Brightcove forfrisker videopublicering gennem integrerede platforme til markedsføring og sikker virksomhedskommunikation

TL; DR: Brightcove, som er en pioner i verden af ​​onlinevideo, fortsætter med at opfinde, hvordan organisationer bruger multimedia til at informere, inspirere og underholde. Uanset om kunder bruger video til markedsføring eller intern kommunikation – eller begge dele – Brightcoves online platforme sikrer, at de rigtige målgrupper har adgang til det rigtige indhold, analyse og interaktive oplevelser, der forventes fra en virksomhed, der serverer videoer i høj kvalitet til tusinder af kunder i mere end 70 lande.

I 2004 var sociale medier stadig i sin spædbarn. MySpace dominerede den unge voksne scene med egnede musikafspillere. Mellem den allestedsnærværende distribution af Flash Player, kombineret med hurtigt voksende bredbånds- og wifi-netværk, begyndte musik og videoer at vises på flere og flere websteder.

Selvom MySpace’s popularitet falmede, varer onlineunderholdningens popularitet; hvem som helst kan uploade og dele videoer med resten af ​​verden i løbet af få minutter. Med udgangspunkt i den tidlige teknologi lancerede og banebrydede Brightcove begrebet online video distribution – flere måneder før YouTube.

Efter at have glædet sig over mere end et årti med konstant vækst og innovationer, finder Brightcove sig i en anden skift i videolandskabet. Ifølge vicepræsident for produktmarkedsføring og strategi Paul Casinelli udvides markedet ud over medieudgivere og abonnementer på brændstof til marketingkampagner og virksomhedskommunikation i en lang række industrier.

Nu hjælper Brightcoves platforme virksomheder med at kommunikere mere effektivt og udnytte analyser til at drive både intern og ekstern videoindsats. Uanset om de tilpasser sig til nye enheder, lydformater eller komprimeringsteknologier, gør Brightcove benarbejdet for at sikre, at kunderne kan levere videoer, uanset hvor deres publikum er.

”Eksplosionen af ​​videobaseret teknologi er bare enestående,” sagde Paul. ”Vi forenkler alt dette for vores kunder. Det er en af ​​de vigtigste søjler i vores mission, idet vi sørger for, at folk kan se de videoer, de ønsker, hvornår, hvor og hvordan de vil. ”

Opfindelse af en branche: Brightcoves tidlige dage med onlinevideoer

Efter at have opfundet ColdFusion og kørt produktstrategi til Macromedias Flash Player, dannede Jeremy Allaire Brightcove i 2004 og blev en af ​​de tidligste spillere inden for online videoudgivelse.

”Der var praktisk talt ingen video online, da Brightcove startede,” sagde Paul. ”Vores grundlægger startede firmaet i begyndelsen af ​​bevægelsen, da video lige var i gang. Han så, at det skulle blive en enorm spiludskifter, og startede Brightcove for at bringe videostreaming til verden. ”

Billede af Paul Casinelli og Brightcove-logoet

Onlinevideoer vinder fortsat popularitet, ifølge vicepræsident for produktmarkedsføring og strategi Paul Casinelli.

I de følgende år samarbejdede Brightcove med Reuters, Discovery og Sony for at lancere en ny internetvideo-platform. Brightcove Studio gjorde det muligt for brugere at oprette brugerdefinerede videoafspillere og widgets. Senere var selskabets Video Cloud-hosting- og -udgivelsesplatform taget højde for de tidlige adoptører af videomarkedsføring.

”Før 2014 var de fleste videoer fokuseret på mediesiden med aviser, udgivere og magasiner,” sagde Paul. “For nylig ser vi virksomheder, der ønsker at bruge video til bedre kommunikation med deres målgruppe og udnytte analyser.”

Alt-i-en-videomarkedsføringsplatform driver konverteringspriser

Selvom onlinevideo er blevet mere udbredt gennem årene, har implementeringen af ​​dem en række udfordringer, sagde Paul. For at hjælpe virksomheder med at tilpasse sig dette hurtigt skiftende landskab forenkler Brightcove videostreaming ved at tage sig af de tekniske processer bag kulisserne.

”Hver løsning har en kerne videoplatform, der giver dig mulighed for at håndtere upload, styring, oprettelse og tilpasning af spillere, analyse, brugeradministration og administration,” sagde han. “For hver platform har vi også et unikt værdibaseret funktionssæt, der hjælper disse virksomheder med at gøre mere med både ekstern og intern video.”

For virksomheder, der ønsker at bruge videoer til at opbygge mærkegenkendelse og tiltrække flere kunder, leverer Brightcove Video Marketing Suite sømløse integrationer med forskellige sociale medieplatforme, indholdsstyringssystemer, reklame og andre marketing- og kundeforholdsprogrammer. Brightcove Gallery leverer derefter videoerne til seerne gennem tilpassede layout.

”Det vil være et fuldt hostet Brightcove-galleri eller en videoportal, der har alle dine videoer derinde med opfordringer til handling, sociale delingsknapper og blyformularer,” sagde Paul. “Du kan opdatere det automatisk, så du har et sted at administrere alle dine videoer på en måde, der holder dit websted organiseret og opdateret.”

Sikker videostyringstjenester velegnet til virksomheder

Foruden de offentligt stillede videomarkedskampagner, sagde Paul, at virksomhedskunder i stigende grad ønsker at bruge videoer internt. Uanset om det skal deles træningsvideoer eller streame et rådhus med administrerende direktør, giver Brightcove Enterprise Video Suite virksomheder mulighed for nemt at oprette og offentliggøre videoer i hele virksomheden – samtidig med at de opretholder streng sikkerhed med enkelt login, URL-tokens og IP-begrænsning.

”Den vigtigste ting, som vores virksomhedsvideokunder er på udkig efter, er,” Når jeg lægger disse videoer på denne side til mine ansatte, hvordan sikrer jeg mig, at ingen andre får adgang til denne fortrolige video? ”Sagde Paul. ”Vi har nogle robuste sikkerhedsværktøjer til at sikre, at hvis du kun ønsker, at dine medarbejdere skal se en video, kun dine ansatte kan se den.”

Billeder af Brightcove Enterprive Video Suite

Brightcove Enterprise Video Suite introducerer sikkerhedsfunktioner, der lader organisationer beskytte deres videoindhold.

Ifølge Paul er det morsomt, at introduktionen af ​​sikkerhedsfunktioner og begrænset adgang er i strid med den oprindelige virksomheds- og produktfilosofi.

”Da vi kom i gang, handlede det om at få vores videoer ud til så mange mennesker som muligt,” sagde han. ”Det har været en virkelig spændende ændring for os at være en del af.”

Suiten giver mulighed for on-demand videoer og live streaming uden at forstyrre virksomhedens netværk. I mellemtiden giver analytiske data og brugerinddragelsesdata kunderne mulighed for at måle forretningspåvirkning og investeringsafkast.

Mantraet: Gør de bedste oplevelser mulige med visuelle medier

Brightcove er designet til at hjælpe virksomheder og deres kunder med at få mest muligt ud af video og tilpasser sig løbende de skiftende teknologier, brugere og strategier, der er forbundet med online videoudgivelse og distribution. Udviklingen adskiller ifølge Paul virksomheden fra konkurrenter, der udelukkende tilbyder fjernet hosting.

”Vores systemer er så meget mere end det,” sagde han. ”Du kan tilføje interaktivitet, du kan få dyb analyse, du kan binde alt til ROI, offentliggøre på sociale netværk og udføre live streaming. Videohosting i sig selv er ikke det, der skaber spænding blandt vores kunder. ”

Brightcove kombinerer sin brancheekspertise med kundefeedback til at identificere nye funktioner og måder at forbedre brugeroplevelsen på.

”Mantraet i vores funktionsudviklingsstrategi handler om at gøre den bedst mulige oplevelse,” sagde Paul. ”Vi prøver ikke bare at iterere på vores platform. Vi prøver at se på den næste bølge, der kommer. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me