12 millors allotjaments web per a botigues minoristes en línia (ressenyes del 2020)

Tot i que és una part invisible de l’experiència de compra d’un client, el millor venedor web per a botigues minoristes en línia pot ser el millor venedor de la vostra empresa. Ho creieu o no, una càrrega de pàgina lleugerament més lenta pot tenir un impacte més gran sobre possibles transaccions que els vostres productes, preus o atenció al client.

L’elecció d’un amfitrió web per a un lloc bàsic és prou difícil. Com us podreu imaginar, identificar les millors plataformes per fer funcionar la vostra botiga en línia és encara més difícil i comporta més risc. Tenint en compte que les vendes en línia comencen a superar les transaccions de maons i morters, és cada cop més imprescindible que els propietaris de petites empreses puguin tenir presència en línia. Després de llargues proves i revisions, aquí es mostra la llista dels millors serveis d’allotjament web i plataformes de comerç electrònic de la indústria. Fer una ullada:

Millor allotjament global per a botigues en línia

S’ho cregui o no, l’allotjament web pot tenir un efecte dramàtic en l’èxit del vostre negoci en línia. A més de la relació entre el rendiment i les conversions, les mesures de seguretat percebudes durant el procés de comprovació milloren encara més la confiança que els consumidors fan a la vostra marca i als seus productes.

Gairebé el 25% dels compradors en línia asseguren que confien en una marca en part perquè ha fet un bon treball per protegir la seva informació personal sensible, segons la investigació de fidelització de marca realitzada per la companyia de comunicacions global Edelman. Més enllà de la qualitat, la comoditat i el valor, el 80% dels enquestats va dir que confiava en una marca per fer el que es contempla en una decisió de compra.

Després d’anys de proves i revisions de les plataformes de comerç electrònic, a més de tenir en compte els avantatges dels carretons de compra allotjats o que s’allotgen de forma autònoma, aquí es mostra la llista dels tres primers proveïdors que segur que ajudaran la vostra botiga en línia a créixer i arribar a nous públics. Tant si es posa l’accent en l’accessibilitat, el servei al client, la velocitat, les tecnologies de futur, o les solucions senzilles d’utilitzar, cada companyia té un enfocament lleugerament diferent a l’allotjament web, però totes tres estan perfectament disposades a oferir allotjament de primera línia per al detall en línia. negocis. Llegiu més en les nostres ressenyes:

Veure altres hostes de comerç electrònic més importants »

Millor allotjament web “barat” per a botigues minoristes en línia

Per descomptat, la vostra empresa no pot obtenir beneficis sense supervisar de prop els costos. Afortunadament, per als empresaris, hi ha moltes solucions rendibles. Els plans d’allotjament web d’alt valor que costen menys de 5 dòlars mensuals tenen encara moltes funcions avançades per dissenyar, llançar i executar la botiga de manera eficaç. Gràcies a instal·lacions d’un sol clic de programes populars com WordPress i plataformes de comerç electrònic de codi obert gratuïtes com WooCommerce i Magento, dissenyar i operar una botiga en línia independent és una cosa que els creadors ambiciosos poden fer sense trencar el banc..

Segurament, pot haver-hi una mica més de treball en el procés de configuració, però ja seràs el propietari i el control de pràcticament tots els aspectes del teu negoci en línia. Tot i que les plataformes de comerç electrònic allotjades que revisem més endavant per simplificar dramàticament les coses, us recomanem que estalvieu els vostres diners i feu una de les rutes que s’ofereixen de manera independent..

No es pot posar en dubte la tècnica i la reputació dels proveïdors d’allotjament aquí. Tant si busqueu unitats d’estat sòlid d’alt rendiment, serveis optimitzats per WordPress o un accés assequible a una xarxa global, aquests amfitrions ofereixen accés a eines de màrqueting i eines comercials útils a una fracció del que espereu. Per obtenir més informació sobre les funcions i serveis disponibles, feu clic a les nostres ressenyes detallades:

Veure altres hostes més assequibles »

El millor allotjament web “gairebé gratuït” per a petites botigues en línia

Què és millor que una ganga? Trobar tots els mateixos serveis gratuïtament, de manera natural. Tanmateix, quan hi ha allotjament web gratuït, hi ha un risc més que una recompensa. Diversos serveis són només estafes directes que busquen captar la informació personal, mentre que les poques organitzacions que us connecten a l’espai del servidor solen utilitzar una infraestructura obsoleta que no està segura ni optimitzada amb els estàndards actuals..

Tot i això, tot i que diversos constructors de llocs web principals i sistemes de gestió de contingut ofereixen als usuaris una possibilitat sense cost de dissenyar, crear i llançar el seu lloc web de forma gratuïta. És probable que la vostra presència web estigui restringida a un subdomini (yourstore.wix.com en lloc de yourstore.com), però aquesta opció permet als propietaris d’empreses tentatives o segures una possibilitat lliure de costos per familiaritzar-se amb les interfícies administratives, els sistemes de suport de l’amfitrió i experiència general abans d’invertir diners en un registre de dominis personalitzat i en funcions de comerç electrònic.

Tingueu en compte que aquests serveis gratuïts no solen incloure la possibilitat d’afegir productes, instal·lar carretons de compra o processar pagaments. Un cop us heu quedat còmodes amb la interfície d’amfitrió i d’usuari i voleu continuar construint la vostra botiga, haureu d’actualitzar-vos a un pla premium que admet la funcionalitat de comerç electrònic. Si afegiu aquestes funcions avançades a aquests serveis allotjats, us pot costar molt més o menys fins a 10 dòlars o 20 dòlars al mes, però podreu aprofitar els sistemes d’estalvi de temps fàcils d’utilitzar que simplifiquen el disseny i les operacions de la botiga. Tot i que aquests tres poden no ser la solució de botigues en línia a llarg termini més rendible, els avantatges que podreu veure a curt termini faran que el disseny, el manteniment i el funcionament de la botiga siguin molt més agradables i eficients. Més informació aquí:

8.

WordPress.com

Logotip de WordPress.com

Preu inicial mensual
0,00 dòlars

  • Mitjans socials avançats, analítica i eines de pagament
  • Temes gratuïts d’inici de comerç electrònic personalitzables
  • Afegir productes i serveis il·limitats
  • Accepta el pagament de més de 60 països
  • Comença ara a WordPress.com.

ESCALADA
PUNTUACIÓ

4.7

★★★★★

Les millors plataformes de comerç electrònic allotjament

Hem fet al·lusió al debat de hosting de comerç electrònic de forma hostedada o autocomplexat, però ho explicarem aquí: El comerç electrònic que s’allotja a si mateix posa la responsabilitat al propietari de la botiga per adquirir allotjament, escolliu una plataforma de disseny i instal·leu programari per executar una botiga en línia mentre Els productes de comerç electrònic completament allotjats són solucions tot en un que finalment són controlats i operats pel propi servei d’allotjament.

Els serveis allotjats solen tenir la forma de creadors de llocs web de comerç electrònic que proporcionen als propietaris de botigues una eina de disseny arrossegable i personalitzable per personalitzar les plantilles preconstruides. Si bé la ruta de comerç electrònic allotjat simplement simplifica la propietat i el manteniment de botigues per als propietaris d’empreses, aquestes plataformes solen ser més cares. A més, els empresaris queden bloquejats en aquest servei: les botigues que s’allotgen de manera autònoma es poden traslladar d’un host a un altre, mentre que els aparadors totalment allotjats no funcionaran en cap altra plataforma..

A continuació, feu una ullada a les nostres ressenyes sobre les solucions de comerç electrònic allotjament més populars. Wix, Shopify i Volusion representen milions de botigues en línia i milers de milions de dòlars en vendes de comerç electrònic, cosa que els converteix en socis que valen la pena a la vostra empresa en línia. Feu clic a un comentari per obtenir més informació o per començar amb una prova gratuïta:

Veure altres hostes de comerç electrònic més importants »

Què és l’allotjament web de comerç electrònic?

Igual que altres plans especialitzats d’allotjament web, com ara allotjament de WordPress, allotjament de bases de dades i allotjament de correu electrònic, l’allotjament web de comerç electrònic és un altre sabor del servei optimitzat per fer funcionar i fer créixer una botiga en línia. A més de les tecnologies fonamentals necessàries per lliurar pàgines web als visitants, l’allotjament de comerç electrònic sovint inclou eines i components de disseny per crear llistats de productes, carrets de compra i procediments de compra.

De la mà de les tasques especials d’acceptar, processar, confirmar i proporcionar vendes, l’allotjament de comerç electrònic inclou sovint mesures de seguretat actualitzades per protegir la informació personal i financera sensible del comprador. Pràcticament parlant, vigileu amb els plans que promouen els certificats SSL actualitzats i el compliment de PCI. Aquest últim detalla els estàndards tècnics i operatius que s’han de seguir per protegir i protegir adequadament les dades financeres sensibles.

Millor allotjament web per a botigues minoristes en línia

L’allotjament de comerç electrònic inclou una varietat de tecnologies optimitzades per a compres en línia i transaccions segures.

A més de la creació de botigues en línia i el processament de pagaments, molts programes de comerç electrònic (ja siguin allotjats o allotjats de manera autònoma), inclouen eines molt útils per rastrejar les comandes, coordinar l’enviament i gestionar l’inventari. Alguns serveis arriben fins i tot al punt d’oferir dispositius puntuals per integrar encara més la botiga en línia amb les operacions de maó i maó. En última instància, l’allotjament de comerç electrònic pretén oferir als empresaris una parada única, per dir-ho, per a la supervisió de les operacions de venda al detall.

Quin tipus d’allotjament necessito per al comerç electrònic?

Tot i que cap dels vostres clients complimentarà la vostra elecció per a allotjament web, serà un dels motors que els inspirarà a comprar els vostres productes. Les experiències positives, des de preus assequibles i càrregues de pàgines ràpides fins a una experiència de facturació racionalitzada i segura, permetran tornar a obtenir més informació.

Una de les vostres primeres decisions a l’hora de comprar allotjament de comerç electrònic serà determinar si voleu continuar infraestructura completament allotjada o autogestionada per al vostre negoci en línia. Les dues opcions funcionen bé per a botigues en línia de totes les formes, mides i indústries, de manera que la seva comoditat amb cada plataforma o voluntat d’aprendre serà igual. El vostre pressupost també tindrà possibilitat de dir aquesta decisió, ja que les plataformes allotjades normalment costen més, però poden oferir més avantatges.

Tot i que alguns hostes tenen plans específics orientats al comerç electrònic, com ara l’oferta de WooCommerce gestionada per Liquid Web, molts proveïdors simplement dirigeixen els propietaris aspirants de botigues als paquets habituals compartits, al núvol o al VPS..

El lloc on s’adapti a l’espectre que s’allotja depèn de la vostra base de clients actual i de la rapidesa amb la qual s’espera que creixi. Allotjament compartit representa un punt d’entrada assequible amb un creixement limitat, mentre que allotjament de núvols ofereix una gran escalabilitat i estabilitat. Allotjament VPS proporciona als propietaris del lloc la major potència de foc informàtica i un espai per al creixement, però probablement s’hauria de reservar per a marques més establertes.

Com trio un pla d’allotjament?

En realitat, els millors plans d’allotjament de comerç electrònic s’assemblaran molt a les nostres recomanacions per als millors proveïdors d’allotjament general: voldreu buscar rapidesa, seguretat, fiabilitat i seguretat d’una empresa que ofereix taxes elevades de temps de vida i una ajuda útil al client. . Presteu atenció a les distribucions d’espai d’emmagatzematge i amplada de banda, així com a un registre de domini gratuït i allotjament de correu electrònic.

Primer pla de la barra d’URL que mostra el xifrat HTTPS

Les funcions de seguretat com els certificats SSL i el xifrat HTTPS creen una experiència de compra més segura i una confiança del client.

Concretament, per a les botigues de comerç electrònic i les petites empreses, es destaca especialment el disseny. Segons les investigacions de la Universitat de Stanford, més del 46% de la gent va dir que el disseny d’un lloc web era el criteri principal per decidir que una empresa és creïble o no. Com us podeu imaginar, la credibilitat condueix a la fiabilitat, la qual cosa genera conversions i vendes. Si la codificació no és cosa vostra, mireu els plans que inclouen creadors de llocs web gratuïts per a petites empreses, temes de WordPress o altres plantilles professionals i de resposta..

Per fer el seguiment del progrés de la vostra botiga i d’aconseguir el màxim d’èxit, també voldreu aprofitar una eina d’analítica i mètrica del lloc. Molts hostes els proporcionaran de forma gratuïta com a part del tauler de control (cPanel és l’estàndard de la indústria), però les integracions amb Google Analytics són una característica afegida que us impressionarà. En general, molts plans d’allotjament web són aproximadament els mateixos: vigileu per distingir les funcions que poden proporcionar a la vostra botiga en línia un avantatge..

Invertiu en el millor lloc web i en constructors de botigues per a la vostra petita empresa

Tal com diu la dita, es necessita diners per guanyar diners. Tot i que les opinions sobre la validesa de la frase són àmplies, algunes inversions sàvies poden recórrer molt per augmentar els ingressos de la vostra botiga en línia..

Des de qualsevol lloc d’inici al sector de l’allotjament, abunden alternatives gratuïtes, de codi obert o barates que puguin donar un impacte àmplia a la vostra empresa..

Els millors amfitrions per a petites empreses equilibren l’accessibilitat amb les funcions i serveis premium, i molts ofereixen constructors de llocs web arrosseguats i exclusius. Els que no inclouran la instal·lació simplificada d’un clic de programes populars com WordPress, Drupal, Joomla, OpenCart, Magento i altres.

A partir d’aquí, busqueu altres canals pels quals expandir-vos. Les plataformes gratuïtes de màrqueting per correu electrònic poden millorar els vostres serveis d’atenció al client i els vostres índexs de retenció, a més de comunicar-vos amb aquells clients potencials que han abandonat els seus carretons o que han expressat un altre interès per la vostra empresa. Un altre pas són les plataformes de gestió de relacions amb els clients (CRM) que permeten als empresaris una visió clara de les interaccions de la seva marca amb clients individuals i determinades dades demogràfiques. De la mateixa manera que els balanços i els models d’ingressos afecten les decisions empresarials, assegureu-vos d’aprofitar les dades que es troben en eines gratuïtes o econòmiques associades a la vostra presència en línia. Feliç venda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me