Hvordan 365Hosts udvidede sit europæiske hosting-fodaftryk ved at prioritere klientforhold og responsiv kundesupport

TL; DR: Hostingfirmaer, der sigter mod at konkurrere på markedet, beslutter ofte at reducere værdifulde tjenester, såsom kundesupport, der ikke øger indtægterne direkte. Men britisk-baserede 365Hosts tager en anden tilgang. Den fuldt styrede hostingløsningsudbyder giver eksemplarisk support en kritisk funktion i dens fastholdelsesstrategi, mens den tilbyder konkurrencedygtige priser. Og når det vokser, bruger 365Hosts feedback til at udvikle nye tjenester og funktioner, der tilføjer mere værdi for sine kunder.

Udbydere af webhosting, der vil have succes i en meget konkurrencedygtig branche, står over for to betydelige udfordringer. For det første kan marginalerne på mange servicetilbud på et overforsynet marked være tynde. For det andet er deres forretningsmodeller typisk nødt til at udelukke værditilvækst tjenester, der ikke producerer indtægter.

Alt for ofte fører denne dynamik til nedsat kundesupport, og den resulterende churn kan øge omkostningerne til nye kundekøb for virksomheder – hvilket yderligere skader deres bundlinjer.

Skærmbilleder af 365Hosts på forskellige enheder

365Hosts differentierer sig ved at opbygge relationer med kunder gennem robust service og support.

Men britisk-baserede 365Hosts har en anden tilgang. CEO Chris Withington fortalte os, at virksomheden ikke ser kundeservice som et omkostningscenter. Tværtimod giver værtens fokus på at levere robust support mulighed for, at 365Hosts kan differentiere sig i et overfyldt marked, der efterlader få muligheder for at skille sig ud gennem innovation.

”Da vi først startede, var der mange webhosts på markedet, der tilbød enten meget dyre eller meget billige hostingløsninger,” sagde Chris. ”Så vi ønskede at tilbyde en hostingmodel, der ville appellere til et stort publikum, men også tiltrække den velhavende ende af markedet. Så vi tilbyder support og rådgivning, men uden de omkostninger, der ofte er forbundet med en sådan merværdi. ”

Denne filosofi er i overensstemmelse med forskning, der forudsiger kundeoplevelse, er indstillet til at indhente pris og produkt som den mest kritiske branddifferentierer.

Webtjenester bygget på en klar differentieringsmodel

365Hosts har en omfattende portefølje af delte, forhandler og platformoptimerede hostingindstillinger, herunder WordPress og CloudLinux. Det tilbyder også en bred vifte af VPS og dedikerede serverløsninger – alt leveret gennem dets datacentre beliggende over hele verden, herunder i Storbritannien, Canada, USA, Tyskland, Frankrig og Polen.

Virksomheden, der er i drift siden 2010, holder et trænet øje med at være vært for markedstendenser og skift og drager fordel af ekspansionsmuligheder. I løbet af det sidste årti har 365Hosts vokset sit fodaftryk både organisk og gennem tidsbestemte erhvervelser.

I modsætning til konglomeraterne, der køber mindre hostingudbydere for at forstørre og commoditize deres kundegrundlag, har 365Hosts opjusteret nogle af sine priser for sine nyligt erhvervede kunder – med et ubetydeligt kundetab, ifølge Chris.

Skærmbillede af 365Hosts-tilbud

365Hosts-porteføljen inkluderer en række overkommelige hosting-muligheder for virksomheder.

Kritisk for denne fastholdelse er at tilføre værdi med eksemplarisk servicestøtte, der lader kunderne føle sig tilfredse. Og Chris sagde, at tilfredshed ofte fører til, at kunder udvider 365Hosts ‘dyder på gennemgangsplatforme, inklusive Trustpilot. Virksomheden tiltrækker også utilfredse kunder fra hostingudbydere erhvervet af konglomeratspillere, og hvis servicekvalitet er faldet som følge af ejerskiftet.

Og 365Hosts-klienter drager fordel af gratis websteder, CRM og e-mail-migrering, registrering af domænenavne og SSL-certifikater.

”Vi ser bestemt ikke støtte som overdreven omkostning. Faktisk opfordrer vi kunder til at samarbejde med vores supporttjenesteteam – det kan være en fantastisk måde at styrke fordelene ved at betale lidt over budgettet, ”sagde Chris. ”Det minder dem om den værdi, de får.”

En virksomhed baseret på altid tilgængelig service og merværdi

Virksomheden er klar til at samarbejde med kunder til enhver tid gennem supportbilletter, telefonopkald eller webbaseret live chat, sagde Chris. Det betyder, at der for supportteamet ikke er sådan noget som kundekontakt uden for åbningstider – teamet er tilgængeligt døgnet rundt.

Og live chat er vokset til den supportkanal, som kunderne bedømmer mest.

”Vores differentiering er hovedsageligt udnyttet gennem kundesupport, og med det mener vi at opbygge et rigtig godt forhold til kunderne,” sagde Chris. ”Der er meget få hostingfirmaer, der tilbyder live support gennem de tidlige timer om morgenen. De har bare ikke stordriftsfordele. Hos de mindre hostelister med lave priser er mange én-personers bånd, og at en person er nødt til at gå offline for at sove på et tidspunkt. ”

Et andet område, hvor 365Hosts tilføjer værdi, er gennem hurtige webstedsvandringer – mange lige så hurtige som den samme dag, og nogle gange inden for en time eller to.

”Kunder kan ikke lide at hænge rundt og vente på, at tingene skal ske, når de køber et nyt produkt. De vil bruge det med det samme, ”sagde Chris.

365Hosts-logo og datacenterfoto

365Hosts ‘tre britiske datacentre tilbyder avancerede sikkerheds- og redundansfunktioner.

365Hosts tilbyder også gratis sikkerhedskopiering af kundedata. Ifølge Chris er denne ordning fordelagtig for alle, fordi, hvis data går tabt af en eller anden grund, vil 365Hosts sandsynligvis også miste en kunde.

”At ikke tilbyde sikkerhedskopier som standard er en falsk økonomi,” sagde Chris. “Vores kundes data er lige så dyrebare for os, som de er for dem.”

Virksomheden holder også sine kunder informeret om cybersikkerhedsspørgsmål gennem alarmer fra dets dedikerede Threat Intelligence Team. Alle disse tjenester hjælper 365Hosts med at oprette forbindelse med kunder og maksimere værdien i løbet af deres forhold.

”For os handler det om det lange spil, opretholdelse af gode kundeforhold og derved opnå endnu større værdi, når de anbefaler 365Hosts til andre,” sagde Chris.

Og hos 365Hosts handler begrebet bæredygtighed om at opretholde høj kundetilfredshed ind i fremtiden.

365Hosts: Udvikling af klientdrevne produkter, der opfylder virksomhedernes sociale ansvar

Virksomheden styres af feedback fra sine kunder i udviklingen af ​​sin fremtidige produkt- og servicesportefølje. Og teamet overvåger løbende kundeanmodninger om yderligere funktioner.

”Hvad beder de om? Er der nok af et mønster til at informere lanceringen af ​​en ny tjeneste? Hvis vi mener det, handler vi på baggrund af disse oplysninger – feedback fra kunder går bestemt ikke upåagtet hen. ”

Chris tilbød to nylige eksempler på denne strategi: introduktionen af ​​et password manager-værktøj og en skybaseret fildelingstjeneste, der blev lanceret senere på året.

365Hosts online-grafik

365Hosts tilbyder lydhør kundesupport og er meget bedømt på mange online gennemgangssider.

Et andet initiativ afspejler virksomhedens bekymring for sin kulstofprofil. I samarbejde med en lokal træspecialist lovede 365Hosts at plante et egetræ til hver nye kunde, der tilmelder sig.

”Bæredygtighed er massiv for os,” sagde Chris. ”Hvorvidt det giver os nogen gearing på markedet, er jeg ikke så generet. Det er vigtigere, at vi handler ansvarligt og gør noget godt. ”

Virksomhedens mest effektive differentier er måske den integritet, der informerer om dens værdiproposition, tydeligt i dens glødende kundeservicevurderinger på gennemgangsplatforme.

Ifølge Chris er det at konkurrere i dagens globale marked for webhosteløsninger på produktudbud en smule af en tabt årsag. Derfor skabte 365Hosts en oplevelse, der inkluderer fremragende kundesupport og standardindstillinger, der giver kunderne ro i sindet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me