada completaNavegació col·lapsablePaletes de colors

Slick és fàcilment navegable i inclou una funcionalitat de desplaçament fluida per mantenir els ulls dels visitants sobre el contingut que desitgeu absorbir. El tema té unes boniques paletes de colors i respon plenament.

3. NetLines

CleanLines proporciona un tema universal amb atractiu clàssic. CleanLines presenta un altre tema adequadament anomenat, que presenta elements visuals amb precisió.

Captura de pantalla del tema CleanLines de Weebly

CleanLines ofereix un disseny visualment impressionant que fa servir capçaleres d’amplada completa per crear una sensació racionalitzada.

Les capçaleres d’ample i el cos minimalistes del tema ofereixen al vostre lloc un aspecte sofisticat per crear un impacte en els visitants. CleanLines és totalment personalitzable i ofereix als empresaris una pissarra en blanc per construir el seu marcatge.

Funcions de CleanLines
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Navegació superiorNavegació col·lapsable

CleanLines proporciona als propietaris de llocs tres conjunts de paletes en blanc i negre per dissenyar el seu lloc. Com tots els nous temes de Weebly, CleanLines té una resposta mòbil i es pot adaptar al vostre contingut.

Els millors temes Weebly “Premium”

Si bé els temes gratuïts de Weebly proporcionen als propietaris de llocs plantilles convincents i dissenyades professionalment, hi ha temes construïts a través de les eines de desenvolupador de Weebly que alguns dissenyadors web ofereixen de manera excel·lent..

Aquests temes no es troben a Weebly, sinó que els desenvolupadors els distribueixen com a fitxers comprimits als usuaris que després els poden incorporar als llocs. Baamboo Studio i Luminous Themes són dues de les cases de disseny més especialitzades en proporcionar als usuaris Weebly aquests temes personalitzats. Vegem alguns dels seus millors treballs.

4. Infiniti

El tema Infiniti de Baamboo Studio proporciona als usuaris la possibilitat de configurar els seus llocs exactament com els preveuen. El tema es completa amb quatre estils de menú personalitzables, opcions de colors flexibles i 11 dissenys de pàgines diferents.

La barra de cerca lliscant d’Infiniti ofereix als usuaris una manera única de navegar pels llocs. L’estil de navegació del tema mostra artísticament subtítols, caixes de llum i un altre contingut sobre el cursor. A més, amb una instal·lació d’un sol clic, es pot posar en marxa fàcilment.

Funcions infinites
SensibleBarra de cerca lliscantIcones socials vectorials
Hover Styling1-Feu clic a Instal·lacióPremium de 40 dòlars

Infiniti us restituirà 40 dòlars, però, quan mireu el que esteu estalviant en complements i altres funcions, pot valdre la pena guanyar diners addicionals. Els estils de menú i els dissenys de pàgines que inclouen Infiniti normalment es publiquen al barri de $ 80.

5. Artesania

Un altre matrimoni d’art i professionalitat, el tema Craft de Baamboo Studio proporciona un disseny eficaç perquè les empreses mostrin el seu missatge i productes. El tema és negreta, donant als propietaris de llocs la possibilitat de mostrar imatges de gran resolució a pantalla completa.

Captura de pantalla del tema Craft per a Weebly

Artesania es va crear amb l’objectiu de que els visitants es dediquessin al contingut d’un lloc.

Igual que altres temes Weebly, no calen coneixements de codificació per continuar amb Craft. Amb un entorn arrossegar i deixar anar, el tema és fàcilment personalitzable. L’equip de Baamboo Studio també proporciona una assistència ràpida al client, de manera que els usuaris que s’executen en snags poden obtenir ràpidament l’ajuda que necessiten per mantenir el procés de disseny del lloc correctament..

Característiques artesanes
SensibleImatgeria d’alta resolucióIcones socials vectorials
PersonalitzablePremium de 33 dòlars

Artesania té 33 dòlars: un preu aparentment raonable per pagar un tema dissenyat per mantenir els visitants compromesos amb el contingut.

6. Etèrea

Els temes lluminosos van crear el tema més venut de Weebly en Ethereal, un disseny impressionant i minimalista. Aquest tema polivalent utilitza funcions, com ara efectes de paralaxi, disseny magnífic i pàgines especials, que proporcionen experiències úniques per als visitants..

Captura de pantalla del tema Ethereal per a Weebly

Amb efectes de paralaxi i pàgines especials, és fàcil veure per què Ethereal és el tema més venut de Weebly.

El tema és d’alta qualitat, està activat amb la retina i respon al mòbil. A la vegada bonic i potent, el tema inclou actualitzacions periòdiques quant a disseny i funcionalitat, essencialment a prova futura del vostre lloc. Amb la compra de 39 dòlars de Ethereal, Luminous Themes proporciona instruccions detallades sobre l’edició del seu contingut, de manera que la configuració és fàcil i ràpida.

Característiques etèriques
SensibleHabilitada la retinaIcones socials vectorials
Efectes paral·lelicsPaletes de colorsPremium de 39 dòlars

Dissenyat per crear una sensació moderna, Ethereal posa els seus continguts, productes o cartera en primer lloc i al centre. El tema també pot afegir fons de vídeo a qualsevol capçalera sense necessitat de codificar.

Els millors temes personalitzats “personalitzats” per als negocis

Una de les raons per les quals molta gent recorre a Weebly per crear els seus llocs és la versatilitat dels seus temes. Per a aquells que vulguin configurar botigues en línia, els temes de comerç electrònic de Weebly proporcionen experiències de clients perfectes que generen conversions. Si sou un fotògraf que vol mostrar la vostra cartera, els temes basats en la fotografia de Weebly ofereixen galeries efectives per mostrar la vostra obra.

De blogs a restaurants, hi ha un tema Weebly personalitzable per a qualsevol indústria. Tant per negocis com per plaer, els temes de Weebly poden fer arribar el vostre missatge de manera que s’adapti a les vostres necessitats específiques.

7. Unir

Amb el llançament d’Unit el 2015, l’empresa va anunciar que tots els temes de Weebly respondrien endavant, cosa que crearia experiències consistents per als visitants que utilitzin qualsevol dispositiu. Fidel al seu nom, Unite combina el disseny web clàssic amb un conjunt de funcions contemporani.

Captura de pantalla del tema Weebly's Unite

Weebly va anunciar que tots els seus temes respondrien després del llançament d’Unit el 2015.

Els propietaris de llocs de vida, de blocs i de comerç electrònic troben que la galeria d’unida és un mitjà eficaç per presentar contingut. La part superior de cada pàgina ofereix una navegació fixa, cosa que facilita als visitants el que busquen.

Característiques d’unides
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Imatge de capçalera de l’amplada completaNavegació lateralCapçalera de caixa

Amb una aparador integrat, opcions de bloc i pàgines versàtils, els propietaris de llocs poden personalitzar Units de diverses maneres. Si busqueu altres temes amb resposta Weebly, no hi ha escassetat. Website Builder Insider ha publicat recentment una llista de les millors plantilles de resposta de Weebly.

8. Cento: un tema temàtic fantàstic per a la fotografia

La creació de llocs web pot ser estressant per als fotògrafs. No només han de presentar llocs dissenyats professionalment per als seus clients, sinó que també han de mostrar la seva obra de manera que complementi el seu art. Pot ser un ordre alt per a aquells que tenen poca o cap experiència de codificació.

Captura de pantalla del tema Cento de Weebly

Cento proporciona un rerefons minimalista perquè els fotògrafs puguin posar els focus en el seu art.

Per sort, Weebly proporciona diversos temes basats en fotografia i Cento arriba a la llista. Cento proporciona un fons escàs que impulsa la cartera en primer pla. Això permet que la vostra feina brilli de manera que els clients puguin visualitzar-la sense distracció.

Característiques de Cento
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Capçalera de caixaNavegació superiorAmplada en caixa

El tema dóna l’opció d’eliminar les barres laterals de les pàgines del bloc, que centra i ressalta el contingut. Cento, amb un disseny sensible, capçalera de caixa i navegació fixa, Cento és una bona opció per a creatius que vulguin transmetre el seu art al món.

9. Birdseye 2: un tema fantàstic per a restaurants

Quan busqueu informació sobre restaurants en línia, els comensals solen conèixer les dades específiques: què hi ha al menú, quan està obert i què sembla. El tema Birdseye 2 de Weebly ofereix tots aquests elements.

Captura de pantalla del tema Weebly's Birdseye

Els restauranturs poden destacar els seus menús i plats estrella i prendre reserves amb el tema Birdseye de Weebly.

Els restauradors poden destacar el seu plat estrella amb una gran foto editorial esquitxada a la pàgina principal. A mesura que els visitants es desplacin per un lloc amb temes Birdsey, els elements de navegació els segueixen a la pàgina, facilitant la immersió a les diferents seccions del lloc..

Característiques de Birdseye 2
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Imatge de capçalera de l’amplada completaNavegació superiorAnimació

El disseny del bloc del lloc es presta molt bé a la creació de menús convincent, que permet afegir fotos per atraure els comensals al vostre establiment. Amb els botons que ofereixen als visitants la possibilitat de fer reserves i animacions per dur a la vida els plats, Birdseye farà que la boca del visitant regi en previsió de la seva propera experiència culinària.

10. Paper: Un tema temàtic fantàstic per als bloggers

Els blocaires creatius que volen difondre el seu contingut a la massa poden posar les seves idees a Paper: un dels principals temes de blocs de Weebly. El disseny recorda la tipografia en blanc i negre i segueix una estètica similar a les publicacions de consumidors populars.

Captura de pantalla del tema de Weebly's Paper

Els blocaires poden transmetre eficaçment els seus missatges a les masses mitjançant el tema de Weebly.

El paper proporciona paletes de colors clars i foscos, permetent als propietaris de llocs incorporar la sensació correcta a les pàgines correctes. Si venen productes a més de fer blogs, les funcionalitats de comerç electrònic ofereixen una navegació perfecta a través dels productes.

Funcions del paper
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Imatge de capçalera de l’amplada completaArreglat & Navegació col·lapsableLlum & Paletes fosques

També s’inclouen botons CSS, imatges de capçaleres d’amplada completa i funcions de navegació fixes i plegables. I l’efecte sobrevol inclòs a les galeries de productes de Paper serveixen perquè la vostra mercaderia destaqui.

11. Quadrat 2: un tema temàtic interessant per a botigues en línia

Si voleu vendre mercaderies al vostre lloc web Weebly, probablement haureu de canviar el tema al quadrat 2 si encara no el teniu. El tema està dissenyat de manera que faci una impressió immediata als compradors amb grans imatges destacades i galeries de productes convincents.

Captura de pantalla del tema Weebly's Squared

Les empreses que busquen una solució de comerç electrònic poden trobar-la al tema Squared de Weebly.

El quadrat posa les imatges del producte al davant i al centre en un aparador que els dóna espai per respirar. Amb la navegació lateral i la possibilitat d’afegir ràpidament botons que condueixen a pàgines concretes, els vostres clients trobaran fàcilment els productes que buscaven.

Quadrat de 2 funcions
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Navegació lateralPaletes de colors

Les paletes de colors flexibles de Squared ofereixen als propietaris de llocs la possibilitat de personalitzar el seu lloc segons les seves marques. A més, el seu disseny sensible permet que els clients comprin allà on es trobin.

12. Viatge: un tema temàtic fantàstic per a carteres i currículums

Per als caçadors de feina o per a empresaris que vulguin deixar una impressió en possibles empresaris o clients, el tema de Weebly Journey ofereix un llenç minimalista amb un atractiu sofisticat. El disseny del viatge és elegant i presenta contingut de manera que mou els ulls a través de la informació important de la pàgina.

Captura de pantalla del tema Weebly's Journey

El tema de Viatge de Weebly presenta el contingut de la seva manera òptima perquè pugueu impressionar possibles empresaris o clients.

Les funcionalitats de navegació fixes i superiors del viatge ajuden als visitants del lloc a accedir al contingut des de qualsevol lloc on es trobin. Això funciona especialment bé per a llocs amb nombroses pàgines.

Funcions del viatge
SensibleBotons CSSIcones socials vectorials
Imatge de capçalera de l’amplada completaSuperior & Correcció de navegacióPaletes de colors

L’entorn arrossegador i soltador de Weebly facilita la creació de galeries de cartera a Journey. Aquestes galeries i les pàgines de blocs del tema porten una estètica que segur que impressionarà els visitants.

Weebly vs. Wix i altres alternatives

Hem tret els nostres 12 dissenys preferits, però, ràpidament, podeu trobar milers d’opcions més allà, i això només per a Weebly. Els creadors de llocs web d’arrossegament i arrossegament són una indústria competitiva, amb diverses plataformes increïbles que ofereixen noves novetats en disseny i navegació de llocs web.

El principal competidor de Weebly és Wix, el líder del sector darrere de més de 150 milions de llocs web a tot el món. Wix és especialment conegut per centenars de plantilles personalitzades per a indústries específiques, juntament amb funcions d’alta tecnologia, encara intuïtives i fàcils d’utilitzar, que milloren la funcionalitat de botigues en línia, reserves de restaurants, catàlegs de música i altres mercats especialitzats..

Més enllà dels dos cops més intensos dels creadors de llocs web, incloem algunes altres solucions innovadores. HostGator ha dissenyat recentment la seva pròpia plataforma moderna i personalitzada per als dissenyadors i BoldGrid proporciona als principiants una experiència molt més senzilla creant un lloc amb WordPress, el sistema de gestió de continguts més popular del món. Consulteu les nostres ressenyes a continuació:

Veure més constructors principals de llocs web »

Qualsevol que sigui la plantilla que trieu, feu que el vostre lloc web sigui propi

Independentment del tema que decidiu, Weebly us facilita la possibilitat de personalitzar el vostre lloc en funció de la vostra única missió. Mireu com el vostre lloc es transforma a mesura que afegiu contingut i imatge de marca tot deixant pendent el disseny estel·lar que us va atreure al tema en primer lloc..

Mitjançant la interfície Weebly, els usuaris poden ajustar els colors, tipus de lletra i altra informació ràpidament amb només uns clics del ratolí. Tant si voleu ampliar la vostra organització sense ànim de lucre, promocionar el vostre restaurant o mostrar fotografia, Weebly té un tema adequat per a vosaltres..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me