ColoCrossing bringer organisk vækst til Deluxe Corporation gennem sikker, pålidelig hostinginfrastruktur og en kundecentrisk mentalitet

TL; DR: Drevet af landsdækkende datacentre i Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Los Angeles, NYC, San Jose og Seattle, ColoCrossing har tilbudt en række højtydende og pålidelige hostingløsninger siden 2003. I dag har selskabets strategiske samarbejde med Deluxe Corporation præsenterer en vækstmulighed for begge organisationer gennem udvidede servicetilbud og et bredere kundegrundlag. General Manager Andy Mentges fyldte for nylig os om, hvordan ColoCrossings robuste infrastruktur, interne vækst og mund-til-mund-markedsføringsfordel passer perfekt i Deluxe-porteføljen.

Når det kommer til fusioner og opkøb, er nogle organisationer bare bedre sammen. Tag for eksempel J.M. Smucker Co.’s erhvervelse af Jif i 2001 af Jif, en no-brainer-bevægelse, der lagde landets største geléproducent og jordnøddesmæremærke under ét firma.

Naturligvis er ikke alle fusioner så velsmagende. I slutningen af ​​dagen er dem, der viser sig succesrige, resultatet af stærkt lederskab, en beregnet assimilationsplan og strategisk kulturel integration.

Efter år med M&En aktivitet, Deluxe Corporation – en udbyder af forretningskontrol, webservices, SEO-marketing og tjenester til finansielle institutioner – er blevet dygtig til at anerkende potentielle erhvervelser, der vil fremme deres mission til at levere produkter og tjenester i verdensklasse.

Andy Mentges, General Manager hos Deluxe, sluttede sig til virksomheden, da han solgte sin hostingstart, Jumpline Inc., til Deluxe i 2015. Siden da har virksomheden været en aktiv styrke i M&Et rum.

”Efter at jeg solgte mit firma til Deluxe, blev jeg bragt videre til at vokse både Direct / Retail samt henrette mod vores M&Et initiativ, ”sagde Andy. ”Siden dette tidspunkt har vi gennemført 11 opkøb – otte af dem, der var i hosting-rummet – og den seneste var ColoCrossing. De passer yderst godt ind i vores portefølje med fremragende teknologi og en folkekultur. ”

Andy Mantges's hovedskud og ColoCrossing-logoet

ColoCrossings Andy Mentges sagde, at virksomheden er stolt af at levere robust infrastruktur og stjernernes support.

Partnerskabet med ColoCrossing gav Deluxe adgang til et mere omfattende kundegrundlag samt diversificerede produkter og tjenester.

”Vi har mange forskellige hosting-mærker. Uanset om du er en mor-og-pop-webstedsbygger, eller du har brug for virksomheds- eller privat sky, har vi det i vores værktøjsbælte, ”sagde Andy. ”Det, vi manglede, var muligheden for at tilbyde Colocation eller dedikerede servere på en automatiseret måde på denne type skala. De fleste af vores miljøer var virtualiserede og skybaserede, så ColoCrossing blev en af ​​de sidste brikker i dette puslespil. ”

Med otte meget sikre datacentre over hele USA; best-in-class colocation, dedikerede og administrerede pakker; og nogle af de mest opmærksomme support i branchen, er det let at se, hvorfor ColoCrossing komplementerer Deluxe’s ​​eksisterende sortiment så godt.

Bedste i klassen colo-tjenester, dedikerede servere og administreret hosting

ColoCrossings styrke ligger i dens evne til at forstå kundernes organisatoriske behov og implementere en tilpasset infrastrukturløsning – hvad enten det er i form af collegering af enterprise-klasser, dedikeret serverhosting eller administrerede servicepakker.

”Som branche kan vi blive fanget for meget i delt, VPS, dedikeret i forhold til hvad klienten virkelig leder efter – en løsning og et resultat,” sagde Andy.

ColoCrossing-logoet og et foto af indersiden af ​​et datacenter

ColoCrossings løsninger kan håndtere infrastrukturbehov i enhver størrelse organisation.

Faktisk viste en undersøgelse, som virksomheden distribuerede blandt kunder, at langt de fleste ikke forstår forskellen mellem forskellige hostingtyper.

”Ingen spørger“ hvor mange e-mail-adresser, diskplads og båndbredde får jeg? ”” Sagde Andy. ”De leder efter et resultat, hvad enten det er ‘jeg har brug for min CRM vært’ eller ‘jeg vil have min virksomhed online.’ Vi ønsker at fokusere på at levere dette resultat og ro i sindet og give disse kunder mulighed for at fokusere på at drifte og udvide deres virksomheder.”

Andy beskrev forretning i USA som vareret med ”race-to-the-bottom” -priser. Og han understregede, at ColoCrossing ikke er interesseret i en sådan model.

”Vi forsøger at komme ud under det og fokusere på mere af den næste generation af hosting,” sagde han og tilføjede, at ColoCrossing bare er i stand til at gøre det. “ColoCrossing har meget god organisk vækst, fantastisk mund-til-mund-markedsføring og en fremragende vækstrate år over år – og det er en meget sjælden ting at se i USA.”

Meget sikre datacentre over 8 strategiske amerikanske placeringer

Foruden et stærkt værdiproposition var Deluxe imponeret over ColoCrossings kolokationsinfrastruktur i enterprise-klasser i Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Los Angeles, NYC, San Jose og Seattle.

”På grund af hvor godt det er konstrueret, arbejder vi i øjeblikket på måder at udnytte ColoCrossings eksisterende infrastruktur og drage fordel af dens muligheder & kontinuitet, ”sagde Andy.

Et kort over USA med punkter, der angiver ColoCrossing datacenterplaceringer

ColoCrossing-datacentre er placeret i større knudepunkter overalt i USA for at garantere høj ydelse og oppetid.

For eksempel giver infrastrukturen i virksomhedens Buffalo, New York, datacenter (BUF1) fremragende forbindelse til Nordamerika og Europa, mens de drager fordel af den lovende økonomi i dette område.

I sidste ende giver virksomhedens colocation-service brugere mulighed for at huse servere hos professionelle datacentre, mens de nyder større oppetid, netværksredundans, sikkerhedskopiering, sikkerhed og 24/7 personalesupport. Colocation gør det også muligt for virksomheder at afbøde omkostninger forbundet med hardwareejerskab, båndbredde og energiforbrug – for ikke at nævne at undgå indtægtstab på grund af nedetid.

Catering til en bred brugerbase: Fra SMB’er til webhostudbydere

ColoCrossing bestræber sig konstant på at imødekomme behovene i det stadig mere forskellige kundegrundlag – fra små virksomheder til mellemmarkeder og niches på virksomhedsniveau. Virksomheden leverer endda hosting til andre spillere i hostingrummet.

”Vi er vært for en masse hostingudbydere i en infrastruktur-som-en-service-model,” sagde Andy. ”Når nogen i hostingbranchen kommer ind og har det godt med at placere deres hostingfirma i vores datacenter på grund af hvor solid vores drift er, kan jeg virkelig godt lide det. Hvis du er i stand til at give en margin tilbage til hostingudbyderen og de er i stand til at sove om natten, vel vidende om, at de er taget hånd om, er det en win-win. ”

Deluxe har også et blødt sted for små virksomheder – så meget, at virksomheden startede et Small Business Revolution-projekt bestående af videoer, en halv times dokumentar og fotosessays, der viser 100 små virksomheder i hele USA. Projektet sigter også mod at hjælpe små virksomheder med at få adgang til tjenester som webhosting og design.

”Vi forsøger at bringe Main Street tilbage og fokuserede oprindeligt på delt hosting til dette marked – i betragtning af mængden af ​​kunder, som du kan hjælpe slags gennem denne proces, gav det meget mening,” sagde Andy. ”Nu udfylder vi resten af ​​cirklen med de tjenester, ColoCrossing kan tilbyde.”

Support i verdensklasse fra erfarne, tankevækkende it-fagfolk

Virksomheden værdsætter forhold så meget, at det refererer til brugere som “partnere” snarere end klienter. Andy fortalte os, at gruppen kan prale af et højt Net Promoter Score (NPS), en måling, der bruges til at måle kundetilfredshed og loyalitet gennem et indeks af kundernes vilje til at anbefale et firma til andre.

”NPS-score på tværs af gruppen er meget konkurrencedygtige, og vi er meget glade for dem,” sagde Andy. ”Vi kalder det cirklen af ​​tillid, og det koncept er ‘Jeg vil give mine klienter en værdi højere end hvad de betaler mig.’ Når du gør det har du ret til at vende tilbage til denne kunde og hjælpe dem når deres næste behov opstår, og vi har mennesker, produkt, evner, mandat og mund til mund til at støtte alt det. ”

For Andy er virksomhedens styrke en direkte afspejling af dens teammedlemmer.

”Indtægterne er nemme at få; det er sværere at finde gode mennesker, ”sagde han. “Vi har meget tekniske, dygtige mennesker, og vi vokser organisk, fordi de gør, hvad de siger, de vil – levere et fremragende resultat – og så vokser vi ved mund-til-mund – den mest tilfredsstillende metode der er.”

ColoCrossings kundecentriske filosofi styrer også dens interne udviklingsproces.

”Du skal være en tankeleder for at forstå, hvor markedet går, og hvad de næste trin vil være,” sagde Andy. ”Men når det er sagt, vil du aldrig komme for langt ud foran dig selv, fordi den bedste person til at besvare det spørgsmål er dine kunder.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me