12 millors serveis d’allotjament Python (2020): allotjaments web compartits i al núvol

Al ser tan versàtil com popular, el millor allotjament Python coincideix amb l’equilibri de simplicitat i escalabilitat del llenguatge de programació. Nomenat després de la icònica sèrie de comèdia de dibuixos britànics “Monty Python’s Flying Circus”, que parodia la llegenda del rei Artur, va sorgir de l’avorriment d’estiu d’un programador a finals dels anys 1980, però ara incita als codificadors orientats a objectes de tot el món..

Python potencia Google, Mozilla i YouTube, així com les operacions diàries de la NASA i el Servei Meteorològic Nacional. Gràcies a les seves múltiples avantatges, incloses les seves àmplies aplicacions i el fet d’ésser més fàcil d’aprendre que altres llenguatges de programació, Python ha crescut en popularitat. Però, independentment de què utilitzeu Python per desenvolupar-lo, necessitareu un paquet d’allotjament robust per alimentar la vostra creació. Donem un cop d’ull al millor de la indústria.

Millor servei d’allotjament web Python

Moltes plataformes d’allotjament web que coneixen bé la demanda de suport de Python proporcionen als programadors eines de desenvolupament de Python per utilitzar aplicacions de creació web i mòbil en suport dels seus llocs web. Els millors amfitrions de Python ofereixen una documentació robusta i utilitzen un equip que entén els matisos del llenguatge Python.

El suport per als marcs populars de Python, com Django i Flask, és imprescindible i us ajuda amb flexibilitat si l’amfitrió està disposat a instal·lar qualsevol mòdul Python que necessiteu. Fa poc vam realitzar una cerca per trobar amfitrions benvinguts als usuaris de Python. Si una part important de la vostra codificació està a Python, voldreu consultar el nostre amfitrió més recomanat a continuació.

Vegeu més opcions d’allotjament amb millor qualificació »

El millor allotjament web de Python “barat”

Si sou una empresa individual o petita (o simplement voleu estalviar diners en efectiu), potser voldreu un amfitrió de Python que ofereixi la quantitat adequada de suport i serveis. Aquest tipus d’amfitrió és probable que ofereixi allotjament compartit o VPS, ja que els servidors dedicats solen no estar al final barat. Tot i que no rebeu totes les campanes i els xiulets, encara podeu trobar allotjament web de Python assequible que ofereix un bon suport tecnològic i una àmplia documentació per fer que la vostra aplicació de Python funcioni com voleu..

Alguna cosa a tenir en compte a l’hora de buscar allotjament Python de baix cost és si l’amfitrió té una xarxa de suport a la comunitat. Les millors respostes a problemes de vegades poden provenir dels propis usuaris. Per descomptat, sempre ajuda quan el suport del personal de l’amfitrió coneix el que hi ha entre “spam” i “ou”, ja que es tracta de la codificació Python. Els amfitrions que hem escollit per al nostre allotjament web barat de Python tenen moltes opcions per garantir que podeu codificar a Python a la plataforma sense molèsties i obtenir ajuda quan ho necessiteu. Feu clic a les ressenyes de les taules següents per veure totes les funcions que ofereixen aquests plans d’allotjament assequibles.

Veure més opcions d’allotjament assequibles »

Millor allotjament web Python “compartit”

Una solució d’allotjament compartida és una opció completament viable per allotjar una aplicació Python. Una cosa a buscar és quins altres llenguatges de programació suporta l’amfitrió. Python és extensible, el que significa que podeu fer una interfície amb Python amb biblioteques escrites en altres idiomes, com Java, C i C ++, i això facilita la codificació més ràpida i racionalitzada. Els amfitrions compartits ofereixen panells de control com Plesk i cPanel, que us ajudaran a gestionar les eines i mòduls per a desenvolupadors de Python..

Alguns plans d’allotjament compartits inclouen una amplada i una amplada de banda il·limitats, cosa que és útil per als programadors de Python que es veuen escrivint moltes aplicacions diferents o ampliant les existents. Un amfitrió que gestioni centres de dades dedicats en diverses ubicacions podrà oferir els millors horaris. La instal·lació d’un clic per a scripts us permetrà codificar sense problemes. A continuació, trobareu aquestes funcions i molt més entre les nostres opcions per als amfitrions web compartits millors de Python.

Veure més opcions d’allotjament compartides »

Millor allotjament “núvol” per a Python

Potser la vostra aplicació Python ja té molts èxits, o potser només ho espereu. De qualsevol forma, si voleu donar suport a moltes persones que envien trucades al vostre servidor, pot ser que la vostra solució d’allotjament en núvol sigui adequada. L’allotjament de Python al núvol ofereix als desenvolupadors de Python nombrosos avantatges, inclosa la integració de fonts de dades i fiabilitat. Els potents amfitrions del núvol permeten trucar a una gran varietat de biblioteques Python i permeten l’edició web que es pot recollir a qualsevol lloc.

Instal·lar Django o un altre marc de Python en un amfitrió basat en núvol hauria de ser brisa: no voldreu perdre temps preciós per simplement posar-vos en marxa i funcionar. Un avantatge de l’allotjament d’aplicacions Python al núvol és que podeu implementar un projecte fàcilment i econòmicament sense preocupar-vos de configurar un sistema operatiu o una configuració del servidor. Desplegueu i amplieu l’aplicació de la manera que desitgeu amb aquestes opcions de primer nivell per al millor allotjament en núvol per a Python.

Veure més opcions d’allotjament en núvol »

Millor allotjament “dedicat” per Python

Un servidor dedicat és àmpliament acceptat a la comunitat Python com la millor opció per a la programació a Python. Per què? Ofereix les poques limitacions a l’hora d’instal·lar Python, proporcionant-vos més control, flexibilitat i personalització. Tot i que normalment és més costós que altres opcions d’allotjament, si sou un usuari que vol fer molt amb la vostra aplicació, és una bona coincidència. Podreu codificar com vulgueu i fer que la vostra aplicació funcioni de manera òptima.

Un allotjament dedicat completament gestionat us pot estalviar temps i preocupacions, si es trenca alguna cosa, no hauríeu de solucionar-ho vosaltres mateixos. Cerqueu amfitrions que ofereixen diverses opcions de servidor amb opcions d’amplada de banda, emmagatzematge i còpia de seguretat adequades al vostre pressupost. La seguretat estricta i la protecció DDoS inclosa protegirà el servidor contra atacs i garantirà el funcionament continu de l’aplicació. Si supereu altres tipus de hosting, podeu trobar el que necessiteu a la llista dels millors hosting dedicats a Python.

Vegeu més opcions d’allotjament de servidors dedicats »

Per què no voleu allotjament gratuït de Python

En poques paraules, no és una bona inversió optar per allotjament gratuït de Python. Tot i que potser no hi invertiu diners, és possible que l’allotjament gratuït causi dolor, frustració i perdreu el temps. Les opcions d’allotjament gratuïtes simplement no tenen la capacitat de donar suport als programadors Python de manera que les seves aplicacions funcionin de manera òptima. És probable que el servidor sigui lent i no pugui gestionar el trànsit que obté l’aplicació perquè la compartiu amb tants altres usuaris.

Foto d’un teclat d’ordinador amb el símbol de guardioles a la tecla d’entrada

La majoria de les opcions d’allotjament gratuïtes no són prou sòlides per donar suport a Python, per la qual cosa és una bona aposta per obrir la guardiola.

A més, un amfitrió de Python gratuït no tindrà plugins, scripts i mòduls que voleu personalitzar com feu el codi. La instal·lació del marc de selecció no serà senzilla i el tauler de control no tindrà totes les opcions que obtindreu amb un amfitrió que pagueu a un cost raonable. Amb tots aquests possibles problemes, serà difícil trobar assistència. L’allotjament gratuït és tan limitat que haureu de pagar pel servei eventualment. Així que si penses en fer la ruta gratuïta per estalviar diners, no ho facis. En el seu lloc, consulteu algunes de les opcions de preu econòmic que hem esmentat anteriorment.

Cerqueu el suport de Python 3, Flask i Django a l’hora de triar l’amfitrió

Python només ha passat per tres versions des del seu llançament el 1990, amb la darrera versió llançada fa deu anys. Tot i que algunes empreses continuen utilitzant Python 2 amb finalitat antiga, Python 3 s’està convertint gradualment en el nou estàndard. Hi ha algunes fantàstiques biblioteques de Python 3 i les capacitats del llenguatge continuen creixent en aquesta darrera versió. Al final, alguns hostes poden deixar de ser compatibles amb Python 2 i ampliaran les ofertes de Python 3. Per planificar el futur, opteu per un host que admet Python 3 encara que encara utilitzeu Python 2.

Una última cosa abans de passar: Els marcs més habituals de Python són Flash i Django. Voleu un amfitrió que admeti un o tots dos frameworks. Permeten el desenvolupament més ràpid i pràctic i produeixen codi nítid i llegible que farà que la teva aplicació funcioni de manera correcta. Si un amfitrió no admet Flash o Django, és un signe que la companyia no està al dia en la codificació Python i no us podrà donar el millor suport.

Logotip de Python

Els amfitrions que es presenten aquí tenen el que cal per alimentar el vostre projecte Python.

Python pot tenir una versió tonta de Camelot com el seu nom, però les empreses que recomanem es prenen seriosament l’allotjament de Python. Independentment del vostre pressupost, molts amfitrions de Python poden satisfer la vostra necessitat de suport, una funcionalitat racionalitzada i una gran velocitat. Si una quantitat important del vostre codi es troba a Python, us recomanem que trobeu un amfitrió de Python de la nostra llista i que truqueu per parlar de les vostres necessitats precises. Ja sigui de hosting compartit, núvol o dedicat, el hosting del Holy Graal of Python és a la vostra disposició. Assegureu-vos de visitar la nostra pàgina de comentaris per veure quin amfitrió pot ser el més adequat per al vostre projecte Python.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me