Hvordan NCWIT ændrer ansigtet til computere: Fremme for kvinder og mindretal, mens de giver arbejdsgivere værktøjer til at rekruttere og fastholde dem

TL; DR: Et nonprofit-samfund på næsten 900 universiteter, virksomheder og organisationer landsdækkende, National Center for Women and Information Technology eller NCWIT, tager en tredobbelt tilgang til at øge kvinders deltagelse i databehandlingsbranchen. Ved at forbinde forandringsledere, tilbyde gratis ressourcer og udvikle programmer til at nå underrepræsenterede grupper inspirerer NCWIT til forandring i national skala. Organisationen hjælper med at skabe opmærksomhed og implementere ændringer ved at distribuere forskningsbaseret information om, hvordan man tiltrækker, udvikler og promoterer kvinder og minoriteter inden for teknologi.

Efter uddannelsen på universitetet søgte Adriane Bradberry efter et kommunikationsopgaver, der ville give hende mulighed for at skrive lidt, redigere og udvikle web – ”alt, hvad der hjælper med at fortælle historien i det store billede,” sagde hun.

Adriane blev hurtigt interesseret i National Center for Women and Information Technology, eller NCWIT, og organisationens mission om at vokse kvinders bidrag og roller i computing.

Med baggrunde inden for videnskab og STEM, gav Adrianes forældre hende flere muligheder for at interagere med og lære om teknologi. Adriane tog computerklasser i hele sin uddannelse, som hun sagde giver hende stærke, relevante færdigheder i sin rolle som NCWITs kommunikationsdirektør, selvom det ikke er en teknisk position.

”Jeg var heldig nok med at have disse muligheder og blev introduceret til computere tidligt,” sagde hun. ”Jeg var heldig som kunne kombinere min passion for kommunikation med min kærlighed til teknologi ved at arbejde for en organisation med en mission, som jeg synes er virkelig vigtig.”

NCWITs top-down-tilgang til fremme af mangfoldighed i computere

I stedet for at koncentrere den faglige udvikling fokuserer NCWIT på at uddanne og motivere medlemsorganisationer til at rekruttere, fastholde og fremme medarbejdere fra minoritetsgrupper.

”Vi gør det til et punkt at ikke lægge onus på kvinder,” sagde Adriane. ”Vi går bestemt ind for, at der skal være flere kvinder og flere underrepræsenterede grupper inden for teknologiområder, men vi går ud på det på en anden måde.”

Da organisationen startede i 2004, fokuserede indsatsen på at indsamle og udarbejde data for fuldt ud at forstå forskellene i arbejdsstyrken.

”Vi er gået ud over at erkende problemet,” sagde Adriane. ”I årevis har vi arbejdet aktivt for at hjælpe organisationer med at løse dette problem.”

Foto af NCWIT CEO og medstifter Lucy Sanders

NCWIT CEO og co-grundlægger Lucy Sanders startede organisationen for at udsætte flere kvinder for karrierer inden for tech.

Ud over at minde virksomheder og organisationer om, hvordan forskellige teams kan forbedre bundlinjen og øge produktiviteten, giver NCWIT praktiske henstillinger til ledere om at bruge den daglige til at være mere inkluderende.

Fra tilpasning af ordlyden på stillinger til arbejde med nonprofitorganisationer for at skabe uformelle teknologiske muligheder for K-12-studerende, sagde Adriane, at NCWIT sigter mod at inspirere sine medlemmer til at blive ledere i fortalere og implementere ændringer.

”Bare et aspekt af vores mission, og vi har så mange, er at sikre, at unge kvinder har denne chance for at opdage teknologi og skabe forbindelse i form af de færdigheder, du kan vokse og de potentielle karrierer, du kan have,” sagde Adriane . “Det er en win-win-situation for alle involverede, og vi ønsker, at folk skal være stolte af det arbejde, de udfører for at hjælpe med at løse disse samfundsmæssige problemer.”

Gratis ressourcer hjælpe organisationer med at rekruttere og fastholde tekniske kvinder

Fra langsigtede forretningsplaner til et tilfældigt møde på en lokal kaffebar giver NCWIT besøgende fri adgang til omkring 175 gratis online ressourcer, herunder flere på spansk.

“Der er hundreder og hundreder af anbefalinger, der kan anvendes på tværs af rørledningen, uanset hvem du er, eller hvad dine mål er,” sagde Adriane. ”Vi adresserer det hele.”

F.eks. Er det mindre sandsynligt, at kvinder vil ansøge om stillinger, der bruger ord som ninja eller rockstar til at beskrive kodere. Andre ressourcer hjælper folk med at identificere og reagere på almindelige misforståelser om mangfoldighed på arbejdspladsen.

”Disse ressourcer er vores bedste forsvar mod en masse ting med hensyn til barrierer, hvordan vi kan arbejde omkring dem, og hvordan vi kan slå dem ned,” sagde hun. ”De giver os virkelig mulighed for at hjælpe enkeltpersoner med at hjælpe sig selv.”

NCWIT-ressourcer kan filtreres efter det specifikke mål at nå, ressource-type og gruppe af mennesker, der skal adresseres. Information præsenteres i forskellige formater, fra top-10 lister og projektmapper til programmer-i-en-boks.

”Giv os dit problem, og der er ingen måde, vi ikke har tænkt på en måde at løse det på,” sagde Adriane. “Vi leverer disse tilpassede, nøglefærdige løsninger, der er let tilgængelige gratis.”

TECHNOLOchicas: Opbygning af Latina-bevidsthed om teknologiske muligheder

Ét program Adriane og NCWIT er især stolte af er TECHNOLOchicas, et initiativ, der er produceret sammen med Televisa Foundation lanceret for lidt over et år siden.

Gruppebillede af TECHNOLOchicas

TECHNOLOchicas-programmet indeholder videoer, begivenheder og ressourcer til at tilskynde Latinas til at forfølge computing.

Da Latinas kun besætter 2% af job inden for teknologisk arbejdsstyrke, indeholder programmet vellykkede Latinas, der deler deres teknologiske historier for at skabe opmærksomhed om mulighederne og karrierer inden for computing. Piger kan derefter finde relatable rollemodeller, der arbejder som Google, NASA, Microsoft, Pinterest, Qualcomm og videregående uddannelse.

NCWIT var for nylig med som vært for en begivenhed på Google for at introducere anden generation af den familieorienterede kampagne, med skuespillerinde Eva Longoria, der modererer flere paneler.

”I sidste ende er kampagnemålet at inspirere unge latinere til at forfølge teknologi, men det er dejligt at profilere aktive tekniske kvinder, som nogle mennesker måske ikke er klar over, der er derude,” sagde Adriane. ”Ikke alle mennesker inden for teknologi ligner Mark Zuckerberg.”

Hvordan det forskellige NCWIT-team imødekommer udfordringer og inspirerer til forandring

Efter ca. 10 års arbejde hos NCWIT sagde Adriane, at samfundet endelig anerkender, at kvinder og andre minoritetsgrupper er underrepræsenteret i teknologi.

”At have den åbne dialog er meget nødvendig for, at ændringer kan begynde at finde sted i en skala for at gøre en mere produktiv virkning landsdækkende,” sagde hun. ”Enhver vidnesbyrd eller succeshistorie fra et medlem eller høring fra en gymnasiekvinde, der beslutter at forfølge en computergrad, brænder vores ild. Forandring sker. ”

Hovedkvarter i Boulder, Colorado, NCWIT har medarbejdere spredt over hele landet. Øvelse af, hvad organisationen prædiker, medarbejdere og entreprenører spænder over en række aldre, løb og tekniske evner.

”På en eller anden måde resonerer vores mission bare med dem,” sagde Adriane. ”Alle medarbejdere er lidenskabelige og aktivt i kontakt med vores medlemmer for at høre, hvad de har brug for. Men vores medlemmer gør virkelig den tunge løft. Vi er alt sammen i dette på vegne af vores samfund som helhed. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me