11 millors serveis d’allotjament VPS barats 2020: servidors virtuals més barats

Quan el meu amic Daniel va iniciar un lloc de WordPress per a la seva empresa de paisatgisme, va anar primer amb un proveïdor d’allotjament compartit. Amb pàgines per a diversos serveis i ubicacions, el seu lloc era relativament gran i es carregava més i més lent a mesura que creixia. Aviat es va fer evident que aquesta configuració no funcionaria a llarg termini i va analitzar el següent pas: allotjament de servidor privat virtual (VPS).

Per als propietaris de llocs que necessiten més diners del seu amfitrió web, però que no poden estalviar preus elevats, un VPS és un terreny mitjà ideal entre allotjament compartit i dedicat. Els servidors VPS posen menys llocs a cada servidor, cosa que significa velocitats més ràpides i més espai d’emmagatzematge per a tarifes assequibles.

Daniel va traslladar el seu lloc a un VPS, que funciona en una màquina més potent i li proporciona els recursos que el seu lloc necessita per obtenir un rendiment òptim. Tant si teniu un compte de hosting compartit com si voleu iniciar un lloc web de negocis grans, val la pena tenir en compte un VPS. En aquesta comparació de proveïdors de VPS, ens fixem en les empreses que ofereixen millors rendiments de la inversió.

Millor en general: allotjament VPS barat

Es pot allotjar-se a un VPS a un preu baix i, tot i així, rebre funcions d’alta gamma del proveïdor. En un VPS, el vostre lloc té el seu propi servidor que comparteix espai en equip amb altres servidors. Els clients paguen tant d’espai com necessiten, de manera que hi ha poques limitacions quant als recursos del sistema.

Quan escolliu un amfitrió VPS, la fiabilitat és una de les principals característiques a tenir en compte. La fiabilitat es mesura en termes de temps de funcionament o del percentatge de temps que un servidor està operatiu. L’ideal seria que el vostre lloc poques vegades no estigués disponible per als usuaris a causa del temps d’inactivitat del servidor. Una altra qualitat inherent a un bon host VPS és una seguretat estreta per assegurar-se que el servidor no és susceptible de delinqüents en línia i que les dades sensibles no es filtren..

Un aspecte important a l’hora d’allotjar el servidor virtual és un aspecte important a l’hora de tenir en compte l’allotjament VPS. La CPU, la memòria RAM dedicada i l’espai d’emmagatzematge han de ser prou robustos com per suportar un ús intens. Un dels avantatges de l’allotjament VPS és la capacitat de personalitzar i controlar aspectes del servidor com ara instal·lacions, transferència de dades i emmagatzematge. La flexibilitat i la llibertat d’afegir instal·lacions personalitzades i altres recursos al vostre servidor, tant si l’administreu com si pagueu perquè es pugui gestionar, és ideal. A més, busqueu assistència tècnica fiable per ajudar a solucionar aquestes funcions. A continuació, es mostren les millors recomanacions dels nostres experts per a un allotjament de VPS de qualitat i assequible, basat en aquestes i altres funcions.

Veure més ofertes d’allotjament VPS »

Allotjament VPS “Núvol” barat

L’allotjament VPS al núvol és, simplement dit, l’allotjament VPS tradicional portat al núvol. Amb un VPS al núvol, obté els avantatges tant de l’allotjament VPS com dels serveis al núvol, com ara escalabilitat i costos reduïts. Les plataformes d’allotjament VPS ideals proporcionaran eines per gestionar el vostre servidor (si no esteu gestionats completament) i la possibilitat de canviar i afegir opcions, com ara funcions d’emmagatzematge, velocitat i seguretat addicionals, ja que les necessiteu.

Quan trieu un amfitrió VPS basat en núvol, també voldreu considerar les personalitzacions disponibles. Una part dels avantatges d’un entorn basat en el núvol és la flexibilitat per personalitzar les especificacions del sistema, així que preneu temps per veure què hi ha. Busqueu còpies de seguretat automàtiques com una altra funció imprescindible per a l’allotjament VPS en núvol, que permeti restaurar fàcilment els fitxers. Consulteu les nostres ressenyes dels principals proveïdors d’allotjament en núvol a continuació per ajudar-vos a decidir quin servei heu de triar.

Veure més ofertes d’allotjament en núvol »

Allotjament VPS “Linux” barat

Sovint, trobareu proveïdors VPS que utilitzin un sistema operatiu Linux als seus servidors. Un dels motius d’això és que Linux és conegut per la seva fiabilitat i una seguretat estreta, dues coses de les quals els clients depenen per mantenir els seus llocs i funcionar sense problemes. Els plans VPS basats en Linux solen proporcionar un bon valor a les empreses, ja que els seus sistemes es poden actualitzar fàcilment amb el codi necessari per solucionar errors i solucionar problemes en l’entorn de codi obert de Linux..

Trieu un proveïdor d’allotjament VPS de Linux que ofereix amplis de banda i bonificacions d’emmagatzematge. Heu de tenir en compte la disponibilitat de pedaços i actualitzacions de seguretat, la gamma de personalitzacions disponibles i un servei de client constant. Els preus en el mercat d’allotjament VPS basat en Linux són altament competitius, cosa que permet obtenir la millor oferta per als vostres requisits específics. Les nostres revisions expertes sobre els plans d’allotjament VPS Linux assequibles a continuació proporcionen una pauta autoritària per prendre la seva decisió.

Veure més ofertes d’allotjament VPS de Linux »

Allotjament VPS “Windows” barat

L’allotjament VPS basat en Windows no és tan habitual com allotjament basat en Linux, però encara té diverses bones opcions. Aquests plans de vegades poden ser més cars a causa de les taxes de llicència de Windows. Es tracta de preferir si voleu anar amb un proveïdor d’allotjament VPS basat en Linux o Windows. Algunes persones opten per Windows a causa de la seva interfície de gestió més familiar i intuïtiva. Els plans d’allotjament de Windows VPS també són coneguts pel seu nivell superior d’assistència.

Allotjament VPS en una imatge de pressupost

Les demandes de recursos elevats del servidor no necessiten una factura d’allotjament elevada. Introduïu allotjament VPS.

Comproveu els plans amb una àmplia quantitat d’espais de disc per assegurar-vos que hi ha una opció d’entrada assequible però amb espai per créixer. Trieu el vostre pla en funció de la disponibilitat d’un tauler de control d’alta qualitat, com Plesk o cPanel, i l’opció de ser gestionada completament, proporcionant flexibilitat en el funcionament del vostre servidor. També busqueu una àmplia memòria RAM i transferència de dades per assegurar un alt rendiment. Continua la informació per descobrir els millors proveïdors d’allotjament Windows VPS que ofereixen el millor valor.

Veure més ofertes d’allotjament de Windows VPS »

Hosting VPS “SSD” barat

Podeu optar per l’allotjament VPS de unitat d’estat sòlid (SSD) si esteu interessats a maximitzar la transferència de dades i la fiabilitat del sistema. Un sistema que llegeix i escriu dades mitjançant un disc SSD més que un disc dur estàndard funcionarà de manera més òptima, i per això sol ser més car (però no massa més). Invertir en allotjament SSD VPS és una solució popular per accelerar el rendiment del lloc, ja que el servidor mateix es troba en una màquina que funciona més ràpidament que si utilitzés un disc dur dur regular.

Si esteu al mercat per al tipus més ràpid d’allotjament VPS disponible, considereu la quantitat d’ample de banda que s’ofereix i la velocitat addicional del preu. Altres còpies a considerar són les còpies de seguretat automatitzades de dades, el suport ràpid i fiable i la disponibilitat de bases de dades i comptes FTP. Alguns dels proveïdors més barats ofereixen funcions de pagament per a que pugueu personalitzar la vostra experiència, que pot afegir encara més valor. Consulteu les nostres qualificacions de les opcions d’allotjament VPS SSD més assequibles a continuació.

Veure més ofertes d’allotjament VPS SSD »

Allotjament VPS “WordPress” barat

Com que WordPress és la plataforma de desenvolupament de llocs web més popular, molts proveïdors d’allotjament VPS ofereixen allotjament de llocs web específics de WordPress. El suport específic per a WordPress inclou normalment actualitzacions i còpies de seguretat automàtiques, suport 24 hores al dia i solucions especials de seguretat i rapidesa de WordPress que fan que el vostre lloc tingui un rendiment òptim. Si el vostre lloc funciona a WordPress, és crucial tenir un suport dissenyat especialment per a WordPress quan trieu un pla d’allotjament VPS.

Els principals competidors d’allotjament VPS de WordPress ofereixen una gran amplada de banda (o il·limitada), múltiples comptes de correu electrònic i molt espai en disc. Voleu buscar un proveïdor que us permeti allotjar diversos llocs de WordPress en un compte per a una gestió fàcil i que optimitzi el rendiment i la seguretat del complement. És preferible una instal·lació senzilla amb un clic. Consulteu les nostres principals recomanacions sobre els plans d’allotjament de WordPress VPS a continuació per comparar les millors opcions disponibles al mercat.

Veure més ofertes de VPS per a WordPress »

Obtenim el preu més barat als serveis VPS abans que ningú!

L’elecció d’un servei d’allotjament VPS pot resultar aclaparadora, però en última instància és un bon problema. Quan Daniel va decidir passar d’allotjament compartit a l’allotjament VPS, va poder trobar un proveïdor amb el qual sabia que el seu lloc web i el seu negoci tindrien marge per créixer. El millor de tot va ser capaç de fer el moviment sense trencar el banc.

Servidor gràfic de núvol barat

Aprofiteu el poder de l’allotjament virtual: el seu potencial informàtic i la seva rendibilitat.

L’allotjament VPS pot ser molt assequible, com demostra la nostra llista de principals proveïdors. Amb les nostres relacions amb els millors amfitrions web, sovint podrem oferir descomptes exclusius als lectors abans que estiguin disponibles per al públic en general. Seguiu revisant HostingAdvice.com per estar al dia de les darreres ofertes d’allotjament VPS!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me