Red Hat jatkaa sovellusten käyttöönoton innovointia: Kuinka OpenShift yksinkertaistaa säilö- ja orkesterinhallintaa

TL; DR: OpenShift huolehtii rasittavasta ja työlästä kehitysympäristön luomisesta, joka tasapainottaa skaalautuvaa laskentatehoa yksinkertaisella, helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Automatisoimalla infrastruktuurin kokoonpanoa ja käyttöönottoa Red Hat antaa yrityksille mahdollisuuden aloittaa kehitysryhmiensä työnkulut. Red Hat ja OpenShift ansaitsevat innovoinnin kiihdyttämisen kontti- ja orkesterikunnissa, jotka ansaitsevat Developers ‘Choice ™ -palkinnon voittajat sovellusten käyttöönoton yksinkertaistamisesta.

Red Hat on pitkäaikainen tukipalvelu avoimen lähdekoodin maailmassa toimittamalla sovelluksia niin nopeasti ja tehokkaasti kuin halusi – aivan kuten asiakkailleen.

Red Hat etsi sisäisesti ratkaisua, rakentamalla ja ottamalla käyttöön yrityksen oma OpenShift-sovelluskonttialusta, jotta tiimille olisi enemmän hallintaa pilvien sovelluksia luotaessa ja kehitettäessä. OpenShift luotiin alun perin yhdistämään Red Hat uudelleen yksittäisten kehittäjien kanssa automatisoimalla työnkulut ja vähentämällä infrastruktuurin odottamiseen kuluvaa aikaa. Kun OpenShift oli otettu käyttöön, Red Hat loi yli 700 sovellusta seuraavan 10 kuukauden aikana.

“Voimme nyt ottaa sovelluksia käyttöön kriittisiin tilanteisiin tunteina tai päivinä”, kertoi Red Hatin tuolloin vastaava johtaja Lee Congdon tapaustutkimuksessa..

OpenShift toimittaa edelleen uusia toimintoja ja antaa kehittäjille mahdollisuuden huolehtimalla tylsästä infrastruktuurin hallinnasta. Tiimin tiivis osallistuminen Docker- ja Kubernetes-avoimen lähdekoodin yhteisöihin edistää sitä, kuinka kehittäjät voivat nopeasti rakentaa, isännöidä ja skaalata sovelluksia, jolloin ne voivat keskittyä tuotteisiinsa ja asiakkaisiinsa ympäristön luomisen sijaan..

Red Hatin varhainen sitoutuminen kehittyviin avoimen lähdekoodin tekniikoihin

Konttikonsepti oli olemassa Unixissä ja Linuxissa yli kymmenen vuotta, ennen kuin dotCloud ilmoitti avoimen lähdekoodin säilöprojektista nimeltään Docker. OpenShift oli ollut käynnissä vaihdelaitteilla, jotka olivat samanlaisia ​​kuin Docker-säilöt, jakoivat yhteisen käyttöjärjestelmän ytimen ja toimivat tehokkaammin kuin virtuaalikoneet..

Käynnistäessään vuonna 2013 Docker kuitenkin helpotti kehittäjien työskentelyä astioiden kanssa ja loi vakiopakkausmuodon konteissa toimiville sovelluksille. Red Hatista tuli yksi ensimmäisistä toimittajista, joka hyväksyi Dockerin ja teki yhteistyökumppaninsa kanssa integroimalla tekniikan OpenShift- ja Red Hat Enterprise Linux 7 -käyttöjärjestelmiin..

Sen lisäksi, että OpenShiftin tuotehallinnan vanhempi johtaja Joe Fernandes tarjosi erinomaisen pakkausformaatin sovelluspinoille, hän sanoi, että Red Hat arvosti siirtymistä kohti standardisoituja astioita kaikkien tuolloin olemassa olleiden patentoitujen toteutusten sijaan..

“Tunsimme silloinkin, että Dockerista voisi tulla teollisuusstandardi ja mahdollistaisi sovelluksen sisällön laajan ekosysteemin kehittymisen sen ympärille”, hän sanoi..

Docker-, Kubernetes- ja OpenShift-logot

Red Hat hyödynsi Docker- ja Kubernetes-tekniikoita ja yhteisöjä muodostamaan OpenShiftin.

Alle vuoden kuluttua Red Hat liittyi Googleen Kubernetes-projektin käynnistämiseen. Go-kirjoitettu, orkestrointiympäristö automatisoi säilytyssovellusten käyttöönoton, skaalaamisen ja hallinnan. Google-tiimit ovat tunnettuja sovelluskehitys- ja käyttöönottomaailmassa konttien käytöstä: ne asettavat miljardeja kontteja viikossa.

“Tunsimme, että Kubernetes tarjosi parhaan ratkaisun konttien järjestämiseen missä tahansa,” Joe sanoi. “Tunsimme myös, että Google toi valtavan uskottavuuden ja kokemuksen konttien järjestämisessä mittakaavassa, ja olimme erittäin iloisia siitä, että Kubernetes-yhteisö oli täysin avoin ja meritokratiaan perustuva.”

2 haastetta OpenShift-osoitteet yrityksille

Red Hat tarjoaa OpenShift -sovelluksen neljällä eri maulla tyydyttämään käyttäjien tarpeet. OpenShift Origin on avoimen lähdekoodin yhteisöprojekti, kun taas OpenShift Online tarjoaa pienimuotoisen julkisen pilvimahdollisuuden..

Suuremmille asiakkaille, jotka etsivät omistettuja palvelimia ja tukea, OpenShift Dedicated toimii Amazon Web Services-, Microsoft Azure- tai Google Compute Engine -palvelussa. Kaupallisesti tuettu ohjelmistotuote, OpenShift Container Platform, antaa suurten yritysten mahdollisuuden organisoida säilöjä omissa tietokeskuksissaan tai julkisessa pilvessä.

1. Vahvien ja luotettavien perustien luominen säilötyille sovelluksille

Red Hat on yli 15 vuoden työskentely Linuxin kanssa ja siihen osallistuminen. Se tarjoaa turvallisen perustan konttisovelluksille Red Hat Enterprise Linux -palvelimen kautta, joka tarjoaa 99,999% käyttöaikaa – välttämätöntä kriittisissä yrityssovelluksissa..

“On tärkeää muistaa, että säilöt ovat vain hiekkalaatikkoprosesseja, jotka toimivat jaetussa Linux-isäntässä”, Joe sanoi. “Red Hatin tekemä työ Linux-tietoturvan, sisällön pakkaamisen, haavoittuvuuksien korjaamisen, tiedostojärjestelmien, suorituskyvyn ja muun suhteen toimii konttiympäristömme perustaksi.”

2. Integrointi Kubernetesin kanssa orkestrointiin ja säilytystilojen hallintaan

Red Hat laskuttaa OpenShift Container Platform -yritystä Kubernetes-yritystason jakeluna, joka auttaa sovelluksia kulkemaan monien konttien ja isäntien läpi. Kuten Joe sanoi, OpenShift “ylittää infrastruktuurin”, tekemällä säilytysasemista kehittäjien käytettäväksi ja integroimalla ne käyttöönottoprosesseihin.

“OpenShift kohdistuu myös kitkapisteisiin, kuten Kubernetesin integrointi ohjelmiston määrittelemään verkkoon, kuorman tasapainotus-, varastointi-, todennus- ja valtuutusjärjestelmiin ja muuhun”, hän sanoi..

Uutta OpenShift-säilytyslaatikossa 3.4

Red Hat julkaisi tammikuussa 2017 OpenShift Container Platform -version version 3.4 entisestään konttitekniikan käyttöönoton esteiden vähentämiseksi. Joitakin uusia ja parannettuja ominaisuuksia ovat:

  • Laajennettu konttivarasto mahdollistaa useiden tallennustyyppien ylläpitämisen dynaamisesti. Red Hat Gluster Storage parantaa käyttökokemusta ja konttien alkuperäisen varastoinnin kustannustehokkuutta paikan päällä ja julkisissa pilviympäristöissä.
  • Parannetut monivuokrausominaisuudet tarjota joukkueille yksinkertaisempia hallintaprosesseja. Useat joukkueet, sovellukset ja ympäristöt voivat toimia täysin erillään ja jakaa resursseja yhdessä Kubernetes-klusterissa. Käyttäjät voivat etsiä projekteja, erityistietoja ja hallita pääsyä parannetun verkkoportaalin kautta.
  • Uudet viitearkkitehtuurit hybridi pilviympäristöissä auttavat käyttäjiä ottamaan käyttöön vakaan tuotantoluokan ympäristön julkisten ja yksityisten pilvien, virtuaalikoneiden ja paljaan metallin välityksellä. OpenShift Container Platform tukee hybridi pilviä OpenStackissa, VMware, AWS, Google Cloud Engine ja Azure.

Tallennusratkaisut laajentavat ja virtaviivaistavat konttiympäristön kykyä käyttää tilallisia ja valtiottomia sovelluksia. Tilalliset sovellukset tallentavat tietoja siitä, mitä on tapahtunut tai muuttunut sen toimiessa, kun taas kansalaisuudettomat sovellukset eivät paljasta mitään näistä tiedoista.

Ylös seuraavaan: Kubernetesin uudet ominaisuudet ja laajennetut työmäärät

Parannettujen säilöturvaominaisuuksien, kuten skannauksen, allekirjoituksen ja rekisteröintitoimintojen lisäksi, suuri osa OpenShift-kehitystyöstä keskittyy Kubernetes-yhteisön ympärille, Joe toteaa.

Red Hat johtaa Kubernetes Service Catalog -projektia, jonka tavoitteena on auttaa kehittäjiä löytämään ja liittämään palveluita sovelluksiinsa riippumatta siitä, toimivatko konttit vai muualla pilvessä tai datakeskuksessa olevat palvelut.

“Työskentelemme uusien ominaisuuksien kanssa, jotka laajentavat työmäärää, jota asiakkaat voivat käyttää konteissa”, Joe sanoi. “Se mahdollistaa perinteisemmät palvelut, kuten tietokannat, iso data ja analytiikkasovellukset, sekä suorituskykyä vaativat, GPU: ta tukevat työkuormat.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me