Medstifter af Josh Koenig om Pantheon: Hvordan den nøglefærdige løsning bemyndiger marketingfolk og udviklere til at opbygge, være vært for og styre agile websteder

TL; DR: Grundlagt i 2010 af Matt Cheney, Josh Koenig, Zack Rosen og David Strauss, San Francisco-baserede Pantheon Systems, Inc. har rystet techindustrien med sin Drupal- og WordPress-baserede website management platform. Den alt-i-én-løsning gør det muligt for teams at opbygge, lancere og administrere skalerbare websteder, der er i stand til at byde på store mængder trafik. I dag, mindre end et årti siden grundlæggelsen, er Pantheon vært for mere end 200.000 websteder og serverer mere end 10 milliarder sider månedligt. Vi har for nylig berørt base med medstifter Josh Koenig for at lære, hvordan Pantheon gør det muligt for teams at udvide deres websteder sikkert, lancere nye kampagner og udsende indhold.

Konfronteret med stigende politisk turbulens og polaritet bliver nonprofitorganisationer som American Civil Liberties Union mere relevante end nogensinde – og deres websteder skal være i stand til at håndtere store spidser i trafikken.

I løbet af præsidentvalget 2016 satte ACLU.org for eksempel en 2.500% stigning i besøgende. Men ved hjælp af Pantheons højtydende hosting- og webadministrationsløsninger fortsætter nonprofit-websitet problemfrit med nul strømafbrydelser.

Siden da har ACLU.orgs popularitet fortsat stige uden brugervenlighed eller ydeevne. Ifølge Marco Carbone, associeret direktør for IT ved ACLU, har stedets stabilitet været en stor fordel for nonprofit.

”Hvis vi skulle følge med DevOps, ville vi ikke have tid til at fokusere på udfordringerne i dette nye politiske miljø,” sagde han i et interview.

For de mange klienter, som Pantheon betjener, i brancher, der spænder fra finansielle tjenester til videregående uddannelser, er historien den samme – Pantheons hostinginfrastruktur og udviklingsværktøjer gør webstedsstyring til en leg, så organisationer kan fokusere på mere presserende spørgsmål.

Josh Koenigs hovedskud og Pantheon-logoet

Medstifter Josh Koenig fortalte os, at Pantheon er forpligtet til at hjælpe organisationer med at optimere deres online fodspor.

”Gør dine mennesker super effektive, og du kan låse væksten øverst,” sagde Pantheon-medstifter Josh Koenig. ”Invester din mest dyrebare ressource – dit folks tid – i at være strategisk, bevæge dig hurtigt, komme foran tingene og spille forseelse med dit websted; så voks din virksomhed eller kør din mission. Det er virkelig fordelene ved Pantheon. ”

Takket være hosting og udvikling i verdensklasse til Drupal og WordPress, en brugervenlig udviklerkonsol og automatiseret infrastrukturstyring, tillader platformen brugerne at gøre netop det.

Højtydende hosting og udvikling til Drupal og WordPress

Pantheon kom til udførelse, efter at dens medstiftere tilbragte mere end fem år som webkonsulenter, der leverede open source CMS-løsninger gennem Drupal. Dets klientbase steg støt, og projekter begyndte at variere meget.

”Fra et stort multimediewebsted til en platform til finansiel afsløring af en pressemeddelelsestjeneste var de meget forskellige projekter med meget forskellige brugere i tankerne,” sagde Josh. ”Men vi havde altid grundlæggende infrastrukturstykker.”

Med hensyn til infrastruktur skilte to fælles behov sig ud. For det første skulle virksomhederne gennemgå websteder indgående, før de gik live.

”Det kræver en slags arbejdsgang, så du ikke har udviklere, der trækker på hinandens tæer, du kan holde tingene organiserede, og du kan vise arbejde, før det lanceres,” sagde Josh. ”CMS-teknologien har ikke nogen betydning for dette.”

Collage af Pantheon-teamet

Pantheons team består af eksperter, der er undervist i alle ting CMS, webudvikling og hosting.

For det andet var organisationer nødvendige for at sikre, at deres websteder var hurtige, kunne modstå øget trafik og kunne skalere efter behov.

“Det er også noget, der ikke kommer gratis og kræver ekspertise uden for selve CMS, fordi vi igen snakker om den underliggende platform.”

Som konsulenter identificerede medstifterne de samme behov blandt sit netværk af kammerater.

”Vi troede, hej, der er et reelt behov for dette, et reelt marked for det,” sagde Josh. “Så vi udviklede tilgange til implementering af hostinginfrastruktur, der kunne skalere og udføre og derefter – sætte disse to stykker sammen – skabte et udviklingsarbejdsgange og samarbejdsmønster, der giver et virkelig repræsentativt miljø for strukturen, før et websted går i live.”

Platformen giver hosting til de to førende open source CMS-løsninger, Drupal og WordPress, og begge muligheder leveres komplet med adgang til banebrydende udviklerværktøjer, en udviklerkonsol, automatisering og workflow-effektivitetsfunktioner. Og det hele gøres med pålidelig webstedssikkerhed, inklusive fuldt styrede og gratis HTTPS-certifikater, automatiserede sikkerhedskopieringer og opdateringer med et enkelt klik.

Central styring og ledelse på tværs af en portefølje af websteder

Pantheons udviklerkonsol giver gennemsigtighed på tværs af et projekt gennem en real-time webgrænseflade, der indeholder detaljer om ethvert websted, udviklingsmiljø, teammedlem og implementering.

”Vi har mange eksempler fra vores kundebase på, hvad Pantheon låser op inden for organisationer,” sagde Josh. ”Marketing kan have deres eget dev-team, og de kan frigøres til at arbejde i deres eget tempo og gøre deres egne ting; de har kontrol over deres egen skæbne. ”

For eksempel har en af ​​Pantheons meget succesrige kunder, Tableau, en forretning på milliarder dollars; 90% heraf starter med sit websted.

”Det er en blygenereringsmaskine, og de har ubarmhjertigt optimeret webstedet i de sidste fire år og mere end firedoblet deres forretning ved at gøre det,” sagde Josh. “De bygger et stykke software, der tiltrækker folk til deres produkter, og det er noget, vores platform muliggør.”

Josh sagde, at processen ikke er så enkel som at flytte et par sideelementer for at øge konverteringen.

”Det er mere, som om vi programmatisk genererer 27.000 destinationssider og konstant eksperimenterer med forskellige strømme fra disse destinationssider gennem kontekst for at føre fangst osv.” Sagde han.

Udvikl, test og start sider med automatiserede arbejdsgange

Josh fortalte os, at Pantheon har været styret af en folkelig tilgang lige fra starten.

”Vi ønsker virkelig, at mennesker skal være øverst i stakken,” sagde Josh. ”Folk skal udføre kreativt, strategisk arbejde og rutinearbejde skal automatiseres, hvor det er muligt – hensynsløst automatiseret.”

Derfor automatiserer Pantheon infrastrukturlaget fuldstændigt, hvilket giver mulighed for kontinuerlig levering ved at gøre det muligt for webstedsudviklere at automatisere processer via kommandolinje eller RESTful API og forbedre kvalitet og hastighed gennem workflow-strømline og automatiseret test.

Grafik, der skildrer det sikre udviklingsmiljø, Pantheon leverer

Pantheon leverer et fuldt sikkert udviklingsmiljø ved at automatisere infrastrukturlaget fuldstændigt.

”Det, der egner sig til, på værdisiden, er forestillingen om, at folk, der vil få succes, vil være smidige,” sagde Josh. ”De vil gentage sig hurtigt. De vil konstant lære af, hvad der faktisk foregår. ”

Den gamle verdensstrategi af “vi vil starte den igen, og så er vi færdig”, er ikke en opskrift på succes, ifølge Josh.

”Vi er virkelig forpligtet til at hjælpe teams med at få succes med ideen om, at et websted er en levende, åndedræts ting,” sagde han. ”Derfor ønsker du et CMS, men på toppen af ​​det er du nødt til at gentage oplevelsen, ikke kun indlæg og overskrifter. Vi fremsætter det til et levedygtigt forslag. ”

Op næste: Udvidede planer og muligheder for partnerskab

Pantheon-kunder kan forvente at se et udvidet udvalg af planer og priser i den nærmeste fremtid.

”Vi vil være i stand til at tilbyde en masse flere muligheder, der kommer til at rulle ud i løbet af sommeren, inklusive årsplaner for de forskellige niveauer,” sagde Josh. “Det er noget, jeg er virkelig begejstret for – at låse op for selvbetjeningstypen ved hjælp af vores platform.”

Virksomheden planlægger også at integrere sit netværk af over 2.000 betroede partnerbureauer i sine prisplaner.

”Folk, der arbejder med en af ​​vores partnere, får rabat på Pantheon,” sagde Josh. ”Det, vi har set, er mennesker, der er meget succesrige med Pantheon, som engagerer fagfolk omkring projektet, og vi ønsker at gøre det grundlæggende i vores prisfastsættelse.”

Senere på året vil virksomheden også implementere funktioner, der er designet til at gøre kundeoplevelsen for dem med ekstremt store porteføljer endnu bedre.

”Det, vi har i dag, fungerer fuldstændigt, og vi har masser af glade kunder, som du kan se gennem vores casestudier – men vi kan gøre så meget mere for det publikum,” sagde Josh. ”Der er mange værdier, vi kan give ved at samle oplysninger om alle disse websteder. Lige nu tilbyder vi nogle ting, der hjælper med det, men vi kan gøre meget mere i fremtiden for at gøre organisationer, der er nødt til at arbejde med den skala, mere effektive. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me