ServInt’s 20-årige arv: At bringe virksomheder, der administreres af virksomheder, og innovativ hosting med høj tilgængelighed til mellemstore virksomheder

TL; DR: Blandt trailblazers af højdrevet styret VPS og dedikeret hosting innoverer ServInt kontinuerligt for at yde førsteklasses support og one-of-a-kind tilgængelighed. Den veteran-hosting-udbyder er vokset fra et kollegieværelseshus i Virginia til at betjene tusinder af eksklusive hosting-kunder efter mere end 20 år i erhvervslivet. Med 99.999% oppetid, 60 sekunders hardwareudskiftning og hvidhandskestyrede tjenester lancerede ServInt for nylig proprietære hostingmiljøer med høj tilgængelighed, der fjerner hovedpine og høje omkostninger ved at migrere til skyen.

Vice President for Sales and Marketing Devon Rutherford foretrækker at undgå betegnelsen, men mangeårige hosting-udbyder ServInt fortsætter med at skubbe etiketten til boutique-webhosting til nye længder.

Den privatejede webhost kan prale af en overraskende række innovationer i mere end to årtiers eksistens: ServInt var blandt de første udbydere, der tilbyder administrerede dedikerede servere og var også i forkant med server virtualisering.

Ifølge Devon var virksomheden den anden vært, der markedsførte et VPS-produkt omkring 2003, og senere den første, der lancerede et Jelastic Platform-as-a-Service-netværk.

Uanset hvilke tekniske innovationer der er tale om, har ServInt-medarbejdere dog koncentreret sig om at give top-tier administreret support, ofte endda hoppe ind i kundernes kode for at hjælpe med at løse problemer.

”Vores fokus er meget på klientforholdet og sikre, at kundens hosting- og styringsbehov er opfyldt,” sagde Devon. ”Vi går virkelig den ekstra kilometer for at håndtere kunden for at sikre, at de har det, de har brug for. Vi tilbyder mere en totalentreprise end din gennemsnitlige hostingudbyder. Der er ikke en hel masse af disse virksomheder tilbage. ”

Historien om ServInt: Start og voksende en hosting-pioner

Det er en alt for velkendt historie i tech-branchen: Fremtidens college-dropout Reed Caldwell startede en hosting- og ISP-forretning ud af sit sovesal i 1995. Virksomheden havde en medarbejder, et familielån på $ 10.000, et par kreditkort og en Pentium-90 webserver, der kører Linux 1.2.9.

Derfra skalerede Reed oprindeligt ServInt ved at investere stærkt i et indholdsleveringsnetværk. En omorganisering efter dot-com bust 2000 skiftede opmærksomheden mod at levere hosting og administrerede tjenester i enterprise-klassen.

Billeder af Reed Caldwell og Devon Rutherford med ServInt-logo

Reed Caldwell (venstre) grundlagde ServInt i 1995, mens Devon Rutherford (til højre) tjener som VP for salg og marketing.

”Helt ærligt er det en af ​​de bedste værter på planeten,” sagde Devon. ”Vi har en god platform, god teknologi, gode mennesker og et godt kundegrundlag. Dette er den slags ting, der holder mig engageret og begejstret over at omdefinere den administrerede hostingoplevelse for vores klienter. ”

3 lag med administreret support Opret nøglefærdige serveradministration

I det meste af ServInt’s historie sagde Devon, at virksomheden tilbød “alt inklusive køkkenvasken” til alle kunder gennem administrerede tjenester.

For et par år siden nåede virksomheden imidlertid et brudspunkt, da virksomheden blev skaleret til en kritisk masse. Tidskrævende telefonstøtte blev sværere at skalere.

”Vi var klar over, at telefonstøtte tager betydeligt mere tid end chat- eller billetstøtte, og vi løb ind i nogle udfordringer med at skalere denne ledelse,” sagde Devon. ”Vi fandt et par gode måder omkring det ved at opdele vores administrerede tjenester i kernetjenester og opgraderinger til concierge-service, hvilket giver os mulighed for at være lidt mere hvidhandske og bruge mere tid sammen med klienten.”

1. Concierge-administrerede tjenester, hvidhandskebehandling

Med ServInt’s administreret support på topniveau hopper virksomhedens tekniske eksperter kundernes kode og databaser for at løse problemer – ofte vil de endda tage sig af løsningen, ifølge Devon.

”Hvis du har brug for nogen til at hoppe ind i en kommandolinjeterminal og installere en tredjeparts softwarepakke til dig, kan vi ikke gøre det noget problem,” sagde han. “Hvis du vil have os til at foretage fejlfinding på, hvorfor du får en bestemt PHP-fejl, kan vi fortælle dig, at du muligvis vil tjekke et bestemt opkald.”

Ud over fejlfinding af web-, FTP-, mail- og databaseservere inkluderer signaturkomponenter i ServInt’s concierge-service telefonstøtte, cPanel-migrering, DDoS-opsætning og -konfiguration og en times konsultation af databasestyring pr. Måned.

”I det væsentlige inkluderer conciergetjeneste de ting, vi fandt, ikke skaleret,” sagde Devon. ”Dette giver os mulighed for virkelig at koncentrere os om vores kunders specifikke behov.”

2. Administreret support dækker kernebehov

Ud over 24/7/365 billet- og chat support inkluderer ServInt proaktiv overvågning af op til seks tjenester sammen med opdateringer og programrettelser til kundens operativsystem og kontrolpanel.

Collage af ServInt-medarbejdere og infrastruktur

ServInt-medarbejdere leverer forskellige niveauer af 24/7 support afhængigt af hvilke administrerede tjenester kunden ønsker.

ServInt-eksperter vil tilbyde gendannelse af backup og scanning og oprydning af malware efter anmodning sammen med nogle grundlæggende hjælp til fejlfinding.

”Vi kan muligvis pege dig i den rigtige retning, men teknisk set understøtter vi ikke MySQL eller klientkode,” sagde Devon.

3. Selvstyret service giver brugerne total kontrol

På det laveste niveau inkluderer ServInt’s selvstyrede service installationen af ​​basisoperativsystemet, hardwarevedligeholdelse og udskiftning samt døgnåbnet hjælp til fjernhånd. Derudover kan selvstyrede kunder planlægge tid med ServInt-ingeniører.

”Det er en temmelig omfattende pakke, hvis du er temmelig forsigtig med administrationen af ​​en server,” sagde Devon. “Hvis du ikke er det, kan vores administrerede support eller portner support udgøre forskellen.”

Løsninger med høj tilgængelighed reducerer omkostninger og kompleksitet for kunder

For nylig bemærkede ServInt en uptick i antallet af kunder, der anmoder om funktioner med høj tilgængelighed, sammen med relaterede komponenter såsom failover-kapaciteter og belastningsbalancering.

”Selvom det er noget, der kan opnås på en skyplatform, er det ikke alle, der ønsker at flytte til en skystak,” sagde han. ”Jeg er vokset op på Linux. Jeg er en CentOS fyr, og jeg kan godt lide at køre cPanel. Det gør administrationen virkelig let, og at gøre noget som at flytte til skyen er en vanskelig proces. ”

Hostingløsninger med høj tilgængelighed introducerer ekstra infrastruktur for at garantere, at en kundes information er konsekvent tilgængelig, selv i tilfælde af hardwarefejl eller funktionsfejl.

Hostingkunder med høj tilgængelighed skal typisk betale ekstra for den ekstra infrastruktur sammen med værktøjer og programmer til at udføre fejlsøgninger og datareplikering.

I maj 2017 debuterede ServInt dedikerede servere med høj tilgængelighed, der kører proprietære tjenester, der samtidig kræver mindre konfiguration, fremskynder gendannelsesprocesser – og koster mindre end andre produkter med høj tilgængelighed fra konkurrenter. Med mere end 99.999% oppetid fulgte ServInt op med en lignende løsning til VPS-planer i juni.

Illustration af ServInt's konfiguration med høj tilgængelighed med billeder af hardware

Redundant hardware og cloud-opbevaring gør det muligt for ServInt at give kunderne hosting med høj tilgængelighed.

”Målet med dette produkt er at fjerne omkostninger og kompleksiteter og gøre det til en enkelt administreret server,” sagde Devon. ”Det er den samme grænseflade, som du altid har kendt. Du behøver ikke at kode til en anden platform, og dine applikationer fungerer som de altid har fungeret. ”

Ifølge Devon kan ServInt producere meget tilgængelige dedikerede servere til cirka en og en halv gang prisen på almindelige servere, mens de fleste andre værter fordobler eller tredobler prislappen. I miljøer med flere lejere tilbyder ServInt VPS-hosting med høj tilgængelighed med drev i fast tilstand til i det væsentlige samme pris som værter med almindelige SSD-VPS’er.

”Det betyder dybest set, at vi kaster de tjenester, der er meget tilgængelige til rådighed, gratis,” sagde han. ”I det væsentlige giver vi VPS-klienter muligheden for at have en server, der altid er på, eller i det mindste det tætteste, og ikke at skulle betale en arm og et ben for det. Det er slags ubehageligt for folk at betale to og en halv gang, hvad det normalt vil koste for failover, især da det er noget, de håber, at de aldrig behøver at bruge i første omgang. ”

Hvordan ServInt’s SimpleScale Tech garanterer 99.999% oppetid

Devon ønskede ikke at spil for mange detaljer om, hvordan ServInt er i stand til at levere 60-sekunders hardwaregendannelser og mindre end fem minutters nedetid om året – “Ingen har fundet ud af, hvordan vi gør det endnu, og jeg gør ikke det t vil have dem til, ”sagde han med en latter – men han gav os stadig et lille kig bag gardinet.

For ServInt hviler høj tilgængelighed på virksomhedens SimpleScale-platform, som er et softwarelag, der sidder under Linux-operativsystemet. SimpleScale, oprindeligt bygget med problemfri skalerbarhed og migrationer i tankerne, gør indholdet bærbart.

”Vi har kodet det på en sådan måde, at vi har masser af overflødige hardwareelementer i en klynge,” sagde Devon. ”Vi oprettede en klynge af værtsnoder, men så har vi dybest set et virtualiseringsskylagringssystem. Hvis din hardware mislykkes af en eller anden grund, registrerer systemet det og spinde øjeblikkeligt en ny instans på en ny hostknudepunkt og peger al din lagring på det. ”

Hurtigt voksende tjenester og søgning efter nye kunder

ServInt har rullet et væld af nye produkter, partnerskaber og funktioner i det sidste halvandet år, inklusive de nye administrerede servicepakker og dedikeret Windows-hosting. Nye partnere inkluderer SiteLock til sikkerhed og Cloudflare DDoS-beskyttelse og indholdsleveringsnetværk sammen med DNS og frontendoptimering.

Kommende tilføjede tjenester kan omfatte tjenester, der er optimeret til WordPress og WooCommerce, samt forbedret belastningsbalancering mellem serverforekomster.

Det er ikke overraskende, Devon sagde, at ServInt’s produkter med høj tilgængelighed er stærkt resonenteret i e-handelsverdenen, hvor oppetid at være kritisk virker som en underdrivelse.

VPS-tjenesterne med høj tilgængelighed debuterede en uge eller deromkring, før vi talte med Devon, der sagde, at han stadig identificerer nye målgrupper for platformen. Indtægtsvirkningerne af oppetid vil naturligvis trække mange små til mellemstore virksomheder sammen med hostingforhandlere.

”Vi ønsker at bringe høj tilgængelighed hjem for mere end bare de håndfulde mennesker, der virkelig har brug for 100% oppetid og lægge det i hænderne på mennesker, der virkelig vil sætte pris på overflødigheden og stabiliteten,” sagde han.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me