Det liv, du har brug for: Bluelounge’s tilbehør til kabelboks og ledningsstyring Reducer den visuelle rod i dit arbejdsområde

TL; DR: Bluelounge, der blev grundlagt i 1999, er et internationalt designstudie med fokus på at løse moderne problemer gennem veldesignede produkter. Et af dets mest populære produkter, CableBox, giver forbrugerne en måde at skjule uregelmæssige kabler og lysstrimler på kontoret, derhjemme eller hvor som helst, der har brug for lidt rydning. Fremover vil Bluelounge, nu under Advantus-paraplyen, bruge sin kunde-første tilgang til at udvide sin produktportefølje med endnu flere tekniske organisationsmuligheder.

På trods af løftet om trådløs teknologi forbliver vores moderne liv indpakket i en jungel af ledninger. For type-A-personlighederne blandt os er disse sammenfiltringer en daglig gener, der tjener som både øjne og støvfælder.

Hvis du ikke ønsker at overgive dine telefoner, tv’er, computere og IoT-gadgets i organisationens navn, er kabelforvaltningsbokse en fantastisk løsning. Produkter som Bluelounge’s CableBox tilbyder en sikker og sikker måde at krølle ledninger på, både som fjerner rod og holder dem væk fra børn, kæledyr og vakuum.

Bluelounge-logo

Bluelounge’s CableBox holder rodede kabler ude af syne – og sind.

Og de er lette at bruge. Med CableBox er der ikke behov for at tage stikkontaktens strømafskærmning eller strømstripe ud – bare placer alt indeni, kør dine kabler gennem de to stik, og klik på låget. Gummifødder i bunden af ​​systemet forhindrer det i at glide, mens flammehæmmende plast giver ro i sindet.

”Vi har konstant fået at vide, at verdenen vil være trådløs, men alligevel kommer alle trådløse opladere med et kabel til at tilslutte en oplader – som derefter tilsluttes en overspændingsbeskytter, der derefter sættes i væggen,” sagde Dominic Symons, grundlægger & Produktdesigner hos Bluelounge. ”Vi har endnu ikke set en virkelig trådløs verden, og jeg tror, ​​det vil stadig vare et stykke tid, indtil det sker.”

Mens vi venter, vil designerne på Bluelounge være travlt med at tilføje virksomhedens sortiment af smarte produkter, der løser hverdagens problemer gennem design, fra kabelstyringsværktøjer og stropper til stativer, tasker og endda skriveborde, der er oprettet specielt til elektroniske enheder.

Tamning af kabelovertagelse siden ælden af ​​iPod

Dominic og Melissa Sunjaya, begge designere, grundlagde Bluelounge i 1999 som et kreativt firma, der leverer grafisk design, brandstrategi og konsulenttjenester til kunder over hele verden.

Bluelounge, der blev lanceret, før iPhones – eller endda iPods – begyndte at rodre skriveborde med deres snavsede hvide ladekabler. Da virksomheden begyndte at designe egne produkter, var Dominic fast besluttet på at løse moderne problemer gennem elegant og sofistikeret design.

”Målet var at levere kabelforvaltningsløsninger, som du kunne være stolt af og have på skærm. På det tidspunkt var al kabelstyring grim industriel ‘under skrivebordet’ løsninger, «sagde Dominic. ”Vi besluttede at bringe det‘ på skrivebordet. ’”

Bluelounge CableBox-produktbilleder

CableBox leveres i en række moderne farver designet til at forbedre din plads.

Kasserne, der oprindeligt blev frigivet i sort / hvid version, var designet til at forbedre indretningen i et rum snarere end at distrahere fra det. I 2018 introducerede Bluelounge to nye farveindstillinger, der passer til en række interiørdesign – Moonlight Blue og Light Sage.

”Farvevalg var nøglen,” sagde Dominic. ”At finde de rigtige dristige og støvede nuancer var en udfordring, men vi er sikre på, at Moonlight Blue og Light Sage er de perfekte nuancer til at afrunde ethvert interiørrum.”

I årenes løb har Bluelounge’s praktiske og smukt designede produkter opnået adskillige internationale priser for virksomheden, der har hovedkontor i Singapore med kreative studios og R&D-afdelinger i Jakarta, Indonesien og Pasadena, Californien.

Disse inkluderer Red Dot Design Awards og iF International Forum Design Awards i Tyskland, Japans Awards for Good Design og Green Good Design Awards og Spark Design & Arkitekturpriser i USA.

Brand-Agnostic, hverdags hæfteklammer med lange hyldeliv

Alt for ofte i hardwareverdenen investerer vi i noget bare for at få det udfaset om et år eller to. Heldigvis overholder Bluelounge sig ikke den type mentalitet inden for produktdesign og -udvikling.

I stedet ønsker virksomheden, at kunder skal føle sig sikre på, at de bruger deres hårdt tjente dollars med omhu.

”Vi mener, at Bluelounge-produkter skal have en holdbarhed på mindst 5-10 år,” sagde Dominic. ”Bluelounge fremstiller ikke enhedsspecifikke produkter, der er forældede om ni måneder. Dette er et sundt koncept, både økologisk og forretningsmæssigt. ”

Det ser ud til, at kunderne er enige.

”Jeg købte to for omkring et år siden og elsker dem stadig,” sagde den amerikanske kunde Melissa i en anmeldelse på Bluelounge-webstedet. ”De ser virkelig flot ud, især sammenlignet med rodet i ledninger, jeg havde før, og passer godt i de rum, jeg ville bruge dem i.”

CableDrop-produktbilleder

Andre Bluelounge-løsninger, såsom CableDrops, holder ledninger nøjagtigt på plads.

Designerne på Bluelounge stræber også efter at skabe produkter, såsom CableBox og CableDrops, der bliver hæfteklammer i kundernes hverdag. CableDrops kan fastgøres til skriveborde, vægge og natborde for at holde kabler på plads med en simpel applikation til afskalning og pind.

Kunder kan vælge mellem det originale CableDrop, designet til store kabler som Thunderbolt og Apple 30-pin-stik, eller det mindre CableDrop Mini, der er lavet til mindre kabler som Apple Lightning eller Micro-USB-kabel.

”Den underliggende grundlæggende for alle vores produkter er, at de skal være ekstremt nyttige og smukke, men upåværlige,” sagde Dominic.

En kunde-første tilgang til innovation

I begyndelsen af ​​2018 blev Bluelounge erhvervet af Advantus Corp., en producent af forbruger-, kommercielle og holdbare varer i Jacksonville, Florida. Dominic leverer fortsat kreativ retning for mærket i design af praktiske, relatable produkter, der er drevet af fantasi.

Siden 1988 har Advantus erhvervet mere end 30 virksomheder og bygger på styrkerne i deres produktlinjer via integration med Advantus OS.

“Advantus er en kundecentrisk virksomhed, der fokuserer på vækst ved overtagelse,” sagde Rana Coggins, VP for salgsadministration & Marketing hos Advantus. ”Vores første mål er at fortsætte med at diversificere vores forretning og tilfredsstille vores kunders behov. Hver erhvervelse er unik, og vores team bruger utallige timer på at sikre, at alle vigtige produkter, mennesker og processer er intakte for at fortsætte med at imødekomme kundernes forventninger og til sidst vokse det brand eller den linje. ”

Rana sagde, at virksomhedens nøgle til succes er enkel. ”Forbliv fokuseret på kunden,” sagde hun. ”Se efter virksomheder, der vil supplere vores produktlinjer. Fold nøgleaktiver i. Fortsæt med at lave fantastiske produkter. Gentage.”

Dominic fortalte os, at når det kommer til intern udvikling, er processen og diskussionerne baseret på tilpasning til forbrugernes behov.

”At lytte til kundernes feedback og de nyeste tendenser indgår altid i vores beslutninger – men den sværeste del af processen er at finde ud af, hvilken tendens eller skift i forbrugeradfærd, der fører til behovet for en ny produkttype,” sagde han.

Udvidelse af Advantus-produktporteføljen

Hvad angår fremtiden, fortalte Rana, at det eneste formål med Bluelounge-overtagelsen var at udvide Advantus-produktporteføljen og bedre betjene kunder.

”Bluelounge-produktfamilien supplerer vores organisatoriske linjer smukt,” sagde hun. ”Det er enkle, intelligente, problemløsende løsninger.”

I mellemtiden fortsætter Dominic med at skabe ubesværede løsninger til strømlining af det moderne liv.

”Dominic, Bluelounge’s grundlægger og designer, arbejder fortsat med produktudvikling året rundt, så der er altid noget i horisonten – ligesom vores kabelbånd, en enkel kroge- og looprem med en drejning,” sagde Rana. “Besøg vores websted Bluelounge.com for nye opdateringer.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me