Veeam viser kontinuerlig innovation med tilgængelighed Orchestrator ™ – Automatisering af katastrofegendannelsesløsninger for virksomheder

TL; DR: I en digital verden forventer kunderne tilgængelighed døgnet rundt. Veeam hjælper virksomheder med at levere det med en omfattende pakke med sikkerhedskopierings-, katastrofegendannelses- og virtualiseringshåndteringsprodukter. Vi fokuserer på et af virksomhedens nyeste værktøjer, Veeam Disponible Orchestrator, der automatiserer og tester katastrofebegrænsningsplaner. Med henblik på at give virksomhederne Always-On Disponibilitet ™, er Veeam et nemt valg til vores Developers ‘Choice ™ -pris for kontinuerlig innovation inden for katastrofegendannelsesløsninger.

Du bemærker sandsynligvis ikke skiltene, der fortæller dig at tage trappen i stedet for elevatoren i tilfælde af brand. Brandøvelser er bare et tidspunkt at blande sig uden for og socialisere sig med kolleger på parkeringspladsen.

Når røg fylder gangene, er du imidlertid glad for forberedelsen. Det er det samme koncept bag tilgængelighed Orchestrator, det nyeste produkt fra leder af IT-backup og katastrofegendannelse Veeam.

Nær en beta-udgivelse letter Veeam Available Orchestrator den besværlige proces med test, udførelse og dokumentation af gendannelsesplaner for katastrofer. Uden en solid procedure at følge, ifølge vicepræsident for produktstrategi Doug Hazelman, vil virksomhedsvirksomheder miste millioner i nedetid, beskadiget omdømme og mistet produktivitet.

”Jeg har været i flere brandøvelser end jeg har været i brand,” sagde han. ”I tilfælde af at der sker noget, skal du vide, hvordan man handler. Uden at have denne katastrofesvindingsplan forstået og dokumenteret, er det meget vanskeligt at vide, hvad man skal gøre næste. Det er her Orchestrator hjælper. ”

Veeam Tilgængelighed Orchestrator Tilføjer automatisering til katastrofegendannelse

Som med alle virksomhedens produkter hjælper Veeam Available Orchestrator kunderne med at opnå, hvad virksomheden kalder Always-On Available ™.

”Vi har måske en pasning, når Netflix eller Facebook går ned, men virksomheder har ingen tolerance for nedetid,” sagde Doug. ”Folk kan ikke udføre deres arbejde, og det er meget dyrt.”

Auto-opdatering af politikker Orkestrere sikkerhedskopieringer og kopier

Oprettelse af en katastrofegenopretningsplan i Veeam Tilgængelighed Orchestrator indebærer i det væsentlige at oprette politikker til at identificere problemer og strømline failover-processen.

Collage, der illustrerer tilgængelighed Orchestrators funktioner

Veeam Tilgængelighed Orchestrator hjælper kunder med at automatisere deres plan for katastrofegendannelse.

”Når dit miljø ændres, opdateres disse politikker automatisk for det ændrede miljø,” sagde Doug. ”Du behøver ikke at gå ind og opdatere det hver dag. Det opdateres automatisk i baggrunden. ”

Automatiseret – og ikke-forstyrrende – test for at opretholde pålideligheden

Veeam var banebrydende for automatiske testfunktioner til deres sikkerhedskopiering og replikationssoftware for flere år siden og bygget på kodebasen for at automatisere katastrofegendannelsestest.

“Du vil sikre dig, at du har testet det, før du har brug for det,” sagde Doug. “Du kan bede Orchestrator om at køre en ugentlig test, køre gennem tjeklisterne, sørge for, at alt er godt, og fortælle dig, om der sker noget dårligt.”

Indbyggede opdateringer til dokumentation fremmer overholdelse

Da så mange af virksomhedens kunder står over for strenge overholdelses- og reguleringskrav, sagde Doug, at en vigtig fordel til Veeam Disponibilitetsorkestrator er muligheden for at dokumentere og opdatere katastrofebegrænsningsplanen.

”Hvis du har brug for hurtigt at kunne fremstille din plan, behøver du ikke at skulle udskrive den og have alle disse bindemidler siddende rundt,” sagde han. ”De bliver forældede meget hurtigt. Med Orchestrator kan du klikke på en knap, og den vil dokumentere din plan og sende den til din compliance-afdeling eller den, der har brug for den på det bestemte tidspunkt. ”

Orchestrator giver brugerne mulighed for at indstille tærskler til automatisk at opdatere dokumentationen til katastrofegendannelse, hvis miljøet for eksempel ændres med mere end 10%.

Årlig rapport om tilgængelighed illustrerer gap for at levere pålidelighed

Hvert år samler Veeam feedback fra mere end 1.000 senior IT-beslutningstagere over hele verden om deres udfordringer med at tilbyde meget tilgængelige, altid tilsluttede miljøer.

Rapporten fra 2016 viste, at mere end 80% af de adspurgte har det, som Doug kaldte en mangel på tilgængelighed. ”Vi taler med kunder i den virkelige verden og finder ud af, at en masse af de IT-folk og CTO’er, vi taler med, ikke er i stand til at levere den forventning om nul-tolerance for nedetid,” sagde han.

Cover of Veeam Tilgængelighedsrapport

Veeams årlige tilgængelighedsrapport viser, at it-fagfolk ikke kan levere den pålidelighed, de ønsker.

Alarmerende viste forskningen, at trods investering i datacenterforbedringer er det gennemsnitlige antal, længde og omkostninger ved ikke-planlagte strømafbrydelser steget – organisationerne oplevede omkring 15 driftsstop hvert år, der varede cirka to timer til missionskritiske applikationer og næsten seks timer for andre tjenester . De årlige omkostninger ved strømafbrydelser går op til $ 16 millioner, hvilket er $ 6 millioner mere, end Veeam-forskere opdagede i 2014.

“Uanset om det er et datacenter, der er nede, en applikation eller måske endda en enkelt virtuel maskine, vil du være i stand til at gøre det tilgængeligt så hurtigt som muligt for at undgå forstyrrelser,” siger Doug.

Respondenter værdsatte højhastighedsgendannelsessystemer og undgåelse af datatab, hvor mere end halvdelen af ​​de interviewede sagde, at disse var ønskede kapaciteter, der mangler deres datacentre.

Veeam slår sig sammen med kunder for at skabe retning og innovation

Da vi går fremad, sagde Doug, at Veeam vil se ud over tilgængelighed på stedet og udforske løsninger til styrede skyer, offentlige skyer og software-as-as-as-Service-produkter.

Virksomhedsledere og partnere vil diskutere udvidelser, nye produkter og meget mere på VeeamON, virksomhedens årlige konference om alt, hvad der er tilgængeligt. Med udgaven af ​​2017, der sker i maj i New Orleans, sagde Doug, at virksomheden forventer omkring 3.000 deltagere.

Fotos fra VeeamON 2016

VeeamON 2017 indeholder produktdemo, annoncer og uddannelsessessioner om forbedring af tilgængeligheden.

”Det er et godt tværsnit, fra it-fagfolk til CTO’er,” sagde han. “Det er en fantastisk læringsmulighed omkring tilgængelighed generelt, men selvfølgelig dykker vi dybt ned i, hvordan vi konfigurerer og opsætter vores produkter og annoncerer flere nye innovationer.”

Ud over at lytte til industrianalytikere og se IT-tendenser krediterer Doug kunder og deres oplevelser for at inspirere Veeams produktudvikling.

”At forstå deres behov og udfordringer er de typer ting, der hjælper os med at fortsætte med at komme videre,” sagde han og tilføjede, at virksomheden har til formål at levere funktioner og funktionaliteter, som brugerne har brug for, mens de stadig skaber nye løsninger i branchen.

”Vi har en historie med innovation i at være i stand til at lytte til kunderne, forstå, hvad de fortæller os, at de vil eller har brug for,” sagde han. ”Derefter går vi tilbage og leverer det på en sådan måde, at de faktisk ikke havde troet, at de ville fungere eller være anvendelige. Ingen bad om dem, fordi de ikke vidste, at de kunne leveres. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me