Deluxe-hosting: Hvordan pionererne inden for optimeret web-hosting fortsætter med at vokse og forbedre support til små virksomheder

TL; DR: Hver onlinevirksomhed har brug for en pålidelig hostingplatform – men når det kommer til de specifikke værktøjer og tjenester, der kræves for at vokse en online-forretning, kan mange iværksættere hurtigt skræmme af nuance og jargon. Derfor tilbyder Deluxe Hosting et komplet udvalg af tjenester, der er specielt tilpasset små virksomheders succes. Fra hosting af domænenavnsregistreringer til logo-design og betalingsbehandling betjener Deluxe Hosting mere end 800.000 websteder til en gennemsnitlig oppetid på 99,99% – hvilket betyder, at online butikker altid er tilgængelige for interesserede forbrugere.

Virksomheder har forskellige mål, når de kommer online. Nogle mursten og mørtel-operationer vil bare have et attraktivt websted, der får kunderne glade for at komme og besøge deres butik eller kontor. Bryllupsplanlæggere ønsker at vise potentielle kunder nøjagtigt, hvor fantastisk deres store dag vil se ud. Mennesker, der fremstiller og sælger one-of-a-kind produkter, ønsker, at deres kunder skal kunne købe deres varer med et enkelt klik.

Uanset hvilket mål der er, tilbyder Deluxe Hosting en hostingplatform, der giver små virksomheder mulighed for. Iværksættere kan registrere flere domæner, oprette fantastiske logoer og bruge pålidelige betalingsbehandlingsværktøjer og innovative e-mail-kampagneprogrammer. Bag det hele ligger Deluxe’s ​​kerneprodukt – en pålidelig og hurtigt bevægende hosting-service drevet af solid-state drev.

”Vi handler om at have en sikker og stabil service, der gør det muligt for vores kunder at tilføje yderligere produkter og tjenester til vores centrale hostingprodukt,” sagde Damon Fieldgate, Vice President og General Manager. ”Med 4,5 millioner kunder betjener vi en lang række mennesker med en lang række behov; men vores kunder er ikke på udkig efter det blotte minimum. Vi tilbyder stor support til travle virksomhedsejere. Mens vores produkt er konkurrencedygtigt prissat og en stor værdi, er det heller ikke for nogen, der synes, at et tilbud på $ 1,99 pr. Måned er bedre end en løsning, der faktisk fungerer. ”

En bred vifte af tjenester til smarte og krævende kunder

Deluxe Hosting’s forretningsorienterede planer leveres med op til 40 GB SSD-lagerplads og 700 GB båndbredde sammen med ubegrænsede domæner og døgnet rundt support. Iværksættere, der leder efter stærk sikkerhed, domænestyring og e-mail-automatisering kan problemfrit tilføje og installere produkter fra SiteLock og andre partnere.

Deluxe Hosting’s e-mail-tilbud er afhængig af platformen for søsterselskabet Vertical Response, som gør det muligt for brugere at planlægge og strømline opfølgningsmeddelelser, teste forskellige emnelinjer og fange avancerede rapporteringsmetrics. For nye virksomheder, der leder efter et premium-tilpasset logo, vil Deluxe Hosting forbinde kunder med en dedikeret designer, der leverer en række designkoncepter inden for fem dage.

Deluxe hosting logo og ikoner

Deluxe-hosting er en go-to-mulighed for virksomheder, der ønsker at vokse online med brugervenlige produkter.

”Vi er i færd med at tilføje vores produkter og tjenester til kundekontrolpanelet, så de kan gå ind, se, hvad der er tilgængelige, og derefter føje dem til deres konto, som de synes passende,” sagde Damon. ”Den sidste ting, vi ønsker at gøre, er at skubbe vores løsninger ned i kundernes hals, men det er vores ansvar at skabe opmærksomhed omkring, hvad vi tilbyder, og hvad vi gør. Der er ikke mere frustrerende end at høre en kunde sige, ‘Åh, jeg ville ønske, at jeg havde vidst, at du gjorde det!’ ”

Altid forbedring gennem net promotor score og feedback fra kunder

I stedet for at vente på, at kunder kontakter virksomhedens supportteam, fortalte Damon, at Deluxe Hosting proaktivt søger feedback og måder at forbedre platformen på.

”Vi vurderer vores Net Promoter-score hver eneste måned på tværs af alle vores tjenester,” sagde han. ”Jeg læser den altid, og teamet bruger disse oplysninger til at skabe forbedringer i både vores produkter og vores kundeservice. Nogle gange får vi indsigt, som vi bruger til at forfine vores kontrolpanel. Andre gange er der et bestemt værktøj, der kan bruge en forbedring. ”

Holdet holder også meget opmærksom på kundens kommentarer. De har opbygget en proces, der når ud til kunder, der har både positive og negative kommentarer. Sagde Damon,

”Vi kontakter hver eneste kunde, der har feedback,” sagde han. ”Hvis nogen giver en af ​​vores løsninger en lav score, taler vi med den person. Vi har en samtale om problemet og bruger de oplysninger, de giver os, til at løse problemer, tilføje funktioner og opdatere værktøjer. ”

Et supportteam fokuseret på kundens udfordringer og oplevelser

Mens virksomhedens supportteam fokuserer på kundeudfordringer, sagde Damon, at det også er interesseret i at lære kunder om potentielle problemer og løsninger.

”Vores kundesupport og salgsteam arbejder med vores kunder hver eneste dag,” sagde han. ”Når nogen når ud til os, er det vigtigt, at den første ting, vi gør, er at løse det problem, de har, hvad enten det er fra den tekniske side eller et brugervenligt synspunkt. Hvis vi kan forhindre et fremtidig problem, før det sker, endnu bedre. ”

Billeder af supportteam for Deluxe Hosting

Deluxe-hosting-supportteam har en proaktiv tilgang til løsning af kunders problemer.

Medarbejdere hos Deluxe Hosting arbejder i øjeblikket med at skabe opmærksomhed omkring hjemmesidens sikkerhed og sårbarheder, da udnyttelser sker hyppigere end mange kunder typisk forstår.

”Hvis vores kunder ikke løser disse problemer nu, vil de komme overvældende problemer før eller senere,” sagde Damon. ”Vores supportpersoner er indrettet til at løse de udfordringer, kunderne har inden for en rimelig tidsramme, samtidig med at de underviser om risici, der er lige over horisonten.”

Deluxe-hosting tilbyder tjenester, der er skræddersyet til forretningsmæssige mål

Deluxe Hosting designer sine produkter til at være nyttige for en lang række virksomheder – fordi ikke alle små virksomheder er ens.

”Forskellige virksomheder har forskellige mål,” sagde Damon. ”Nogle mor-og-pop-butikker ønsker faktisk ikke at vokse deres forretning. De er glade for, hvor de er. Deres hovedmål er at holde deres kunder glade. Naturligvis betyder det ikke, at de er modstandsdygtige over for nye ting, og vi kan hjælpe dem med at gøre deres gode forretning endnu bedre. ”

I den anden ende af kundespektret sagde Damon, at Deluxe Hosting også tjener de iværksættere, der ønsker at skyde efter månen.

”Nogle af vores kunder er fokuseret på ren vækst,” sagde han. ”Det har en stor indflydelse på den type produkter og tjenester, de har brug for. Hvis du ønsker at udvide din organisation, bliver du nødt til at optimere og føre trafik til dit websted, generere kundeemner og skabe salg. Vores løsninger vil ændre den måde, du arbejder på. ”

Uanset forretningen dukker derimod nogle få fælles tråde op. Sikkerhed og e-mail-marketing er de mest håndgribelige produkter, men Damon sagde, at de begge bidrager og understøtter forretningsmissionen ved simpelthen at støtte og oprette forbindelse til kunderne.

”Jeg taler med mange iværksættere, hvis primære mål er at engagere deres kunder bedre,” sagde han. ”Hvis de kan opbygge et stærkere forhold til de kunder, de har, vil de samtidig opbygge en stærkere forretning. Igen leverer vi et værktøjssæt, der får det til at ske. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me