Run for People, by People: HUMANS er en hurtigtvoksende platform, der omformer jobmarkedet med en decentral overtagelse af rekruttering

TL; DR: HUMANS, der blev grundlagt i 2016, er et talentmarked, der hjælper folk med at finde de arbejdstagere, de har brug for, og de job, de ønsker – uden en formidler eller tilknyttede gebyrer. Virksomheden har hurtigt udviklet platformen til et decentraliseret peer-to-peer-netværk, der bruger datavidenskab og AI til at drive en global menneskelig ressourcebank. Når HUMANS bryder ind på B2B-gæstfrihedsmarkedet, håber den på radikalt at ændre den måde, arbejdsgivere og medarbejdere nærmer sig menneskelige ressourcer.

Der er ingen tvivl om, at internettet har ændret den måde, vi kommunikerer på – hvilket giver os mulighed for at springe fra isolerede samfundspytter til store sociale mediestrømme, hvor vi kan dele vores ideer på global skala.

Men det decentraliserede internet, ofte omtalt som Web 3.0, er klar til at åbne kommunikationsfloderne på et helt nyt niveau. Ved at udnytte peer-to-peer-netværk (P2P) -net, snarere end at give afkald på magt til tech-mammuter, kan brugerne tage kontrol tilbage – styrer deres egne data og handlinger.

Mennesker logo

HUMANS forbinder mennesker med forskellige kvalifikationer og behov.

I rekrutteringsrummet giver decentralisering en mulighed for arbejdsgivere og medarbejdere til at eliminere mellemmanden og interagere frit via fælles kommunikationskanaler. En sådan kanal, HUMANS-platformen, gør det muligt for medarbejdere og jobkandidater at oprette forbindelse uden input, gebyrer eller begrænsninger fra en centraliseret myndighed.

”Lige nu har vi mere end 270.000 mennesker, der bruger Mennesker til at engagere sig ubesværet uden barrierer,” sagde Konstantin Dylko, marketingdirektør hos HUMANS. ”Platformen giver dem mulighed for at udforske jobmuligheder eller finde arbejdstagere med de færdigheder, de har brug for.”

Med HUMANS kan brugerne gennemse alt fra sidespil til fuldtidsstillinger og få kontakt med erfarne fagfolk inden for en række kategorier – fra rengøring, flytning og hjemmeforbedring til forretningsservice, vejledning og digital design. Brugere kan endda udnytte platformen til at købe og sælge varer.

I sidste ende håber folkene på Mennesker at udvikle den teknologisk avancerede platform, drevet af datavidenskab og kunstig intelligens, til en global menneskelig ressourcebank. For tiden inkluderer denne mission adgang til B2B-gæstfrihedsmarkedet – hvor virksomheden i øjeblikket fokuserer sin indsats.

Arbejder for at humanisere on-demand-talent

HUMANS blev grundlagt i 2016 af den Moskva-fødte serieentreprenør Vlad Dobrynin. Før Vlad ventured ind i det decentraliserede rekrutteringsrum lancerede Vlad adskillige tech- og underholdningsbaserede startups.

Han er den kreative kraft bag Booba, en animeret tegneserie, der kroniserer eventyrene for en naiv, men evigt glædelig skabning, mens han suger ned i sine nyfundne omgivelser.

Vlad fungerede også som administrerende direktør for det russiske telekommunikationsfirma MVNO Yota. Han trak sig væk fra stillingen i 2019 for at gennemføre internationale projekter, herunder arbejde med Mennesker.

”Oprindeligt besluttede han og en engleinvestor at oprette et netværk for at hjælpe folk, der begyndte på et job i et nyt land, med at finde en landsmand,” sagde Konstantin. ”Men han indså hurtigt, at det ikke kun handlede om landsmænd – det handlede om at finde mennesker generelt, som vil hjælpe dig med alt hvad du har brug for.”

Platformen har udviklet sig markant i de få korte år siden oprettelsen af ​​2016.

Da han satte op platformens infrastruktur, havde Vlad identificeret et betydeligt hul i markedet med hensyn til rekruttering til gig-økonomi-job.

”Folk havde reelle problemer på udkig efter deltids- og fuldtidsjob i en række sektorer, hvor fremgangsmåden er meget anderledes end en investeringsbankier, der bruger LinkedIn til netværk,” sagde Konstantin. ”Så begyndte vi at udvikle vores platform for at hjælpe med at forbinde arbejdstagere til virksomheder.”

I stedet for at tilbyde en nicheplatform for fagfolk, sigter HUMANS at samle en bred vifte af mennesker, der søger og leverer næsten enhver service, du kan navngive.

I dag hjælper HUMANS også virksomheder i New York og New Jersey med at finde medarbejdere fra et B2B-perspektiv. ”Vi er nået langt fra 2016 til 2020, og vi ser stadig på at flytte ind i nye segmenter,” sagde Konstantin.

Handel ansættelsesbureauer for en gratis, intuitiv platform

Virksomhedens værdiproposition er tæt knyttet til fordelene ved decentralisering, idet den sætter potentielle medarbejdere i direkte kontakt med dem, der leder efter arbejdstagere. Den bedste del? Det gør det gratis.

“Du behøver ikke at bruge dyre agenturer, lægge annoncer på Google eller Facebook eller bruge tjenester som faktisk eller Monster for at finde de nødvendige mennesker til din virksomhed,” sagde Konstantin. “Der er ingen omkostninger til engagement og ingen provision.”

HUMANS-appen er også tilgængelig gratis, så brugerne får adgang til en række muligheder på farten. Appens smarte søgemaskine og geolocationfunktioner gør det muligt for brugere at finde arbejde, hvor og når de leder efter det, mens chatfunktionalitet gør forhandling i realtid hurtig.

Appen indeholder et indbygget betalingssystem uden tilknyttede gebyrer. Til sammenligning er apps som Uber kendt for at tage store nedskæringer fra chauffører i form af bookinggebyrer og provisioner.

I tråd med fordelene ved decentralisering bringer Mennesker også gennemsigtighed i rekrutteringsrummet. Brugere behøver ikke at undre sig over, om anmeldelser er ægte, fordi alle anbefalinger kommer fra mennesker med lignende vurderingskriterier.

Derudover behøver de, der søger arbejdstagere, ikke at bekymre sig om, at de jobkandidater, de præsenteres, har fået præferencebehandling baseret på betalte medlemsplaner, f.eks. Alle får lige adgang til platformen.

Katalogisering af færdigheder ved hjælp af datavidenskab og AI

HUMANS-personalet inkluderer mere end 50 holdkammerater på tværs af kontorer i New York, London og Hviderusland plus en rådgivende bestyrelse for teknisk visionære. Virksomheden udnytter denne brede vifte af ekspertise såvel som avanceret teknologi til at drive virksomhedens platform.

F.eks. Katalogiserer HUMANS-platformen færdigheder, erfaring og viden for mennesker over hele kloden ved hjælp af datavidenskab og kunstig intelligens. Gennem smarte kontrakter og gennemsigtige transaktioner på tværs af blockchain sigter HUMANS at skabe en global menneskelig ressourcebank, der giver brugerne mulighed for let at sende og modtage betalinger for arbejde.

Derudover øger en semantisk søgemaskine nøjagtighed og relevans ved at tage hensyn til den kontekstuelle betydning af hver forespørgsel. Jobjægere kan søge efter muligheder ved hjælp af nøgleord, firmanavne, jobtitler og placering. Arbejdsgivere kan let finde mennesker med færdigheder, viden og erfaring i næsten enhver kategori. Filtre gør det nemt at indsnævre søgninger, mens et interaktivt kort hjælper brugere med at finde lokale medlemmer.

HUMANS tildeler hver jobjæger et unikt ID for at gøre det nemt for klienter at finde dem med en søgning. Mange brugere inkluderer dette ID på deres visitkort og profiler på sociale medier for at oprette forbindelser.

Virksomhedens stiftere designede også platformen for at sikre databeskyttelse. På grund af dets decentrale natur er systemet iboende modstandsdygtigt over for angreb. Ondsindede aktører kan ikke udnytte et enkelt mislykkelsespunkt: For at bringe systemet i fare skulle de have adgang til milliarder af noder, hvilket er meget usandsynligt.

Op næste: At bryde ind på B2B Hospitality Market

Konstantin fortalte os, at HUMANS ikke vil blive offer for en kortsynet tilgang – virksomheden er i det i det lange løb. Som en del af en omfattende plan for at gøre bølger i B2B-rummet arbejder teamet i øjeblikket for bedre at betjene hoteller og restauranter i New York-området og ud over det. Konstantin sagde, at HUMANS er en perfekt pasform til gæstfrihedsmarkedet.

”For eksempel har jeg en ven i New York, der driver nogle restauranter og bruger en masse penge på at rekruttere agenter,” sagde han. ”Jeg sagde:” Du skal bruge MENNESKER, fordi vi har mere end 5.000 mennesker, der er registreret med de færdigheder, du har brug for til restauranter. ”Han kunne godt lide, at det er let at bruge og en gratis kilde til at ansætte folk.”

HUMANS lægger også en masse arbejde under hætten for konstant at forbedre platformens ydelse – og dermed sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

”Forvent nogle forbedringer omkring første kvartal i 2020,” sagde han.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me