Hvordan Storm Internet fortsætter med at hjælpe virksomheder med at styre risiko og navigere digital transformation med Cutting Edge Cloud og administrerede IT-løsninger

TL; DR: Cyberforpligtelser har gjort kørsel af intern it til et dyrt og risikabelt forslag, og det er grunden til, at flere virksomheder henvender sig til Storm Internet for styrede løsninger. Ud over dets kvalitets- og sikkerhedsgodkendelser – ISO 9001 og ISO 27001 – tilbyder Storm Internet styrede IT-tjenester, der både er effektive og praktiske. Og virksomheden opgraderer sin skyinfrastruktur for at give kunderne den magt, de har brug for til digital transformation. Virksomheder er afhængige af Storm Internet for moderne løsninger, og det planlægger at tilføje mere robuste tjenester og værdi i 2019.

Storm Internet har altid forsøgt at holde sin sky og administrerede hostingtjenester i god tid foran kurven. Og uanset hvad den næste innovation eller regulering er, ønsker virksomheden at designe løsninger, der eliminerer problemer, inden de når sine britiske kunder.

Længe før den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) trådte i kraft i maj 2018, var Storm Internet forberedt på det nye sæt databeskyttelseslove, der regulerer E.U. Og i 2019 fortsætter det med at forblive på forkant med cloud hosting-teknologi og bedste praksis.

Storm Internet logo

Storm Internet forsøger at holde sine kunder foran innovationer inden for hostingteknologi og datareguleringer.

”Vi ønskede at appellere til den slags kunde, der går igennem og tjekker alle boksene for at sikre, at deres hosting-udbyder er den bedste af de bedste,” sagde Nick Stead, leder af salgs- og forretningsudvikling hos Storm Internet. ”Derfor afsluttede vi vores ISO 9001 og ISO 27001 certificeringer i år. Disse akkrediteringer validerer vores hårde arbejde og beviser, at vores service er værd. ”

ISO 9001-akkreditering bekræfter, at Storm Internet har de højeste kvalitetsstyringssystemer, mens dens ISO 27001-akkreditering bekræfter, at dens infrastruktur er blandt de mest sikre i virksomheden. Mens Storm leverer service til mange SMB’er, udvider virksomheden sine tjenester til også at omfatte større virksomheder og virksomheder. Dens seneste legitimationsoplysninger er et bevis på, at Storms standarder inden for kvalitet og sikkerhed er stærke nok til at støtte virksomheder af enhver størrelse.

Men da Storm Internet-teamet er begejstrede for at udvide sit kundegrundlag, er det også stolt over, at det tiltrækker de små og mellemstore virksomheder, der fortsat brænder så meget af Internets vækst. Og virksomhedens mission er at opfylde tre centrale løfter til disse klienter – at ekspertisere deres datasikkerhed, tilgængelighed og sikkerhedskopier.

”Vi stræber ikke efter at være den billigste hostingudbyder – men vi stræber efter at være blandt de bedste,” sagde Nick.

Hvorfor virksomheder migrerer til administrerede IT-tjenester

Da små nystartede virksomheder i stigende grad ser på cloud-løsninger til alle deres hostingbehov, bruger mange større virksomheder stordriftsfordele til at bære omkostningerne og risikobyrden ved at eje deres infrastruktur.

I mellemtiden befinder sig mellemstore virksomheder i midten med en IT-forudsætning, som de ikke har råd til at opgradere.

”Disse virksomheder siger i stigende grad,” Vi vil ikke have besværet mere, ”sagde Nick. ”De ringer til os og siger:” Vi har vores egne servere, men vi havde bare et problem med at gendanne fra en sikkerhedskopi. Vi overvejer at slippe af med alt dette. Kan du hjælpe os? ”Og det kan vi også. Det er præcis, hvad vi gør. ”

Da så mange nye kunder er interesseret i dets produkter, har det prisvindende Storm Internet-team brugt en stigende mængde tid og ressourcer på at udvikle og udvide sine administrerede IT-tjenester. Storm kan nu håndtere og overvåge it-operationer til en månedlig omkostning, der er langt mindre risikabel – og billigere – end virksomheder, der selv administrerer infrastruktur.

Foto af Storm Internet-team, der accepterer en ISPA-pris

Virksomheden har vundet top priser for kvalitet i fem på hinanden følgende år fra Internet Service Providers ‘Association.

”Virksomheder har ikke tid og ønsker ikke besværet med at skulle sikre og vedligeholde deres datamiljøer, især med al den nye lovgivning, der nu er på plads,” sagde Nick. ”De vil fokusere på at vokse deres forretning. Det er her vi kommer ind og prøver at gøre en forskel. Ved at tage ansvar for klientens datasikkerhed, webstedets kontinuitet og DR har vores klienter ikke kun total ro i sindet, men kan også fokusere på det, der er vigtigt for dem, og sikre, at deres forretning trives. ”

En af Storms administrerede IT-kunder var en lille virksomhed i England, der havde mistet alle sine data, efter at et strømafbrydelse ramte sin tidligere hostingudbyder. Efter at have vurderet skaden skiftede virksomheden til Storm og har ikke været udsat for noget siden.

”Små virksomheder har ikke brug for eller vil være servereksperter. Det er dejligt bare at have en skræddersyet service, der kan nås via e-mail eller telefon for at holde vores tjenester i gang, ”sagde virksomheden i en online-udtalelse.

Aktiv reduktion af forretningsrisiko og “cyberforpligtelser”

SMB’er kan have deres egen it eller CTO, men de har normalt ikke ressourcerne til at afsætte et helt team til sikkerhed. Storm leverer dette team gennem StormSecure og dets Storm Security Center – et, der altid er der for at sikre, at alt fungerer. Og virksomheder, der bruger Storms tjenester, kan spare penge i områder, de muligvis ikke forventer. For eksempel reducerer Storm’s Managed IT-løsninger en virksomheds potentielle risikobyrde og eksponeringsomkostninger.

”Desværre er det ikke let at få meddelelsen videre, fordi folk ikke tager den alvorligt endnu,” sagde Nick. ”Nyere statistikker viser, at antallet af virksomheder, der investerer i beskyttelse, stiger næsten i forhold til antallet af virksomheder, der viser sig at være påvirket af cyberforpligtelser. Det betyder, at mange virksomheder lukker porten, efter at hesten har boltret sig. ”

Skærmbillede af Storm banner

Storm Internetsikkerhedsløsninger kan beskytte kunder, der spænder i størrelse fra SMB’er til virksomheder.

Nick har også bemærket, at forsikringsselskaberne begynder at tilpasse sig dette nye landskab. Han sagde, at mange finder måder at udelukke cyberforpligtelser i deres politikker, så virksomheder er nødt til at bære en stor risiko alene. Ifølge Nick er kun et eller to forsikringsselskaber specialiseret i cyberansvarsforsikring.

Desværre sker cyberattacks ofte, og et lille internt it-personale er ikke parat til at tackle alvorlige overtrædelser. Og når de opstår, dækker forsikring sandsynligvis ikke skaden. Når disse overeksponerede virksomheder bliver ramt af et stort angreb, overlever deres virksomhed muligvis ikke engang. Derfor kan det at bruge Storms administrerede IT-løsninger være en forretningsbesparende foranstaltning – men det er ikke den eneste måde, hvorpå Storm beskytter sine klienter.

Bygge elastiske, pålidelige og sikre skyløsninger

Storm Internet har tilbudt sin skytjeneste i syv år, og det har holdt sig foran IT-kurven – og konkurrencen – lige siden.

”Selvom vi er mindre end mange af de andre husholdningsnavne, har vi også en tendens til at være mere pålidelige end dem,” sagde Nick.

Virksomhedens offentlige sky køres i et Tier 4 datacenter og har aldrig haft nogen uplanlagt nedetid. Og i al den tid, det har kørt, har det leveret sine kunder en elastisk og pålidelig service.

Storm fokuserer nu på at gøre dens cloud-løsning endnu bedre.

”Den underliggende teknologi, vi havde, blev prøvet og testet, men det var ikke den absolut hurtigste på markedet,” sagde Nick. ”Derfor har vi indstillet det. Vi flyttede vores samtrafik fra hastigheder på 1 GB til 10 GB, og vi forbedrede vores lagringsmedier til den nyeste SSD-standard. ”

Et par kunder bruger allerede sin nye og forbedrede sky – og Storm forbereder sig på at officielt lancere tjenesten. Snart har resten af ​​sine kunder mulighed for at opgradere til en løsning, der inkluderer de nyeste softwaredefinerede lagerinfrastrukturer og højtydende SSD-hardware – sammen med den samme hypervisorteknologi, som Storm-kunder er kommet til at stole på.

Nye kunder, der ønsker at drage fordel af Storm Internets turboladede cloud-service, vil sandsynligvis blive imponeret over den personlige karakter af dens service. Virksomheden skræddersyr ethvert aspekt af sine produkter til at imødekomme en kundes behov – fra serviceniveauaftaler til overvågningskrav. Dette er den slags skræddersyede løsninger, som små og mellemstore virksomheder ikke kan få fra de fleste værter – men som Storm er glad for at levere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me