Fjernelse af adgangsbarrierer: JVM Host’s budgetvenlige tilgang til pålidelig, kundecentrisk Java-hosting

TL; DR: JVM Host er en budgetvenlig udbyder, der er specialiseret i hosting af Java-applikationer. Det London-baserede virksomheds brede udvalg af Java-optimerede delte, virtuelle og dedikerede løsninger tilbyder skalerbarhed, mens et tilpasset Java Control Panel holder ledelsen fleksibel. Med forbedrede funktioner, herunder integration med cPanel, arbejder det kundecentriske firma med at tilbyde de bedst mulige Java-hostingtjenester.

Som Julius Caesar engang sagde: “Erfaring er lærer for alle ting.”

I dag, mere end 2.000 år efter hans død, ringer den romerske generals ord stadig. Og hvis den primære kilde til viden er erfaring, skal de personer, der grundlagde JVM Host, have startet virksomheden bevæbnet med betydelig ekspertise. Når alt kommer til alt arbejdede de som sysadmins for flere Java-hostingfirmaer, før de besluttede at tilbyde en bedre løsning under deres eget brand.

”Disse års erfaring med Java-hostingindustri blev en vigtig faktor for vores succes,” sagde Alan Zabron, medstifter og senior Sysadmin hos JVM Host. ”Vi besluttede at fokusere på at forbedre kundetilfredsheden og tilføje JVM- og applikationsserveradministrationsfunktioner, der ikke blev leveret i cPanel.”

JVM Host logo og websted banner

JVM Host er specialiseret i budgetvenlig Java-applikationshosting.

Til dels betød forbedring af kundetilfredshed at bringe Java-hosting til et mere tilgængeligt prispoint, forbedre skalerbarheden og tilbyde overlegen support. Derfor fokuserer JVM Host nu på at levere budgetvenlige indstillinger til hosting af Java-applikationer, herunder delte, virtuelle og dedikerede servere. Den brede vifte af løsninger gør det muligt for kunden at justere sine tech-løsninger baseret på aktuelle behov, let opgradere, nedklassificere og skifte pakker.

Virksomhedens brugerdefinerede Java Control Panel forbedrer også fleksibilitet, let styring, kontrol og overvågning. Med forbedrede funktioner, der er planlagt til kontrolpanelet, herunder integration med cPanel, stræber det kundecentriske firma løbende efter at tilbyde den bedst mulige Java-hostingoplevelse.

En bred vifte af Java-optimerede delte, virtuelle og dedikerede løsninger

JVM Host-teamet blev grundlagt i 2010 og har været vidne til en række industriændringer gennem årene. Et, der helt sikkert fungerer til fordel for virksomheden, er Java’s vedvarende popularitet. ”Java udvikles og bruges stadig, så udfordringen er bare at lade potentielle kunder vide, at vi findes,” sagde Alan.

Ifølge The State of the Developer Ecosystem 2018, en undersøgelse af mere end 6.000 udviklere fra 17 lande, klassificerer respondenter Java som det mest populære primære programmeringssprog. Og siden introduktionen af ​​Java Virtual Machine (JVM) i 1994, kan Java køre på næsten ethvert system – hvilket gør det endnu mere efterspurgt.

Ikoner, der viser hostingfunktioner

JVM Host har en rig portefølje af Java Hosting-løsninger, der inkluderer sikkerhedskopier og kontinuerlige opgraderinger.

JVM Host tilbyder en omfattende pakke med Java-hostingløsninger og arbejder altid på at udvide sit tilbud baseret på bruger- og markedets behov. Virksomhedens basistilbud – Delt Java Hosting med privat JVM og VPS Java Hosting med privat JVM – er tilgængelige for rimelige månedlige gebyrer. Førstnævnte giver brugerne et administreret miljø med ofte anmodede hostingfunktioner og et kundekontrolpanel, mens sidstnævnte kan administreres eller ikke administreres og giver fuld kontrol over systemet.

Virksomhedens dedikerede servere er optimeret til Java med tilpassede løsninger tilgængelige efter behov. Dedikerede pakker inkluderer gratis forinstallation af software; inklusive, men ikke begrænset til, JDK, Tomcat og MySQL. For at forhindre driftsstop bruger virksomheden drev i enterprise-klassen, RAID-teknologi og redundante strømforsyninger, der er placeret i et Tier III-datacenter.

Få overlegen fleksibilitet med et brugerdefineret Java-kontrolpanel

JVM Host udviklede sit eget Java Control Panel som en brugerdefineret, brugervenlig styringsløsning for kunder. ”Vi udviklede vores eget kontrolpanel for at undgå afhængighed af tredjepartsstøtte,” sagde Alan.

I sidste ende ønskede virksomheden ikke frem og tilbage med tredjepartsudbydere og bad dem konstant om at introducere nye funktioner baseret på feedback fra JVM Host-kunder. Afhængig af en ekstern udbyder var simpelthen ikke fleksibel nok til at imødekomme kundernes behov og var i konflikt med virksomhedens vision om et praktisk, nyttigt Java-hosting-kontrolpanel.

Og fordi kontinuerlige opgraderinger af Java, applikationsservere og operativsystempakker er vigtige for sikkerheden i brugerkonti, giver JVM Host brugerne de nyeste versioner af Java Development Kit, servlet containere og applikationsserver software. Brugere kan nemt opgradere al software inden for Java Kontrolpanel.

”Vores ideologi kunne skrives som ‘Pleje af klienten, lytte til hvad han eller hun ønsker, og gør det når det er muligt’, sagde Alan. ”Jeg tror, ​​at det at være en lille virksomhed hjælper os med at arbejde sådan som vi kender mange af klienterne – de er ikke så anonyme som i større virksomheder.”

Kunderne er enige. ”Jeg må sige, at du er gået ud over det,” sagde Barry Johnson, en klient med base i Tampa, i en udtalelse på JVM Host-webstedet. ”Jeg har været i it hos små og mellemstore virksomheder i over 15 år og har været nødt til at bruge mange forskellige serverhostingfirmaer af forskellige årsager. Dette er første gang, jeg har haft denne slags positive oplevelser. ”

Skalerbare løsninger, hurtig support og en garanti for bedste priser

JVMs program til bedste prisgaranti sikrer, at kunder får de lavest mulige priser på sammenlignelige tjenester uden skjulte gebyrer eller langsigtede kontrakter. Alan sagde, at garantien stammer fra virksomhedens langvarige mål om at fjerne hindringer for adgang til Java-hostingmarkedet. ”Hvis en klient betaler mindre end overalt ellers og stadig får et produkt, der svarer til hans krav, bør hans eller hendes ROI være optimal,” sagde han.

Foto af et datacenter med JVM Host-logo

Fleksible, budgetvenlige løsninger giver mulighed for skalerbarhed.

Virksomhedens pay-as-you-go-planer giver kunderne fleksibilitet til at ombestemme sig efter behov for at skalere i takt med forretningsvækst. “Kunder vil gerne have en mulighed for at opgradere og nedgradere, og vi tilbyder en sådan sti med en delt cPanel-hostingplan med privat JVM, der kan opgraderes til VPS og derefter dedikerede servere,” sagde Alan. “De kan også om nødvendigt bestille et domæne og SSL-certifikat og administrere alle produkterne i et enkelt klientområde.”

JVMs proaktive supportmetode inkluderer ugentlige VPS-filsystem-sikkerhedskopieringer og ugentlige og månedlige cPanel-kontobackups. Kunder kan verificere ægtheden af ​​virksomhedens oppetidsgarantier ved hjælp af UptimeRobot. I tilfælde af, at der forekommer serviceafbrydelser, leverer JVM Hosts pålidelige supportmedarbejdere hurtig og effektiv kundeservice.

”Vores fokus på support vil spare klienter tid, selvom der er klienter, der foretrækker at løse problemer af sig selv og kun vender tilbage til support som en sidste udvej,” sagde Alan. “Vi holder også af ydeevnen ved at overvåge den og opgradere hardware og software, når det er nødvendigt.”

Kommer snart: Forbedrede funktioner og cPanel-integration til JCP

Alan fortalte os, at JVM Host har store planer for virksomhedens fremtid, herunder ændringer til det populære Java Control Panel. ”I marts forbedrer vi to vigtige ting i Java Control Panel: Det vil blive integreret i cPanel som et plugin, og brugerne får adgang til API,” sagde han. “Ved hjælp af API’en kan en klient automatisere styring af hans eller hendes JVM og applikationsserver.”

Kontrolpanelet og den kommende API tilbyder forskellige funktioner, herunder muligheden for at udføre genstart, ændre egenskaber, opsætte en Watchdog-timer, se præstationsgrafer, ændre proxyindstillinger og hente logfiler.

”Vi forsøger at implementere yderligere små funktioner, der ikke er tilgængelige i cPanel-miljøet efter behov af klienter, når vi er sikre på, at de ikke vil sænke sikkerhedsniveauet,” sagde Alan. ”Vi kalder det at være elastisk. Fra tid til anden gennemgår vi lignende websteder og diskuterer, om vi skal opgradere vores tilbud. ”

På den måde bruger JVM sin brancheerfaring til løbende at opgradere sine tjenester – ligesom virksomheden har gjort siden første dag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me