Surrealistisk CMS: Du designer, lad kunder let administrere indhold

TL; DR: Surreal CMS tilbyder, som navnet antyder, en surrealistisk redigeringsoplevelse til websteder. Hvis du er en designer eller udvikler, der ønsker at tillade klienter let at administrere deres eget indhold uden en kompleks CMS i baggrunden, skylder du dig selv at tjekke denne fantastiske platform.

Et problem med mange CMS eller Content Management Systems i disse dage er den ekstra kompleksitet oven på designet og indholdet af et websted, der ikke altid er nødvendigt. Der er mange designere eller udviklere, der har klienter, der anmoder om et tilpasset udseende til deres websted, og nogle gange kan det være en smerte at prøve at integrere det i en eksisterende CMS-platform.

Hvad hvis der var en måde, du bare kunne fokusere på at lave HTML-websteder af høj kvalitet, og så give dine klienter adgang til at gå ind og opdatere indholdet, men ikke rod med design eller layout? I denne stadigt stigende og mere komplekse verden lyder det som for en person, der opretter websteder til livets ophold, som ville være en surrealistisk oplevelse.

Surreal CMS - Den nemmeste måde at redigere et websted på

Surreal CMS tilbyder en intuitiv interface og en nem måde at administrere dit websted.

Gå ind på Surreal CMS, en utrolig let at bruge tjeneste, der giver dig mulighed for at give brugerne forskellige niveauer af tilladelser baseret på deres viden. Hvis de ved, hvad de laver, kan de gå lige ind i en intuitiv grænseflade og redigere den fulde kildekode på en side, eller hvis de er lidt tabt, skal du bare give dem adgang til at redigere teksten i et par afsnit, som du forudbestemt med en simpel CSS-klasse.

Jeg fik tale med Cory LaViska, en webudvikler og grundlægger af A Beautiful Site, LLC, og skaberen af ​​Surreal CMS for at få den fulde historie bag denne fantastiske platform.

Ideen bag Surrealistisk CMS

Cory havde et fuldtidsjob ved et universitet, og et projekt var at udvikle et CMS. Det var da han fik sin første indsigt i, hvad der var nødvendigt for at udfylde et tomrum i CMS-rummet.

Han arbejdede også med freelance-arbejde og bemærkede fortsat, at klienter ikke ønskede meget kompleksitet.

“Uanset hvor kompliceret du bygger det på, har folk bare brug for det enkelt i slutningen af ​​dagen,” sagde Cory.

Alle ønsker, at noget tilpasset skal have deres websted skiller sig ud, men de ønsker heller ikke at lære at gå ind og redigere indhold i en back-end. Dette fører til, at designerens værre mareridt bliver kontaktet igen og igen af ​​en klient for blot at opdatere noget tekst på en side.

Surrealistisk CMS Inline Editor i handling

Den enkle at bruge inline-editor muliggør hurtig og nem redigering af kun det indhold, du tillader brugere at redigere.

Så Cory havde en vision for, hvad Surreal CMS kunne være, mens freelancing. Hvad hvis vi bare kunne gøre det, så en klient bare kan klikke på en side og derefter redigere den meget let? Universitetet var ikke for interesseret i ideen, så Cory startede for ca. seks år siden for at gøre Surreal CMS til sit eget projekt.

Software-as-a-Service og enkelhed er nøglen

Omkring 2008, mens Cory brugte Surreal CMS til sine egne kunder og var et par måneder væk fra at betragte det som et færdigt produkt, bemærkede han, at konkurrenter, der brugte meget lignende koncepter, begyndte at dukke op.

Han ville fokusere på at gøre sit produkt bedre og lettere at bruge, og nu, da han vidste, at der var et marked for mennesker, der havde brug for denne type service, besluttede han at frigive det til offentligheden i stedet for bare at bruge det selv.

I stedet for at følge den traditionelle CMS-model for at downloade softwaren til din hjemmeside og køre den derfra, giver Surreal CMS i stedet dig mulighed for nemt at administrere alle dine websteder fra et centralt dashboard. Det gemmer simpelthen dine FTP-, SFTP- eller endda Amazon S3-legitimationsoplysninger, så du bare er vært for dit websted, og de håndterer hosting af CMS.

Surrealistisk CMS Dashboard Tilføj nyt sted

Surreal CMS giver dig mulighed for nemt at tilføje et nyt websted, ligesom du ville gøre i en FTP-klient.

Fra dit centraliserede Surreal CMS-betjeningspanel kan du nemt administrere brugere og deres tilladelser til websteder, de kan redigere, samt hvilket indhold de har lov til at røre ved. Du kan blot e-maile din klient og give dem adgang til dette dashboard, som du endda kan mærke hvidmærket, så det ser ud som om du har oprettet et CMS bare til dem!

Surrealistisk CMS Dashboard White-label Branding

Imponer dine klienter ved at give dem adgang til et fantastisk CMS, som det ser ud som om du lavede lige til dem!

Jeg talte med Cory om, hvordan de fleste webstedsejere typisk ender med at bruge et-klik-installationer fra deres web-hosts til at bruge et CMS som WordPress og derefter ende med at gå tabt ved at finde ud af widgets, hvilke plugins de har brug for og mere.

”Vores kunders kunder ved typisk ikke forskellen mellem en side og et indlæg, og du vil blive overrasket over, hvor mange designere jeg har mødt, der ikke ved det selv,” sagde han.

Cory besluttede at holde sig med enkelhed og integrere direkte med HTML-sider i stedet for at starte op på et eksisterende etableret CMS. For den gennemsnitlige designer eller udvikler gjorde dette det nemt at bruge det, de allerede vidste til at skabe fantastiske websteder, mens det stadig gjorde det muligt at gøre indholdet let at redigere.

Han holdt udviklere i tankerne, mens han skabte Surreal CMS og sørgede for at bruge tid på at inkorporere ting som PHP inkluderer filer til at arbejde med platformen. Hvor nogle enkle CMS-platforme kræver, at du går gennem hver side på dit websted for at opdatere en sidehoved eller sidefod, f.eks. Med Surreal CMS, kan du bruge en PHP-inkluderingsfil i disse tilfælde og kun behøve at opdatere disse elementer ét sted.

Let adskilt design og indhold

Hovedkonceptet bag Surreal CMS er at lade designere udelukkende fokusere på designaspekterne, mens de opretter et websted, så de kan oprette et websted, ligesom de ville gøre for sig selv.

Indholdssiden af ​​Surreal CMS er fantastisk. Der er let inline-redigering, effektiv brugeradministration, en fuldt udstyret filhåndtering og et utroligt revisionssystem indbygget lige i.

Når en klient ved et uheld har udslettet et helt afsnit af vigtig tekst på deres side, kan de simpelthen vende tilbage til den forrige gemme på den side.

Eller en bruger, der er blevet udpeget med administratorrettigheder, kan let tage et kig på, hvad alle brugerne har travlt med at opdatere og gennemgå, gendanne eller godkende deres ændringer med intuitiv lethed.

Surreal CMS Dashboard brugeraktivitet

Du skal ikke bekymre dig om, at klienter ødelægger vigtigt arbejde med et enkelt blik på Surreal CMS-aktivitetsloggen.

Awesome Surreal CMS-funktioner

For virkelig at få scoop på alle de seje ting, som Surreal CMS-redskaber har, bør du tjekke på Surreal CMS-funktionssiden. Bare for hurtigt at få et overblik over dem, her er hvad det kan prale med:

 • Administrer nemt flere websteder fra et betjeningspanel
 • Vælg, hvad klienter kan redigere på hver enkelt side
 • Ekstremt let at bruge inline-redigering. Hvis du kan bruge en teksteditor, kan du redigere et websted.
 • Kraftig brugeradministration for at give brugerne adgang baseret på deres evner
 • Hvid-label klar, så klienter tror, ​​at du har opbygget et CMS bare til dem
 • Indbygget Google Analytics-dashboard for at give kunder let adgang til statistikker
 • Revisionssporingssystem for hurtigt at se, hvilke redigeringer der foretages på et websted
 • Komplet filhåndtering for at give klienter mulighed for at uploade og administrere filer let
 • Foretag ændringer på et websted, fra desktop, tablet eller telefon uden en app.
 • Udvikler-API for at tillade applikationer at tilslutte sig Surreal CMS-systemet
 • Awesome support fra et hengiven team fokuseret på at hjælpe med at holde tingene enkle
 • Gentagne regioner, sideskabeloner, SEO-redigering, låstilstand, billedredigeringsprogram med mere

Som du kan se, hvis du er en designer og ønsker at forblive travlt med at oprette fantastiske websteder, kan Surreal CMS hjælpe med at forenkle og fremskynde denne proces, mens du også wowing dine klienter!

Flytning fra gratis til premium service

For mere end to år siden skiftede Surreal CMS fra en gratis model til en 30-dages prøveperiode og kun premium-model.

Selvom dette skar en smule ned på væksten af ​​nye kunder, hjalp det også Surreal CMS med at fokusere på de kunder, der virkelig var engagerede i tjenesten. Det hjalp med at udslette misbrug af den gratis model såvel som ved at nedbringe supporttiderne.

En anden stor fordel ved at gå præmie er Surreal CMS var i stand til at investere flere penge i deres serverinfrastruktur for altid at holde tingene hurtigt og sikkert.

Surrealistisk CMS Legendary Support

En fordel for brugere af en premiumtjeneste er, at du kan være sikker på, at du får god support!

Efterhånden som enhver succesrig servicevirksomhed vokser, kan det blive vanskeligt at opretholde den mere personlige kontekst med dine brugere, og ved at gå på premiumruten var Surreal CMS i stand til at holde sig til dens rødder. Da jeg oprindeligt nåede ud for at støtte, var jeg imponeret over, at det var Cory selv, der svarede på min e-mail, og det blev ikke opdrættet til nogen udenfor supportafdeling.

Det var også rigtig cool at finde ud af, at Surreal CMS tilbyder 50 procent rabat for konti, der udelukkende administrerer websteder for non-profit organisationer. De har fundet en stor niche af brugere i det rum, der søger at holde omkostningerne til et minimum men stadig leverer en fantastisk service.

Planer for 2015 og videre

Partikel CMS-logo

Partikel CMS bør frigives i 2015.

Der er altid noget arbejde i kø for at forbedre Surreal CMS, men Cory vil også være travlt i år med at arbejde på et nyt sideprojekt kaldet Particle CMS.

Hans hovedfokus vil forblive på Surreal CMS, men ”Jeg kan godt lide at give analogien til et bandmedlem, der bryder og frigiver deres eget album,” sagde han.

Grundlæggende med al sin erfaring i CMS-verdenen, ønsker han at hjælpe en anden niche af brugere, der stadig ønsker at installere software på deres server og bruge en databasestyret CMS. Han vil bruge nye ting, han lærer ved at starte Particle CMS fra bunden til at rulle tilbage til Surreal CMS og fortsætte med at forbedre denne software.

En funktion, der allerede er planlagt til Surreal CMS, er bedre integration med statiske filhostelsessystemer som Amazon S3. For eksempel er der lige nu ikke en nem måde at opdatere en headerfil på tværs af 50 filer på de fleste statiske værter. Surrealistisk CMS vil gerne give den bro til at gøre statisk indhold så let som muligt at arbejde med i store miljøer som dette.

Afsluttende tanker

En fantastisk blanding af enkelhed og kraft i et CMS.

Jeg må sige, at jeg var yderst imponeret over enkelheden og funktionaliteten i Surreal CMS. Jeg er så glad for, at jeg løb over Surreal CMS og fik tale med Cory. Produktet, han har oprettet, er et frisk pust fra de typiske uklare og komplekse systemer, som jeg ser folk bruger til at styre deres indhold.

Hvis du er en designer, udvikler eller bare ønsker en nem og behagelig måde at holde sig på toppen af ​​dine webstedsændringer, skylder du dig selv at tjekke Surreal CMS!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me