Iværksætter Muhammad Hamza taler ubegrænset hosting’s kundecentriske tilgang til levering af delt, sky og spil-server-hosting

TL; DR: Grundlagt i 2016 af en 16-årig iværksætter med en lidenskab for spil, Limitless Hosting er hurtigt modnet til en omfattende udbyder af delt, sky og spil-server-hosting. Selvom det pakistanske-baserede firma lige fejrede sit andet jubilæum, betjener det allerede individer, startups og etablerede virksomheder over hele kloden. Med planer, der starter på kun 50 cent om måneden, støttet af konsekvent, vidende support, agter Limitless Hosting at fortsætte med sin succesrige vækstbane i årene fremover.

16 år gammel grundlagde Muhammad Hamza Limitless Hosting for at levere gratis spilservere fra en $ 5 VPS, han havde købt.

Som 17-årig begyndte han at tilbyde premium webhosting for kun 50 cent om måneden.

I dag, klokken 18, har Muhammad vokset virksomheden til en robust udbyder af delt, sky og spil-server-hosting til mere end 300 kunder. Og klokken 19 har han til hensigt at tjene mindst 700 mere.

Ubegrænset hosting-logo

Limitless Hosting blev grundlagt i 2015 af en ung spilentusiast, der vendte hosting-udbyder.

”Det er en løbende rejse,” sagde Muhammad. Han var helt selvlært, skinnende hosting viden fra tutorials, fora og blogs for at danne et firma, der nu betjener enkeltpersoner, bloggere, retshåndhævelsesbureauer og etablerede virksomheder.

Selvom virksomheden stadig hæder sine spilrødder med hosting-planer, der er optimeret til Counter-Strike 1.6, San Andreas Multiplayer og Multi Theft Auto, stammer 80% af dens indtægter nu fra webhosting. Virksomheden tilbyder cPanel-webhosting fra datacentre i U.S., Europa og Singapore samt overkommelige cloud-servere i høj kvalitet med Intel CPU’er.

99% servertid og priser fra 50 cent om måneden

Ved 50 cent om måneden – prisen for en hoppekugle fra en legetøjsautomat – Limitless Hosting giver delt hosting med 1 GB diskplads, 50 GB båndbredde, et add-on domæne og fem MySQL databaser.

”Vores 50 cent pr. Måned er vores mest berømte, og det øgede vores virksomheds salg i begyndelsen,” sagde Muhammad. ”Vi leverer det stadig. Pakkespecifikationerne er ganske lave, men vi gør det for at holde vores service stabil og give høj oppetid til en forbløffende pris. ”

Kunder, der leder efter ekstra ressourcer, kan altid opgradere til en plan på 1,40 dollar pr. Måned med 5 GB diskplads, en 2,50 dollar om måneden med 10 GB eller en plan på 3 dollar om måneden med 15 GB. For $ 5 om måneden tilbyder virksomhedens mest inkluderende pakke 20 GB diskplads og 500 GB båndbredde plus ubegrænsede tilføjelsesdomæner, underdomæner og MySQL-databaser.

Ikoner, der viser 2 års service, 99% server oppetid og 50 centers pris starter

Stram på kontanter? Virksomhedens startplan kan være din i to kvartaler om måneden.

Det er ingen hemmelighed, at SSL-certifikater er et must-have for ethvert websted. Hvis du ikke har en, vil Google vise en “Ikke sikker” advarsel i din URL-bar – et afgjort dårligt udseende i dagens sikkerhedsrelaterede online miljø. Ved at kryptere data, der sendes fra en kundes browser til en virksomheds server, beskytter SSL-certifikater webstedets besøgende og bør være en høj prioritet for enhver virksomhed.

Ubegrænset hosting gør denne sikkerhedsforanstaltning til en leg med gratis certifikater gennem Let’s Encrypt, et firma, der sigter mod at “skabe en mere sikker og respekt for privatlivets fred.” Med en installationstjeneste med et enkelt klik, der tager kun få sekunder, er der ingen grund til ikke at beskytte dit websteds besøgende.

Overkommelige sky-servere i høj kvalitet fra 14 lokationer

Du har hørt det en million gange: Hostingmarkedet er meget mættet. I 2018 anslås for eksempel cloud computing- og hostingindustrien til at være værd cirka $ 118 milliarder dollars. Med dette konkurrenceniveau har virksomheder som Limitless Hosting intet andet valg end at differentiere.

”For at konkurrere på dette marked har vi planer, der er meget overkommelige og egnet til personlige tjenester op til de største virksomheder,” sagde Muhammad. ”Vi har endda servere på 14 forskellige lokationer for store virksomheder. De starter ved $ 8 og slutter ved $ 60. Vi har løsninger til alle forskellige behov. ”

Banner, der annoncerer cloud-servere i høj kvalitet

Ubegrænset Host’s cloud-servere inkluderer fuld root-adgang og avanceret DDoS-beskyttelse.

Alle cloud-servere indstilles øjeblikkeligt efter betaling og inkluderer fuld root-adgang til komplet serveradministration. Kunder kan vælge mellem en række operativsystemer – inklusive Ubuntu, Debian, CentOS og Fedora – og backup-tjenester er tilgængelige for kun $ 3 pr. Måned.

Distribution Denial of Service (DDoS) angreb, hvor webkriminelle bruger flere systemer til at overvælde et netværk med et overskud af trafik, er blevet alt for almindelige. Ifølge en nylig undersøgelse steg antallet af verdensomspændende angreb markant i 2018, hvor den længste varighed var mere end 12 dage.

For at beskytte kunder mod sådanne trusler tilbyder Limitless Hosting grundlæggende DDoS-beskyttelse på alle sky-servere uden beregning. Når det er sagt, er hackere altid på udkig efter måder at gøre disse angreb mere magtfulde. For at beskytte mod trusler på højere niveau giver Limitless Hosting avanceret DDoS-beskyttelse op til 10 Gbps for $ 15 pr. Måned.

Semi-administreret, SSD-drevet spil server hosting med lav forsinkelse

Når det kommer til ressourceintensivt gameplay, er SSD’er værdifulde til at levere hurtige belastningstider og øge den samlede ydelse. De er også kendt for at reducere korte pauser, kendt som hitches, forårsaget, når et spil ikke kan trække aktiver fra sin harddisk hurtigt nok.

Ubegrænset hosting kender hosting af spilserver; når alt kommer til alt er det her virksomheden fik sin start. For at sikre den bedste ydelse bruger virksomheden SSD’er til alle dets spilservere. Et globalt netværk med flere placeringer giver brugerne mulighed for at vælge en server i nærheden for lavere latenstid.

Virksomheden overvåger også servere for at sikre oppetid på mindst 99% og tilbyder halvstyret support til ydelsesrelaterede problemer i tilfælde af, at nedetid forekommer. Derudover er Limitless Hosting’s avancerede gaming-kontrolpanel tilgængeligt på flere sprog og genstarter automatisk, hvis serveren går ned.

Banner-annonceringsspilserver-hosting

Virksomhedens spilleservere er optimeret til en række populære spil.

Som en bonus leverer virksomheden gaming-servere, der er optimeret til populære spil såsom den langvarige favorit Counter-Strike 1.6. Ubegrænset hosting vil også implementere en række planer, der er tilpasset San Andreas Multiplayer og Multi Theft Auto. Som med virksomhedens webhostetjeneste er live chat support tilgængelig 24/7, og teamet er glade for at oprette tilpassede pakker baseret på individuelle behov.

Inden for både webhosting og gaming-samfund afhænger ubegrænset hosting af mund-til-mund-marketing for at tiltrække nye kunder. ”Vi holder vores marketingbudget lavt for at holde vores service meget stabil,” sagde Muhammad. ”Vi bruger det meste af vores penge på servervedligeholdelse.”

Forskningsbaseret produktudvikling og konsekvent support

Indflydelse af kundeservice på en værts bundlinje er ubestridelig, når du overvejer, at 44% af amerikanske forbrugere tager deres forretning andetsteds efter at have modtaget dårlig service. Ifølge en nylig rapport er tendensen ikke langsommere når som helst: I 2020 forventes kundeoplevelse at blive vigtigere end pris eller endda selve produktet.

Teamet bag Limitless Hosting indser, at en enkelt negativ kundeserviceafhandling kan køre en kunde væk for godt. ”Vores teams største præstation er at holde vores kundeservice konsekvent,” sagde Muhammad.

Selvom virksomheden teknisk leverer ikke-administrerede tjenester, fortalte Muhammad os, at han aldrig afslår en kunde i nød. Han har arbejdet hårdt for at opbygge sin kundebase, og han har ikke til hensigt at miste nogen. ”Selv hvis en kunde beder om en styret løsning, har vi ikke noget problem med at besvare deres spørgsmål,” sagde han. ”Vi afviser aldrig en anmodning fra vores kunder, og vi er aldrig uhøflige.”

Muhammad sagde, at holdet bruger timer på at skure populære hostingfora som WebHostingTalk og LowEndTalk for at informere om produktudvikling. ”Vi har et specielt team, der er aktivt på web-hosting-fora, der bogstaveligt talt læser hver tråd for at se, hvad kunderne leder efter, og hvilke produkter vi skal udvikle,” sagde han.

Hvis Muhammad har udviklet dette grundige system i en alder af 19, så forestil dig, hvor han vil være om yderligere fem år.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me