Global VP for Tech & Innovation Yuval Lavi om magisk software: Leverer platforme til integration og applikationsudvikling til moderne virksomheder

TL; DR: Magic Software leverer en bred vifte af it-produkter og tjenester til kunder i mere end 50 lande verden over. Som en del af den større Magic Group hjælper Magic Software klienter med at udvikle, implementere og integrere smartere forretningsteknologi, der styrker ydeevnen, forkorter udviklingscyklusser og øger afkastet på investeringerne. Vi har for nylig indhentet Global VP for teknologi og innovation Yuval Lavi, der gav os scoop om Magic’s Integration and App Development Platforms bygget specifikt til den moderne virksomhed.

Med en befolkning på godt 9 millioner er Israel hjemsted for et imponerende antal meget succesrige it- og softwarevirksomheder. Faktisk omtales landet ofte som “start-nationen”, hvilket afspejler dens rige historie med iværksætteri og tradition for at omfavne ny teknologi.

I 1980’erne lancerede forretningspartnere David Assia og Yaki Dunietz Mashov Computers som et forretningssoftwarefirma, og det fik hurtigt trækkraft i Silicon Wadi – Israels version af Silicon Valley. Derfra grundlagde duoen Magic Software og frigav i 1983 Mashov Software Export (MSE), en forløber for Magic Softwares nuværende udviklingsplatform.

MSE / Magic blev designet som en forenklet IDE for virksomheder til at generere og implementere applikationer mere effektivt. På et tidspunkt, hvor kodning var mere en nichespecialitet, ville virksomhederne i høj grad stole på dedikerede udviklingsteams til software, der var absolut vigtig for forretningsdrift. Ikke alene øgede dette omkostningerne markant, men disse virksomheder sad nogle gange med vanskelige applikationer, der var vanskelige at opdatere og integrere med ny og gammel software. Derudover var udviklingslivscyklussen især længere på grund af manglen på egnede IDE’er. Således var MSE / Magic bestemt til at være en spiludveksler for mange globale virksomheder.

Som Yuval Lavi, Magics globale direktør for teknologi og innovation, fortalte os, frigivelsen af ​​MSE gjorde applikationsudvikling tilgængelig for et meget bredere publikum på grund af dets lave kode interface.

”Magi startede faktisk som en udviklingsplatform for det, der dengang blev kendt som en ikke-udvikler,” sagde han. “Det eneste, du havde dengang, var C – ikke engang C ++ eller Basic – og du har virkelig brug for at skrive en masse kode bare for at sige ‘Hello World.'”

Graphc skildrer Magic Softwares end-to-end-virksomhedsløsninger

Magic Software’s Yuval Lavi fortalte os, at virksomheden er forpligtet til at levere en bred vifte af it-software og løsninger.

Med øjeblikkelig fejlsøgning og intet behov for kompilering, indfanges MSE hurtigt som en “magisk” softwareudviklingsløsning til at oprette og implementere missionskritiske apps.

I 1990’erne havde Mashov Computers – snart omdøbt til Magic Software Enterprises – fået Israels forsvarsstyrkes opmærksomhed samt flere softwaregiganter som IBM. I de følgende årtier introducerede Magic Software et antal produkter designet til at strømline både udvikling og integration. Denne forenkling ville føre til højere investeringsafkast samt glatte generelle forretningsoperationer for hundreder af globale kunder.

Forenkling af forretningsprocesser med bedre appintegration

Softwareudvikling omfatter ikke kun den oprindelige oprettelse af en app, men også dens fortsatte forbedring. Da denne proces er cyklisk, forventes nye versioner af en app at opretholde kompatibilitet med eksisterende systemer. Som sådan er integration ekstremt vigtig for at sikre konsistens og gøre implementeringen lettere.

Med dette for øje frigav Magic sin egen integrationsplatform i 2003 til at tackle forretningsudfordringer relateret til automatisering, effektivitet og datakonsolidering. I pre-cloud-æraen var synkronisering af data og implementering af automatiserede processer en meget vanskeligere opgave, især med den stigende popularitet af BYOD og fjernarbejde – og dermed en alvorlig mangel på ensartet kompatibilitet. Med sin mere generelle udviklingsplatform, der opnår udbredt vedtagelse, ville Magics fokus på integration i de tidlige 2000’ere være en spiludveksler for virksomheder, der er afhængige af flere leverandører og kæmper for at holde deres software i overensstemmelse med de skiftende krav fra industrien..

Magic xpi-integrationsplatformen er designet som en robust og brugervenlig løsning til forbedring af interoperabilitet mellem forskellige systemer og platforme i hele virksomheden. Mens det var en udfordring at slå denne balance, var Magic’s Integrations Platform i stand til at tilfredsstille både ønsker fra forretningsejere, der søger en nem og omkostningseffektiv løsning, såvel som de mere komplekse behov hos udviklere.

”Typisk kan en god udvikler lide at gøre tingene komplicerede,” sagde Yuval. “På den anden side, hvis du taler med virksomhedsejeren, vil de have, at tingene skal være så enkle som muligt.”

En grænseflade med lav kode, der gør udviklingen mere tilgængelig

Traditionel programmering spiser betydelig tid og kræver mange kodelinjer – som alle skal være fejlfri for, at programmet endda kører korrekt. En mindre stavefejl eller syntaksfejl kan meget let ødelægge missionskritiske apps. Som et resultat fremskynder brugen af ​​en forenklet IDE ikke kun udviklingsprocessen, men sætter også forretningsaktiviteterne i sindet.

Den aktuelle inkarnation af Magic xpa Application Platform er kompatibel med de fleste standarddatabaser og giver virksomhederne konkurrenceevnen ved at strømline implementeringen af ​​CRM, ERP og anden software på tværs af mobile, desktop og web platforme.

”Vores tid til marked er meget hurtig,” sagde Yuval. ”Vi sætter virksomheder i stand til at reagere hurtigt på ændringer, både med integration og inden for applikationen.”

Virksomheder over hele verden er afhængige af Magics kodefrie platform for at skabe smidig og platform-agnostisk software, der ikke kun sparer tid og penge, men også forbedrer den samlede forretningsydelse. Baseret på Microsofts Visual Studio har Magic xpa en træk-og-slip-grænseflade komplet med foruddefinerede elementer og grundigt testede blokke med kode.

Når en applikation afsluttes, kan den automatisk overføres til Windows, Linux og andre populære platforme med et par enkle klik. Normalt skal hele appen omskrives for at rumme vidt forskellige arkitekturer. Da Magic kun kræver et enkelt, enkelt færdigheds sæt til at skabe kraftfulde og fleksible applikationer, er virksomhedsejere i stand til at undgå nogle af de mest almindelige tekniske vejspærre til succes, mens de i stedet fokuserer på forretningslogik.

Effektivisering af livscyklusser med hurtig udvikling på tværs af platforme

Gennem sine 35 år i erhvervslivet har Magic Software frigivet en række værktøjer til integration og udvikling. Ligesom dets xpa- og xpi-platforme er Magic’s xpc iPaaS en skybaseret, kodefri løsning. Med forbedret sikkerhed og hardwarehåndtering uden for lokaler oplever virksomheder ro i sindet, når de tilslutter økosystemer og synkroniserer databaser.

Indbyggede stik er inkluderet i blandt andet Salesforce, Magento og SharePoint.

“De vigtigste funktioner i din applikation er funktionalitet og tilpasning,” sagde Yuval. “Med vores cloud-tilbud har vi mistanke om, at du faktisk kan få din forretningsapp til at køre i løbet af et par dage.”

For eksempel kan Magic xpc forbinde Salesforce og Magento for automatisk at generere krydsplatforms-kundeemner og logge kundeordreoplysninger.

Komplementerer Magic Software’s alsidige værktøjssæt er dets professionelle servicetilbud, som yderligere forenkler oprettelsen og brugen af ​​forretningssoftware. Med aktiviteter i over 50 lande er Magic i stand til at levere lokal ekspertise til virksomheder, der har mest brug for det.

I mellemtiden sikrer en omfattende vidensbase kombineret med tidstestede metodologier hurtigere markedstid og smartere styring af ressourcer og kunder. For at gøre disse tjenester mere tilgængelige tilbyder Magic en række fleksible prismodeller baseret på tid, faste priser og outsourcing blandt andre faktorer.

Op næste: Forøgede integrationsevner og funktionalitet

Virksomheder er afhængige af intuitive og fleksible applikationer, hvorfor udviklingslivscyklusser aldrig må sidde stillestående. Efterhånden som nye teknologier og operativsystemer hurtigt udvikler sig, er den traditionelle metode til konstant at omskrive disse vigtige apps – nogle gange endda fra bunden – ofte frustrerende, selv for hardcore-udviklere. For at hjælpe flere virksomheder med at skabe fremtidssikrede applikationer, planlægger Magic Software at tilføje endnu flere muligheder for integration og udvikling i den nærmeste fremtid.

Gennem sine 35 år i erhvervslivet har Magic Software hjulpet virksomheder med at tilpasse sig sådanne teknologiske fremskridt som fremkomsten af ​​mobile platforme og ankomsten af ​​skybaserede webapplikationer. Når man ser fremad, citerede Yuval AngularJS som virksomhedens næste store fokus.

”Vi kommer ud med vores vinkelklient inden for de næste par måneder,” sagde han. ”I årenes løb er vi gået fra DOS til Windows, internettet og mobile systemer. Nu føler vi, at Angular er moden nok til at give os alle de funktionaliteter, vi gerne vil give vores kunder. ”

Angular er en opdatering af JavaScript-baserede rammer beskrevet som “HTML for webapplikationer.” Angular er delvist vedligeholdt af Google og giver mulighed for oprettelse af mere dynamiske webapplikationer end de traditionelle kolleger på en side.

Med en omfattende historie med at hjælpe andre virksomheder med at få succes, har Magic kunder i en bred vifte af brancher, fra sundhedsvæsen og økonomisk til byggeri og reklame. I tæt samarbejde med 3.000 plus-softwarepartnere forsøger Magic at afhjælpe de almindelige hovedpine inden for udvikling og styring af forretningssoftware – og dermed omdanne en normalt kedelig og meget teknisk opgave til en, der fungerer som magi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me